Cihatçı

Cihatçı

Son dakika cihatçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cihatçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cihatçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cihatçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cihatçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 536 cihatçı haberi bulunmuştur. Tüm cihatçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ümit Özdağ: Suriyelileri ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım
Ümit Özdağ: Suriyelileri ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Gençlik Kolları üyelerinin duvarlara 'Suriyeliler gidecek' yazdığı anlara ilişkin videoyu Twitter'dan paylaşarak, "Söz, ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım" dedi.
24.05.2023 Gündem
MİT'in nefes kesen operasyonu dünya basınında!
MİT'in nefes kesen operasyonu dünya basınında! Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT'in önceki gün Suriye'de düzenlediği operasyonla, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el-Kureyşi'yi etkisiz hale getirdiğini duyurdu. Erdoğan'ın açıklaması dünya basınında geniş yer bulurken AFP, nefes kesen operasyonun detaylarını yazdı...
1.05.2023 Gündem
Ömer Çelik: 6'lı masa, adaylarını haziran seçimlerinden sonra açıklayacak
Ömer Çelik: 6'lı masa, adaylarını haziran seçimlerinden sonra açıklayacak  AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik,  "6'lı masa adaylarını açıklamasalar da ben ne zaman açıklayacaklarını biliyorum. Benim tahminime göre onlar, 6'lı masa, adaylarını haziran seçimlerinden sonra açıklayacak" dedi.
25.09.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik: 6’lı masa cumhurbaşkanı adayını seçimlerden sonra açıklayacak
AK Parti Sözcüsü Çelik: 6’lı masa cumhurbaşkanı adayını seçimlerden sonra açıklayacak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 6’lı masadan 66 tane ses çıktığını ifade ederek, “6’lı masa cumhurbaşkanı adayını Haziran 2023 seçimlerinden sonra açıklayacak. Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi. Ayrıca Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun attığı tweete de atıfta bulunarak, “Arkadaşlar bu tırnak kontrolü, yoklama vermek eskiden ilkokullarda vardı. O işler orada kaldı” ifadelerini kullandı.
24.09.2022 Siyaset
Aykut Erdoğdu’nun o sözlerine TADİV Başkanı Aygün Attar’dan sert tepki!
Aykut Erdoğdu’nun o sözlerine TADİV Başkanı Aygün Attar’dan sert tepki! CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun Türkiye-Azerbaycan enerji iş birliğine ilişkin iddialarına peş peşe sert tepkiler geldi. Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Leyla Abdullayeva'dan sonra bir tepki de Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi, Türkiye Azerbaycan Dostluk, İşbirliği ve Dayanışma Vakfı Başkanı Prof. Dr. Aygün Attar'dan geldi. Attar, “Aykut Erdoğdu’nun Türkiye ile Azerbaycan arasındaki doğalgaz anlaşmasıyla ilgili mesnetsiz iddiaları cahil cesaretinin tezahürü mü, Bir Millet İki Devlet hazımsızlığının dışa vurumu mu?” dedi.
5.02.2022 Dünya
MHP lideri Devlet Bahçeli çağrısını yineledi: Türk Tabipler Birliği kapatılsın
MHP lideri Devlet Bahçeli çağrısını yineledi: Türk Tabipler Birliği kapatılsın MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunarak, "Bakanlık verilerinde şüphe uyandırmaya çalışanlar bize göre yalan makineleridir. Bizim sorunumuz Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi'ndeki bir avuç Türkiye düşmanıdır. TTB kapatılsın diyorum bu nedenle." ifadelerini kullandı.
6.10.2020 Siyaset
AK Parti'den sert Ermenistan açıklaması!
AK Parti'den sert Ermenistan açıklaması! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti MYK Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunarak, "Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırısını şiddetli bir şekilde kınıyoruz. Bu Azerbaycanlı kardeşlerimizle kendi kaderimizin aynı gördüğümüzün kanıtıdır. Ermenistan ateşkesi ihlal etti. Köylere soykırımvari bir saldırıda bulundu." ifadelerini kullandı.
29.09.2020 Gündem
AK Parti'den CHP'ye Azerbaycan tepkisi
AK Parti'den CHP'ye Azerbaycan tepkisi AK Parti Sözcüsü Çelik, "CHP yönetiminin Ermenistan'ın sözlerine destek vermesini milletimiz en iyi şekilde değerlendirecektir." ifadesini kullandı.
28.09.2020 Siyaset
Boraltan olayı nedir? Boraltan köprüsü nerede, hikayesi nedir? Boraltan Köprüsü olayı…
Boraltan olayı nedir? Boraltan köprüsü nerede, hikayesi nedir? Boraltan Köprüsü olayı… CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Emekli Büyükelçi Ünal Çeviköz, katıldığı bir programda Azerbaycan ile Ermenistan arasında tırmanan gerilime ve Türkiye'nin gelişmeler karşısındaki tutumu hakkında değerlendirmelerde bulunurken, sarf ettiği "Maalesef gelen haberlerde, Türkiye'den Azerbaycan'a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan'a gönderildiği ifade ediliyor" ifadeleri, 1945 yılında Türkiye'ye sığınan 195 Sovyet askerinin, Reha Oğuz Türkkan'ın iddiasına göre 407 askerin, Sovyetler Birliği’ne iade edilmesi olayı olan Boraltan olayını gündeme getirdi. Peki, Boraltan olayı nedir? Boraltan köprüsü olayı nasıl oldu? Boraltan köprüsü hikayesi…
28.09.2020 Gündem
Yunanistan'a sert tepki: Bu tür kötü şakalar yapmayın
Yunanistan'a sert tepki: Bu tür kötü şakalar yapmayın AK Parti Sözcüsü Çelik MKYK toplantısı sonrası önemli açıklamlarda bulundu.Çelik, "Yunanistan Savunma Bakanı savaşa hazır olduklarını ifade ettiler. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gücünün tartışılmayacağını herkes bilir. Yunan Bakan'a söylüyorum, bu tarz kötü şakalar yapmayın bu tür kötü şakalar alnınıza yapışır." dedi.
8.06.2020 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: İdlib, ülkemiz için ulusal bir güvenlik sorunu
CHP lideri Kılıçdaroğlu: İdlib, ülkemiz için ulusal bir güvenlik sorunu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İdlib ülkemiz için ulusal bir güvenlik sorunudur. Bu bağlamda küresel bir tehdit olan terörist unsurlar ile muhalif grupların silah bırakmasına yönelik çabalar artırılmalı; silah bırakmaya yanaşmayan cihatçı ve muhalif gruplara karşı her türden kararlılık göstermelidir" dedi.
4.02.2020 Siyaset
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti MYK toplantısı sonrası Sözcü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.
23.12.2019 Siyaset
Terör örgütünün kara kutusu itirafçı oldu!
Terör örgütünün kara kutusu itirafçı oldu! Terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon sonucu gözaltına alınana ‘Ebu Ubey El Mısri’ kod adlı Cemal Mahmud Abid Mabruk itirafçı olarak örgütle ilgili bildiklerini anlattı.
25.11.2019 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Almanya'dan müttefiklik ruhuna uygun davranmasını bekliyoruz
Bakan Çavuşoğlu: Almanya'dan müttefiklik ruhuna uygun davranmasını bekliyoruz Almanya Dışişleri Bakanı ile görüşen Bakan Çavuşoğlu,"Barış Pınarı Harekatı konusunda Almanya'dan beklentimiz müttefiklik ruhuna uygun davranmasıdır. Barı Pınarı Harekatı bölgesine Birleşmiş Milletler verilerine göre 30 bin kişi geri dönmeye başladı" dedi.
26.10.2019 Siyaset
Hollanda'nın hava saldırısında en az 70 sivilin öldüğü ortaya çıktı
Hollanda'nın hava saldırısında en az 70 sivilin öldüğü ortaya çıktı Hollanda hükümetinin, yıllardır "güvenlik gerekçesiyle" açıklama yapmayı reddettiği saldırı ile ilgili ayrıntılar, Hollanda kamu yayın kuruluşu NOS ile NRC gazetesinin ortak araştırması sonucu ilk kez ortaya çıkarıldı.
19.10.2019 Dünya
"Dua etmeyi bile bilmiyorlar! Genç çocuklara tecavüz ediliyordu"
"Dua etmeyi bile bilmiyorlar! Genç çocuklara tecavüz ediliyordu" Hollanda'nın Rotterdam kentinde mahkeme, IŞİD'e katılmak için 2 yıl önce Suriye'ye giden Türkiye kökenli Melis Atıcı'yı, ayak bileğine kelepçe takılmak koşuluyla, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.
15.01.2019 Dünya
HTŞ: Çekiliriz ama silah bırakmayız
HTŞ: Çekiliriz ama silah bırakmayız Suriye’de El Kaide’nin uzantısı ve daha önce Nusra Cephesi olarak bilinen Heyet Tahrir El Şam (HTŞ) örgütü, yürütülen müzakerelerin ardından anlaşmayı kabul ettiğini duyurdu.
15.10.2018 Gündem
"Tahrir el Şam, İdlib mutabakatına uyacak"
"Tahrir el Şam, İdlib mutabakatına uyacak" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün ilan ettiği İdlib'deki çekilme haberinin ardından yeni bir gelişme yaşandı, uluslararası ajansa bilgi veren muhalifler radikal örgütün de aralarında bulunduğu grupların Ekim ayı ortasına kadar silahsızlanma bölgesinden tamamen çıkacağını duyurdu.
27.09.2018 Dünya
Erdoğan-Putin zirvesinde anlaşma sağlanacak mı?
Erdoğan-Putin zirvesinde anlaşma sağlanacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bugün Soçi'de gerçekleştirecekleri görüşme, son bir aydır yürütülen "İdlib diplomasisinin" en önemli ayaklarından birini oluşturuyor. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suriye nedeniyle bu ay ikinci kez görüşecek olmasına ilişkin, "İdlib'deki durum kritik. Rusya ve Türkiye'nin görüş ayrılıkları var." yorumunda bulundu.
17.09.2018 Dünya
‘Türkiye kurtarır’
‘Türkiye kurtarır’ İdlib gündemiyle toplanan BM Güvenlik Konseyi’nde konuşan BM Suriye Özel Temsilcisi de Mistura ile Fransız temsilci Türkiye’nin kentte bulunan silahlı gruplara sivillerin yaşadığı yerleri terk etmeleri için mesaj yollaması çağrısı yaptı
8.09.2018 Dünya
Bir şehir katliama hazırlanıyor
Bir şehir katliama hazırlanıyor İdlib halkı yaklaşan operasyona karşı kendilerince hazırlanmaya başladı. Kimyasal saldırıdan endişelenen İdlibliler, ev yapımı gaz maskesi hazırlıyor, sığınaklara da yiyecek depoluyor
6.09.2018 Dünya
5 soruyla İdlib düğümü!
5 soruyla İdlib düğümü! Kim ne istiyor? BBC Türkçe’ye konuşan uzmanlar İdlib’in Suriye’de 2011’de başlayan iç savaşın dönüm noktalarından biri olacağı görüşünde...
4.09.2018 Gündem
Hollanda'da cami ziyareti nedeniyle Hristiyan okuluna çirkin saldırı!
Hollanda'da cami ziyareti nedeniyle Hristiyan okuluna çirkin saldırı! Hollanda'nın Hoorn kentindeki Abdülkadir Geylani Camisi'ni ziyaret eden bir ilköğretim okulu, İslamofobik saldırıya uğradı. Hrıstiyanlara ait Penta Vakfına bağlı Maria adlı ilköğretim okulunun önüne ve giriş kapısına, öğrencilerin camiye yaptığı ziyarete tepki amaçlı İslamofobik ifadeler içeren pankartlar asıldı.
3.09.2018 Dünya
İdlib’de kıyamet kopacak!
İdlib’de kıyamet kopacak! Suriye’deki cihatçı örgütlerin son kalesi İdlib’e Rusya destekli Esad güçleri harekata hazırlanırken, kentte ÖSO’cular da “Bütün hazırlıklarımızı yaptık. Burası sizin mezarınız olacak” diyor
29.08.2018 Dünya
DEAŞ’a sızan ajan 48 katliamı önledi!
DEAŞ’a sızan ajan 48 katliamı önledi! Cihatçı kılığında DEAŞ’a sızan Iraklı yüzbaşı Harit el Sudani, bomba yüklü araçları imha ettirip sonra da sahte saldırı görüntüleri servis ettirerek örgütü kandırıyordu
27.08.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cihatçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cihatçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.