Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Mahkumlar için koronavirüs ev izni uzatılıyor! Flaş gelişme
Mahkumlar için koronavirüs ev izni uzatılıyor! Flaş gelişme TBMM Genel Kurulu'nda görüşmeleri devam eden 5'inci Yargı Paketi kapsamında, Kovid 19 salgını nedeniyle geçen yıldan beri evlerinde bulunan yaklaşık 90 bin mahkumun süresinin uzatılması gündemde. Bunun için üç alternatif üzerinde duruluyor. Pakete, engelli milletvekillerinin "aşağılayıcı" diye itirazı üzerine yapılan bir düzenleme ile kekeme, tiki olanlara hakim ve savcılık yolu açılıyor.
20.11.2021 Gündem
Çanakkale'de iğrenç olay! 9 yaşındaki ikiz kız kardeşlere cinsel istismar...
Çanakkale'de iğrenç olay! 9 yaşındaki ikiz kız kardeşlere cinsel istismar... Çanakkele'nin Bayramiç ilçesinde birlikte yaşadığı B.T. adlı kadının 9 yaşındaki ikiz kızları M.K. ve E.K’ye cinsel istismarda bulundukları iddia edilen Göksel A. (44) ve oğlu Umut A. (17) tutuklandı. Çocukların annesi B.T. da cinsel istismara göz yumduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine kondu.
25.07.2020 Yaşam
Mahkumlar cezaevini yaktı!
Mahkumlar cezaevini yaktı! Cezaevi önünde geniş güvenlik önlemi alındı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri