Ceza Sorgulama

Ceza Sorgulama

Son dakika ceza sorgulama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceza sorgulama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceza sorgulama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceza Sorgulama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceza sorgulama gelişmeleri de dahil olmak üzere 702 ceza sorgulama haberi bulunmuştur. Tüm ceza sorgulama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Aralık 2008'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen e- Devlet Kapısı'nın 22 hizmetle başlayan yolculuğuna 15’inci yılda 7 bin 651 hizmetle devam ettiğini belirterek, “Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi e-Devlet ile ülkemizde bürokrasi 'tuş' oldu. Artık vatandaşımız devletle olan işleri için saatlerini hatta günlerini harcamak yerine her yıl milyonlarca işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden saniyeler içinde yapabiliyor. Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
Araç Sınıfları Nedir? Hgs ve Ogs Araç Sınıfları Nasıl Bulunur?
Araç Sınıfları Nedir? Hgs ve Ogs Araç Sınıfları Nasıl Bulunur? Araç sınıfları AKS aralığı yani dingil mesafesine göre belirlenmektedir. Buna göre, AKS aralığı farklı olan her araç farklı araç kategorisinde yer alır. 
7.11.2022 Gündem
Sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar? Tam kapanmada sokağa çıkma yasağı ihlali cezası kaç lira, ödenmezse ne olur, itiraz süresi?
Sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar? Tam kapanmada sokağa çıkma yasağı ihlali cezası kaç lira, ödenmezse ne olur, itiraz süresi? Sokağa çıkma cezası ne kadar, kaç TL? Koronavirüs ile mücadelede tam kapanma uygulaması 1 yıl sonra Türkiye’de yeniden uygulanıyor. 29 Nisan 17 Mayıs arası tüm Türkiye’de geçerli olmak üzere sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Peki, Tam kapanmada sokağa çıkanlar kaç lira ceza ödeyecek? E-Devlet araçla sokağa çıkma yasağı ceza sorgulama ekranı…
30.04.2021 Gündem
Elektrik, su, doğalgazda yeni dönem! 5 binden fazla...
Elektrik, su, doğalgazda yeni dönem! 5 binden fazla... Türkiye'de yaşayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik, su, doğal gazda yeni dönem başladı. Herkesi bezdiren işlemler artık tek tıkla yapılabiliyor. Bu işlemlerle uğraşmak istemeyen kişilerin yıllar sonra karşısına sürpriz faturalar çıkıyordu. Artık elektrik, doğal gaz, su abonelik ve fesih başvurusu ile mobil hat abonelik başvuruları e-devlet üzerinden yapılıyor. Televizyon, internet, telefon gibi abonelik sözleşmelerinin iptali için istenen faks, imzalı dilekçe ve kimlik ibrazı dönemi de bir süre sonra sona erecek. Çalışmalar tamamlanınca bu işlemler de e-devlet üzerinden yapılacak.
13.10.2020 Ekonomi
SGK, kimlik, ehliyet, pasaport hepsi orada!
SGK, kimlik, ehliyet, pasaport hepsi orada! Milyonlarca kişiyi kapsıyor. Artık SGK, kimlik, ehliyet, pasaport hepsi orada. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "?46 milyonu aşan kullanıcı, yeni eklenenlerle birlikte Dijital Türkiye Portalı'ndaki 5 bini aşkın hizmete evinden tek tıkla ulaşmaya devam ediyor." dedi.
2.05.2020 Bilim ve Teknoloji
e-Devlet şifremi unuttum! e-Devlet şifresi nasıl alınır? e-Devlet şifresi yenileme
e-Devlet şifremi unuttum! e-Devlet şifresi nasıl alınır? e-Devlet şifresi yenileme Corona virüs önlemleri kapsamında seyahat izin belgesi, sosyal yardım başvuruları, tarımsal destekler, abonelik iptali, ücretsiz maske alımı ve birçok kamu hizmetinin yapılabilmesi için E-Devlet Sistemi kullanılıyor. Vatandaşların evden çıkmadan ve sıra bekleme derdi olmadan pek çok hizmeti alabildiği e-Devlet internette sıklıkla aratılıyor. Peki, e-Devlet şifresi nasıl alınır? e-Devlet şifresi unutulursa yenileme nasıl yapılır? e-Devlet şifresi yenileme ekranı...
27.04.2020 Gündem
Soyadı değişikliğinde yeni dönem!
Soyadı değişikliğinde yeni dönem! Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne ait evli kadının kocasının soyadı ile birlikte önceki soyadını kullanması veya sadece eşinin soyadını kullanmasına ilişkin nüfus kayıt değişiklik başvuruları ile evli veya boşanmış kadınların kullandıkları veya kullanacakları soyadlarına ilişkin başvuruları e-başvuru sistemi kapsamında e-Devletten alınabiliyor.
22.02.2020 Yaşam
Trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemi nasıl yapılır?
Trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemi nasıl yapılır? Trafiğe çıkan araç sayısının her geçen gün artması ile birlikte kesilen trafik cezaları da artıyor. Trafik cezası kesilen kişiler, E-Devlet sisteminden cezalarını sorgulayabilirler. E-Devlet sistemi ile trafik cezası sorgulama dışında trafik cezası da ödenebilir. Trafik cezası nasıl sorgulanır? Trafik cezası nasıl ödenir? İşte detaylar…
17.01.2020 Gündem
Dijital Türkiye'nin kullanıcı sayısı 45 milyona ulaştı
Dijital Türkiye'nin kullanıcı sayısı 45 milyona ulaştı Devlet tarafından verilen hizmetlerin elektronik ortamda sunulduğu portalı 1 milyarın üzerinde kişi ziyaret etti. İlk yılında sadece 22 hizmetin yer aldığı portalda bugün 5 bin 170 hizmet vatandaşların kullanımına sunuluyor.
2.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Çekilen araç sorgulama | İstanbul Trafik Vakfı araç çekemeyecek! Araçları artık kim çekecek?
Çekilen araç sorgulama | İstanbul Trafik Vakfı araç çekemeyecek! Araçları artık kim çekecek? İstanbul Trafik Vakfı İstanbul’daki araç çekçe işinin yüzde 20’sini yapıyordu. İstanbul Valiliği, kent genelinde park yasağını ihlal eden araçları çekme, taşıma ve kurtarma işlemlerini gerçekleştiren İstanbul Trafik Vakfı'nın artık bu faaliyetlerini sona erdirdiğini duyurdu. Peki, araçları kim çekecek? Çekilen araç nasıl sorgulanır? İşte İstanbul Trafik Vakfı ile ilgili son gelişmeler…
21.12.2019 Gündem
e-Devlet'ten bir hizmet daha! Artık oradan görünecek...
e-Devlet'ten bir hizmet daha! Artık oradan görünecek... Emniyet Genel Müdürlüğü, şirket araçlarının plakasına yazılan ceza bilgilerini e-Devlet kapısı üzerinden sorgulama hizmeti sundu.
3.05.2019 Gündem
HGS bakiye ve ceza sorgulaması nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulaması nasıl yapılır? Trafiği azaltma çabaları doğrultusunda sürekli gelişen sistemlere eklenen HGS ile trafik akışının daha hızlı olması sağlandı. HGS gişelerini kullanmak ise birtakım şartlara tabi. Bu şartların yerine getirilmediği durumlarda gişelerden kaçak geçiş yapılmış olur ve geçişler sonucunda cezalı duruma düşülür. Cezalı duruma düşmemek için mevcut HGS ürününde yeterli bakiyenin olması şarttır. HGS bakiye ve ceza sorgulama işlemi nasıl yapılır?
16.07.2018 Gündem
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır? HGS (Hızlı Geçiş Sistemi), sürücülerin Karayollarına ait ücretli yol ve köprülerden, gişelerde daha az bekleyerek, daha çabuk geçişini sağlayan sistemdir. 2012 yılında devreye sokulan sistemle sürücüler, geçiş ücretlerinin tahsil edildiği gişelerde HGS'li araçlara tahsis edilen şeritleri kullanarak, beklemeden yollarına devam edebilirler.
12.05.2018 Gündem
E-devlet miras sorgulama işlemi nasıl yapılır?
E-devlet miras sorgulama işlemi nasıl yapılır? E-devlet üzerinden miras sorgulamasının nasıl yapıldığı merak konusu oldu. Milyonlarca vatandaşın merak ettiği E-devlet miras sorgulama işlemi ile ilgili tüm bilgileri derledik. İşte mirasçılık belgesinin nasıl alındığı...
6.03.2018 Gündem
Araç sahipleri dikkat! Yüzde 25 indirim var
Araç sahipleri dikkat! Yüzde 25 indirim var Ülkemizde araç sayısının artmasıyla birlikte kesilen trafik cezaları da arttı. Trafik cezası sorgulama, online olarak yapılabilir ve kredi kartıyla ödenebilir.
14.01.2018 Ekonomi
E-Devlet’e nasıl girilir? E-Devlet şifresi nasıl alınır?
E-Devlet’e nasıl girilir? E-Devlet şifresi nasıl alınır? Onuncu yılını geride bırakan E-Devlet uygulaması, kamu kurumları hizmetlerine daha kolay ulaşım sağlar. Vatandaşlar sıra beklemeden E-Devlet’e giriş yaparak, işlemlerini hızlı ve kolay şekilde halledebilirler. E-Devlet’e nasıl giriş yapılır? E-Devlet şifresi nasıl ve nereden alınır?
29.09.2021 Gündem
E-Devlet sistemine nasıl girilir? E-Devlet ile hangi işlemler yapılır?
E-Devlet sistemine nasıl girilir? E-Devlet ile hangi işlemler yapılır? E-Devlet sistemi, vatandaşların kamu hizmetlerine daha kolay ulaşmasını sağlayan bir sistemdir. Sistem sayesinde kamu kurumlarının iş yükü de hafifledi. Vatandaşlar tarafından kamu hizmetleri için, kurumlarda sıra beklenilmeden birkaç dakika içinde işlem yapılabiliyor. Kamu kurumlarına ait pek çok hizmetin verildiği E-Devlet sistemine her geçen gün yeni bir hizmet eklemesi de yapılıyor.
29.09.2021 Gündem
E-Devlet’e nasıl giriş yapılır?
E-Devlet’e nasıl giriş yapılır? E-Devlet sistemi, kamu hizmetlerinin tek bir yerden yapılmasını sağlayan bir uygulamadır. Vatandaşlar sıra bekleme derdi olmadan pek çok hizmet ile ilgili işlemi kolayca yapabilirler. E-Devlet’e nasıl girilir? E-Devlet şifresi nasıl alınır?
29.09.2021 Gündem
E-Devlet sistemine nasıl girilir? E-Devlet ile hangi işlemler yapılır?
E-Devlet sistemine nasıl girilir? E-Devlet ile hangi işlemler yapılır? E-Devlet sistemi, vatandaşların kamu hizmetlerine daha kolay ulaşmasını sağlayan bir sistemdir. Sistem sayesinde kamu kurumlarının iş yükü de hafifledi. Vatandaşlar tarafından kamu hizmetleri için, kurumlarda sıra beklenilmeden birkaç dakika içinde işlem yapılabiliyor. Kamu kurumlarına ait pek çok hizmetin verildiği E-Devlet sistemine her geçen gün yeni bir hizmet eklemesi de yapılıyor.
29.09.2021 Gündem
Trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemleri nasıl yapılır?
Trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemleri nasıl yapılır? Trafiğe çıkan araç sayısının her geçen gün artması ile birlikte kesilen trafik cezaları da artıyor. Trafik cezası kesilen kişiler, E-Devlet sisteminden cezalarını sorgulayabilirler. E-Devlet sistemi ile trafik cezası sorgulama dışında trafik cezası da ödenebilir. Trafik cezası nasıl sorgulanır? Trafik cezası nasıl ödenir?
29.09.2021 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü belgesi, sigortalı olanların sigorta bilgilerine ulaşmalarını sağlar. E-Devlet sistemi üzerinden alınabilen SGK hizmet dökümü belgesi ile prim sorgulama ve emekli maaşı sorgulama gibi işlemler yapılabilir. SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK Hizmet dökümü belgesinde hangi bilgiler yer alır?
29.09.2021 Gündem
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır? Hızlı Geçiş Sistemi(HGS), sürücüler tarafından köprü ve otoyollarda bulunan geçiş noktalarından daha hızlı geçiş yapılmasını sağlar. Böylece trafikte oluşabilecek olan yoğunluk azalır. HGS olan geçiş noktalarında sürücüler tarafından geçiş ihlalleri de yapılabilir. HGS ceza sorgulama nasıl yapılır? HGS bakiye sorgulama nasıl yapılır?
29.09.2021 Gündem
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır? Hızlı Geçiş Sistemi(HGS), sürücüler tarafından köprü ve otoyollarda bulunan geçiş noktalarından daha hızlı geçiş yapılmasını sağlar. Böylece trafikte oluşabilecek olan yoğunluk azalır. HGS olan geçiş noktalarında sürücüler tarafından geçiş ihlalleri de yapılabilir. HGS ceza sorgulama nasıl yapılır? HGS bakiye sorgulama nasıl yapılır?
29.09.2021 Gündem
Trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemleri nasıl yapılır?
Trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemleri nasıl yapılır? Trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemleri, online olarak gerçekleştirilir. Online olarak sorgulama yapılan trafik cezaları, kredi kartı ya da banka kartı ile ödenebilir. Trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemleri için en çok tercih edilen seçenek E-Devlet sistemidir. E-Devlet sistemi ile trafik cezası sorgulaması nasıl yapılır? Trafik cezası nasıl ödenir?
29.09.2021 Gündem
Trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemleri nasıl yapılır?
Trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemleri nasıl yapılır? Trafiğe çıkan araç sayısının her geçen gün artması ile birlikte kesilen trafik cezaları da artıyor. Trafik cezası kesilen kişiler, E-Devlet sisteminden cezalarını sorgulayabilirler. E-Devlet sistemi ile trafik cezası sorgulama dışında trafik cezası da ödenebilir. Trafik cezası nasıl sorgulanır? Trafik cezası nasıl ödenir?
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ceza Sorgulama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceza sorgulama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.