Chpli Başkan

Chpli Başkan

Son dakika CHPli başkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CHPli başkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CHPli başkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chpli Başkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chpli başkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 chpli başkan haberi bulunmuştur. Tüm chpli başkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'li başkandan 'yeni parti' çıkışı
CHP'li başkandan 'yeni parti' çıkışı Antalya'nın İbradı ilçesinin CHP'li belediye başkanı Serkan Küçükkuru, sosyal medya hesabından 'Öyle özgürlükçü ve eşitlikçi bir parti kuruyoruz ki; Atatürk'ün Türkiye'sine böyle bir parti çok yakışacak' paylaşımı yaptı. Paylaşım, Küçükkuru'nun daha önce de desteğini açıkladığı Muharrem İnce'nin kuracağını söylediği partiye geçeceği yönündeki iddiaların kesinleştiğini gösterir yönde.
25.01.2021 Siyaset
CHP Oğuzeli İlçe Başkanı ticari alacak yüzünden öldürüldü
CHP Oğuzeli İlçe Başkanı ticari alacak yüzünden öldürüldü CHP Oğuzeli İlçe Başkanı İlhan Keskinsoy, ticari alacak yüzünden çıkan tartışma sonucunda hayatını kaybetti.
25.04.2019 Siyaset
Cinayet zanlısı CHP İlçe Başkanı ve oğlu tutuklandı
Cinayet zanlısı CHP İlçe Başkanı ve oğlu tutuklandı Kastamonu’nun Ağlı ilçesinde husumetli olduğu kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan CHP Ağlı İlçe Başkanı ve oğlu tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na "kontrollü darbe" tepkisi
Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na "kontrollü darbe" tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' sözlerine tepki gösteren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ 'Darbe olursa tankın üstüne çıkarım' diyen Kılıçdaroğlu, tanklara görünmeden bir yere gitmeye uğraşıyor.' dedi
29.09.2021 Gündem
CHP İstanbul İl Başkanı Canpolat hakkında soruşturma
CHP İstanbul İl Başkanı Canpolat hakkında soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat hakkında soruşturma başlatıldı
29.09.2021 Gündem
CHP'li başkan istifa etti
CHP'li başkan istifa etti CHP Batman İl Başkanı Adnan Yaşar görevinden istifa etti
29.09.2021 Gündem
CHP'li başkana  silahlı saldırı!
CHP'li başkana silahlı saldırı! CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Hüseyin Tosun akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı. Tosun 2 kurşunla diz bölgesinde vurulmuş halde otoban kenarında bulundu
29.09.2021 Gündem
CHP'li başkana ’zimmet’ suçlaması!
CHP'li başkana ’zimmet’ suçlaması! 'Ödenmeyen maaşlarla ilgili ihtar çekildi'
29.09.2021 Gündem
Maltepe'de CHP'den 'Milletin Sesi' mitingi
Maltepe'de CHP'den 'Milletin Sesi' mitingi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye değişime hazır. Bu değişime gençler hazır, kadınlar hazır. Bizler bu değişime hazırız. Kollarımızı sıvayıp hemen çalışmaya başlamak zorundayız. Hatalarımız oldu. Mükemmel olmasak da mükemmel bir göreve talibiz" dedi. Sığınmacı konusuna da değinen Kılıçdaroğlu, Sığınmacıların ülkelerine geri gönderilmesine inanıyorum. Benim vatan sevgimde sınır namustur anlayışı var" ifadelerini kullandı.  
21.05.2022 Siyaset
İBB Meclisinde borç gerilimi!
İBB Meclisinde borç gerilimi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) nisan ayı meclis toplantılarının ilk birleşimi, bugün Saraçhanedeki Başkanlık Binası içindeki Meclis Toplantı Salonunda Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 2021 yılı denetim raporu ile ilgili konuşan AK Parti Hukuk Komisyonu Başkanı Muhammet Kaynar, İBB'nin 2,5 yılda 30 milyar borçlandığını, borcun geçtiğimiz yıla karşılık yüzde 46 arttığını belirterek, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında 28 milyar 486 milyon gider yapmıştır. İETT'nin 2021 yılı gideri, 3 milyar 454 milyon TL, İSKİ'nin 2021 yılı gideri 7 milyar 494 milyon TL'dir" dedi.
11.04.2022 Siyaset
Yeni evine taşınabilmek için bakın ne yaptı? İlçe halkı ayağa kalktı
Yeni evine taşınabilmek için bakın ne yaptı? İlçe halkı ayağa kalktı Edirne'nin Keşan ilçesinde 15 yaşındaki kokar ağacının kesilmesi tepki çekti. Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Konuyu encümene taşıdık. Ağacı kesmeden önce keşke bize haber verselerdi dedi.
25.03.2021 Yaşam
Kılıçdaroğlu, Çiğli Tramvayı Hattı'nın temelini attı
Kılıçdaroğlu, Çiğli Tramvayı Hattı'nın temelini attı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çiğli Tramvay Hattı'nın temel atma törenine katıldı. 14 istasyonlu hat, 2 yıl sonra hizmete girecek.
6.02.2021 Siyaset
MHP'li Semih Yalçın'dan CHP'ye tepki
MHP'li Semih Yalçın'dan CHP'ye tepki MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "CHPnin özellikle HDP ile kaderdaşlık ederek millî çıkarlarımıza verdiği büyük zararları; hiçbir siyasi polemik, hiçbir tartışma ve çirkin mugalata gizleyemeyecektir" dedi.
21.11.2020 Siyaset
Çanakkale'de İYİ Parti-CHP gerginliği
Çanakkale'de İYİ Parti-CHP gerginliği Çanakkale'nin İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin ile Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli, ittifak paydaşları olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediyelerinden ve temsilcilerinden hiçbir destek görmediklerini belirterek, CHP'yi eleştirdi. İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Rıdvan Uz da İYİ Partili belediye başkanlarına destek verdi.
17.06.2020 Siyaset
Yeşilova Belediye Başkanı ve eşi, evlerinde silahlı saldırıda yaralandı
Yeşilova Belediye Başkanı ve eşi, evlerinde silahlı saldırıda yaralandı Burdur'un Yeşilova ilçe Belediye Başkanı CHPli Mümtaz Şenel (68) ve eşi Fatma Şenel (64) evlerinde uğradıkları silahlı saldırıda ayaklarından yaralandı. Hastanede tedaviye alınan Mümtaz ve Fatma Şenelin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. İçişleri Bakanlığı'ndan saldırı ile ilgili yapılan açıklamada, "Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel'e uğradıkları menfur saldırıdan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Söz konusu saldırıyla ilgili olduğu değerlendirilen 2 kişi gözaltındadır" denildi.
20.04.2020 Gündem
Rize'yi sarsan cinayet! Sırtından vurup, boğazını keserek öldürdü
Rize'yi sarsan cinayet! Sırtından vurup, boğazını keserek öldürdü Rize'nin Fındıklı ilçesinde Savaş Dalançıkar (37), arkadaş olmayı kabul etmeyen Gamze Pala'ya (46) tabancayla ateş etti. Sırtına mermi isabet eden Pala'yı bıçakla boğazını keserek öldüren Dalançıkar, polise teslim oldu. Zanlının, Gamze Pala'ya mesajlar gönderdiği, telefonla aradığı ve takip ederek karşısına çıktığı ancak her defasında reddedildiği öğrenildi.
16.04.2020 Gündem
CHP 16 adayını daha açıkladı
CHP 16 adayını daha açıkladı CHP, biri büyükşehir, 14 ilçe, 1 belde olmak üzere 16 belediye başkan adayını daha açıkladı. Etimesgut adayı Celal Çelik, Maltepe adayı Ali Kılıç, Silivri adayı Özcan Işıklar, İzmir Bayraklı adayı Serdar Sandal, Bodrum adayı Mustafa Saruhan ve Ordu Büyükşehir Belediye adayı da Mustafa Adıgüzel oldu. Işıklar, PM'den daha önce vize alamamış ve çok konuşulmuştu.
7.02.2019 Siyaset
Bakan Özhaseki: FETÖ'nün sapık kitapları yerine Kuran okuyun
Bakan Özhaseki: FETÖ'nün sapık kitapları yerine Kuran okuyun ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet, Özhaseki, bazılarının hala FETÖ'cüleri haklı gördüğünü söylediğini belirterek, Sizde hiç mi akıl yok? FETÖnün sapık kitaplarını okuyana kadar Kuran okuyun. Yalan söylemek, özel hayata girmek, başkasının hakkını yemek var mı peygamber efendimizin hayatında ? Niye onun hayatını örnek almazsınız ?" dedi.
30.09.2017 Siyaset
"Erdoğan o dönem referanduma gitseydi kepaze olurduk"
"Erdoğan o dönem referanduma gitseydi kepaze olurduk" CHP Eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, kendisine her zaman sorulan 2002 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milletvekili seçilebilmesine karşı çıkmama sebebini ,"Eğer Recep Tayyip Erdoğan o dönem referanduma gitseydi kepaze olurduk" sözleriyle noktaladı.
19.08.2017 Siyaset
Cengiz Kurtoğlu iki sepet dut karşılığı konser verdi
Cengiz Kurtoğlu iki sepet dut karşılığı konser verdi Yalova'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yıldönümü kutlamaları kapsamında Sanatçı Cengiz Kurtoğlu, kent meydanında konser verdi
19.07.2017 Magazin
Tunceli şehitlerine veda
Tunceli şehitlerine veda Tunceli'de şehit düşen 12 kişi son yolculuklarına uğurlanıyor.
29.09.2021 Gündem
Mersin’de CHP ve MHP'nin otogar kavgası
Mersin’de CHP ve MHP'nin otogar kavgası Mersin Şehirlerarası İşletmesi sorunu CHP’li vekil Aytuğ Atıcı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı karşı karşıya getirdi.
26.05.2016 Yaşam
'O namazı kıldırmasaydım...'
'O namazı kıldırmasaydım...' Geçtiğimiz günlerde CHP'den istifa eden milletvekilli İhsan Özkes, Habertürk'ten Balçiçek İlter'e istifasının perde arkasını anlattı...
29.09.2021 Gündem
İzmir’e Yıldırım vız geldi, CHP fark attı
İzmir’e Yıldırım vız geldi, CHP fark attı CHP’nin kalesi İzmir, yüzde 50...
31.03.2014 Siyaset
'Atatürk beni uyardı!'
'Atatürk beni uyardı!' Atatürk'ün tablosu düşünce, CHP'li kadın adaydan şaşırtan tepki
27.12.2013 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Chpli Başkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chpli başkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.