Chloe Loughnan Bikini

Chloe Loughnan Bikini

Son dakika Chloe Loughnan bikini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chloe Loughnan bikini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chloe Loughnan bikini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chloe Loughnan Bikini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chloe loughnan bikini gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 chloe loughnan bikini haberi bulunmuştur. Tüm chloe loughnan bikini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Chloe'den açıklama: Hamile değilim; ancak...
Chloe'den açıklama: Hamile değilim; ancak... Önceki akşam Serdar Ortaç ile Bebek’te görüntülenen Chloe'nin hamile olduğu söylentilerine açıklık getirdi.
17.08.2017 Magazin
Chloe Loughnan: Ben Serdar'a yetiyorum!
Chloe Loughnan: Ben Serdar'a yetiyorum! Chloe Loughnan, eşi Serdar Ortaç’la aralarında kıskançlık olmadığını söyledi. Serdar Ortaç’ın kendisine hiçbir konuda baskı yapmadığını belirten Chloe Loughnan, “Ben de onu kıskanmıyorum çünkü kocamı biliyorum” dedi. İşte Chloe'nin o açıklamaları...
24.07.2017 Magazin
Serdar Ortaç'ı yakın markaja aldı!
Serdar Ortaç'ı yakın markaja aldı! Bodrum'daki bir Beach Club'ta sahne alan Serdar Ortaç, eski ve yeni şarkılarıyla sevenlerini coşturdu.
6.07.2017 Magazin
Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Bodrum'u 'yaktı'
Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Bodrum'u 'yaktı' Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, Türkbükü'nde giydiği bikini ile tüm bakışları üzerinde topladı.
23.08.2017 Magazin
Serdar Ortaç-Chloe çifti 500 bin TL'ye soğuk çay içti
Serdar Ortaç-Chloe çifti 500 bin TL'ye soğuk çay içti Serdar Ortaç ile eşi Chloe'nin, rol aldıkları son reklam filmi için 500 bin TL ücret aldıkları iddia edildi.
1.06.2017 Magazin
Chloe Loughnan eşi Serdar Ortaç'ın taklit etti!
Chloe Loughnan eşi Serdar Ortaç'ın taklit etti! Serdar Ortaç'ın karısı Chloe Loughnan, kocasının hızlı konuşmasını taklit etti.
11.04.2017 Magazin
'Orlando'yu çocuk yapmak için istedim'
'Orlando'yu çocuk yapmak için istedim' Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan çok özel açıklamalarda bulundu. Serdar Ortaç; 'Orlando'yu çocuk yapmak için istedim' dedi. İşte Serdar Ortaç'ın açıklaması...
31.03.2017 Magazin
Ve gerçek ortaya çıktı! Chloe Loughnan gizlice...
Ve gerçek ortaya çıktı! Chloe Loughnan gizlice... Serdar Ortaç'ın İrlandalı model eşi Chloe Loughnan göğüslerine gizlice silikon taktırdı. Chloe Loughnan gizlice bıçak altına yattı...
20.03.2017 Magazin
Genç, vahşi ve özgür Chloe!
Genç, vahşi ve özgür Chloe! Chloe Loughnan, sosyal medya hesabından paylaştığı kare ile büyük beğeni topladı. İşte Chloe Loughnan'ın sosyal medyayı sallayan o pozu...
14.03.2017 Magazin
Serdar Ortaç: Evet, ben kılıbığım
Serdar Ortaç: Evet, ben kılıbığım Şarkıcı Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan'ın üzerine bu kadar düşmesiyle ilgili kılıbık göndermesine gülerek yanıt verdi.
7.03.2017 Magazin
Serdar Ortaç'ın eşinden olay paylaşım!
Serdar Ortaç'ın eşinden olay paylaşım! Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan'ın Instagram’da paylaştığı bu görüntüler sosyal medyayı salladı. İşte Chloe Loughnan paylaştığı o kareler...
28.02.2017 Magazin
Serdar Ortaç’ın ilaç parası 40 bin lira!
Serdar Ortaç’ın ilaç parası 40 bin lira! Serdar Ortaç’ın düzenli olarak bir ilaç kullandığı öğrenildi. İddiaya göre sevilen popçu yurt dışından getirilen bu ilaca aylık 40 bin lira ödüyor.
26.02.2017 Magazin
Chloe Loughnan, annesiyle fotoğrafını paylaştı
Chloe Loughnan, annesiyle fotoğrafını paylaştı Chloe Loughnan, 42 yaşındaki annesi Lucy ile bikinili fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa "anne-kız değil, abla-kız gibisiniz" yorumları geldi.
28.02.2020 Magazin
Chloe Loughnan sessizliğini bozdu! Arap Şeyhi...
Chloe Loughnan sessizliğini bozdu! Arap Şeyhi... Eşi Serdar Ortaç'ı Arap şeyhinin oğluyla aldattığı iddiaları hakkında suskunluğunu bozan Chloe Loughnan, olayın dedikodudan ibaret olduğunu vurguladı.
13.04.2018 Magazin
Tanga yasağını çiğnedi
Tanga yasağını çiğnedi Şimdilerde kendi markasının tanga ve bikini katalog çekimleri için Miami'de bulunan Chloe Loughnan, eşi Serdar Ortaç'ın koyduğu yasağa rağmen tangalı pozunu paylaştı.
5.04.2018 Magazin
Chloe'den Serdar Ortaç itirafı: Bana yetiyor...
Chloe'den Serdar Ortaç itirafı: Bana yetiyor... Son dönemlerde boşanacakları yönünde çıkan dedikoduları yalanlayan Chloe Loughnan, "Bazen ben ona yetişmeye çalışıyorum. Serdar bana her konuda yetiyor." dedi.
28.10.2017 Magazin
Hem çizdi hem giydi
Hem çizdi hem giydi Serdar Ortaç’ın İrlandalı model eşi Chloe Loughnan Ortaç, uzun süredir üzerinde çalıştığı mayo-bikini kreasyonunu satışa çıkardı.
1.10.2017 Magazin
Serdar Ortaç: Eşime bakmalarına alıştım
Serdar Ortaç: Eşime bakmalarına alıştım Daha önce "biri sevgilimin kalçasına baksa gurur duyarım" şeklindeki çıkışıyla tepki çeken Serdar Ortaç, şimdi de "Eşime bakmalarına alıştım" şeklinde bir itirafta bulundu.
23.08.2017 Magazin
Eşim çalışsın sahneyi bırakırım
Eşim çalışsın sahneyi bırakırım Serdar Ortaç, Kıbrıs sahnesinde MS hastalığından dolayı şarkılarını oturarak söyledi ve dansçılarından yardım aldı. Serdar Ortaç, “Chloe çalışsın sahneyi bırakırım” dedi.
31.07.2017 Magazin
Bikini diyetine girdim
Bikini diyetine girdim Serdar Ortaç’ın model eşi Chloe Loughnan, Miami tatilinde aldığı 10 kiloyu vermek için diyete girdi. Önceki gün spor yaparken görüntülenen Chloe, “Bikini koleksiyonumu sergilemek için kilolardan kurtulmam lazım” dedi
28.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Chloe Loughnan Bikini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chloe loughnan bikini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.