Cinci Hoca

Cinci Hoca

Son dakika cinci hoca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinci hoca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinci hoca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinci Hoca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinci hoca gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 cinci hoca haberi bulunmuştur. Tüm cinci hoca haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Cin çıkarma' seansı sonrası ölüm davasında 2 sanığa 10 yıl 5'er ay hapis
'Cin çıkarma' seansı sonrası ölüm davasında 2 sanığa 10 yıl 5'er ay hapis Ankara'nın Keçiören ilçesinde, Özge Nur Tekin'in (30) 'cin çıkarma' seansının ardından yaşamını yitirmesiyle ilgili tutuksuz 6 sanığın yargılandığı davada Tekin’in eşi sanık Selçuk Tekin ile sanık sözde cinci hoca Erdal Kaya, 'kasten yaralama sonucu ölüme neden olma' suçundan 10 yıl 5'er ay hapis cezasına çarptırıldı, 4 sanık ise beraat eti.
8.03.2023 Yaşam
'Cin çıkarma' seansı korkunç bitmişti! 'Oklava' savunması dehşete düşürdü
'Cin çıkarma' seansı korkunç bitmişti! 'Oklava' savunması dehşete düşürdü Ankara'nın Keçiören ilçesinde, 'cin çıkarma' seansının ardından Özge Nur Tekin'in (30) yaşamını yitirmesiyle ilgili davada, aralarında sözde 'cinci hoca' Erdal Kaya'nın da bulunduğu 6 sanıktan anne Hatun Efe, savunma yaptı. Efe, kızının psikolojik sorunları olduğunu savunarak, "Kızımın kayınvalidesi Zöhre Tekin, Kayseri'de hocalık yaptığı söylenen Erdal Kaya’ya ulaştı. Erdal Kaya, oklava ile kızıma vurmasını istemiş. Bunun üzerine damadım Selçuk Tekin de kızıma oklava ile vurdu" dedi.
8.06.2022 Yaşam
Aracında taranarak öldürülen genç, TikTok fenomeni çıktı! 'Cinayetin nedeni ciddi geliri'
Aracında taranarak öldürülen genç, TikTok fenomeni çıktı! 'Cinayetin nedeni ciddi geliri' Gaziantep’te 5 gün önce aracı taranarak öldürülen 22 yaşındaki Emirhan Nur’un Tiktok fenomeni olduğu ortaya çıktı. Cinayetin Nur’un Tiktok’tan kazandığı parayı zanlılara vermediği için işlendiğini iddia eden Avukat Ramazan Hakan Urul, cinayeti işleyen 4 zanlının Suriye’ye kaçmaya çalıştığını söyledi.
10.05.2022 Yaşam
Gençleri ve kadınları hedef alıyor! Ölüme kadar götürüyor
Gençleri ve kadınları hedef alıyor! Ölüme kadar götürüyor İnsanların manevi duygularını sömüren 'sözde hocalar' tarafından mağdur edilen, hatta uyguladıkları yöntemler yüzünden sakat kalan ya da hayatını kaybedenlere bile rastlamak mümkün.
19.03.2022 Yaşam
Cin musallat olmuş dedi! Cinsel içerikli video istedi
Cin musallat olmuş dedi! Cinsel içerikli video istedi Kocaeli'de vatandaşları "sana cinler musallat olmuş" diyerek kandıran ve cinsel içerikli video isteyen şahsın yargılanmasına başlandı. Savunmasında mağdur olduğunu ileri süren sanık, "Cinsel içerikli video istememin sebebi; onları cinlerden kurtarmaktı. Kendi hükümdarlığımda cinlerim vardır, bunları görebiliyorum. Mağdurlar yanıma geldiklerinde enerjilerinden cinleri olduğunu anladım" dedi.
20.01.2022 Yaşam
'Cin çıkarma' skandalı! 'Sırtına 100 kez oklava ile vurmamı söyledi'
'Cin çıkarma' skandalı! 'Sırtına 100 kez oklava ile vurmamı söyledi' Cin çıkarma seansı can aldı! Ankara’nın Keçiören ilçesinde yaşanan olay dehşete düşürdü. Psikolojik sorunları nedeniyle sözde hocanın yönlendirmesi ile cin çıkartma seansı uygulanarak eşi Selçuk Tekin tarafından sırtına 100 kez oklava ile vurulup, hacamat yapılan 30 yaşındaki Özge Nur Tekin, hayatını kaybetti. İşte kan donduran olayın detayları...
13.01.2022 Gündem
Cinci hoca emekli hakimi kandırıp kızlarına istismarda bulundu
Cinci hoca emekli hakimi kandırıp kızlarına istismarda bulundu Kendisini Hz. Ali’nin görevlendirdiğini söyleyen cinci hoca Uğur Akyol’a 550 bin liralarını kaptıran emekli Danıştay hâkimi S.Y.’nin avukat kızları duruşmada yaşadıklarını anlattı. Hakimin kızı S.Y., “Kiste iyi gelen macun için ortak olduk. Sanık babama ‘Aya bakar mısın?’ diyor. Babam aya baktığında Hz. Ali’nin silüetini görüyor. Anne ve babamı dini hassasiyetleriyle kandırdı” dedi.
28.09.2021 Yaşam
Palu ailesi hikayesi ne? Palu ailesi davasında son durum ne?
Palu ailesi hikayesi ne? Palu ailesi davasında son durum ne? 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' ile gündeme gelen Palu ailesi davasında karar çıktı. Kocaeli'de 5 kişinin ceza aldığı Palu ailesi davasında karar, usul hatası nedeniyle bozulmuştu. Yeniden yapılan yargılamada karar çıktı. 6 aile üyesine ceza yağdı. Pek çok kişi de bu gelişmenin ardından "Palu ailesi olayı ne? Palu ailesi davası ne? Palu ailesi ne yaptı? Palu ailesi davasında son durum ne?" sorularını araştırıyor. İşte Palu ailesi hikayesi ve davada son durum...
8.09.2021 Gündem
Cinsel ilişkiyi reddedince skandal patladı! Eşiyle gitti, birçok kadın...
Cinsel ilişkiyi reddedince skandal patladı! Eşiyle gitti, birçok kadın... Antalya'nın Alanya ilçesinde 'cin çıkarma' seansı yaptığı ve 2 kadına cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen Hakan Azak (38), tutuklandı.
13.08.2021 Gündem
'Cinci hocaya' 9 yıl 3 ay hapis istemi!
'Cinci hocaya' 9 yıl 3 ay hapis istemi! "Dini inanç ve duyguları istismar ederek dolandırıcılık" yaptığı iddia edilen Burhan Dalğali'nin yargılandığı davada mütalaasını açıklayan savcılık sanığın, "Zincirleme olarak dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık" ve "Tekke ve Zaviyelerle Türbeleri Seddine ve Türbedarlıklar ile Birtakım Unvanların Men ve İlgasına Dair Kanun'a muhalefet" suçlarından 1 yıl 10 aydan 9 yıl 3 aya kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.
8.06.2021 Gündem
Cinci hocanın icraatları bitmiyor! 75 yıl hapis cezası almıştı, 24 yıl daha eklendi
Cinci hocanın icraatları bitmiyor! 75 yıl hapis cezası almıştı, 24 yıl daha eklendi Antalya'da, 'Sende ölüm büyüsü var' yalanıyla yüksek miktarda para karşılığı sözde 'cin çıkarma' seansları düzenleyerek, çok sayıda kişiyi dolandırdığı, 4 kişiye de cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 75 yıl 3 ay hapis cezası alan Tali Yüksel Yeşilot, Karaman'ın Ermenek ilçesinde 5 kişiyi öldüren Hakan Narlı'ya 'yardım etme' suçundan da 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
26.04.2021 Yaşam
Sahte hocaya 10 ay hapis cezası! 'Fotoğraf çektik paylaştık'
Sahte hocaya 10 ay hapis cezası! 'Fotoğraf çektik paylaştık' Sosyal medyada cinsel istismar görüntüleriyle tepkilere neden olan ve 'Dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık' suçundan 7 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan sahte hoca Burhan Dalğali 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan yargılandığı davada 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ceza ertelendi.
15.04.2021 Gündem
Cinci hoca o davadan tahliye edildi
Cinci hoca o davadan tahliye edildi İstanbul’da “cinci hoca” olarak bilinen ve bir kadını taciz ettiği görüntüler ortaya çıkan Burhan D., “örgüt propagandası yapmak” suçundan tutuklu yargılandığı davada ilk duruşmada tahliye edildi. Burhan D. yaptığı savunmada, “Ben beş vakit namazını kılan bir vatandaşım yalan söyleyemem. Allah şahit olsun ki hiçbir şey görmedim” dedi.
12.02.2021 Yaşam
Anormal münasebet! Kocasını terk etti, cinci hocaya gitti
Anormal münasebet! Kocasını terk etti, cinci hocaya gitti İstanbul’da, dört yıllık eşinin sözde bir din hocası tarafından “Sen seçilmiş insansın” diyerek kandırıldığını ve binlerce lira parasını alarak karısının kendisini terk edip hocaya gittiğini iddia eden bir avukat savcılığa suç duyurusunda bulundu.
14.10.2020 Yaşam
Cinci Hoca skandalı! Çocukları olmayan çiftleri bakın nasıl tedavi ediyor
Cinci Hoca skandalı! Çocukları olmayan çiftleri bakın nasıl tedavi ediyor Çocukları olmayan çiftler için oklava ile cin çıkarma seansı düzenlediği ve muska ile onları tedavi ettiği öne sürülen Salih Gedik hakkında, "Dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık" suçundan 10 yıla, ona yardım eden üç kişi hakkında da 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
9.10.2019 Gündem
Palu ailesi ile ilgili bir iddia daha! Ablam kocama ilaç verip tecavüz etti
Palu ailesi ile ilgili bir iddia daha! Ablam kocama ilaç verip tecavüz etti Palu ailesi dehşeti Türkiye'yi sarsmaya devam ediyor. Müge Anlı'daki Palu ailesi olayında Tuncer Ustael'in Meryem Tahnal'ı dövüp, ağaca astığını gören bir kişi canlı yayına katıldı. Yayına bağlanan eski eniştenin iddialarına göre ise Tuncer, öz kız kardeşinin üvey kızlarına istismarda bulundu. Ayrıca Tuncer Ustael'in eşi inanılmaz bir iddia ortaya attı, "Ablam Tuncer'e tecavüz etti" dedi.
8.01.2019 Gündem
Müge Anlı'nın ekibinde Palu Ailesi korkusu: Cinler geldi
Müge Anlı'nın ekibinde Palu Ailesi korkusu: Cinler geldi Palu Ailesi ve Tuncer Ustael'in yaptıkları konuşulurken Müge Anlı anlattığı çarpıcı bir olayla durumunun vehametini gözler önüne serdi.
8.01.2019 Gündem
Canlı yayında şok gelişme! Kemik bulundu
Canlı yayında şok gelişme! Kemik bulundu Türkiye Palu Ailesi'ni konuşuyor. Müge Anlı'daki Palu Ailesi olayında Tuncer Ustael'in Meryem Tahnal'ın gömüldüğü yer olarak belirttiği yerde kemik bulundu. Müge Anlı, canlı yayında kazı çalışmasına bağlandı. Kocaeli'deki kazı çalışmasını takip eden Müge Anlı ekibinin muhabiri, kemik bulunduğu belirtti. Bulunan kemik parçası Müge Anlı ile Tatlı Sert programında canlı yayında izleyicilerle paylaşıldı.
7.01.2019 Gündem
Müge Anlı'da Palu ailesi Türkiye'yi sarstı! Tecavüz, işkence, cinayet...
Müge Anlı'da Palu ailesi Türkiye'yi sarstı! Tecavüz, işkence, cinayet... Türk televizyon tarihinin en korkunç hikâyesini Müge Anlı aydınlatmak üzere... Çevresindeki tüm kadınlara ve çocuklara işkence yaparak tecavüz ettiği iddia edilen Tuncer Ustael, cinayete azmettirmekten fuhşa, gasptan adam kaçırmaya kadar onlarca iğrenç suçla da itham ediliyor. İşte akılalmaz detayların olduğu kâbus gibi bir hikâye...
5.01.2019 Gündem
Korkunç olay aydınlanıyor…
Korkunç olay aydınlanıyor… Çevresindeki tüm kadınlara ve çocuklara işkence yaparak tecavüz ettiği iddia edilen Tuncer Ustael, cinayete azmettirmekten fuhşa, gasptan adam kaçırmaya kadar onlarca iğrenç suçla da itham ediliyor.
4.01.2019 Magazin
Medyumdan ilginç ifade: Adana polisi cinlerimden hızlı çıktı
Medyumdan ilginç ifade: Adana polisi cinlerimden hızlı çıktı Adana'da hasarlı araç sahiplerini sigorta şirketinden aradıkları izlenimi vererek dolandırdığı ileri sürülen çetenin liderinin polise yakalanmamak ve daha fazla kişiyi dolandırmak için çete üyesi medyuma muska yazdırdığı ortaya çıktı. Polisi karşısında gören medyumun, "Adana polisi cinlerimden hızlı çıktı" dediği öne sürüldü.
23.10.2018 Gündem
Cinci hoca mağduru kadın: Beni kardeşime öldürtmek istediler
Cinci hoca mağduru kadın: Beni kardeşime öldürtmek istediler Antalya'da, 'Sende ölüm büyüsü var' diyerek, ayrıca 'cin çıkarma' seansları düzenleyerek birçok kişiden haksız kazanç sağlamak, 'dini inanç ve duyguları istismar etmek suretiyle dolandırıcılık yapmak, ve 'cinsel saldırı' iddialarıyla tutuklu yargılanan Tali Yüksel Yeşilot ve dini duyguları istismar idiasıyla eşi Öznur Yeşilot'un davasına devam edildi. Şikayetçi mağdur E.O., duruşmada Tali Yüksel Yeşilot'un, babasına 'Sen namazında niyazında birisin. Kızının Londra'da ne yaptığını biliyor musun?' diyerek, kendisini kardeşine öldürtmek istediğini iddia etti.
22.10.2018 Yaşam
'Aydınlı cinci hoca' tutuklandı
'Aydınlı cinci hoca' tutuklandı Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde, medyumluk yapan ve 'Aydınlı cinci hoca' olarak bilinen Mehmet Pala (36), dün polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Pala, emniyetteki ifadesinin ardından bugün sevk edildiği adliyede tutuklandı.
18.10.2018 Gündem
'Ölüm büyüsü' dolandırıcısı 5 kişiyi öldürmeye azmettirmekten yargılanmış
'Ölüm büyüsü' dolandırıcısı 5 kişiyi öldürmeye azmettirmekten yargılanmış Antalya'da 'Sende ölüm büyüsü var' diyerek, bir aileyi 2 milyon TL dolandırdığı, ayrıca 'cin çıkarma' seansları düzenleyerek, birçok kişiden haksız kazanç sağladığı öne sürülen Tali Yüksel Yeşilot'un, 2 yıl önce Karaman'da 5 kişinin öldürülmesi olayının 'azmettiriciliği'nden ve 'dolandırıcılık' suçundan yargılandığı ortaya çıktı.
21.06.2018 Yaşam
Cinci hoca yakayı ele verdi! Evinden bakın ne çıktı...
Cinci hoca yakayı ele verdi! Evinden bakın ne çıktı... Samsun'un Çarşamba ilçesinde, insanları cin çıkarma, büyü yapma, muska yazma gibi vaatlerle dolandırdığı belirtilen sahte hoca B.Ç. yakalandı. Sahte hocanın evinde yapılan aramada eşek kuyruğundan kıl yumağı ele geçirildi
7.06.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cinci Hoca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinci hoca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.