Cinler

Cinler

Son dakika cinler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinler gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 cinler haberi bulunmuştur. Tüm cinler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tekvin Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? İslam'da Tekvin Ne Anlama Gelir?
Tekvin Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? İslam'da Tekvin Ne Anlama Gelir? Kevn kökünden türeyen tekvin, Allah'ın subuti sıfatlarından biridir. Halk arasında yaygın olarak kullanılan "Yaratmak Allah'a mahsustur." sözü ile tekvin sıfatı vurgulanır. Çünkü bir şeyi yoktan var etme kudreti sadece Allah'ta mevcuttur. İnsanların ise meydana getirdiği her şey önceden var olan bir şeyin devamı niteliğindedir. Bu nedenle insanlara yaratma gücü isnat edilemez. 
4.02.2024 Dini Bilgiler
Kızıl Cin nedir, Red sprite (Kızıl Cin) ne demek? Ege Denizi Kızıl Cin ne anlama geliyor, deprem habercisi mi?
Kızıl Cin nedir, Red sprite (Kızıl Cin) ne demek? Ege Denizi Kızıl Cin ne anlama geliyor, deprem habercisi mi? Atina'dan fotoğrafçı Christos Doudoulakis tarafından çekilen görüntüler ülkede gündem yarattı. Gökyüzündeki gerçekleşen hava olayı ''Kızıl Cin'' Ege Denizi üzerinde görüldü. Peki, Kızıl Cin nedir (ne demek)? Red sprite (Kızıl Cin) elektriği nasıl oluşur?
14.11.2023 Yaşam
Eşini sokak ortasında sırtından bıçaklayarak öldüren sanıktan avukata: İnşallah sana da cinler musallat olur
Eşini sokak ortasında sırtından bıçaklayarak öldüren sanıktan avukata: İnşallah sana da cinler musallat olur Eşini sırtından bıçaklayarak öldüren sanığın yargılandığı davanın duruşması olaylı geçti. Mahkemeye sunulan Gözlem İhtisas Dairesi raporunda sanığın akli dengesinin yerinde olduğu okununca taraflar arasında gerginlik yaşandı. Bunun üzerine sanık, "Adli Tıp Kurumu benden daha deli. Bana metafizik uzmanı getirin. Olayı cinlerin yaptığına eminim" dedi. Salonda başlayan gerginlik, adliye önünde yapılan basın açıklamasına da yansıyınca sanık yakınları ve avukatlar arasında kısa süreli tartışma yaşandı.
18.10.2023 Gündem
Gizemini Sadettin Teksoy bile çözememişti! 'Perili ev’ 45 yıl sonra yıkıldı
Gizemini Sadettin Teksoy bile çözememişti! 'Perili ev’ 45 yıl sonra yıkıldı Uşak’ın Banaz ilçesinde bulunan ve ‘perili ev’ olarak bilinen 45 yıllık bina yıkıldı. Sırlı olayları sunan ünlü televizyoncu Sadettin Teksoy da evle ilgili gizemi ekranlara taşımıştı. Binanın sahibi tarafından yıktırıldığı öğrenildi.
11.06.2023 Yaşam
Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Saffat Suresi 182 âyettir. Sûre, adını ilk âyette geçen “es-Sâffât” kelimesinden alır. Sâffât, sıra sıra dizilenler, saf saf duranlar anlamına gelir. Sûrede başlıca, meleklerden, cinlerden, kıyamet ve ahiret olaylarından söz edilir. Ayrıca Saffat Suresi’nde Nûh, İbrahim, İsmail, İshak, Mûsâ, Hârun, İlyas, Lût ve Yûnus Peygamberlerin kıssalarına yer verilmektedir. Peki, Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? İşte Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Rahman Suresi okumanın fazileti nedir? Rahman Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Rahman Suresi okumanın fazileti nedir? Rahman Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Rahman Suresi Mekke’de indirilmiş olan surelerden biridir. Rahman Suresi 78 ayetten oluşmaktadır ve surenin ismi ilk ayette geçmekte olan Allah’ın isimlerinden Rahman ismi şeriflerinden almaktadır. Rahman ismi surenin içeriği ile alakalıdır. Sure baştan sona kadar Allah’ın rahmetini ve Allah’ın rahmetinin tezahürlerini anlatmaktadır. Kuran-ı Kerimde 55. Olan suredir fakat iniş sırasına göre bakıldığında Rahman Suresi 97. Suredir. Rahman merhamet eden, acıyan, müşfik gibi anlamlara gelmektedir. Peki, Ramazan'da Rahman Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? Rahman Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
9.05.2023 Sureler
Cin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Cin Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Cin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Cin Suresi okumanın yararları ve faziletleri Cin Suresi iniş sırasına göre 40. sırada yer alan bir suredir. Cin Suresi Araf suresinden sonra, Yasin suresinden de önce Mekke'de indirilmiştir.
3.05.2023 Sureler
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri Birinci ayette geçen ‘isra’ kelimesinden adını alan sure 111 ayetten oluşuyor. Kuran-ı Kerim’in 17’inci suresidir. İsra’nın anlamı ‘göğe yükseliş’ veya ‘gece yürüyüşü’ olarak tabir edilmektedir. Bu olay Hicret’ten önce meydana gelmiştir. Mekke döneminde indirilen son sure ‘İsra’ suresidir.
3.05.2023 Sureler
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim’de 6’ıncı sure olarak anılan En’am suresi toplamda 165 ayetten müteşekkildir. Sure adını 136, 138 ve 139’uncu ayetlerde geçen en’am (Müşriklerin bazı hayvanların etini helal, bazı hayvanların etini haram kılması) kelimesinden almaktadır. Sure Mekki bir suredir. Bir seferde inen bir suredir.
16.03.2023 Dini Bilgiler
Karısını sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü! 'Ayşe büyü işleriyle uğraşıyordu'
Karısını sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü! 'Ayşe büyü işleriyle uğraşıyordu' İzmit'te eşi Ayşe Perçem'i (41) sokak ortasında bıçaklayarak öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapisle yargılanan Hacı Perçem, kendilerine büyü yapıldığını iddia ederek idam edilmek istediğini söyledi. Duruşmada ifadesi alınan tanık ise, "Hacı aile dostumuzdur. Eşinin psikolojik sorunları olduğunu söyleyerek benden yardım isterdi. Hacı eşini hastaneye götürmek istiyordu ancak Ayşe kabul etmiyordu. Bana, 'Ayşe'ye cinler musallat olmuş' derdi." şeklinde konuştu.
1.03.2023 Yaşam
Eşini öldüren sanıktan kan donduran sözler: Bize büyü yapıldı, asılmak istiyorum
Eşini öldüren sanıktan kan donduran sözler: Bize büyü yapıldı, asılmak istiyorum Kocaeli'nin İzmit ilçesinde eşini sırtından bıçaklayarak öldüren sanık, kendilerine büyü yapıldığını iddia etti. Sanık Hacı P., “Asılmak istiyorum. Eşimin yaşayıp yaşamadığını bilmiyorum. Adapazarı'na gidip bakmak istiyorum. Sonra kendimi öldüreceğim” dedi.
28.02.2023 Gündem
Konya’da iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Konya’da iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı Konya’nın Ereğli ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
26.06.2022 Yaşam
Gençleri ve kadınları hedef alıyor! Ölüme kadar götürüyor
Gençleri ve kadınları hedef alıyor! Ölüme kadar götürüyor İnsanların manevi duygularını sömüren 'sözde hocalar' tarafından mağdur edilen, hatta uyguladıkları yöntemler yüzünden sakat kalan ya da hayatını kaybedenlere bile rastlamak mümkün.
19.03.2022 Yaşam
Cin musallat olmuş dedi! Cinsel içerikli video istedi
Cin musallat olmuş dedi! Cinsel içerikli video istedi Kocaeli'de vatandaşları "sana cinler musallat olmuş" diyerek kandıran ve cinsel içerikli video isteyen şahsın yargılanmasına başlandı. Savunmasında mağdur olduğunu ileri süren sanık, "Cinsel içerikli video istememin sebebi; onları cinlerden kurtarmaktı. Kendi hükümdarlığımda cinlerim vardır, bunları görebiliyorum. Mağdurlar yanıma geldiklerinde enerjilerinden cinleri olduğunu anladım" dedi.
20.01.2022 Yaşam
'Cin çıkarma' skandalı! 'Sırtına 100 kez oklava ile vurmamı söyledi'
'Cin çıkarma' skandalı! 'Sırtına 100 kez oklava ile vurmamı söyledi' Cin çıkarma seansı can aldı! Ankara’nın Keçiören ilçesinde yaşanan olay dehşete düşürdü. Psikolojik sorunları nedeniyle sözde hocanın yönlendirmesi ile cin çıkartma seansı uygulanarak eşi Selçuk Tekin tarafından sırtına 100 kez oklava ile vurulup, hacamat yapılan 30 yaşındaki Özge Nur Tekin, hayatını kaybetti. İşte kan donduran olayın detayları...
13.01.2022 Gündem
Canavarlar yüzyıllardır aramızda yaşıyor! Tek tek anlattı
Canavarlar yüzyıllardır aramızda yaşıyor! Tek tek anlattı Türklerin İslamiyet’i kabul etmeden ve İslamiyet’i kabul ettikten sonraki süreçte tabiatüstü varlıklara karşı bakış açısı oldukça çarpıcı. İşte hayatımızın her alanında varlıklarını farkında olmadan kabul ettiğimiz, toplumsal hafızamızın derinliklerinde yatan o 'korkunç' canavarlar...
11.12.2021 Yaşam
Kızının gözü önünde eşini kalbinden bıçakladı! 'Cinler yüzünden öldürdüm'
Kızının gözü önünde eşini kalbinden bıçakladı! 'Cinler yüzünden öldürdüm' Bursa'da hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi Necati Gürcan (40) tarafından kızının gözü önünde bıçaklanan Ebru Gürcan (38) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Gözaltına alınıp, adliyeye çıkarılan cinayet şüphelisi Necati Gürcan, gazetecilerin "Neden öldürdün?" sorusuna "Cinler yüzünden" cevabını verdi.
1.09.2021 Gündem
Eşini 18 yerinden bıçaklamıştı! Cezası belli oldu
Eşini 18 yerinden bıçaklamıştı! Cezası belli oldu İstanbul Ümraniye'de 2019 yılında eşi Ayşe Pirizoğlu’nu (26) mutfaktan aldığı bıçakla 18 yerinden bıçaklayarak yaraladığı iddiasıyla yargılanan tutuklu sanık Kadir Pirizoğlu (29) "Eşi kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
18.06.2021 Gündem
Anne vahşeti! 2 yaşındaki kızını pencereden attı, 'Cinler istedi' dedi
Anne vahşeti! 2 yaşındaki kızını pencereden attı, 'Cinler istedi' dedi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Ahmet Dumanlıoğlu'dan boşanma aşamasında olan Ümmühan Dumanlıoğlu (31), kızı Ayşegül'ü (2) 2'nci kattaki evin penceresinden atarak öldürdü. Gözaltına alınan Dumanlıoğlu, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Dumanlıoğlu, ifadesinde, "Bana cinler geldi ve kızımı aşağı atmamı istedi. Atmazsam kızımın cehenneme gideceğine söylediler" dedi.
17.06.2021 Gündem
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den sert sözler: Bu nasıl kansızlık ya!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den sert sözler: Bu nasıl kansızlık ya! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz GSTV'de canlı yayınında son dönemde yapılan hakem hatalarıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Cengiz MHK'nın son dönemde görevini yapmadığını ve Serdar Tatlı'nın görevden ayrılması gerektiğini vurguladı.
13.04.2021 Galatasaray
'Palu Ailesi' davasında şok itiraf: İspirto içirdi, ağacın altına gömdü
'Palu Ailesi' davasında şok itiraf: İspirto içirdi, ağacın altına gömdü Palu ailesi bugün hakim karşısına çıktı. Duruşmada kendilerine cinlerin musallat olduğunu iddia eden Ayşe Palu, eniştesi Tuncer Ustael’in kendilerine ispirto içirdiğini, yeğeninin öldüğünü ve eniştesi ile birlikte bir ağacın altına gömdüğünü öne sürdü. Tuncer Ustael’i suçlayan Havva Palu da '' Tuncer çocukları dövüyordu, bizi aç bırakıyordu. Tuncer, Melike’nin karnında cin var diyerek önce karnına tekme attı, sonra da ispirto içirdi'' dedi. Mahkeme heyeti, küçük çocuğun gömüldüğü belirtilen yere bakılmasına karar verdi.
12.03.2021 Gündem
İstanbul merkezli 8 ilde Bylock operasyonu! Gözaltılar var...
İstanbul merkezli 8 ilde Bylock operasyonu! Gözaltılar var... İstanbul merkezli 8 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında, FETÖ'nün gizli haberleşme ağı Bylock'u kullandıkları gerekçesiyle haklarında arama kararı bulunan 37 kişiden 11'inin yurt dışına kaçtığı öğrenildi. Operasyon sonucu çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
15.01.2021 Gündem
Ormanlık alanda tavuğun boğazını kestikten sonra ateşe attı! Skandal sözler...
Ormanlık alanda tavuğun boğazını kestikten sonra ateşe attı! Skandal sözler... Ormanlık alanda, cinler alemine adadığını söylediği bir tavuğun boğazını kesip ateşe atan Y.Y.nin görüntüleri, sosyal medyada tepkilere neden oldu.
22.12.2020 Gündem
Çocuklar neden korkuyor?
Çocuklar neden korkuyor? Her insan, yaşamını çeşitli korkularla sürdürür. Kulağa tuhaf gelse de korku, korkulacak bir durum değildir, bir bozukluk da değildir. Korku, tehlike anında savunma içgüdüleri geliştirerek hayatta kalmanızı sağlar. Ancak korku duygusu kişiyi hayata bağlayacağına onu hayattan uzaklaştırıyorsa ortada bir terslik var demektir. Bu noktada korkuların temeline yani çocukluğa inmekte fayda vardır.
12.04.2019 Sağlık
Müge Anlı'nın ekibinde Palu Ailesi korkusu: Cinler geldi
Müge Anlı'nın ekibinde Palu Ailesi korkusu: Cinler geldi Palu Ailesi ve Tuncer Ustael'in yaptıkları konuşulurken Müge Anlı anlattığı çarpıcı bir olayla durumunun vehametini gözler önüne serdi.
8.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cinler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.