Cin Çıkarma

Cin Çıkarma

Son dakika cin çıkarma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cin çıkarma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cin çıkarma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cin Çıkarma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cin çıkarma gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 cin çıkarma haberi bulunmuştur. Tüm cin çıkarma haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Cin çıkarma' seansı sonrası ölüm davasında 2 sanığa 10 yıl 5'er ay hapis
'Cin çıkarma' seansı sonrası ölüm davasında 2 sanığa 10 yıl 5'er ay hapis Ankara'nın Keçiören ilçesinde, Özge Nur Tekin'in (30) 'cin çıkarma' seansının ardından yaşamını yitirmesiyle ilgili tutuksuz 6 sanığın yargılandığı davada Tekin’in eşi sanık Selçuk Tekin ile sanık sözde cinci hoca Erdal Kaya, 'kasten yaralama sonucu ölüme neden olma' suçundan 10 yıl 5'er ay hapis cezasına çarptırıldı, 4 sanık ise beraat eti.
8.03.2023 Yaşam
Herkes idamını bekliyordu! Ölümden böyle kurtuldu
Herkes idamını bekliyordu! Ölümden böyle kurtuldu ABD'de yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi. İdam kararı verilen mahkumun saatler sonra ölüm haberi yerine hayatta kaldığı haberi geldi. ABD'nin Alabama eyaletinde idamını bekleyen mahkumun hayatta kalma nedeni de herkesi şoke etti. İşte haberin detayları...
21.11.2022 Dünya
Ev sahibi olmak isterlerken hayatlarının şokunu yaşadılar
Ev sahibi olmak isterlerken hayatlarının şokunu yaşadılar Düzce'de ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar hayatlarının şokunu yaşadı. Çelik konstrüksiyon firmasının kendilerini dolandırdığını iddia eden mağdurlar soluğu adliyede aldı. Yıllarca biriktirdikleri paralarla yaptırmak istedikleri evleri teslim alamayan vatandaşlar, firma sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu. İşte olayın detayları...
21.11.2022 Yaşam
'Cin çıkarma' seansındaki ölüme 3 tutuklama
'Cin çıkarma' seansındaki ölüme 3 tutuklama Konya'da 'cin çıkarma' seansında kalbi duran kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan Suriyeli Hasen Alluş'un (38) ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan seansı yapan İbrahim El Hac Ali (39), Alluş’un bacanağı İbrahim El Hatib (37) ile oğlu Hüseyin Alluş (15), tutuklandı.
21.11.2022 Yaşam
Kuzenini öldüren doktor cezaevinde intihar etti
Kuzenini öldüren doktor cezaevinde intihar etti Gaziantep'te, para meselesinden çıkan kavgada kendisine saldırdığını öne sürdüğü kuzeni Alaattin Çelik'i öldürüp, 2 akrabasını yaralayan Kadın Doğum Uzmanı Doktor Bekir Çelik, cezaevinde intihar etti.
19.11.2022 Yaşam
Gerçek hastanede ortaya çıktı! Cin çıkarma seansında korkunç son
Gerçek hastanede ortaya çıktı! Cin çıkarma seansında korkunç son Konya'da Suriye uyruklu Hasen Alluş'un ölümünün ardından akıllara durgunluk veren bir olay çıktı. İçine cin girdiği gerekçesiyle ailesi tarafından cin çıkarma seansına götürülen Alluş ile ilgili gerçek hastanede ortaya çıktı. İşte şoke eden olayın detayları...
19.11.2022 Yaşam
Beyaz TV cin çıkarma programı olayı nedir, Cin çıkarma seansı yapan kadın kimdir?
Beyaz TV cin çıkarma programı olayı nedir, Cin çıkarma seansı yapan kadın kimdir? Beyaz TV stüdyosunda, kendisini 'Metafizik uzmanı' olarak tanıtan Pelin Hürman isimli kadın canlı yayında 'cin çıkarma seansı' yaptı. Söz konusu görüntülerin sosyal medyaya yansımasının ardından “Beyaz TV cin çıkarma programı olayı nedir, Cin çıkarma seansı yapan kadın kimdir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
21.06.2022 Televizyon
'Cin çıkarma' seansı korkunç bitmişti! 'Oklava' savunması dehşete düşürdü
'Cin çıkarma' seansı korkunç bitmişti! 'Oklava' savunması dehşete düşürdü Ankara'nın Keçiören ilçesinde, 'cin çıkarma' seansının ardından Özge Nur Tekin'in (30) yaşamını yitirmesiyle ilgili davada, aralarında sözde 'cinci hoca' Erdal Kaya'nın da bulunduğu 6 sanıktan anne Hatun Efe, savunma yaptı. Efe, kızının psikolojik sorunları olduğunu savunarak, "Kızımın kayınvalidesi Zöhre Tekin, Kayseri'de hocalık yaptığı söylenen Erdal Kaya’ya ulaştı. Erdal Kaya, oklava ile kızıma vurmasını istemiş. Bunun üzerine damadım Selçuk Tekin de kızıma oklava ile vurdu" dedi.
8.06.2022 Yaşam
Gençleri ve kadınları hedef alıyor! Ölüme kadar götürüyor
Gençleri ve kadınları hedef alıyor! Ölüme kadar götürüyor İnsanların manevi duygularını sömüren 'sözde hocalar' tarafından mağdur edilen, hatta uyguladıkları yöntemler yüzünden sakat kalan ya da hayatını kaybedenlere bile rastlamak mümkün.
19.03.2022 Yaşam
Dini seans adı altında cinsel ilişki! Binlerce video ve fotoğraf çıktı! İğrenç olay
Dini seans adı altında cinsel ilişki! Binlerce video ve fotoğraf çıktı! İğrenç olay Kendisini ‘Bio enerji uzmanı’ ve ‘Yaşam koçu’ olarak tanıtarak psikolojik yardım almak isteyen kadınları ‘cin çıkarma’ bahanesiyle zorla ilişkiye giren büyücü Bahadır Koyuncu, eşi ve yardımcısına yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. “Nitelikli cinsel saldırı”, “Dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık” suçlarından 15 yıldan 84 yıla kadar hapis cezası istenen sözde bio enerji uzmanı Koyuncu’nun dijital arşivinden 2 bine yakın müstehcen fotoğraf ve video çıktı. Koyuncu’nun yanına gelen kadınları soyarak, ‘sizde büyü var’, ‘cinleri çıkarmamız lazım’ diyerek cinsel saldırıda bulunduğu belirlendi.
21.02.2022 Yaşam
'Cin çıkarma' skandalı! 'Sırtına 100 kez oklava ile vurmamı söyledi'
'Cin çıkarma' skandalı! 'Sırtına 100 kez oklava ile vurmamı söyledi' Cin çıkarma seansı can aldı! Ankara’nın Keçiören ilçesinde yaşanan olay dehşete düşürdü. Psikolojik sorunları nedeniyle sözde hocanın yönlendirmesi ile cin çıkartma seansı uygulanarak eşi Selçuk Tekin tarafından sırtına 100 kez oklava ile vurulup, hacamat yapılan 30 yaşındaki Özge Nur Tekin, hayatını kaybetti. İşte kan donduran olayın detayları...
13.01.2022 Gündem
Cinsel ilişkiyi reddedince skandal patladı! Eşiyle gitti, birçok kadın...
Cinsel ilişkiyi reddedince skandal patladı! Eşiyle gitti, birçok kadın... Antalya'nın Alanya ilçesinde 'cin çıkarma' seansı yaptığı ve 2 kadına cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen Hakan Azak (38), tutuklandı.
13.08.2021 Gündem
Cinci hocanın icraatları bitmiyor! 75 yıl hapis cezası almıştı, 24 yıl daha eklendi
Cinci hocanın icraatları bitmiyor! 75 yıl hapis cezası almıştı, 24 yıl daha eklendi Antalya'da, 'Sende ölüm büyüsü var' yalanıyla yüksek miktarda para karşılığı sözde 'cin çıkarma' seansları düzenleyerek, çok sayıda kişiyi dolandırdığı, 4 kişiye de cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 75 yıl 3 ay hapis cezası alan Tali Yüksel Yeşilot, Karaman'ın Ermenek ilçesinde 5 kişiyi öldüren Hakan Narlı'ya 'yardım etme' suçundan da 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
26.04.2021 Yaşam
Dini inancı kullanarak dolandırıcılık ve cinsel saldırıya 75 yıl hapis
Dini inancı kullanarak dolandırıcılık ve cinsel saldırıya 75 yıl hapis Antalya'da, ‘Sende ölüm büyüsü var’ yalanıyla yüksek miktarda para karşılığı sözde ‘cin çıkarma’ seansları düzenleyerek, çok sayıda kişiyi dolandırdığı, 4 kişiye de cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık Tali Yüksel Yeşilot 75 yıl 3 ay hapis cezası aldı. Tutuksuz yargılanan eşi Öznur Yeşilot da 19 yıl hapis cezasına çarptırılarak tutuklandı.
7.02.2020 Yaşam
Cinci Hoca skandalı! Çocukları olmayan çiftleri bakın nasıl tedavi ediyor
Cinci Hoca skandalı! Çocukları olmayan çiftleri bakın nasıl tedavi ediyor Çocukları olmayan çiftler için oklava ile cin çıkarma seansı düzenlediği ve muska ile onları tedavi ettiği öne sürülen Salih Gedik hakkında, "Dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık" suçundan 10 yıla, ona yardım eden üç kişi hakkında da 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
9.10.2019 Gündem
Toplu cin çıkarma seansı!
Toplu cin çıkarma seansı! İtirafçı olup DEAŞ’ın Kocaeli yapılanmasını deşifre eden ‘il emiri’ Cem Ertürk ve diğer sanıklar hakkındaki iddianamede, ‘cin çıkarma’ seansına ait görüntüler de yer aldı. İddianamedeki analize göre 15 kişilik grup yerde yatarken bir kişi de ‘cin çıkarıyor’.
29.06.2019 Gündem
'Sende ölüm büyüsü var' deyip kandırdı!
'Sende ölüm büyüsü var' deyip kandırdı! Antalya'da 'sende ölüm büyüsü var' yalanıyla yüksek miktarda para karşılığı sözde 'cin çıkarma' seansları düzenleyen Tali Yüksel Y. ile eşi Öznur Y.'nin tutuklu yargılandığı davada, şikayetçi E.O., sanık Tali Yüksel Y. ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ses ve görüntü kayıtlarının bulunduğu 4 CD'yi mahkemeye delil olarak sundu.
23.05.2019 Gündem
'Cin çıkarma' bahanesiyle 700 bin lira dolandırdılar
'Cin çıkarma' bahanesiyle 700 bin lira dolandırdılar Sivas'ta, define bulma, cin çıkarma, sıkıntıları giderme, şifa verme bahanesiyle 6 kişiyi toplam 700 bin lira dolandıran 2 şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
16.04.2019 Yaşam
Cinci hoca mağduru kadın: Beni kardeşime öldürtmek istediler
Cinci hoca mağduru kadın: Beni kardeşime öldürtmek istediler Antalya'da, 'Sende ölüm büyüsü var' diyerek, ayrıca 'cin çıkarma' seansları düzenleyerek birçok kişiden haksız kazanç sağlamak, 'dini inanç ve duyguları istismar etmek suretiyle dolandırıcılık yapmak, ve 'cinsel saldırı' iddialarıyla tutuklu yargılanan Tali Yüksel Yeşilot ve dini duyguları istismar idiasıyla eşi Öznur Yeşilot'un davasına devam edildi. Şikayetçi mağdur E.O., duruşmada Tali Yüksel Yeşilot'un, babasına 'Sen namazında niyazında birisin. Kızının Londra'da ne yaptığını biliyor musun?' diyerek, kendisini kardeşine öldürtmek istediğini iddia etti.
22.10.2018 Yaşam
'Ölüm büyüsü' dolandırıcısı 5 kişiyi öldürmeye azmettirmekten yargılanmış
'Ölüm büyüsü' dolandırıcısı 5 kişiyi öldürmeye azmettirmekten yargılanmış Antalya'da 'Sende ölüm büyüsü var' diyerek, bir aileyi 2 milyon TL dolandırdığı, ayrıca 'cin çıkarma' seansları düzenleyerek, birçok kişiden haksız kazanç sağladığı öne sürülen Tali Yüksel Yeşilot'un, 2 yıl önce Karaman'da 5 kişinin öldürülmesi olayının 'azmettiriciliği'nden ve 'dolandırıcılık' suçundan yargılandığı ortaya çıktı.
21.06.2018 Yaşam
O kadar parayı cine  verseniz çıkıp giderdi
O kadar parayı cine verseniz çıkıp giderdi Antalya’da çok sayıda kişiden ‘cin çıkarma’ seansları düzenleyerek 2 milyon lira civarında haksız kazanç sağladıkları öne sürülen tutuklu çift hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
20.06.2018 Gündem
'Sende ölüm büyüsü var' deyip 2 milyon TL dolandırdılar
'Sende ölüm büyüsü var' deyip 2 milyon TL dolandırdılar Antalya'da 'ölüm büyüsü' yapıldığı ve 'cin çıkarma' bahanesiyle İ.O. ve ailesini 2 yılda 2 milyon lira dolandıran Tali Yüksel Yeşilot ve eşi Öznur Yeşilot hakkında, 24 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
20.06.2018 Yaşam
Cinci hoca yakayı ele verdi! Evinden bakın ne çıktı...
Cinci hoca yakayı ele verdi! Evinden bakın ne çıktı... Samsun'un Çarşamba ilçesinde, insanları cin çıkarma, büyü yapma, muska yazma gibi vaatlerle dolandırdığı belirtilen sahte hoca B.Ç. yakalandı. Sahte hocanın evinde yapılan aramada eşek kuyruğundan kıl yumağı ele geçirildi
7.06.2018 Yaşam
Cin olmadan milleti çarptı
Cin olmadan milleti çarptı Kartal’da çocuğu olmayan kadınlara muska yazarak tedavi etme ve cin çıkarma vaadinde bulunarak dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı
24.03.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cin Çıkarma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cin çıkarma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.