Çinli

Çinli

Son dakika çinli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çinli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çinli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çinli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çinli gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.705 çinli haberi bulunmuştur. Tüm çinli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Japonya açıklarında alabora olan tankerde bulunan 8 mürettebat hayatını kaybetti
Japonya açıklarında alabora olan tankerde bulunan 8 mürettebat hayatını kaybetti Japonya açıklarında alabora olan tankerde bulunan 8 mürettebatın hayatını kaybettiği, kayıp 2 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğü açıklandı.
20.03.2024 Gündem
Chery, ikinci markası Jaecoo ile Türkiye pazarına giriyor
Chery, ikinci markası Jaecoo ile Türkiye pazarına giriyor 40 bin adedin üzerinde satışla 2023 yılında Türkiye otomotiv pazarının en dikkat çeken markalarından birisi olan Çinli otomotiv devi Chery, ikinci markası Jaecoo’yu da ülkemize getirmeye hazırlanıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten flaş MTV ve KDV açıklaması!
Bakan Şimşek'ten flaş MTV ve KDV açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor. Bakan Şimşek " Bugünkü enflasyon rakamı son 12 ayın enflasyon rakamıdır. Önümüzdeki 12 ay enflasyon düşecektir. Çok net şekilde piyasalar diyor ki inanıyoruz, enflasyon düşecek diyor" dedi.
4.03.2024 Ekonomi
Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme! Çinli markalar piyasaya damga vurdu
Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme! Çinli markalar piyasaya damga vurdu Araba fiyatlarında dikkat çeken açıklama geldi. 2023 yılında bazı dönemlerde ayda 2-3 kez zamlanan sıfır otomobil fiyatları son 4 ayda daha yatay bir seyir izledi. En çok satan segmentlerde 4 aylık fiyat artışları yüzde 6 ila 10 arasında değişti. Şubat 2024 sonu itibarıyla küçük sınıf (B segmenti) sıfır otomobilde fiyat ortalaması 1.4 milyon TL’ye, orta sınıfta (C segmenti) fiyat ortalaması 1.9 milyon TL’ye ve orta-üst sınıfta (D segmenti) fiyat ortalaması 3.5 milyon TL’ye ulaştı.
4.03.2024 Ekonomi
SUV dünyasını derinden sarsacak; Dev marka 430 bin TL'ye satışa çıkarıyor!
SUV dünyasını derinden sarsacak; Dev marka 430 bin TL'ye satışa çıkarıyor! SUV model takipçilerini heyecanlandıran gelişme yaşandı. Çinli marka Geely, SUV modeli Boyue Cool'u Türkiye pazarına sürüyor. İşte Geely Boyue Cool satış fiyatı...
20.02.2024 Gündem
Togg'dan kârlılık açıklaması: CEO Karakaş tarih verdi
Togg'dan kârlılık açıklaması: CEO Karakaş tarih verdi TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, 1.8 milyar Euro’luk yatırımla 2023 yılında üretime başlayan şirketin 2027 yılı gibi kâra geçmesini beklediklerini kaydetti.
15.02.2024 Ekonomi
"Ölümcül koronavirüs üretildi!" Kabusun adı: GX_P2V
"Ölümcül koronavirüs üretildi!" Kabusun adı: GX_P2V Çinli bilim insanlarının, farelerde yüzde 100 öldürücü olan mutant bir koronavirüs türü üzerinde deneyler yaptığı öne sürüldü.
18.01.2024 Gündem
Araba fiyatlarına Çin darbesi! Araba alacaklara çok önemli uyarı geldi
Araba fiyatlarına Çin darbesi! Araba alacaklara çok önemli uyarı geldi Yılın son aylarında bayilerin kampanyalarını hızlandırması ile sıfır araçlarda peş peşe indirimler yaşanmıştı. Yeni yılın ilk ayında ise bazı modellerde kampanyalar sonlanırken, bazılarında ise uygun koşullar devam ediyor. Öte yandan Çinli otomobil üreticilerinin Türkiye pazarına girmesiyle ilgili dikkat çeken değerlendirme geldi. Peki sıfır ve ikinci elde fiyatlar bundan sonra artar mı? Araç almak için en uygun dönem ne zaman? İşte detaylar...
16.01.2024 Ekonomi
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Fon vurgununda yeni gelişme! Semih Kaya hakkında zorla getirilme kararı
Fon vurgununda yeni gelişme! Semih Kaya hakkında zorla getirilme kararı ‘Yüksek fon getirisi’ dolandırıcılığı davasında banka müdürü Seçil Erzan 20 Kasım’da hakim karşısına çıktı. Gece geç saatlere kadar süren duruşma sonrası mahkeme, Seçil Erzan’ın, “Parasını vermeme rağmen yakamı kurtaramadım. Beni sürekli tehdit etti” dediği eski futbolcu Semih Kaya ve menajeri Fırat Özdemir hakkında zorla getirilme kararı çıkarttı.
1.12.2023 Gündem
Çinli araştırmacılar inceleyecekti! Defne Samyeli'nden açıklama!
Çinli araştırmacılar inceleyecekti! Defne Samyeli'nden açıklama! Çinli araştırmacılar tarafından vücut yapısının inceleneceği öğrenilen Defne Samyeli, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Samyeli, söz konusu araştırma için iki ay içinde Çin'e gideceğini açıkladı.
1.12.2023 Magazin
Renault Clio Çinli rakibine fark attı! Clio'da bu fiyat inanılır gibi değil
Renault Clio Çinli rakibine fark attı! Clio'da bu fiyat inanılır gibi değil Otomobil piyasasının nabzını tutmaya devam ediyoruz. Çinli rakipleriyle rekabette sınırları aşan Renault, Clio modelinde 590 bin TL'lik bir yarışa girdi. İşte detaylar...
17.11.2023 Otomobil
O ülkeden TikTok'u yasaklama kararı
O ülkeden TikTok'u yasaklama kararı Nepal hükümeti, 'sosyal yapıya zarar verdiği' gerekçesiyle Çinli sosyal medya platformu TikTok'un yasaklanması kararı alındığını duyurdu.
14.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Elektrikli SUV model Türkiye pazarına girdi! Fiyatı Egea'dan bile ucuza geliyor
Elektrikli SUV model Türkiye pazarına girdi! Fiyatı Egea'dan bile ucuza geliyor SUV dünyasında her geçen gün başka bir fırsat sunuluyor. Çinli otomobil markası Yudo Auto, elektrikli SUV modeli Yudo 3 modeliyle Türkiye pazarına girdi. Fiyatıyla Fiat Egea'dan bile ucuza geliyor.
7.11.2023 Otomobil
10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar?
10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar? E-ticaret platformu Trendyol, Gazze’ye 10 milyon dolar insani yardım yapacağını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Gazze’de yaşanan insanlık dramından derin üzüntü duyuyor; bölgede kalıcı ateşkes ve barışın bir an önce tesis edilmesini temenni ediyoruz. Söz konusu gelişmenin ardından “10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar?” gibi soruların yanıtı merak edilmeye başlandı.
21.10.2023 Ekonomi
Pasifik Okyanusu'nun üzerinde tehlikeli yakınlaşma! Çinli pilottan ABD'li pilota el hareketi
Pasifik Okyanusu'nun üzerinde tehlikeli yakınlaşma! Çinli pilottan ABD'li pilota el hareketi Orta Doğu'da İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken Pasifik'te ABD ile Çin karşı karşıya geldi. Orta Doğu'da sadece İsrail ve Hamas değil İran ve ABD de Orta Doğu'da çatışmalar nedeniyle karşı karşıya. Analistler, bu iki ülkenin olası bir savaşa girmesi durumunda dünyanın bir kırılma noktası yaşayacağını hatta dünyanın yeni bir küresel savaşa sürüklenebileceğini söylüyor.
19.10.2023 Dünya
Tip 2 diyabet için şifa! Günde iki fincan tüketmek yeterli
Tip 2 diyabet için şifa! Günde iki fincan tüketmek yeterli Çay dünyada sudan sonra en fazla tüketilen içecek olmasıyla beraber, dünya ülkeleri arasında da, kişi başına düşen miktar açısından en fazla olduğu ülkelerden biri Türkiye. Bu nedenle özellikle çayın faydaları merak ediliyor. Yapılan araştırma çayın tip 2 diyabet üzerindeki etkilerini ortaya koydu. Avustralyalı ve Çinli uzmanların araştırmasına göre, “demli çay” sağlıklı bir şekilde kan şekeri kontrolünü sağlayarak yetişkinlerde “tip 2 diyabet” riskini azaltıyor.
8.10.2023 Sağlık
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim Karakteristik kırsal kesimde e-ticaretin büyük bir canlılıkla gelişmesi, kırsal bölgeler gittikçe daha fazla genç iş gücünü çekmeye başlamış. Kentlerde eğitim gören gençler, kırsal bölgelerdeki memleketlerine dönerek iş kurmaya, hatta bazı gençler iş bulmak için kırsal bölgelere gitmeyi tercih etmiş.
30.09.2023 Dünya
Büyük felaketi unutturmayan müzeler
Büyük felaketi unutturmayan müzeler Çin Halk Cumhuriyeti, 12 Mayıs 2008’de Sichuan eyaletinde yaşanan 8 büyüklüğündeki depremin en ağır hasarı verdiği, nüfusunun yarısının kaybedildiği Beichuan ilçesini, depremzedelere yas tutabilecekleri, depremle ilgili bilimsel araştırma yapılacak bir açık hava müzesi haline getirdi. Depremin merkezi Wenchuan ilçesinin adını taşıyan kapalı bir başka müzede ise kurtarma çalışmaları ve deprem sonrası faaliyetler anlatılıyor.
23.09.2023 Dünya
Dünyanın en derin noktasında yeni virüs keşfedildi: İnsanlığa zarar verebilir mi?
Dünyanın en derin noktasında yeni virüs keşfedildi: İnsanlığa zarar verebilir mi? Dünya üzerinde bilinen en derin nokta Mariana Çukuru'nda deniz seviyesinin 9 kilometre altında yeni bir virüs türü keşfedildi. "VB_HmeY_H4907" adı verilen yeni virüsün bakterileri enfekte ettiği belirtilirken, insanlara ve diğer canlılara karşı nasıl hareket ettiği inceleniyor.
21.09.2023 Gündem
Bayraktar AKINCI 30 bin uçuş saatini tamamladı
Bayraktar AKINCI 30 bin uçuş saatini tamamladı Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 30 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
15.09.2023 Ekonomi
Kuzey Şansi Antlaşması Özeti Ve Önemi... Kuzey Şansi Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Kuzey Şansi Antlaşması Özeti Ve Önemi... Kuzey Şansi Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Kuzey Şansi antlaşması büyük Hun İmparatorluğunun zaferini işaret eden önemli anlaşmalardan birisidir. Hun İmparatorluğu tarihin ilk Türk imparatorluğu olarak bilinmektedir. Büyük Hun İmparatoru Metehan devletini köklü toplum haline getiren hükümdarıdır.
10.09.2023 Eğitim
Fiat Egea, Renault Clio hurdaya çıkar! Çinli dev marka 390 bin TL'lik otomobille Türkiye'ye giriş yaptı!
Fiat Egea, Renault Clio hurdaya çıkar! Çinli dev marka 390 bin TL'lik otomobille Türkiye'ye giriş yaptı! Otomobil fiyatlarındaki gelişmeler sonrası Çinli dev marka Türkiye'ye gözünü dikti. Sürpriz bir karar alan Changan, 390 bin TL'lik modeliyle Türkiye'ye geliyor.
24.08.2023 Gündem
Seyahat yasakları kalktı, bir milyon Çinli akın edecek!
Seyahat yasakları kalktı, bir milyon Çinli akın edecek! Çin pandeminin ardından seyahat kısıtlamalarını gevşeterek Türkiye dahil birçok ülkeye yasağı kaldırdı. Turizm sektörü yıllardır hedef koyduğu “1 milyon Çinli turist” için kolları sıvadı. Çinlilerin başta kültür turları olmak üzere Türkiye turizmi için çok büyük potansiyeli bulunduğunu belirten uzmanlar 2024 yılında 500 bini aşkın Çinli turistin ziyaretini bekliyor.
11.08.2023 Ekonomi
Bakan Fidan, Çinli mevkidaşı Yi ile görüştü
Bakan Fidan, Çinli mevkidaşı Yi ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi Politbüro Üyesi, Dışişleri Merkez Komisyonu Direktörü ve Dışişleri Bakanı Wang Yi ile görüştü.
26.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çinli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çinli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.