Çiftçiye sıfır faizli kredi imkanı! Elektrik borcu faizleri de silinecek
Çiftçiye sıfır faizli kredi imkanı! Elektrik borcu faizleri de silinecek Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren son dakika açıklaması! Sıfır faizli kredi geliyor, elektrik borcu faizleri siliniyor. İmzalanan protokole göre; çiftçilere elektrik borçları için 60 ay vadeli ve 10 milyon liraya kadar sıfır faizli kredi verecek. Elektrik borcu faizlerinin yüzde 50’si silinerek, çiftçilere ve tarımsal sulama birliklerine destek sağlanacak.
27.10.2022 Ekonomi
Milyonlarca çiftçiye düşük faizli kredi müjdesi! Süre uzatıldı, oranlar değişti
Milyonlarca çiftçiye düşük faizli kredi müjdesi! Süre uzatıldı, oranlar değişti Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren karar! Düşük faizli kredi ile ilgili flaş gelişme! Resmi Gazete’de yayımlandı. 2023 yılı sonuna kadar uzatıldı. Bu kapsamda, verilecek kredi üst limitleri de yüzde 50'den yüzde 233'e varan oranlarda artırıldı. Karar kapsamında kredilerden yararlanacak olan üreticiler, belirtilen kriterleri sağlamaları halinde indirim oranlarına ilave olarak indirimli kredi almaya da hak kazanacak.
6.04.2022 Ekonomi
İş Bankası'ndan kredi kampanyası! 60 aya kadar vade, yılda 1 defa ödemeli olarak...
İş Bankası'ndan kredi kampanyası! 60 aya kadar vade, yılda 1 defa ödemeli olarak... İş Bankası resmen duyurdu. Yeni kredi kampanyası başlatıldı. 60 aya kadar vade, yılda 1 defa ödemeli olarak kredi kullandırılacak. Başvurular İş Bankası'nın internet sitesinden ve şubelerden yapılabilecek. Çiftçiler için başlatılan kredi kampanyasında çiftçilere basınçlı sulama sistemleri kurulumu ve yenilenmesinde, proje bedelinin yüzde 100’üne kadar kredi imkanı sunuluyor. İşte İş Bankası'ndan yapılan kredi açıklaması...
8.12.2021 Ekonomi