Çin Devlet Başkanı

Çin Devlet Başkanı

Son dakika çin devlet başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çin devlet başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çin devlet başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çin Devlet Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çin devlet başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.997 çin devlet başkanı haberi bulunmuştur. Tüm çin devlet başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD medyası: Xi, Biden’a Çin’in Tayvan ile yeniden birleşeceğini söyledi
ABD medyası: Xi, Biden’a Çin’in Tayvan ile yeniden birleşeceğini söyledi ABD medyası, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’in Kasım ayında San Francisco'da görüşme gerçekleştirdiği ABD Başkanı Joe Biden’a Çin’in Tayvan ile yeniden birleşeceğini söylediğini aktardı.
21.12.2023 Dünya
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim Karakteristik kırsal kesimde e-ticaretin büyük bir canlılıkla gelişmesi, kırsal bölgeler gittikçe daha fazla genç iş gücünü çekmeye başlamış. Kentlerde eğitim gören gençler, kırsal bölgelerdeki memleketlerine dönerek iş kurmaya, hatta bazı gençler iş bulmak için kırsal bölgelere gitmeyi tercih etmiş.
30.09.2023 Dünya
Dünyanın gözü G20 Zirvesi'nde! Erdoğan'dan Hindistan'da kritik temaslar
Dünyanın gözü G20 Zirvesi'nde! Erdoğan'dan Hindistan'da kritik temaslar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'da düzenlenecek olan G20 Liderler Zirvesi kapsamında Yeni Delhi'ye ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Delhi'de peş peşe görüşmeler gerçekleştiriyor.
8.09.2023 Gündem
ABD’den 5 yıl sonra Dışişleri Bakanı düzeyinde Çin’e ilk ziyaret
ABD’den 5 yıl sonra Dışişleri Bakanı düzeyinde Çin’e ilk ziyaret ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken resmi ziyaret kapsamında Çin’in başkenti Pekin’e geldi. Blinken’ın ziyareti 5 yıl sonra ABD tarafından Dışişleri Bakanı düzeyinde Çin’e yapılan ilk ziyaret oldu.
18.06.2023 Dünya
Çin Devlet Başkanı Xi: Umudumu Amerikan halkına bağladım
Çin Devlet Başkanı Xi: Umudumu Amerikan halkına bağladım Çin Devlet Başkanı Xi Jinping milyarder iş adamı Bill Gates ile yaptığı görüşmede, “Her zaman, Çin-ABD ilişkilerinin temelini halkların oluşturduğunu düşündüm. Umudumu Amerikan halkına bağladım” ifadelerini kullandı.
16.06.2023 Dünya
ABD ile kritik görüşme dünyada ses getirdi! Yeni Dışişleri Bakanı Fidan ile ilgili çarpıcı analiz
ABD ile kritik görüşme dünyada ses getirdi! Yeni Dışişleri Bakanı Fidan ile ilgili çarpıcı analiz Merkez Bankası Başkanlığı'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla Hafize Gaye Erkan atandı. Uluslararası ajanslar Erkan'ın kariyerine ve Türkiye'nin ilk kadın TCMB başkanı olduğuna dikkat çekti. Alman Welt gazetesi Türkiye'nin yeni Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ilgili çarpıcı bir analiz kaleme aldı. Fidan'ın ABD'li mevkidaşı ile yaptığı kritik görüşme de dış basında geniş yer buldu.
9.06.2023 Gündem
Putin: Kolektif Batı nükleer bileşenli silahlar kullanmaya başladığında karşılık vereceğiz
Putin: Kolektif Batı nükleer bileşenli silahlar kullanmaya başladığında karşılık vereceğiz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, "Kolektif Batı nükleer bileşenli silahlar kullanmaya başladığında karşılık vereceğiz" dedi.
21.03.2023 Dünya
Putin: Müzakere sürecine her zaman açığız
Putin: Müzakere sürecine her zaman açığız Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Çin'in Ukrayna krizinin çözümüne dair önerilerini incelediğini söyleyerek, “Müzakere sürecine her zaman açığız” dedi.
20.03.2023 Dünya
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’den Kanada Başbakanı Trudeau’ya tepki
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’den Kanada Başbakanı Trudeau’ya tepki Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Kanada Başbakanı Justin Trudeau'yu Endonezya’nın Bali Adası’ndaki G20 Zirvesi’nde yaptıkları görüşmenin ayrıntılarını basına sızdırmakla suçladı.
17.11.2022 Dünya
G20 Liderler Zirvesi başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan art arda görüşmeler
G20 Liderler Zirvesi başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan art arda görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya’nın Bali Adası’nda gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi’nin "Gıda ve Enerji Güvenliği" konulu ilk oturumuna katıldı.
15.11.2022 Dünya
Çin Devlet Başkanı Xi: Çin ve ABD’nin başarıları birbirleri için tehdit değil, fırsattır
Çin Devlet Başkanı Xi: Çin ve ABD’nin başarıları birbirleri için tehdit değil, fırsattır Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, ABD Başkanı Joe Biden ile yaptığı görüşme sonrası, “Çin ve ABD’nin başarıları birbirleri için tehdit değil, fırsattır” ifadelerini kullanarak, “Çin, mevcut uluslararası düzeni değiştirmeye veya ABD'nin iç işlerine karışmaya çalışmıyor. Çin’in ABD'ye meydan okumak veya onu yerinden etmek gibi bir niyeti yok” dedi.
14.11.2022 Dünya
Biden'dan Çin açıklaması: Yeni bir Soğuk Savaş olmayacağına kesinlikle inanıyorum
Biden'dan Çin açıklaması: Yeni bir Soğuk Savaş olmayacağına kesinlikle inanıyorum ABD Başkanı Joe Biden, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile yaptığı görüşme sonrası düzenlediği basın toplantısında Çin-ABD ilişkilerine dair, "Yeni bir Soğuk Savaş olmayacağına kesinlikle inanıyorum” dedi.
14.11.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden ve Çin Devlet Başkanı Xi, 14 Kasım'da Endonezya’da bir araya gelecek
ABD Başkanı Biden ve Çin Devlet Başkanı Xi, 14 Kasım'da Endonezya’da bir araya gelecek Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden ile Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile 14 Kasım’da Endonezya’nın Bali Adası’nda bir araya geleceği bildirildi.
10.11.2022 Dünya
Şi Cinping, Çin Komünist Partisi Genel Sekreterliğine yeniden seçildi
Şi Cinping, Çin Komünist Partisi Genel Sekreterliğine yeniden seçildi Şi Cinping, Çin Komünist Partisi Genel Sekreterliğine yeniden seçilerek, Mao'dan sonra iktidarını üçüncü döneme taşıyan ilk lider oldu.
23.10.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik zirve! Anlaşma sağlandı, Rus gazı hamlesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik zirve! Anlaşma sağlandı, Rus gazı hamlesi Özbekistan’ın Semerkant kentinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki görüşmesi sona erdi. Rusya Devlet Başkanı Putin, "Tahıl anlaşmasının imzalanması çabaları için Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum" dedi. Öte yandan Putin, "Rusya'dan Türkiye'ye gaz arzının dörtte birinin ödemesi ruble üzerinden gerçekleşecek" dedi.
16.09.2022 Siyaset
Kritik zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Terör tüm ülkelerin ortak sorunu
Kritik zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Terör tüm ülkelerin ortak sorunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Teşkilatı 22'nci Devlet Başkanları Zirvesi'nde önemli açıklamalarda bulunarak, "Terörizmi tüm ülkelerin ortak sorunu. Türkiye, terörün kanlı yüzünü tanıyan bir ülkedir. 40 yıllık mücadelemizde çoğu zaman yalnız bırakılsak da terörün bütün biçimleriyle mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.
16.09.2022 Siyaset
Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan - Putin zirvesinde! Çarpıcı detay
Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan - Putin zirvesinde! Çarpıcı detay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Teşkilatı 22'nci Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Semerkant’ta bugün kritik görüşmelere imza atacak. Sabah saatlerinde Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya gelen Erdoğan Rusya Devlet başkanı Putin ile de görüşecek. Söz konusu görüşme dünya basınında geniş yer bulurken Al Jazeera'dan görüşme öncesi dikkat çeken bir Türkiye analizi geldi.
16.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve liderler, zirve öncesi bir arada! Paylaşılan kareler dikkat çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve liderler, zirve öncesi bir arada! Paylaşılan kareler dikkat çekti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Teşkilatı 22'nci Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Semerkant’ta bugün kritik görüşmelere imza atacak. Sabah saatlerinde Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya gelen Erdoğan Rusya Devlet başkanı Putin ile de görüşecek.
16.09.2022 Siyaset
Putin: ABD ve müttefiklerinin Tayvan Körfezi’ndeki provokasyonlarını kınıyoruz
Putin: ABD ve müttefiklerinin Tayvan Körfezi’ndeki provokasyonlarını kınıyoruz Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile Özbekistan'ın Semerkand kentinde başlayan Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) zirvesi çerçevesinde görüşen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin Tayvan politikasını eleştirerek, "ABD ve müttefiklerinin Tayvan Körfezi’ndeki provokasyonlarını kınıyoruz" dedi.
15.09.2022 Dünya
Dünya diken üstünde! Çin'den ABD'ye ağır tehdit
Dünya diken üstünde! Çin'den ABD'ye ağır tehdit Çin Dışişleri Bakanlığı, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile ABD Başkanı Joe Biden arasındaki telefon görüşmesine ilişkin yayınladığı yazılı açıklamada, Xi’nin Çin'in Tayvan'ın bağımsızlığına ve dış güçlerin müdahalesine şiddetle karşı çıktığını vurguladığı ifade edilerek, "Ateşle oynayan kendini yakar. ABD tarafının bunu açıkça görebileceğini umuyoruz" denildi.
28.07.2022 Dünya
Ukrayna savaşının başlamasından sonra Putin'den bir ilk!
Ukrayna savaşının başlamasından sonra Putin'den bir ilk! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya-Ukrayna savaşının ardından ilk yurtdışı ziyaretini Tacikistan ve Türkmenistan’a gerçekleştirecek.
27.06.2022 Dünya
Çin ve Rusya'dan Batı'ya gözdağı! Mesajları dikkat çekti
Çin ve Rusya'dan Batı'ya gözdağı! Mesajları dikkat çekti Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin gerçekleştirdikleri telefon görüşmesinde iki ülkenin iş birliğinin gelişimini sürdürmek için istekli olduklarını ifade etti. Görüşmede iki lider Batı'ya yönelik dikkat çeken mesajlar verdi.
15.06.2022 Dünya
Dünya tarihi böyle bir şey görmedi! 100 yıllık köpek balığının içini açan uzmanlar şok oldu...
Dünya tarihi böyle bir şey görmedi! 100 yıllık köpek balığının içini açan uzmanlar şok oldu... Uzmanlar kıyıya vuran köpek balığına otopsi yaptı. Otopsi sonucunda köpek balığının 100 yaşında olmasına rağmen hala bir çocuk olduğunu tespit etti. Balığın, menenjit nedeniyle gelişiminin durduğu öğrenildi. Ayrıca uzmanlar, "Dünya üzerinde böyle bir şey yok, o çok özel bir balık" sözleriyle de araştırmanın boyutunu gözler önüne serdi.
9.04.2022 Dünya
Çin Devlet Başkanı Xi Jin Ping'in 'Yeni çağ' fiyaskosu! Çin'in Ukrayna'daki hesap hatası...
Çin Devlet Başkanı Xi Jin Ping'in 'Yeni çağ' fiyaskosu! Çin'in Ukrayna'daki hesap hatası... Ukrayna'daki savaşta Rusya'ya destek veren sonra da bu karardan vazgeçmesi, 0 vaka politikası yüzünden koronavirüs salgınında zor günler yaşayan ülke yanlış kararların doğurduğu politik sonuçlarla yüzleşiyor. Tüm bu kötü gidişatın uzun yıllardır iktidarda olan Devlet Başkanı Xi Jinping'in tahtını salladığı düşünülüyor...
9.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Çin Devlet Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çin devlet başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.