Chloe Loughnan İnstagram

Chloe Loughnan İnstagram

Son dakika Chloe Loughnan instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chloe Loughnan instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chloe Loughnan instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chloe Loughnan İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chloe loughnan instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 chloe loughnan instagram haberi bulunmuştur. Tüm chloe loughnan instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan Instagram'ı salladı!
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan Instagram'ı salladı! Chloe Loughnan, Türkiye'nin en ünlü şarkıcılarından biri olan Serdar Ortaç ile 2014-2019 yılları arasında evli kaldı. Boşanmanın ardından da magazin gündeminde sık sık yer alan Chloe Loughnan, Instagram pozuyla görenleri büyüledi.
24.04.2022 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski karısı Chloe Loughnan, Instagram'ı sallıyor!
Serdar Ortaç'ın eski karısı Chloe Loughnan, Instagram'ı sallıyor! Serdar Ortaç'ın 2019 yılında boşandığı Litvanyalı güzel Chloe Loughnan, cesur paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Instagram'da 100 binden fazla takipçisi bulunan Loughnan, kusursuz fiziğiyle büyük beğeni topluyor.
17.11.2021 Magazin
'Param bitti' deyip aldatılma iddiasına noktayı koydu
'Param bitti' deyip aldatılma iddiasına noktayı koydu Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan ile "Yakışıklı değilim, param da bitti. Yanımda kaldığına göre beni seviyor." dedi.
9.05.2018 Magazin
Chloe Loughnan sessizliğini bozdu! Arap Şeyhi...
Chloe Loughnan sessizliğini bozdu! Arap Şeyhi... Eşi Serdar Ortaç'ı Arap şeyhinin oğluyla aldattığı iddiaları hakkında suskunluğunu bozan Chloe Loughnan, olayın dedikodudan ibaret olduğunu vurguladı.
13.04.2018 Magazin
'Dıştan iyiyim; ama içeriden yanıyorum'
'Dıştan iyiyim; ama içeriden yanıyorum' Serdar Ortaç, yeni albümü 'Cımbız' ve İrlandalı model Chloe Loughnan ile olan evliliği hakkında konuştu.
7.11.2017 Magazin
Chloe'den Serdar Ortaç itirafı: Bana yetiyor...
Chloe'den Serdar Ortaç itirafı: Bana yetiyor... Son dönemlerde boşanacakları yönünde çıkan dedikoduları yalanlayan Chloe Loughnan, "Bazen ben ona yetişmeye çalışıyorum. Serdar bana her konuda yetiyor." dedi.
28.10.2017 Magazin
Chloe'den açıklama: Hamile değilim; ancak...
Chloe'den açıklama: Hamile değilim; ancak... Önceki akşam Serdar Ortaç ile Bebek’te görüntülenen Chloe'nin hamile olduğu söylentilerine açıklık getirdi.
17.08.2017 Magazin
Chloe Loughnan: Ben Serdar'a yetiyorum!
Chloe Loughnan: Ben Serdar'a yetiyorum! Chloe Loughnan, eşi Serdar Ortaç’la aralarında kıskançlık olmadığını söyledi. Serdar Ortaç’ın kendisine hiçbir konuda baskı yapmadığını belirten Chloe Loughnan, “Ben de onu kıskanmıyorum çünkü kocamı biliyorum” dedi. İşte Chloe'nin o açıklamaları...
24.07.2017 Magazin
Serdar Ortaç'ı yakın markaja aldı!
Serdar Ortaç'ı yakın markaja aldı! Bodrum'daki bir Beach Club'ta sahne alan Serdar Ortaç, eski ve yeni şarkılarıyla sevenlerini coşturdu.
6.07.2017 Magazin
Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Bodrum'u 'yaktı'
Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Bodrum'u 'yaktı' Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, Türkbükü'nde giydiği bikini ile tüm bakışları üzerinde topladı.
23.08.2017 Magazin
Serdar Ortaç-Chloe çifti 500 bin TL'ye soğuk çay içti
Serdar Ortaç-Chloe çifti 500 bin TL'ye soğuk çay içti Serdar Ortaç ile eşi Chloe'nin, rol aldıkları son reklam filmi için 500 bin TL ücret aldıkları iddia edildi.
1.06.2017 Magazin
Chloe Loughnan eşi Serdar Ortaç'ın taklit etti!
Chloe Loughnan eşi Serdar Ortaç'ın taklit etti! Serdar Ortaç'ın karısı Chloe Loughnan, kocasının hızlı konuşmasını taklit etti.
11.04.2017 Magazin
'Çekemiyorlar bizi, kıskanıyorlar bizi'
'Çekemiyorlar bizi, kıskanıyorlar bizi' İrlandalı model Chloe Loughnan, instagram'da paylaştığı fotoğraf ile eşi Serdar Ortaç ile ayrılacağı iddiasına yanıt verdi.
5.12.2016 Magazin
Serdar Ortaçı'ın eşi Chloe Loughnan şok etti!
Serdar Ortaçı'ın eşi Chloe Loughnan şok etti! Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile şaşırtmaya devam ediyor! İşte Chloe Loughnan'ın son paylaşımı..
13.05.2015 Magazin
Chloe Loughnan'dan eski eşi Serdar Ortaç'ın sözlerine tepki: 'Türkçem cevap vermeye yetmiyor'
Chloe Loughnan'dan eski eşi Serdar Ortaç'ın sözlerine tepki: 'Türkçem cevap vermeye yetmiyor' Son olarak Instagram hesabından ağlayarak bir videosunu paylaşan ve gündem olan Serdar Ortaç, son yaptığı açıklamada eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef alarak; sert ifadeler kullanmıştı.
16.08.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Chloe Loughnan havuzun içinde poz verdi!
Chloe Loughnan havuzun içinde poz verdi! Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan evliliği yaklaşık 5 yıl sürdü. 2014'te dünya evine giren çift, 2019'da ayrılıldı. Türk müziğinin başarılı isimlerinden biri olan Serdar Ortaç ile beraberliğiyle tanınan Chloe Loughnan, şimdilerde Instagram pozlarıyla nefes kesiyor. Loughnan, havuzun içinden bikinili poz verdi.
8.06.2022 Magazin
Chloe Loughnan'dan kırmızı mayolu poz
Chloe Loughnan'dan kırmızı mayolu poz Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, kırmızı mayosuyla plajda çekilen fotoğrafını Instagram hesabına yükledi.
24.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Chloe Loughnan İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chloe loughnan instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.