Chp Pm

Chp Pm

Son dakika chp pm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan chp pm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını chp pm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chp Pm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chp pm gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.120 chp pm haberi bulunmuştur. Tüm chp pm haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP belediye başkan adaylarını açıkladı
CHP belediye başkan adaylarını açıkladı CHP'nin belediye başkan adayları netleşiyor. İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir ve Bolu adayları belli oldu.
14.12.2023 Gündem
CHP'de yeni muhalif hareketten ilk bildiri
CHP'de yeni muhalif hareketten ilk bildiri Seçim sonrası suların durulmadığı adres CHP'de yeni bir muhalif hareket var. İsmi CHP İlke ve Demokrasi Hareketi. Bir dijital ağ ortamında imzaya açılan ilk bildirisini yayınlayan hareket ne istiyor? O harekette kimler var? İşte detaylar...
26.06.2023 Gündem
Camilerden korsan müzik yayını paylaşımı yapan Banu Özdemir hakim karşısında
Camilerden korsan müzik yayını paylaşımı yapan Banu Özdemir hakim karşısında İzmir'de, merkezi sistemin frekansına girilip bazı camilerden korsan müzik yapıldığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan CHP eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçundan hakim karşısına çıktı. Beraatini talep eden Özdemir, "Hakkımda karalama kampanyası başlatıldı ve hedef gösterildim. Bunu kınadığımı da zaten sosyal medyada yaptığım paylaşımda belirtmiştim. Asıl mağdur benim" dedi.
17.09.2020 Gündem
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020 CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'ndaki PM ve YDK seçimlerinin resmi sonuçları, ilçe seçim kurulunun 2 gün süreyle yapılacak itirazları değerlendirmesinin ardından açıklanacak. Resmi olmayan sonuçlara göre, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın 982 ile en yüksek oyu aldı. Seçimlerde cinsiyet ve gençlik kotasının uygulandığı sıralı liste ise açıklanmadı. İşte resmi olamayan sonuçlara göre CHP MYK listesi
28.07.2020 Gündem
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın CHP’nin yeni yönetimi belli oldu. Kurultayda Sevgi Kılıç, ilk başörtülü parti yöneticisi oldu. Parti Meclisi’nde 25 isim değişirken, Z kuşağıyla siyaset yapma hayali, delege engeline takıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun A takımından Tuncay Özkan, Ünal Çeviköz, Aykut Erdoğdu, Yıldırım Kaya PM’ye giremedi. Partisinden gözyaşlarıyla ayrılan Aylin Nazlıaka’nın aralarında olduğu 10 isim ise Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini deldi.
28.07.2020 Siyaset
CHP'de Parti Meclisi'ne giren isimler belli oldu
CHP'de Parti Meclisi'ne giren isimler belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 37’nci Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimlerinin resmi olmayan sonuçları açıklandı. Buna göre; Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, PM seçiminde 982 ile en fazla oyu olan isim oldu.
27.07.2020 Siyaset
CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu yeniden seçildi
CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu yeniden seçildi CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden genel başkan seçildi.
25.07.2020 Siyaset
CHP PM, kurultay tarihi belirleme yetkisini MYK'ya verdi
CHP PM, kurultay tarihi belirleme yetkisini MYK'ya verdi CHP, parti meclisi kurultay tarihini belirleme yetkisini MYK'ya verdi.
12.03.2020 Siyaset
Nazlıaka, CHP PM’de affedildi
Nazlıaka, CHP PM’de affedildi CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 2016 yılında partiden ihraç edilen Ankara eski milletvekili Aylin Nazlıaka’nın partiye dönmesi talebi, kabul edildi.
15.09.2019 Siyaset
CHP PM pazar günü olağanüstü toplanacak
CHP PM pazar günü olağanüstü toplanacak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak PM'de, bazı yönetmelikler ile bağışlanma taleplerinin ele alınacağı belirtildi.
11.09.2019 Siyaset
CHP PM toplantısı Sivas'ta yapıldı
CHP PM toplantısı Sivas'ta yapıldı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkenin temellerini atan Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilk kurultayı Sivas Kongresi'dir. Mandacılığı reddeden, bağımsızlığı savunan düşmana karşı her türlü mücadeleyi göze alan Tıbbiyeli Hikmetlerin de Gazi Mustafa Kemal'in de bulunduğu bir kongre bizim ilk kongremizdir." dedi.
4.09.2019 Siyaset
CHP PM olağanüstü toplanıyor!
CHP PM olağanüstü toplanıyor! CHP Parti Meclisi (PM), 23 Şubat Cumartesi günü olağanüstü toplanacak.
20.02.2019 Gündem
Kılıçdaroğlu’nun resti! Yumruğunu masaya vurdu...
Kılıçdaroğlu’nun resti! Yumruğunu masaya vurdu... CHP PM'de yetki talebinin tartışmaya açılması üzerine kriz çıktı. 40-45 dakika süren tartışma sırasında muhalefet, bu kadar geniş yetki talebini doğru bulmadığını belirtiyor. Yetki talebinin çerçevesinin daraltılmasını öneriyor. Tartışmaları uzun süre sabırla dinleyen Kılıçdaroğlu, bir noktada elini masaya vuruyor ve ikinci restini çekiyor.
4.02.2019 Siyaset
İYİ Parti'den Tunç Soyer açıklaması: Tepkiyle karşılandı
İYİ Parti'den Tunç Soyer açıklaması: Tepkiyle karşılandı İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Tunç Soyer'i açıklamasına ilişkin, "CHP PM de Sayın Soyer'in aday gösterilmesi ile birlikte Parti tabanımız ve bazı teşkilatlarımızda tepkiyle karşılanmıştır." değerlendirmesinde bulundu.
28.01.2019 Siyaset
CHP'de 13 saatlik 'gergin' PM toplantısı! Liste krizi yaşandı...
CHP'de 13 saatlik 'gergin' PM toplantısı! Liste krizi yaşandı... Parti Meclisi'nin, yeni belediye başkan adaylarının belirlenmesi için yaptığı toplantı yaklaşık 13 saat sürdü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gergin bir ortamda geçen, tartışmaların yaşandığı toplantıya üç kez ara verdi. Bazı ilçelerde "kapalı oylama" yönteminin uygulandığı toplantıda, bazı isimler PM'nin onayını alamadı. Görevinden istifa ettiğini duyuran İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bu kararından vazgeçtiğini bildirdi.
28.01.2019 Siyaset
Muhalefetin ittifak pazarlığı sürüyor
Muhalefetin ittifak pazarlığı sürüyor Muhalefet partileri yerel seçim hazırlıkları kapsamında bir yandan belediye başkan adaylarını belirlemeye çalışırken, bir yandan da ittifak arayışlarını sürdürüyor. Özellikle 10'a yakın büyükşehirde ittifak yapma gayretinde olan İYİ Parti ve CHP arasındaki görüşmelerde sona yaklaşılırken, raporların sunulmasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'in gelecek hafta yeniden bir araya geleceği belirtildi. İki parti arasındaki görüşmelerde il konuşulmadığı ileri sürülse de Ankara konusunda anlaşmazlıklar olduğu belirtiliyor. Görüşmelerde partilerin oy potansiyeli üzerinden hazırlanan simülasyonların ele alındığı ifade edilirken, HDP'nin ise Ankara ve İstanbul'da "aday çıkarmayarak ittifakı destekleme" seçeneğini masada tuttuğu ifade ediliyor. Kulislerde ittifak görüşmelerinde yer alan Bülent Tezcan'ın görevden alınmasının nedeninin bilgilendirme eksikliği olduğu ifade edildi
30.11.2018 Siyaset
CHP, 300 adayı daha açıklamaya hazırlanıyor!
CHP, 300 adayı daha açıklamaya hazırlanıyor! CHP Parti Meclisi (PM), 30 Kasım Cuma günü yapacağı toplantıda 300'e yakın belediye başkan adayının ismini daha açıklayacak
21.11.2018 Siyaset
CHP PM sona erdi! Muharrem İnce konuşulmadı
CHP PM sona erdi! Muharrem İnce konuşulmadı CHP Parti Meclisi'nin (PM), yerel seçim stratejilerini belirlemek üzere yaptığı toplantı sona erdi.
14.09.2018 Siyaset
Son dakika: CHP yönetimi "kurultay yok" dedi
Son dakika: CHP yönetimi "kurultay yok" dedi CHP'den kurultay için toplanan imzalarla ilgili yapılan açıklamada 569 imza toplandığı ve 'kurultay olmayacağı belirtildi. Muhaliflerden jet karşılık geldi. İşte detaylar...
6.08.2018 Siyaset
CHP'de peş peşe gelişmeler! Jet cevap geldi
CHP'de peş peşe gelişmeler! Jet cevap geldi CHP'den gelen bir son dakika açıklamasına göre; kurultay için yeterli imza toplanamadı . CHP PM Üyesi Gaye Usluer, CHP Genel Merkezi'nin kurultay açıklamasının ardından konuşarak 'ipe un seriliyor' yorumunda bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Genel Merkezimize sunulan noter onaylı belge sayısı 605'tir" dedi.
3.08.2018 Siyaset
CHP'de imza sürecinde sona gelindi
CHP'de imza sürecinde sona gelindi CHP'de 16 Temmuz'da olağanüstü kurultay talebiyle başlayan imza toplama süreci yarın saat 17.30'da tamamlanıyor.
29.07.2018 Siyaset
CHP'li isimden İYİ Partililere sert sözler: Nankörler
CHP'li isimden İYİ Partililere sert sözler: Nankörler CHP PM üyesi Erdal Aksünger, İYİ Partili Ümit Özdağ’ın “CHP ile ittifak bize zarar verdi” sözlerine cevap verdi.
20.07.2018 Siyaset
CHP'de muhalif imzalar için son 34 iddiası
CHP'de muhalif imzalar için son 34 iddiası CHP'de imza restleşmesi sürerken, Mehmet Ali Çelebi, imzaların 600'ü bulduğunu açıkladı. Çelebi, bugün seçimli olağanüstü kurultay için gerekli olan 634 imzaya ulaşılacağını ileri sürdü
20.07.2018 Siyaset
CHP'de 'kurultay' sinyalleri! Aksünger son rakamı açıkladı
CHP'de 'kurultay' sinyalleri! Aksünger son rakamı açıkladı CHP PM üyesi Erdal Aksünger, olağanüstü kurultay için imza sayısının gün sonu 353 olduğunu duyurdu.
16.07.2018 Siyaset
İstifa isteyen vekile ihraç!
İstifa isteyen vekile ihraç! CHP lideri Kılıçdaroğlu’na ve parti yönetimine istifa çağrısı yapan Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Parti Meclisi tarafından kesin ihraç için disipline sevk edildi. CHP Sözcüsü Tezcan: Gündemde istifa veya kurultay yok
28.06.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Chp Pm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chp pm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.