Palu Ailesi

Palu Ailesi

Son dakika Palu ailesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Palu ailesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Palu ailesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Palu Ailesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan palu ailesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 palu ailesi haberi bulunmuştur. Tüm palu ailesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Safiye Gökçe Yüce (43) 81 yıl hapis ile 394 bin 300 TL para cezasına çarptırıldı, eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) beraatine karar verildi.
3.10.2023 Gündem
Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine beddua
Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine beddua Kocaeli'de Meryem Tahnal'ın öldürülmesi olayıyla ilgili yargılanan Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı. Son sözleri sorulan Tuncer ve Emine Ustael ise mahkeme heyetine beddua etti.
3.10.2023 Gündem
Palu ailesi davasında karar çıktı! Sanık Tuncer: Yüzlerce ölüm olayı varken sadece Melike’nin ölüm olayına takılmışsınız
Palu ailesi davasında karar çıktı! Sanık Tuncer: Yüzlerce ölüm olayı varken sadece Melike’nin ölüm olayına takılmışsınız Palu ailesi davasında mahkeme alınan kararları açıkladı. Kocaeli'de 15 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gittiği iddia edilen Meryem Tahnal'ın kızı Melike Tahnal'ın Sakarya'da öldürülmesine ilişkin Palu ailesi olarak bilinen 1'i tutuklu 6 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Tutuklu sanık Tuncer Ustael, "Olası kasttan çocuğu kasten öldürme" suçundan müebbet hapse çarptırıldı, tutuksuz sanıklar ise beraat etti.
19.07.2023 Gündem
Tüm Türkiye'yi sarsan olayda flaş gelişme! Palu ailesinin damadından şoke eden sözler
Tüm Türkiye'yi sarsan olayda flaş gelişme! Palu ailesinin damadından şoke eden sözler Kocaeli'de Meryem Tahnal'ın öldürülmesi olayıyla ilgili yargılanan Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında verilen karar tekrardan Yargıtay tarafından bozuldu. Bugün görülen duruşmada suçlamaları kabul etmeyen Tuncer Ustael, "Sizin bilmediğiniz, benim bildiğim çok şey var. Meryem Tahnal'ın geberdiği doğrudur ama ben öldürmedim. Meryem diğer sanıkların yanında öldü, buna dair kamera kaydı vardır ancak bu kayıt yukarılarda görev yapan bir savcıdadır. Sanıklar ölüm anında orada olmadıklarını söylüyorlar ancak kayıtlar bunun tersidir" dedi.
6.07.2023 Gündem
Palu ailesi tahliye oldu! Yargıtay kararı bozdu
Palu ailesi tahliye oldu! Yargıtay kararı bozdu Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 15 yıl önce Meryem Tahnal (35) ve kızı Melike Tahnal'ın (8) kaybolmasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Palu ailesinin 6 üyesinin yargılandığı davada yerel mahkemenin verdiği karar, Yargıtay tarafından 2’nci kez bozuldu. Kararın bozulması ile Tuncel Ustael dışındaki tüm sanıklar tahliye oldu.
31.03.2023 Gündem
Palu ailesi yeniden hakim karşısına çıktı! 'Herkese içirdi, Melike öldü'
Palu ailesi yeniden hakim karşısına çıktı! 'Herkese içirdi, Melike öldü' Kocaeli'de 13 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü iddia edilen Melike Tanhal'ın öldürülmesine ilişkin, kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen 6 sanığın yargılanmasına devam edildi.
19.10.2021 Gündem
Palu ailesi hikayesi ne? Palu ailesi davasında son durum ne?
Palu ailesi hikayesi ne? Palu ailesi davasında son durum ne? 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' ile gündeme gelen Palu ailesi davasında karar çıktı. Kocaeli'de 5 kişinin ceza aldığı Palu ailesi davasında karar, usul hatası nedeniyle bozulmuştu. Yeniden yapılan yargılamada karar çıktı. 6 aile üyesine ceza yağdı. Pek çok kişi de bu gelişmenin ardından "Palu ailesi olayı ne? Palu ailesi davası ne? Palu ailesi ne yaptı? Palu ailesi davasında son durum ne?" sorularını araştırıyor. İşte Palu ailesi hikayesi ve davada son durum...
8.09.2021 Gündem
'Palu ailesi' davasında flaş gelişme! Tahliye edildi
'Palu ailesi' davasında flaş gelişme! Tahliye edildi Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 12 yıl önce kaybolan Meryem Tahnal'ın öldürülmesine ilişkin "Palu ailesi" olarak bilinen 6 kişinin yargılanmasına devam edildi.
16.03.2021 Gündem
'Palu Ailesi' davasında şok itiraf: İspirto içirdi, ağacın altına gömdü
'Palu Ailesi' davasında şok itiraf: İspirto içirdi, ağacın altına gömdü Palu ailesi bugün hakim karşısına çıktı. Duruşmada kendilerine cinlerin musallat olduğunu iddia eden Ayşe Palu, eniştesi Tuncer Ustael’in kendilerine ispirto içirdiğini, yeğeninin öldüğünü ve eniştesi ile birlikte bir ağacın altına gömdüğünü öne sürdü. Tuncer Ustael’i suçlayan Havva Palu da '' Tuncer çocukları dövüyordu, bizi aç bırakıyordu. Tuncer, Melike’nin karnında cin var diyerek önce karnına tekme attı, sonra da ispirto içirdi'' dedi. Mahkeme heyeti, küçük çocuğun gömüldüğü belirtilen yere bakılmasına karar verdi.
12.03.2021 Gündem
Palu ailesi davasında flaş gelişme! 'Herkes benim üzerime geliyor'
Palu ailesi davasında flaş gelişme! 'Herkes benim üzerime geliyor' Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 12 yıl önce kaybolan Meryem Tahnal'ın öldürülmesine ilişkin kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen ve daha önce yargılaması tamamlanan 6 kişi, kararın usul hatası gerekçesiyle üst mahkeme tarafından bozulması nedeniyle tekrar hakim karşısına çıktı.
14.01.2021 Gündem
‘Palu ailesi’ davasında şoke eden savunma: Evime bomba attılar…
‘Palu ailesi’ davasında şoke eden savunma: Evime bomba attılar… Kocaeli'de 12 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü öne sürülen Meryem Tahnalın (35) kızı Melike Tahnal'ın (8) Sakaryanın Ferizli ilçesinde öldürülmesine ilişkin 'Palu Ailesi' olarak bilinen 4 sanığın yargılanmasına başlandı. Ailenin damadı Tuncer Ustael suçlamaları kabul etmeyerek, bütün suçların üzerine yıkılmaya çalışıldığını söyledi.
27.11.2020 Gündem
Palu ailesi davasında flaş karar!
Palu ailesi davasında flaş karar! Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 11 yıl önce Meryem Tanhal (35) ve kızı Melike Tanhal'ın (8) kaybolmasıyla ilgili Palu Ailesi'ne verilen hükme ilişkin gerekçeli karar yazıldı. Meryem Tanhal’ın cesedinin olay yerindeki yeni yapılaşma nedeniyle bulunamamasının normal olduğu belirtilerek, darp edilmesi, aç bırakılması ve soğukta yatırılması sonucu öldüğü sonucuna varıldığı belirtildi.
10.03.2020 Yaşam
Palu ailesi davasında cezalar belli oldu!
Palu ailesi davasında cezalar belli oldu! Kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen davada, tutuklu sanık Tuncer Ustael ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl hapis, diğer tutuklu 5 aile üyesi ise 8 yıl 4 ay ile 12 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.
13.02.2020 Yaşam
Palu ailesi için istenen ceza belli oldu!
Palu ailesi için istenen ceza belli oldu! Cumhuriyet savcısı, Tuncer Ustael hakkında Meryem Tanhal'ı 'nitelikli öldürme' ve 'tasarlayarak canavarca hisle eziyet çektirerek öldürmek' suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu, 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak' suçundan 5 yıl, 'Meryem Tanhal'a ait banka veya kredi kartını izinsiz kullanmak' suçundan 6 yıl hapis cezası talep etti.
23.01.2020 Gündem
İstanbul’da ikinci Palu ailesi skandalı!
İstanbul’da ikinci Palu ailesi skandalı! Babası ve ağabeyinden yıllarca cinsel istismar ve işkence gördüğünü iddia eden genç kız, savcılığa başvurdu. Ayrıca ailenin 1,5 yaşındaki çocuklarını da öldürüp gömdükleri ortaya çıktı.
10.01.2020 Yaşam
Palu ailesinin damadı Ustael memurları tehdit etmiş!
Palu ailesinin damadı Ustael memurları tehdit etmiş! Kamuoyunda ‘Palu Ailesi’ olarak bilinen ailenin damadı olan ve 11 yıl önce Meryem Tanhal ile kızı Melike Tahnal’ı öldürmekle suçlanan Tuncer Ustael hakkında, çocuklarının koruma altına alınmasının ardından 3 kadın memuru ölümle tehdit ettiği iddiasıyla dava açıldı. 3 yıla kadar hapis cezası istenen Ustael, ilk duruşmada suçlamaları kabul etmedi.
13.12.2019 Yaşam
Google'da en çok arananlar belli oldu
Google'da en çok arananlar belli oldu Google'ın açıkladığı "Yılın Arama Trendleri 2019" listesine göre 2019 yılında Türkiye'de Genel kategoride en çok İstanbul Seçim Sonuçları 2019 arandı.
11.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Palu ailesiyle ilgili yeni gelişme!
Palu ailesiyle ilgili yeni gelişme! Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 11 yıl önce, Meryem Tahnal (35) ve kızı Melike Tahnal’ın (8) kaybolmasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Palu ailesinin 6 üyesinin yargılandığı davanın 4'üncü duruşması görüldü. Duruşmaya yazılı olarak ifadesini gönderen Meryem Tahnal'ın oğlu R.T.T., "Tuncer ve İsa dayım annemi sürekli darp ediyordu. Psikolojileri bozuktu. Kendi çocuklarına bile şiddet uyguluyorlardı. Bana da şiddet uyguluyorlardı" dedi.
21.11.2019 Gündem
Palu Ailesi korku filmi oluyor!
Palu Ailesi korku filmi oluyor! 30. Ankara Uluslararası Film Festivali kapsamında izleyiciyle buluşan Emin Alper, gelecek projelerinden birinin Palu ailesi üzerine bir korku filmi olduğunu söyledi.
22.04.2019 Magazin
Palu ailesinin yargılanmasına başlandı
Palu ailesinin yargılanmasına başlandı Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 11 yıl önce, Meryem Tahnal (35) ve kızı Melike'nin (8) kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Palu ailesinin 6 üyesinin yargılanmasına başlandı. Sanıklar, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.
8.04.2019 Gündem
Palu Ailesi soruşturmasında bulunan kemikler, hayvan kemiği çıktı
Palu Ailesi soruşturmasında bulunan kemikler, hayvan kemiği çıktı Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki Tütünçiftlik Sahili'nde, 11 yıl önce kızı Melike ile kayıp olan Meryem Tanhal'ı arama çalışmaları kapsamında yapılan kazıda bulunan kemiklerin, Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemeleri tamamlandı. Kemiklerin hayvan kemiği olduğu ortaya çıktı.
29.01.2019 Gündem
Bakan Gül: Palu ailesi ile ilgili HSK devrede
Bakan Gül: Palu ailesi ile ilgili HSK devrede Kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen olaylarla ilgili konuşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, bu konuya ilişkin Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) da inceleme yaptığını aktardı. Gül, "Daha önce takipsizlik kararı verilen konuyla ilgili bir ihmal, deliller vardı acaba dikkate alındı, alınmadı mı bu konuya bakılıyor. HSK o boyutu araştırıyor." dedi.
16.01.2019 Siyaset
Müge Anlı açıkladı: Palu ailesi itiraf etti
Müge Anlı açıkladı: Palu ailesi itiraf etti ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, Palu ailesiyle ilgili yeni bir gelişmeyi duyurarak, "Palu ailesi cinayeti itiraf etti." dedi.
15.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Palu Ailesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki palu ailesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.