Cesur Yürek

Cesur Yürek

Son dakika cesur yürek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cesur yürek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cesur yürek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cesur Yürek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cesur yürek gelişmeleri de dahil olmak üzere 241 cesur yürek haberi bulunmuştur. Tüm cesur yürek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarına hitap etti. Erdoğan, "Almanya Cumhurbaşkanı'na da ifade ettim, Solingen faciasından 31 yıl sonra 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Tamamen aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledim. Bu hadiseler karşısında sessiz kalamayız." dedi.
2.05.2024 Gündem
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi Dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Berna Taşpınar, yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren eşi Şekip Taşpınar'ın sağlık durumunu takipçileri ile paylaştı: Bugün konuştuk bir iki güne servise alacaklar!
22.06.2023 Magazin
Yoğun bakımdaki eşine seslendi: Hadi uyan ‘Haziranda Ölmek Zor’
Yoğun bakımdaki eşine seslendi: Hadi uyan ‘Haziranda Ölmek Zor’ Oyuncu Şekip Taşpınar, alkol zehirlenmesi nedeniyle geçtiğimiz gün yoğun bakıma kaldırılmıştı. Durumu stabil olan 54 yaşındaki oyuncunun eşi Berna Özdemir Taşpınar, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza atarak, "Hepimiz evde seni bekliyoruz" dedi.
13.06.2023 Magazin
İtalyan basınını bile çıldırttı: Zaniolo aklını kaybetti
İtalyan basınını bile çıldırttı: Zaniolo aklını kaybetti İstanbulspor maçında gördüğü kırmızı kartla Sarı Kırmızılı camiada büyük tepki toplayan Zaniolo, İtalyan basını tarafından da sert bir dille eleştirildi.
18.05.2023 Galatasaray
15 Temmuz belgeselinin galası yapıldı
15 Temmuz belgeselinin galası yapıldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla İstanbul Valiliği tarafından hazırlanan 'Türkiye Aşkına-Geride Kalanlar' belgeselinin galası yapıldı.
13.07.2022 Kültür Sanat
Zeynep Alkan hayallerini gerçekleştirdi! Gören hayret etti...
Zeynep Alkan hayallerini gerçekleştirdi! Gören hayret etti... Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan yıllardır hayalini kurduğu yere gitti. Bali Ubud’da Maymun Ormanı’na giden Zeynep Alkan bayram yaptı. Maymun ve yılanlarla poz veren Zeynep Alkan'a 'Cesur Yürek' denildi.
28.03.2022 Magazin
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler!
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler! Hüseyin Elmalıpınar öldü mü? Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Peki, Hüseyin Elmalıpınar nede öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
3.03.2022 Magazin
Dünya onları konuşuyor! Taliban'a rağmen başardılar! İşte 13 cesur yürek
Dünya onları konuşuyor! Taliban'a rağmen başardılar! İşte 13 cesur yürek Afganistan'da Taliban'ın yönetimini ele geçirdiğinden beri ülkedeki vatandaşların, özellikle de kadınların ve kız çocuklarının yaşam, eğitim ve çalışma hayatındaki pozisyonları dünya tarafından korkuyla izlenmeye devam ediyor. Ülkede hakim olan korku atmosferine rağmen üniversiteden mezun olan 13 genç kadınsa adeta tüm dünyanın önünde ışık saçıyor...
29.11.2021 Dünya
Mike Mitchell, Fethiye'de hayatını kaybetti
Mike Mitchell, Fethiye'de hayatını kaybetti Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatil yapan İskoçyalı aktör Mike Mitchell (65), marinada duş alırken yaşamını yitirdi. Mitchell'in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği üzerinde duruluyor.
25.07.2021 Kültür Sanat
15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'i anlatan "Ben Ömer" belgeseli gösterime giriyor!
15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'i anlatan "Ben Ömer" belgeseli gösterime giriyor! 15 Temmuz’un simge isimlerinin başında gelen kahraman astsubay Ömer Halisdemir’in hayatı ‘’Ben Ömer’’ adıyla belgesel oldu. Belgesel, 53. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin belgesel seçkisinde "En İyi Belgesel" seçilmişti. Yönetmenliğini Mesut Gengeç’in yaptığı belgeselin ilk özel gösterimi İstanbul Valiliği ev sahipliğinde 14 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00’da tarihi Atlas Sineması’nda yapılacak. Özel gösterime TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile iş, sanat ve spor dünyasından konuklar katılacak.
10.07.2021 Kültür Sanat
Yeni 'Cesur Yürek' Ozan Kabak!
Yeni 'Cesur Yürek' Ozan Kabak! Daha 18’inde Galatasaray’ın değişmezleri arasına giren Ozan, Schalke maçına da damga vurdu. Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı ilk maçta sahanın en fazla topla buluşan, en fazla isabetli pas atan, pas arası ve uzaklaştırma yapan oyuncusu oldu. Bu gidişle Aslan'ı defansındaki efsanesi Bülent Korkmaz'ın tahtını sallayacak gibi görünüyor.
26.10.2018 Galatasaray
Hırvatistan dünya ikinciliğinin gururunu yaşıyor
Hırvatistan dünya ikinciliğinin gururunu yaşıyor Hırvatistan'ın dünya ikinciliği ülke basınında geniş yankı buldu.
16.07.2018 Arşiv
Onur Tuna kimdir?
Onur Tuna kimdir? Onur Tuna kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde çok sık araştırılıyor. Başarılı ve yakışıklı oyuncu Onur Tuna ile ilgili tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte Onur Tuna hakkındaki detaylar...
26.06.2018 Gündem
Cüneyt Çakır: Beni en çok eleştiren...
Cüneyt Çakır: Beni en çok eleştiren... Ülkemizi Rusya'da temsil eden FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, "Annem, sen futbolu bırak, hakemlik yap. Dünya Kupası'nda maç yöneteceksin, biliyorum, derdi. Annemin ısrarı sayesinde 17 yaşında mesleğe başladım." dedi.
16.06.2018 Arşiv
Hayal kurarken sınırlarım yok
Hayal kurarken sınırlarım yok Cesur Yürek dizisinin beğenilen oyuncularından Zeynep Korkmaz kötü kız olmaktan sıkıldığını söyleyerek artık bir deliyi oynamak istiyor.
20.04.2018 Arşiv
Taraftarlardan Gomis’e pankartlı destek
Taraftarlardan Gomis’e pankartlı destek Galatasaraylı taraftalar, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa maçında baygınlık geçiren Fransız golcüleri Bafetimbi Gomis’e ‘Braveheart’ (Cesur yürek) yazılı pankart açarak destek oldu.
23.02.2018 Galatasaray
Bu boğaz bizdeyken çok alışveriş olur
Bu boğaz bizdeyken çok alışveriş olur 20 yaşına basan ve bu süreçte 3 farklı ana hissedara sahip olan Denizbank, kısa sürede Türkiye’nin en büyük ilk 5 özel sektör bankasından biri oldu. Denizbank’ın Genel Müdürü Ateş, “Bu Boğaz, bu manzara bizde oldukça daha çok alışverişler görürüz” diye konuştu.
22.09.2017 Ekonomi
İş adamının PKK'ya para aktardığı iddiası
İş adamının PKK'ya para aktardığı iddiası Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya finans sağladığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan iş adamı Celalettin Birtane hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Sönmezateş'ten 'William Wallace' benzetmesi
Sönmezateş'ten 'William Wallace' benzetmesi Darbe girişimi sırasında, Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlerle ilgili aralarında sözde 'Yurtta Sulh Konseyi' üyelerinin de bulunduğu 221 sanık hakkında açılan davada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'teki oteline giden timin başında bulunan eski Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş savunma yaptı.
29.09.2021 Gündem
Cezaevinden zirveye giden bir hikaye!
Cezaevinden zirveye giden bir hikaye! Fenerbahçe’nin ‘Cesur Yürek’ lakaplı oyun kurucusunun hayatı filmlere konu olacak cinsten. Uyuşturucu satıcısı bir aile, sırtından vurularak öldürülen erkek kardeş ve hapishanede geçirilen günler… İşte eşine az rastlanacak hikayesiyle Bobby Dixon…
23.05.2017 THY Euroleague
Nicole Kidman Bodrum'da otel açacak!
Nicole Kidman Bodrum'da otel açacak! Bodrum'daki The Bodrum By Paramount Hotel'in açılışını, Holywood starı Avustralyalı Nicole Kidman yapacak.
11.05.2017 Magazin
Onur Tuna tam dört güzelle yakalandı!
Onur Tuna tam dört güzelle yakalandı! Seda Güven ile ayrılan Onur Tuna çapkınlık yaparken çok fena yakalandı.
7.05.2017 Magazin
Vatanım Sensin 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Vatanım Sensin 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin sün 25. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Vatanım Sensin'de Hilal ile Leon'un öpüşme sahnesi rekor kırdı. Yunanlılar tarafından yakalanan Leon bu durumdan kurtulabilecek mi yoksa öldürülecek mi? Hepsi Vatanım Sensin 26. yeni bölümünde ortaya çıkacak.
29.09.2021 Gündem
Yapımcıların hırsına kurban ediliyorlar
Yapımcıların hırsına kurban ediliyorlar Yeni sezonda başlayan 30 diziden 15’i erken final yaptı. Bir önceki sezondan devam eden 7 dizi de sona erdi. Böylece toplamda 22 dizinin ekran macerası bitti. Set çalışanları bu durumdan çok rahatsız, yapımcılar ise sessiz...
15.04.2017 Arşiv
Oyunculuğa ısındı
Oyunculuğa ısındı Azeri manken Günay Museyeva, önceki gün Kuruçeşme’deki Fahham’da modacı Elif Gedikoğlu’yla akşam yemeği yedi.
4.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cesur Yürek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cesur yürek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.