Çiçek Taksi

Çiçek Taksi

Son dakika çiçek taksi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiçek taksi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiçek taksi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiçek Taksi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiçek taksi gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 çiçek taksi haberi bulunmuştur. Tüm çiçek taksi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Ailesi Civan Canova'nın vasiyetini yerine getirdi
Ailesi Civan Canova'nın vasiyetini yerine getirdi 20 Ağustos 2022 tarihinde hayatını kaybeden Oyuncu Civan Canova’nın vasiyeti ailesi tarafından yerine getirildi. Sergisi 'Damlalar'ı tamamlayamayan sanatçının kazandığı gelir LÖSEV’e bağışlandı.
20.10.2023 Magazin
Usta oyuncu Mürsel Yaylalı hayatını kaybetti!
Usta oyuncu Mürsel Yaylalı hayatını kaybetti! "Çiçek Taksim" ve "Süper Baba" adlı yapımlarla adından söz ettiren 63 yaşındaki usta oyuncu Mürsel Yaylalı hayatını kaybetti.     
29.08.2023 Magazin
Çiçek Taksi'nin Niyazi'siydi: Son hali şaşırttı
Çiçek Taksi'nin Niyazi'siydi: Son hali şaşırttı Türk sinemasına imza atan filmlerde rol alan Necati Bilgiç yıllar sonra ortaya çıktı, son haliyle görenleri şaşırttı.
28.08.2023 Magazin
Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne?
Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne? Dizi ve sinema oyuncusu Demiray Erül hayatını kaybetti. 84 yaşında hayatını kaybeden Demiray Erül’ün ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Peki, Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne? İşte detaylar…
17.10.2022 Gündem
Akasya Durağı'nın Gülbin'i yıllar sonraki değişimiyle herkesi şok etti!
Akasya Durağı'nın Gülbin'i yıllar sonraki değişimiyle herkesi şok etti! Bir dönemin efsane dizileri arasında yer alan Akasya Durağı'nın oyuncuları son halleriyle gündeme geldi. Aslı Altaylar; Zeki Alasya, Levent Üngan, Cezmi Baskın, Onur Şan ve Pelin Sönmez'in rol aldığı dizide canlandırdığı 'Gülibik' rolüyle hafızalara kazındı. Yabancı Damat, Tatlı Hayat ve Çiçek Taksi gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Aslı Altaylar, yıllar içerisindeki değişimiyle adından söz ettirdi.
17.09.2022 Magazin
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği… Ali Güney hayatını kaybetti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam oyuncularından Ali Güney’in vefat ettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Ali Güney, Yılmaz Güney’in bakışları ve ses tonundan çok etkilenerek sinemaya atıldı. Oyunculuğu dışında yapımcı ve senarist kimliğiyle de karşımıza çıkan Güney 3 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney oynadığı filmler, diziler, hastalığı ve gençliği…
24.08.2022 Magazin
Civan Canova'nın cenaze töreni ne zaman, cenazesi nereden kalkacak? Mezarı nerede olacak?
Civan Canova'nın cenaze töreni ne zaman, cenazesi nereden kalkacak? Mezarı nerede olacak? 'Çiçek Taksi', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Paramparça', 'Karadayı' 'Atiye' ve en son 'Üç Kuruş'ta evlerimize konuk olan Civan Canova’nın cenaze töreni belli oldu. Peki, Civan Canova'nın cenaze töreni ne zaman, cenazesi nereden kalkacak? Mezarı nerede olacak?
22.08.2022 Magazin
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi!
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi! Televizyon dizilerindeki rolleri ile tanınan usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun yakın zamanda akciğerinde kitle tespit edilmişti. Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Peki, Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? İşte Civan Canova’nın oynadığı dizi ve filmler!
20.08.2022 Ünlüler Dünyası
Çiçek Taksi'nin Manolya'sı Tuna Arman'ın oğlu büyüdü, asker oldu
Çiçek Taksi'nin Manolya'sı Tuna Arman'ın oğlu büyüdü, asker oldu 'Çiçek Taksi' dizisinde Manolya karakterine hayat veren Tuna Arman'ın oğlu Sinan Yıldız askere gitti. Arman, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu, paylaşımına 'Güle güle git güle güle gel oğlum, kendine iyi bak. Bizim için iyi bak' notunu düştü.
11.06.2022 Magazin
Hüseyin Elmalıpınar neden öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir?
Hüseyin Elmalıpınar neden öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir? Birçok dizi ve yapımda rol alan usta oyuncu Hüseyin Elmalıpınar kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Ezel, Kolpaçino gibi çok projelerde rol alan oyuncu Hüseyin Elmalıpınar’ın hayatı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Hüseyin Elmalıpınar neden öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir? Hüseyin Elmalıpınar kaç yaşındaydı? İşte Hüseyin Elmalıpınar hakkında merak edilenler…
4.03.2022 Gündem
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler!
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler! Hüseyin Elmalıpınar öldü mü? Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Peki, Hüseyin Elmalıpınar nede öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
3.03.2022 Magazin
Hüseyin Elmalıpınar hayatını kaybetti
Hüseyin Elmalıpınar hayatını kaybetti Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar (51), Şişli'de kalp krizi geçirdi. 1971 doğumlu Elmalıpınar, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
3.03.2022 Gündem
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli?
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli? Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ile 26 Ekim'de izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni sezonuna yeni oyuncu kadrosuyla başlıyor. Diziye dahil olan yeni isimler de gündemde. EDHO'nun yeni oyuncuları arasında ünlü oyuncu Yosi Mizrahi de bulunuyor. Pek çok kişi de, Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında, nereli ve evli mi? sorularını araştırıyor. İşte Yosi Mizrahi’nin hayatı ve kariyeri...
26.10.2021 Gündem
İncilay Şahin kimdir? İncilay Şahin kaç yaşındaydı? İncilay Şahin biyografisi!
İncilay Şahin kimdir? İncilay Şahin kaç yaşındaydı? İncilay Şahin biyografisi! Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu İncilay Şahin 60 yaşında hayatını kaybetti. İncilay Şahin'in ölüm haberini Oyuncular Sendikası'nın sosyal medya hesabından duyurdu. Acı haberin ardından pek çok kişi İncilay Şahin'in hayatını, filmlerini ve dizilerini merak ediyor. Peki, İncilay Şahin kimdir? İncilay Şahin kaç yaşındaydı? İncilay Şahin biyografisi!
8.09.2021 Gündem
Oyuncu İncilay Şahin hayatını kaybetti
Oyuncu İncilay Şahin hayatını kaybetti En son Yasak Elma dizisinde seyirciyle buluşan ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu İncilay Şahin hayatını kaybetti. Kariyeri boyunca pek çok dizi ve filmde rol alan İncilay Şahin'in oynadığı diziler arasında Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları gibi yapımlar yer alıyordu.
7.09.2021 Magazin
Saadet Gürses kimdir? Saadet Gürses kaç yaşında ve nerelidir? Saadet Gürses’in hastalığı ve gençliği…
Saadet Gürses kimdir? Saadet Gürses kaç yaşında ve nerelidir? Saadet Gürses’in hastalığı ve gençliği… Yeşilçam’ın ünlü oyuncuları arasında yer alan Saadet Gürses’in hayatı merak edilmeye başlandı. Katıldığı TV programlarıyla zaman zaman gündeme gelen Saadet Gürses bu kez Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Peki, Saadet Gürses kimdir? Saadet Gürses kaç yaşında, nereli?
16.03.2021 Gündem
Gül Gölge'den yıllar sonra gelen Çiçek Taksi itirafı!
Gül Gölge'den yıllar sonra gelen Çiçek Taksi itirafı! TRT 1'de yayınlanan Çiçek Taksi dizisinde Nuray adında bir polis memurunu canlandıran oyuncu ve sunucu Gül Gölge, Çiçek Taksi dizisinin çekildiği yıllarda başından geçen ilginç olayı anlattı.
8.03.2021 Magazin
Bekir Aksoy ve ailesi koronavirüse yakalandı
Bekir Aksoy ve ailesi koronavirüse yakalandı 'Doktorlar' dizisinin yıldız oyuncusu Bekir Aksoy, eşi Nazife Aksoy ve sekiz aylık bebekleri Asil, koronavirüse yakalandı.
26.11.2020 Magazin
Usta oyuncu Devrim Parscan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Devrim Parscan hayatını kaybetti Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Devrim Parscan hayatını kaybetti.
24.11.2020 Yaşam
Tuna Arman kimdir? Nerelidir? Tuna Arman kaç yaşında?
Tuna Arman kimdir? Nerelidir? Tuna Arman kaç yaşında? Oyuncu ve hayvan aktivisti Tuna Arman, sosyal medyada yaptığı paylaşımdan sonra trend oldu ve birçok kişi tarafından tepkiyle karşılandı. Peki Tuna Arman kimdir? Nerelidir? Tuna Arman kaç yaşında? İşte detaylar…
28.01.2020 Gündem
Binali Yıldırım taksi durağını ziyaret etti
Binali Yıldırım taksi durağını ziyaret etti AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Maltepe'de Zümrüt Çiçek Taksi Durağı, Medine Camisi Çay Ocağı ve Kütüphanesi ile Bitlis Mutki Çatalsöğüt Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
20.02.2019 Siyaset
Burhan İnce hayatını kaybetti!
Burhan İnce hayatını kaybetti! Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’dan yine acı haber geldi. Onur Akay, usta tiyatrocu Burhan İnce’nin vefat ettiğini duyurdu
8.01.2019 Magazin
Gül Gölge kimdir?
Gül Gölge kimdir? Gül Gölge kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Murat Saygı ile eski eşi Gül Gölge Saygı boşandı. Bu gelişme üzerine Gül Gölge'nin hayatı araştırılmaya başlandı. İşte güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu hakkındaki tüm bilgiler...
5.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çiçek Taksi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiçek taksi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.