Chpli Vekil

Chpli Vekil

Son dakika CHPli vekil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CHPli vekil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CHPli vekil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chpli Vekil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chpli vekil gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 chpli vekil haberi bulunmuştur. Tüm chpli vekil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Baykal'ı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Baykal'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
29.09.2021 Gündem
CHP'li vekil ve eşi kaza geçirdi!
CHP'li vekil ve eşi kaza geçirdi! CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan ve eşi Bahriye Bircan, Bulgaristan'da geçirdikleri trafik kazasında yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Eski CHP'li vekilden referandumda 'evet' kararı
Eski CHP'li vekilden referandumda 'evet' kararı Samsun'da Atakum Belediyesinin düzenlediği konferansta konuşan 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Türkiye'nin koalisyonlardan çok çektiğini, ülkenin 100 yılını ilgilendiren bu anayasa değişikliğine “evet” dediğini söyledi
29.09.2021 Gündem
CHP'li vekil Sertel'in acı günü
CHP'li vekil Sertel'in acı günü CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in annesi Cemaliye Sertel, 82 yaşında vefat etti
29.09.2021 Gündem
CHP'li Havutça'nın polisle "çakar" tartışması
CHP'li Havutça'nın polisle "çakar" tartışması CHP Balıkesir Milletvekili Havutça, tatil için gittiği Bozcaada'da aracındaki çakar lambaların açık olduğu gerekçesiyle, polis memurlarıyla tartıştı. Havutça: "Polis merkezine gittim, tutanak tutturdum. Şikayette bulundum"
29.09.2021 Gündem
Mersin’de CHP ve MHP'nin otogar kavgası
Mersin’de CHP ve MHP'nin otogar kavgası Mersin Şehirlerarası İşletmesi sorunu CHP’li vekil Aytuğ Atıcı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı karşı karşıya getirdi.
26.05.2016 Yaşam
CHP'li vekil hakkında casusluktan fezleke
CHP'li vekil hakkında casusluktan fezleke İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Can Dündar’a MİT TIR’ları görüntülerini verdiği iddia edilen CHP Milletvekili Enis Berberoğlu hakkında “suç işlemek amacıyla kurulan silahlı örgüte üye olmadan yardım etmek” ve “siyasal veya askeri casusluk" suçlarından fezleke hazırladı.
29.09.2021 Gündem
Milletvekili Akın, kayıp kaçak için kanun teklifi verdi
Milletvekili Akın, kayıp kaçak için kanun teklifi verdi CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın elektrik faturalarındaki kayıp kaçak bedelinin kaldırılması için kanun teklifi verdi
29.09.2021 Gündem
Sivas'ta şok eylemi CHP'li vekil önledi!
Sivas'ta şok eylemi CHP'li vekil önledi! SİVAS Demir Çelik İşletmeleri’nde (SİDEMİR) çalışan ve 4 aydır ücret alamadıkları için bir süredir gösteri yapan işçilerden bazıları bir iş merkezinin çatısına çıkarak intihar eylemi başlattı. İşçiler 4 saat sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Milletvekili Ali Akyıldız tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi.
20.11.2015 Yaşam
Meclis'te yine kavga çıktı!
Meclis'te yine kavga çıktı! TBMM Genel Kurulu’nda İç Güvenlik Paketi görüşmeleri öncesinde milletvekilleri birbirine girdi. Çıkan arbedede CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün merdivenlerden düştü.
29.09.2021 Gündem
CHP'li vekilden o hakime suç duyurusu!
CHP'li vekilden o hakime suç duyurusu! CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, partisini il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Yaptığı konuşmada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kart, hakim Nayim Durak hakkında görevi kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulunacağını söyledi
29.09.2021 Gündem
"Ortada büyük bir hezimet var"
"Ortada büyük bir hezimet var" CHP grup başkanvekili Muharrem İnce, seçim sonuçlarıyla ilgili olarak, "Ortada büyük bir hezimet var, hala susmak ve başarılıyız demek yakışmıyor. Bu durumu kabullenemeyiz, geçiştiremeyiz" dedi
29.09.2021 Gündem
CHP'li vekile son görev
CHP'li vekile son görev Meclis'in en renkli isimlerinden CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
29.09.2021 Gündem
Şok iddia!  'Sayın Bakan isteyerek ve bilerek...'
Şok iddia! 'Sayın Bakan isteyerek ve bilerek...' CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, NTV'ye yaptığı açıklamada kurtarma çalışmalarıyla ilgili net rakam verilmemesini eleştirdi ve "Sayın bakanın bildiği başka şeyler var, tüm bilgiler kendisinde" ifadesini kullandı...
29.09.2021 Gündem
Arınç'tan CHP'li vekil hakkında şok taciz iddiası!
Arınç'tan CHP'li vekil hakkında şok taciz iddiası! Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, partisinin İskenderun ilçesinde düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti. Arınç, Meclis’te şu anda binden fazla fezlekenin, dokunulmazlık dosyasının bulunduğunu açıklayarak sözlerine söyle devam etti “Hele hele CHP'li milletvekillerin içerisinde bir tanesi var ki kendisinin yüzü kızarmıyor da ben dosyayı okuduğum zaman kıpkırmızı olmuştum. Cinsel tacizden dolayı bir CHP milletvekilinin de dosyası var” dedi.
29.09.2021 Gündem
'Bu başımızdaki Başbakan...'
'Bu başımızdaki Başbakan...' Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Gürsu ve Kestel ilçe teşkilatlarının üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda biraya geldi...
29.09.2021 Gündem
CHP'li vekilden bantlı protesto!
CHP'li vekilden bantlı protesto! CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, AFAD ile ilgili düzenlemelerin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu’nda ilginç bir protesto yaptı...
13.02.2014 Siyaset
CHP'li vekilden çarpıcı iddia!
CHP'li vekilden çarpıcı iddia! 'Kız ve erkek öğrenciler...'
29.09.2021 Gündem
Büyük ayıp!
Büyük ayıp! CHP Antalya vekilinden Başbakan Erdoğan'ın kızıyla ilgili attığı tweet, büyük tepki çekiyor!
29.09.2021 Gündem
100 bin ağaç kesilecek iddiası!
100 bin ağaç kesilecek iddiası! CHP milletvekili, Ankara’yı uyardı
29.09.2021 Gündem
Kendisi aldı!
Kendisi aldı! Bakan açıkladı...
29.09.2021 Gündem
'Cin çarpar!'
'Cin çarpar!' Eski CHP'li vekili öyle bir yöntemle dolandırdılar ki...
11.04.2013 Yaşam
Vekil ağlayarak anlattı!
Vekil ağlayarak anlattı! Suriye sınırındaki bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıyı, CHP'li vekil olay yerinden ağlayarak anlattı
29.09.2021 Gündem
CHP'li vekilden RTÜK'e yeni logo!
CHP'li vekilden RTÜK'e yeni logo! Simpsonlar'ı yayınlayan CNBC-e kanalına ceza kesti diye
29.09.2021 Gündem
CHP'li vekile biber gazı!
CHP'li vekile biber gazı! Bir grup protestocu TBMM'ye yürümek isteyince polis böyle müdahale etti
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Chpli Vekil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chpli vekil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.