Chp'li

Chp'li

Son dakika CHP'li haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CHP'li ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CHP'li haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chp'li

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chp'li gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 chp'li haberi bulunmuştur. Tüm chp'li haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 Küçükçekmece yerel seçim sonuçları! (31 Mart Küçükçekmece seçim sonuçları BURADA) İstanbul Küçükçekmece belediyesini hangi parti kazandı?
2024 Küçükçekmece yerel seçim sonuçları! (31 Mart Küçükçekmece seçim sonuçları BURADA) İstanbul Küçükçekmece belediyesini hangi parti kazandı? Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Küçükçekmece’de 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Küçükçekmece belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi İstanbul Küçükçekmece seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Küçükçekmece seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
Maltepe'de CHP'den 'Milletin Sesi' mitingi
Maltepe'de CHP'den 'Milletin Sesi' mitingi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye değişime hazır. Bu değişime gençler hazır, kadınlar hazır. Bizler bu değişime hazırız. Kollarımızı sıvayıp hemen çalışmaya başlamak zorundayız. Hatalarımız oldu. Mükemmel olmasak da mükemmel bir göreve talibiz" dedi. Sığınmacı konusuna da değinen Kılıçdaroğlu, Sığınmacıların ülkelerine geri gönderilmesine inanıyorum. Benim vatan sevgimde sınır namustur anlayışı var" ifadelerini kullandı.  
21.05.2022 Siyaset
İBB Meclisinde borç gerilimi!
İBB Meclisinde borç gerilimi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) nisan ayı meclis toplantılarının ilk birleşimi, bugün Saraçhanedeki Başkanlık Binası içindeki Meclis Toplantı Salonunda Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 2021 yılı denetim raporu ile ilgili konuşan AK Parti Hukuk Komisyonu Başkanı Muhammet Kaynar, İBB'nin 2,5 yılda 30 milyar borçlandığını, borcun geçtiğimiz yıla karşılık yüzde 46 arttığını belirterek, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında 28 milyar 486 milyon gider yapmıştır. İETT'nin 2021 yılı gideri, 3 milyar 454 milyon TL, İSKİ'nin 2021 yılı gideri 7 milyar 494 milyon TL'dir" dedi.
11.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Döviz kuru, enflasyon, faizlerdeki dalgalanmalar geçiş sürecinin bedelleridir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Döviz kuru, enflasyon, faizlerdeki dalgalanmalar geçiş sürecinin bedelleridir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Döviz kurundaki, enflasyondaki, faizlerdeki dalgalanmalar yaşadığımız geçiş sürecinin bedelleridir. Biz durmadık, çalışıyoruz" dedi.
17.03.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Mutlaka Türkiye helalleşecektir
Kılıçdaroğlu: Mutlaka Türkiye helalleşecektir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Mutlaka Türkiye kucaklaşacaktır, mutlaka Türkiye helalleşecektir, büyüyecektir, demokrasi gelecektir ve mutlaka İstanbul Sözleşmesi yürürlüğe girecektir" dedi.
8.03.2022 Siyaset
Bakan Yanık: Sağladığımız kömür yardımı kadar doğal gaz yardımı yapacağız!
Bakan Yanık: Sağladığımız kömür yardımı kadar doğal gaz yardımı yapacağız! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahiplerine kömür yardımı kadar doğal gaz desteği de sağlanacağını belirterek, "Sağladığımız kömür yardımı kadar doğal gaz desteği sağlamış olacağız. Evinde doğal gaz kullanıyorsa kota miktar olarak ona göre doğal gaz ücretine yardımcı olacağız" dedi.
28.12.2021 Gündem
Yeni evine taşınabilmek için bakın ne yaptı? İlçe halkı ayağa kalktı
Yeni evine taşınabilmek için bakın ne yaptı? İlçe halkı ayağa kalktı Edirne'nin Keşan ilçesinde 15 yaşındaki kokar ağacının kesilmesi tepki çekti. Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Konuyu encümene taşıdık. Ağacı kesmeden önce keşke bize haber verselerdi dedi.
25.03.2021 Yaşam
Kılıçdaroğlu, Çiğli Tramvayı Hattı'nın temelini attı
Kılıçdaroğlu, Çiğli Tramvayı Hattı'nın temelini attı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çiğli Tramvay Hattı'nın temel atma törenine katıldı. 14 istasyonlu hat, 2 yıl sonra hizmete girecek.
6.02.2021 Siyaset
Bakan güzel haberi duyurdu! 10 bin kişiye ilave istihdam
Bakan güzel haberi duyurdu! 10 bin kişiye ilave istihdam Ford Otosan'ın 'Gelecek Nesil Ticari Araç ve Batarya Üretimi'ne ilişkin yeni yatırım kararı hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Varank, "Yaklaşık 2 milyar avro tutarındaki bu yatırım, ülkemiz ekonomisine çok önemli bir ilave katma değer sağlayacak. Araç üretim kapasitesini yıllık 210 bin adet artıracak, 3 bin kişiye doğrudan istihdam oluşturacak. Tabii tedarik zincirleri vasıtasıyla 10 binden fazla ilave istihdama da katkı sağlayacak." dedi.
19.01.2021 Ekonomi
CHP'li İnce'den Boğaziçi açıklaması! 'Provokatörlere...'
CHP'li İnce'den Boğaziçi açıklaması! 'Provokatörlere...' CHPli Muharem İnce, kendisine destek veren vekillere baskı uygulandığını ve parti içinde ötekileştirildiğini söyledi. İnce, Prof. Dr. Melih Bulunun Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne getirilmesiyle başlayan protestolara katılan öğrencilere de öğretmen ağabeyleri olarak tavsiylerde bulundu. Muharrem İnce, "Öğrencilere sağduyulu bir şekilde, yasalara uyarak protesto hakkını kullanmalarını, içlerindeki provokatörlere dikkat etmelerini tavsiye ederim" dedi.
8.01.2021 Siyaset
CHP'li vekil Meclis'e tabutla gelerek basın açıklaması yaptı
CHP'li vekil Meclis'e tabutla gelerek basın açıklaması yaptı CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, seçim bölgesi Hatay'da artan Covid-19 salgınına dikkat çekmek için TBMM’de 'maket tabutla' basın toplantısı düzenledi.
24.12.2020 Siyaset
MHP'li Semih Yalçın'dan CHP'ye tepki
MHP'li Semih Yalçın'dan CHP'ye tepki MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "CHPnin özellikle HDP ile kaderdaşlık ederek millî çıkarlarımıza verdiği büyük zararları; hiçbir siyasi polemik, hiçbir tartışma ve çirkin mugalata gizleyemeyecektir" dedi.
21.11.2020 Siyaset
Kılıçdaroğlu, CHP'nin kuruluş yıl dönümünde Anıtkabir'i ziyaret etti
Kılıçdaroğlu, CHP'nin kuruluş yıl dönümünde Anıtkabir'i ziyaret etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz 97'nci yılımızı kutluyoruz. CHP kadrolarının ilk kurdukları cümlelerden birisi şu; cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir. Bu sözün belki bugün için çok büyük bir anlamı olmayabilir. Ama o yıllarda, Cumhuriyetin kurulduğu yıllarda on binlerce kimsesiz vardı. 30 Haziran 1921 yılında Çocuk Esirgeme Kurumu kurulur. Çünkü yüzlerce belki binlerce çocuğun babası cephelerde şehit düşmüştür. Cumhuriyet bunlara sahip çıkmıştır. O dönemin hükümeti sahip çıkmıştır. CHP sahip çıkmıştır" dedi.
9.09.2020 Siyaset
CHP'li İnce: Ankara'ya gidiyorum, perşembe açıklama yapacağım
CHP'li İnce: Ankara'ya gidiyorum, perşembe açıklama yapacağım Yeni parti kurma iddialarıyla gündemde olan CHPli Muharrem İnce, Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı. İnce, "Ankara'ya gidiyorum, perşembe sabahı açıklama yapacağım" dedi.
11.08.2020 Siyaset
Çanakkale'de İYİ Parti-CHP gerginliği
Çanakkale'de İYİ Parti-CHP gerginliği Çanakkale'nin İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin ile Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli, ittifak paydaşları olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediyelerinden ve temsilcilerinden hiçbir destek görmediklerini belirterek, CHP'yi eleştirdi. İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Rıdvan Uz da İYİ Partili belediye başkanlarına destek verdi.
17.06.2020 Siyaset
MHP'den CHP'ye maske tepkisi! Sosyal medyada 3-5 beğeni almak uğruna...
MHP'den CHP'ye maske tepkisi! Sosyal medyada 3-5 beğeni almak uğruna... MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, CHP'li milletvekillerin TBMM Genel Kurulu'nda taktığı Mustafa Kemal Atatürk imzalı ve Türk bayraklı maskeleri daha sonra çöpe attıklarını ileri sürdü. Çöpe atılan maskelerin fotoğraflarını paylaşan Osmanağaolu, "CHPli statü sahipleri, maalesef sosyal medyada 3-5 beğeni almak uğruna ay yıldızlı bayrağımızın ve Gazi Mustafa Kemal Atatürkün isminin çöplere atılmasına göz yummuşlardır" dedi.
4.06.2020 Siyaset
Yeşilova Belediye Başkanı ve eşi, evlerinde silahlı saldırıda yaralandı
Yeşilova Belediye Başkanı ve eşi, evlerinde silahlı saldırıda yaralandı Burdur'un Yeşilova ilçe Belediye Başkanı CHPli Mümtaz Şenel (68) ve eşi Fatma Şenel (64) evlerinde uğradıkları silahlı saldırıda ayaklarından yaralandı. Hastanede tedaviye alınan Mümtaz ve Fatma Şenelin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. İçişleri Bakanlığı'ndan saldırı ile ilgili yapılan açıklamada, "Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel'e uğradıkları menfur saldırıdan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Söz konusu saldırıyla ilgili olduğu değerlendirilen 2 kişi gözaltındadır" denildi.
20.04.2020 Gündem
Rize'yi sarsan cinayet! Sırtından vurup, boğazını keserek öldürdü
Rize'yi sarsan cinayet! Sırtından vurup, boğazını keserek öldürdü Rize'nin Fındıklı ilçesinde Savaş Dalançıkar (37), arkadaş olmayı kabul etmeyen Gamze Pala'ya (46) tabancayla ateş etti. Sırtına mermi isabet eden Pala'yı bıçakla boğazını keserek öldüren Dalançıkar, polise teslim oldu. Zanlının, Gamze Pala'ya mesajlar gönderdiği, telefonla aradığı ve takip ederek karşısına çıktığı ancak her defasında reddedildiği öğrenildi.
16.04.2020 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler: Düşmemizi bekleyenler çok bekler
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler: Düşmemizi bekleyenler çok bekler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tedavi sürecinin ardından ilk kez partisinin grup toplantısında konuştu.
14.01.2020 Siyaset
Ekrem İmamoğlu’ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması!
Ekrem İmamoğlu’ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması! İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu yapılması planlanan Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuştu.
25.12.2019 Siyaset
MHP'li eski başkana hapis cezası
MHP'li eski başkana hapis cezası MHP'li eski Belediye Başkanı Haluk Alıcık, otogarı Aydın Büyükşehir Belediyesi yerine Nazilli Belediyesi bünyesinde kurulan şirkete devrettiği için Özlem Çerçioğlu tarafından açılan davada 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
10.12.2019 Siyaset
AK Parti'den "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili açıklama
AK Parti'den "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili konuşarak, "CHP'de hedef alınan siyasetçi bu iftiraların doğrudan doğruya CHP Genel Merkezi'nde üretildiğini söylüyor. Yani bu meselede Cumhurbaşkanımız, AK Parti hiçbir şekilde bu konunun hiçbir yerinde yok." dedi.
25.11.2019 Siyaset
"Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili Uğur Dündar'dan açıklama!
"Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili Uğur Dündar'dan açıklama! Gazeteci Uğur Dündar "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili konuşarak, "Bu CHP Genel Merkezi kaynaklı bir algı operasyonu." ifadelerini kullandı.
23.11.2019 Gündem
CHP Oğuzeli İlçe Başkanı ticari alacak yüzünden öldürüldü
CHP Oğuzeli İlçe Başkanı ticari alacak yüzünden öldürüldü CHP Oğuzeli İlçe Başkanı İlhan Keskinsoy, ticari alacak yüzünden çıkan tartışma sonucunda hayatını kaybetti.
25.04.2019 Siyaset
CHP 16 adayını daha açıkladı
CHP 16 adayını daha açıkladı CHP, biri büyükşehir, 14 ilçe, 1 belde olmak üzere 16 belediye başkan adayını daha açıkladı. Etimesgut adayı Celal Çelik, Maltepe adayı Ali Kılıç, Silivri adayı Özcan Işıklar, İzmir Bayraklı adayı Serdar Sandal, Bodrum adayı Mustafa Saruhan ve Ordu Büyükşehir Belediye adayı da Mustafa Adıgüzel oldu. Işıklar, PM'den daha önce vize alamamış ve çok konuşulmuştu.
7.02.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Chp'li ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chp'li haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.