Çılgına Döndü

Çılgına Döndü

Son dakika çılgına döndü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çılgına döndü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çılgına döndü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çılgına Döndü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çılgına döndü gelişmeleri de dahil olmak üzere 945 çılgına döndü haberi bulunmuştur. Tüm çılgına döndü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Terim'e olay tepki! Çılgına döndü, telefonu fırlattı
Fatih Terim'e olay tepki! Çılgına döndü, telefonu fırlattı Panathinaikos, Yunanistan Ligi'nde sahasında Aris'e 1-0 mağlup oldu ve şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Karşılaşmanın ardından Fatih Terim tepki gördü. Tecrübeli teknik adam kısa bir açıklama yaptı.
29.04.2024 Şampiy10
Samet Akaydın kendini Fenerbahçe'de sandı! Fatih Terim çıldırdı, ağladı berbat etti
Samet Akaydın kendini Fenerbahçe'de sandı! Fatih Terim çıldırdı, ağladı berbat etti Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk turu maçında AEK ile Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos karşı karşıya geldi. Samet Akaydın'in hatası maça damga vururken Fatih Terim adeta çılgına döndü. İşte detaylar...
25.04.2024 Fenerbahçe
Alanyaspor-Galatasaray maçında gergin anlar! Fatih Tekke kırmızı kart gördü çılgına döndü
Alanyaspor-Galatasaray maçında gergin anlar! Fatih Tekke kırmızı kart gördü çılgına döndü Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ı konuk eden Alanyaspor'da Teknik Direktör Fatih Tekke kırmızı kartla ihraç edildi.
15.04.2024 Alanyaspor
TFF yeni kararı açıkladı! Süper Lig'de 'yabancı VAR' resmen başlıyor
TFF yeni kararı açıkladı! Süper Lig'de 'yabancı VAR' resmen başlıyor Türkiye Futbol Federasyonu'nun UEFA ve Avrupa'nın 5 ülke federasyonu ile görüşmeleri sonucunda, Süper Lig'in 32'nci haftasından lig sonuna kadar haftanın kritik maçlarında yabancı Video Yardımcı Hakemi (VAR) görevlendirilecek. Ligin 32'nci haftasındaki MKE Ankaragücü - Gaziantep FK, Fatih Karagümrük - Fenerbahçe ve Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmalarında yabancı video yardımcı hakemi görev alacak.
12.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı başladı. Türkiye'den Fenerbahçe'nin sahne aldığı haftada maçların tamamlanmasının ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Yunanlılar olay hareket sonrası çılgına döndü: Dzeko Türk vatandaşlığına geçsin
Yunanlılar olay hareket sonrası çılgına döndü: Dzeko Türk vatandaşlığına geçsin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek final eşleşmesinin ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın geniş yer bulduğu Yunan basınında dikkat çeken konuların başında, Fenerbahçe'nin yıldızlarından Edin Dzeko'nun tribünlere formasındaki Türk bayrağını göstermesi geldi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Adana Demirspor maçında kavga çıktı! Murat Sancak çılgına döndü, Mert Hakan'ı böyle tersledi
Fenerbahçe - Adana Demirspor maçında kavga çıktı! Murat Sancak çılgına döndü, Mert Hakan'ı böyle tersledi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor'u 4 golle geçtiği maçın ardından kavga çıktı. Adana Demirsporlu yetkililer ile Fenerbahçe güvenlik görevlileri ve Mert Hakan Yandaş'ın yardımcısı arasında çıkan tartışma sonrası ortam bir hayli gerildi. Karşılaşma sonrası stadyuma gelen eski başkan Murat Sancak, olaylar nedeniyle Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'a tepki gösterirken Fenerbahçe cephesinden de açıklama geldi. İşte detaylar...
4.04.2024 Fenerbahçe
Sacha Boey, Bayern Münih'te ortalığı karıştırdı! Taraftarlar çılgına döndü: Hemen gönderin
Sacha Boey, Bayern Münih'te ortalığı karıştırdı! Taraftarlar çılgına döndü: Hemen gönderin UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Lazio'ya 1-0 mağlup olan Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel'e tepkiler çoğaldı. Alman taraftarlar Leverkusen maçında sol bekte oynatılan, Lazio maçında ise süre bulamayan Sacha Boey üzerinden Tuchel'e tepki gösterdi.
15.02.2024 Galatasaray
Fatih Terim izledi! Bakasetas çıldırdı, rakibinin boğazını sıkıp tokat attı
Fatih Terim izledi! Bakasetas çıldırdı, rakibinin boğazını sıkıp tokat attı Panathinaikos, Yunanistan Kupası yarı final ilk maçında şampiyonluk yarışındaki rakibi PAOK ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Fatih Terim'in Trabzonspor'dan transferi Anastasios Bakasetas 79. dakikada adeta çılgına döndü.
15.02.2024 Süper Lig
Okan Buruk'u pişman etti! İzleyenler çılgına döndü, Galatasaray'dan ayrılıyor
Okan Buruk'u pişman etti! İzleyenler çılgına döndü, Galatasaray'dan ayrılıyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'ın yaz transfer döneminde transfer ettiği yıldız oyuncuyla yollarını ayırıyor. Galatasaray'daki ikinci dönemini geçiren 24 yaşındaki oyuncu, son olarak ilk 11'de başladığı Bandırmaspor maçında taraftarları da adeta çılgına çevirdi. İşte detaylar...
7.02.2024 Galatasaray
Caner Erkin çılgına döndü! Rakip taraftar tepki gösterdi
Caner Erkin çılgına döndü! Rakip taraftar tepki gösterdi 1. Lig'de Eyüpspor'un Kocaelispor'a 2-1 mağlup olduğu maçta Caner Erkin sinirlerine hakim olamadı. O anların ardından rakip taraftarlardan tepki geldi.
21.01.2024 Şampiy10
Okan Buruk'tan Mauro Icardi müjdesi! Sahalara dönüş tarihini açıkladı
Okan Buruk'tan Mauro Icardi müjdesi! Sahalara dönüş tarihini açıkladı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında Mauro Icardi'nin sahalara geri dönüş tarihini açıkladı.
16.01.2024 Galatasaray
Fenerbahçeliler resmen çılgına döndü! Önce Serdar Dursun şimdi de Hasan Ali Kaldırım...
Fenerbahçeliler resmen çılgına döndü! Önce Serdar Dursun şimdi de Hasan Ali Kaldırım... Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Mondihome Kayserispor'u konuk etti. Ev sahibi ekip, Rams Park'ta oynanan müsabakadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve lider Fenerbahçe'yi takibini sürdürdü. Galatasaray'a 3 puanı getiren golü 86. dakikada penaltıdan Dries Mertens kaydederken, sarı - kırmızılıların iç sahada oynadığı son 3 maçın 2'sinde gelen galibiyetlerdeki detaylar dikkat çekti.
16.01.2024 Fenerbahçe
'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dediği için öldürmüş
'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dediği için öldürmüş Bursa'da sevgilisi Turan Döner'i (39) öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Kazakistan uyruklu Irına Franzen (30), ilk duruşmada, "Sürekli eve sarhoş gelip, bana şiddet uyguluyordu. Ona artık bu ilişkiye devam edemeyeceğimi ve kendi ülkeme geri döneceğimi söyleyip, Kazakistan'a döndüm. Bir süre sonra beni arayıp, bilet aldığını ve geri dönmemi istedi. Bir daha bana el kaldırmayacağını söyleyerek, 'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dedi. Evleneceğimizi ve mutlu bir hayatımız olacağını söyledi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Halil Umut Meler'e saldırı sonrası Emre Belözoğlu çılgına döndü, istifa kararı: Söyleyecek bir şey yok
Halil Umut Meler'e saldırı sonrası Emre Belözoğlu çılgına döndü, istifa kararı: Söyleyecek bir şey yok Süper Lig'de Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın ardından hakem Halil Umut Meler skandal bir saldırının hedefi oldu. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Emre Belözoğlu'nun adeta çıldırdığı görüntüler ekrana yansırken, istifa iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...
12.12.2023 Süper Lig
Sabah kadar gol yedik! Canlı yayında çılgına döndü: Rezillik, anlatamıyorum
Sabah kadar gol yedik! Canlı yayında çılgına döndü: Rezillik, anlatamıyorum UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin aldığı farklı mağlubiyetler büyük eleştiri konusu oldu. Eski milli futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde toplam 11 gol yemesi sonrası yaptığı yayında adeta çıldırdı.
1.12.2023 Fenerbahçe
İrfan Can Kahveci çıldırdı! 6-1 sonrası taraftarın üstüne yürüdü, güvenlik kurtardı
İrfan Can Kahveci çıldırdı! 6-1 sonrası taraftarın üstüne yürüdü, güvenlik kurtardı Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nin beşinci haftasında Danimarka'nın Nordsjaelland takımına deplasmanda 6-1 yenildi. Sarı-lacivertli ekip, gruptan çıkma şansını İstanbul'a bıraktı. Karşılaşmanın son düdüğünün çalmasının ardından oldukça üzgün ve gergin olduğu görülen İrfan Can Kahveci'nin bir taraftarın üzerine yürüdüğü görüntüler olay oldu. İşte detaylar...
1.12.2023 Fenerbahçe
Aldatma iddiasıyla başlayan kavga kanlı bitti! Kocasını sokak ortasında bıçaklayan kadın dehşet saçtı...
Aldatma iddiasıyla başlayan kavga kanlı bitti! Kocasını sokak ortasında bıçaklayan kadın dehşet saçtı... Evde başlayan tartışmada bıçakla yaralanan kadın çılgına döndü kocasını, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla sokak ortasına kadar kovalayıp göğsünden bıçakladı. Dehşet anları kameralara yansırken, eşinin aracının lastiklerini de bıçaklayan kadın taksiyle kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
23.10.2023 Gündem
Merve Oflaz videosuna gelen yoruma çok sinirlendi! "Nasıl annesin ya, terbiyesiz"
Merve Oflaz videosuna gelen yoruma çok sinirlendi! "Nasıl annesin ya, terbiyesiz" Ünlü oyuncu Merve Oflaz, 729 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından haftalar önce paylaştığı bir dans videosuna gelen yorum karşısında çılgına döndü. Kendisine beddua eden sosyal medya kullanıcısına ateş püsküren Oflaz, ardından açıklama yaparak "Mutlu insan görmeye tahammülünüz kalmamış!" dedi.
20.10.2023 Magazin
Formula 1 pistine ne olacak? Sporcular kendi tesislerine giremiyor
Formula 1 pistine ne olacak? Sporcular kendi tesislerine giremiyor Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), başta Formula 1 (F1) olmak üzere otomobil sporları için inşa edilen İstanbul Park’ın kapılarının Türk sporuna ve otomobil sporlarına, ilaveten farklı spor branşlarındaki sporculara açılması için harekete geçti. Pistin amacı doğrultusunda kullanılmadığını, otomobil sporcularının pisti kullanamadığını, burada yarışamadığını ifade eden TOSFED, bünyesindeki profesyonel yönetim kadroları ile tesisin yönetimine de aday olduğunu açıklıyor.
29.09.2023 Yaşam
Kadıköy'de olay çıkardı! Dünya yıldızı tavır koydu, oyundan çıkınca çılgına döndü
Kadıköy'de olay çıkardı! Dünya yıldızı tavır koydu, oyundan çıkınca çılgına döndü Trendyol Süper Lig'in 3. haftasındaki erteleme maçında Fenerbahçe, Başakşehir'i konuk etti. Sarı-lacivertlilerin 4-0 galip geldiği mücadelede o dünya yıldızı çılgına döndü. İşte Fenerbahçe - Başakşehir maçının detayları...
29.09.2023 Fenerbahçe
Kafasına pet şişe atılmıştı! Manchester United'da Altay Bayındır kararı, taraftar çılgına döndü
Kafasına pet şişe atılmıştı! Manchester United'da Altay Bayındır kararı, taraftar çılgına döndü Fenerbahçe’den İngiliz devi Manchester United’a transfer olan Altay Bayındır ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Lige iyi bir başlangıç yapamayan Manchester United’da 5 maçta 10 gol yiyen Andre Onana’ya tepkiler çığ gibi. Fenerbahçe’den transfer edilen Altay Bayındır'la ilgili karar verildi. İşte detaylar
20.09.2023 Fenerbahçe
Masterchef'te ele adayları belli oldu! Mehmef Şef çılgına döndü: Kurallara uyacaksınız
Masterchef'te ele adayları belli oldu! Mehmef Şef çılgına döndü: Kurallara uyacaksınız Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde ilk takım oyunu oynandı. Esnaf lokantası yemeklerini yapan yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Masterchef'te Mehmet Şef, tadım sırasında adeta deliye döndü. İlk takım oyununu kazanan takım belli oldu. İşte detaylar...
15.08.2023 Magazin
Gülce ve Gece ilk kez sarıldı! Dönence 2. bölümde neler oldu?
Gülce ve Gece ilk kez sarıldı! Dönence 2. bölümde neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Dönence, seyirciyi ekrana kilitledi. 11 Temmuz Salı akşamı 2. bölümüyle seyirci karşısına çıkan Dönence dizisinin yapımcılığını D Media üstleniyor. Senaryosunu SA Yazı Grubu, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun yazdığı Dönence dizisinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Dönence dizisinin 2. bölümünde kaybolan Gülce, bulunuyor.
12.07.2023 Magazin
İstanbul'da sosyal medya dehşeti! Küfür edince çılgına döndü
İstanbul'da sosyal medya dehşeti! Küfür edince çılgına döndü Zeytinburnu’nda akrabalarının evine misafirliğe gelen Yahya M., sosyal medya hesabı üzerinden tartıştığı kuzeni Osman A.’yı bıçakladı.  
2.07.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çılgına Döndü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çılgına döndü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.