Chloe Loughnan Eşi

Chloe Loughnan Eşi

Son dakika Chloe Loughnan eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chloe Loughnan eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chloe Loughnan eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chloe Loughnan Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chloe loughnan eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 chloe loughnan eşi haberi bulunmuştur. Tüm chloe loughnan eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hanım koydu mu oturtur!
Hanım koydu mu oturtur! Chloe Loughnan, eşi Serdar Ortaç ile katıldığı tanıtımda transparan elbisesiyle dikkat çekti.
26.07.2018 Magazin
Tanga yasağını çiğnedi
Tanga yasağını çiğnedi Şimdilerde kendi markasının tanga ve bikini katalog çekimleri için Miami'de bulunan Chloe Loughnan, eşi Serdar Ortaç'ın koyduğu yasağa rağmen tangalı pozunu paylaştı.
5.04.2018 Magazin
'Dıştan iyiyim; ama içeriden yanıyorum'
'Dıştan iyiyim; ama içeriden yanıyorum' Serdar Ortaç, yeni albümü 'Cımbız' ve İrlandalı model Chloe Loughnan ile olan evliliği hakkında konuştu.
7.11.2017 Magazin
Chloe'den Serdar Ortaç itirafı: Bana yetiyor...
Chloe'den Serdar Ortaç itirafı: Bana yetiyor... Son dönemlerde boşanacakları yönünde çıkan dedikoduları yalanlayan Chloe Loughnan, "Bazen ben ona yetişmeye çalışıyorum. Serdar bana her konuda yetiyor." dedi.
28.10.2017 Magazin
Chloe Loughnan: Ben Serdar'a yetiyorum!
Chloe Loughnan: Ben Serdar'a yetiyorum! Chloe Loughnan, eşi Serdar Ortaç’la aralarında kıskançlık olmadığını söyledi. Serdar Ortaç’ın kendisine hiçbir konuda baskı yapmadığını belirten Chloe Loughnan, “Ben de onu kıskanmıyorum çünkü kocamı biliyorum” dedi. İşte Chloe'nin o açıklamaları...
24.07.2017 Magazin
Serdar Ortaç-Chloe çifti 500 bin TL'ye soğuk çay içti
Serdar Ortaç-Chloe çifti 500 bin TL'ye soğuk çay içti Serdar Ortaç ile eşi Chloe'nin, rol aldıkları son reklam filmi için 500 bin TL ücret aldıkları iddia edildi.
1.06.2017 Magazin
Chloe Loughnan eşi Serdar Ortaç'ın taklit etti!
Chloe Loughnan eşi Serdar Ortaç'ın taklit etti! Serdar Ortaç'ın karısı Chloe Loughnan, kocasının hızlı konuşmasını taklit etti.
11.04.2017 Magazin
Chloe Loughnan eşi Serdar Ortaç'ın taklit etti!
Chloe Loughnan eşi Serdar Ortaç'ın taklit etti! Chloe Loughnan eşi Serdar Ortaç'ın taklit etti!
21.01.2022 Magazin
'Orlando'yu çocuk yapmak için istedim'
'Orlando'yu çocuk yapmak için istedim' Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan çok özel açıklamalarda bulundu. Serdar Ortaç; 'Orlando'yu çocuk yapmak için istedim' dedi. İşte Serdar Ortaç'ın açıklaması...
31.03.2017 Magazin
Bebek mi geliyor!
Bebek mi geliyor! Chloe Loughnan eşi Serdar Ortaç’la bir mekanda eğlenirken çekilen videoyu sosyal medya hesabından paylaştı
27.02.2017 Magazin
Serdar Ortaç'tan kumar itirafı! “Her şeyin en lüksünü yaşadım”
Serdar Ortaç'tan kumar itirafı! “Her şeyin en lüksünü yaşadım” Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Serdar Ortaç, son olarak Alişan'ın konuğu oldu. Kumar oynamasıyla bilinen Ortaç programda "Çok kumar oynamam beni mahvetti" itirafında bulundu. Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan bir süre önce "Serdar, takılarımı satıp, kumar oynuyordu" demişti.
5.01.2024 Magazin
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı 2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile nikâh masasına oturan Atiye, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. "Normal doğum yapacağım" diyen 34 yaşındaki şarkıcı, bebeğinin cinsiyetini ve adını açıkladı.
29.08.2023 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan evleniyor! Tektaşını paylaşarak yanıt verdi...
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan evleniyor! Tektaşını paylaşarak yanıt verdi... Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç 2019 yılında Chloe Loughnan'dan anlaşmalı olarak boşandı, Ortaç'tan 700 bin TL nafaka alan Loughnan yeniden evleniyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tektaşını gösteren Loughnan'ın yeninden evleneceğini görenler, "Serdar kurtulacak" ifadelerini kullandı.
29.08.2023 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'dan şoke eden açıklamalar!
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'dan şoke eden açıklamalar! Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın kadınlara dair sözleri büyük tepki çekmişti. Eski eşi Chloe Loughnan'a da sert sözler söyleyen Ortaç'a yanıt geldi. Loughnan'ın açıklamaları herkesi çok şaşırttı.
28.08.2023 Magazin
Chloe Loughnan'dan eski eşi Serdar Ortaç'ın sözlerine tepki: 'Türkçem cevap vermeye yetmiyor'
Chloe Loughnan'dan eski eşi Serdar Ortaç'ın sözlerine tepki: 'Türkçem cevap vermeye yetmiyor' Son olarak Instagram hesabından ağlayarak bir videosunu paylaşan ve gündem olan Serdar Ortaç, son yaptığı açıklamada eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef alarak; sert ifadeler kullanmıştı.
16.08.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ile Chloe'nun arası bozuldu!
Şeyma Subaşı ile Chloe'nun arası bozuldu! Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, bir gece kulübünde Mohammed Alsaloussi ile birlikte eğlenmişti. Şeyma ile Chloe sıkı dostlardı. Bu dostluk bozuldu. Chloe Loughnan ile Şeyma Subaşı artık görüşmüyor. İşte küslüğün perde arkası...
23.04.2023 Magazin
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti Uzun süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaşadığı sağlık sorunları hakkında bilgi vererek sol bacağını kullanmakta zorluk çektiğini belirmişti. Şimdi ise Serdar Ortaç’ın Sarıyer’de bulunan evini satışa çıkardığı iddia edildi.
29.01.2023 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'ı parasızlık Türkiye'ye döndürdü! Ayda 40 bin TL...
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'ı parasızlık Türkiye'ye döndürdü! Ayda 40 bin TL... Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye döndü. Türk vatandaşı olmak istediğini söyleyen modelin parası bittiği için Türkiye'ye döndüğü iddia ediliyor. Ayağının tozuyla anlaşma yapan Chloe Loughnan tek bir işten ayda 40 bin TL kazanıyor.
1.08.2022 Magazin
Serdar Ortaç hakkında itirafta bulunan Chloe Loughnan'dan evlilik itirafı! Yeni sevgilisi Andy O'Connell ile...
Serdar Ortaç hakkında itirafta bulunan Chloe Loughnan'dan evlilik itirafı! Yeni sevgilisi Andy O'Connell ile... Şarkıcı Serdar Ortaç’ın eski eşi, İrlandalı model Chloe Loughnan, çocukluk arkadaşı ve hemşehrisi olan yeni sevgilisi Andy O'Connell ile önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Alışveriş yapan Chloe, AVM çıkışında futbolcu aşkı ile objektiflere mutluluk pozu verdi. Kanal D'de her hafta sonu ekranlara gelen 'Magazin D' programını sunmaya başlayan model, "Evlilik düşünceniz var mı?" sorusunu cevapladı.
27.07.2022 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan kararını verdi! 11 yıl sonra...
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan kararını verdi! 11 yıl sonra... Kanal D'de her hafta sonu ekranlara gelen 'Magazin D' programını sunmaya başlayan model Chloe Loughnan, önceki gün kendisi gibi İrlandalı olan yeni sevgilisi ile Akaretler'deki bir kafedeydi. Sevgilisinin kimliğini açıklamaktan kaçınan Serdar Ortaç'ın eski eşi, Türkiye'ye döndüğü için mutlu olduğunu ve Türk vatandaşı olmak için girişimlere başlayacağını açıkladı.
22.07.2022 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan aşka geldi! Sevgilisiyle dudak dudağa...
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan aşka geldi! Sevgilisiyle dudak dudağa... Serdar Ortaç ile 5 yıl evli kalan ve 2018 yılında boşanan İrlandalı model Chloe Loughnan yeni aşkıyla öpüştüğü anları paylaşınca olay oldu.
26.06.2022 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan Instagram'ı salladı!
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan Instagram'ı salladı! Chloe Loughnan, Türkiye'nin en ünlü şarkıcılarından biri olan Serdar Ortaç ile 2014-2019 yılları arasında evli kaldı. Boşanmanın ardından da magazin gündeminde sık sık yer alan Chloe Loughnan, Instagram pozuyla görenleri büyüledi.
24.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Chloe Loughnan Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chloe loughnan eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.