Çgh

Çgh

Son dakika çgh haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çgh ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çgh haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çgh

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çgh gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 çgh haberi bulunmuştur. Tüm çgh haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Koçak son haliyle şok etkisi yarattı!
Zeynep Koçak son haliyle şok etkisi yarattı! Eski dönem Çok Güzel Hareketler Bunlar'da rol alan Zeynep Koçak, rol arkadaşı Oğuzhan Koç ile aşk yaşamıştı. Zeynep Koçak'ın son pozları herkesi şaşkına çevirdi. Zeynep Koçak gitti yerine adeta bambaşka biri geldi.
29.04.2022 Magazin
Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni alt yapısı görücüye çıkıyor!
Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni alt yapısı görücüye çıkıyor! Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2, her Pazartesi akşamı yeni bölümleriyle ekrana geliyor.
8.01.2022 Televizyon
Yasemin Yalçın, ÇGH sahnesinde!
Yasemin Yalçın, ÇGH sahnesinde! Çok Güzel Hareketler 2, bu hafta 100.Bölümüyle ekrana geliyor. Bir dönemin efsane dizisi arasında yer alan İnce İnce Yasemince'de Sürahi Hanım karakteriyle milyonları güldüren Yasemin Yalçın, ÇGH sahnesinde olacak.
21.11.2021 Televizyon
'Çok Güzel Hareketler 2'den 'Evimdeki Yabancı' skeci
'Çok Güzel Hareketler 2'den 'Evimdeki Yabancı' skeci Kanal D ekranında; genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı 'Çok Güzel Hareketler 2' programı, her pazartesi akşamı yeni bölümleriyle ekrana geliyor.
13.11.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler ekibi Levent Kırca'ya selam çaktı!
Çok Güzel Hareketler ekibi Levent Kırca'ya selam çaktı! Sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı ÇGH 2, yeni bölümü ile 01 Kasım Pazartesi akşamı ekrana geliyor.
31.10.2021 Televizyon
Kubilay Aka Çok Güzel Hareketler 2'ye konuk oluyor!
Kubilay Aka Çok Güzel Hareketler 2'ye konuk oluyor! Kanal D’nin sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2 birbirinden komik ve eğlenceli skeçleriyle her Pazartesi akşamı ekrana gelmeye devam ediyor.
17.10.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2'den "Çok Güzel" sürpriz!
Çok Güzel Hareketler 2'den "Çok Güzel" sürpriz! Sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler'e Demet Özdemir konuk oluyor.
19.09.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2 başlıyor!
Çok Güzel Hareketler 2 başlıyor! Kanal D'nin sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezonuyla 13 Eylül Pazartesi 20.00 başlıyor.
2.09.2021 Televizyon
ÇGHB 2 oyuncusu Cemile Canyurt ve Mertkan Kaya düğün yaptı
ÇGHB 2 oyuncusu Cemile Canyurt ve Mertkan Kaya düğün yaptı BKM Mutfak oyuncularından Cemile Canyurt uzun zamandır aşk yaşadığı Mertkan Kaya ile nikah masasına oturdu.
12.07.2021 Magazin
Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar jet hızıyla boşandı
Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar jet hızıyla boşandı Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar, eşi Gürhan Altundaşar'dan boşanacağını açıklamıştı. İhanet iddialarını sosyal medyadan yalanlayan Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar, söylentilere göre geçtiğimiz hafta sessiz sedasız boşanmış.
17.06.2021 Magazin
Çok Güzel Hareketler 2 yeni fragmanı yayında!
Çok Güzel Hareketler 2 yeni fragmanı yayında! ÇGH 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
14.05.2021 Televizyon
Bu kez ÇGH anneleri sahnede!
Bu kez ÇGH anneleri sahnede! Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle Pazar günü ekrana geliyor.
10.04.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Arif Güloğlu'ndan kötü haber! Kansere yakalandı
Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Arif Güloğlu'ndan kötü haber! Kansere yakalandı Çok Güzel Hareketler 2'nin sevilen isimlerinden Arif Güloğlu lenf kanserine yakalandı. 24 yaşındaki genç oyuncunun tedavi görmeye başladığı öğrenilirken, son iki haftadır skeçlerde yer almamasının sebebinin tedavi süreci olduğu anlaşıldı.
29.03.2021 Magazin
Eser Yenenler'e doğum günü sürprizi!
Eser Yenenler'e doğum günü sürprizi! Eser Yenenler’in eşi Berfu Hanım’ın elinde pasta ile sahneye çıktığı ve ÇGH2 ekibi ile doğum gününü kutladığı anlar izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.
14.02.2021 Televizyon
Kanal D’de yeni yıl heyecanı
Kanal D’de yeni yıl heyecanı KANAL D’nin sevilen eğlence programı “Çok Güzel Hareketler 2”, yılbaşı akşamı özel bölümüyle izleyiciyle buluşacak.
28.12.2020 Televizyon
Hakan Altun’dan Çok Güzel Hareketler!
Hakan Altun’dan Çok Güzel Hareketler! Genel sanat yönetmenliğini ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2”, yeni bölümü ile 18 Ekim Pazar akşamı ekrana geliyor.
15.10.2020 Televizyon
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış!
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış! Beşiktaş’ta ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyasına destek gecesi düzenlendi. Vodafone Park’ta Beşiktaşlı ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunuculuğunda gerçekleşen organizasyon Kanal D'de yayınlandı. Organizasyonda Beşiktaş için 80 milyon TL, 360 bin tişört ve 156 bin SMS destek toplandı.
10.08.2020 Futbol
ÇGH 2 atölyeden yeni çıkan skeçlerle geliyor!
ÇGH 2 atölyeden yeni çıkan skeçlerle geliyor! Bu haftaki bölümde, oyuncuların sergilediği özgüvenemiyorum skecinin ikinci versiyonu ekrana geliyor.
4.06.2020 Televizyon
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak!
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak! Demirören Medya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılını “Online Çocuk Festivali” ile kutluyor. Tam 4 gün sürecek festival; Hürriyet, Milliyet Çocuk, Posta, Fanatik ve Kanal D’nin sevilen yazar, uzman, sporcu ve ekran yüzleriyle çocukları bir araya getirecek.
25.04.2020 Kültür Sanat
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak Demirören Medya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılını “Online Çocuk Festivali” ile kutluyor. Tam 4 gün sürecek festival; Hürriyet, Milliyet Çocuk, Posta, Fanatik ve Kanal D’nin sevilen yazar, uzman, sporcu ve ekran yüzleriyle çocukları bir araya getirecek.
22.04.2020 Kültür Sanat
'Çok Güzel Hareketler 2, izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak'
'Çok Güzel Hareketler 2, izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak' Kanal D’nin beğeni ile izlenen eğlence programı “Çok Güzel Hareketler 2”, yeni sezonuna yarın akşam (08 Eylül Pazar) başlıyor.
7.09.2019 Televizyon
Çekimler başladı
Çekimler başladı 'Çok Güzel Hareketler 2', yeni sezon çekimlerine başladı.
2.09.2019 Televizyon
Tüp bebekte yeni tedavi yöntemi
Tüp bebekte yeni tedavi yöntemi TÜP bebek tedavisi sırasında başarısızlıkla sonuçlanan her süreç çiftlerin çocuk sahibi olma hayallerine kara bulut gibi çöküyor...
12.02.2015 Sağlık
Tüp bebek için en iyi yaş 20-25
Tüp bebek için en iyi yaş 20-25 Türkan Hiçyılmaz ile Sağlıklı Günler
5.09.2011 Arşiv
Ismarlama bebekler doğuyor
Ismarlama bebekler doğuyor Ismarlama bebekler birbiri ardına doğuyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çgh ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çgh haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.