Şekip Taşpınar

Şekip Taşpınar

Son dakika Şekip Taşpınar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şekip Taşpınar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şekip Taşpınar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şekip Taşpınar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şekip taşpınar gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 şekip taşpınar haberi bulunmuştur. Tüm şekip taşpınar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu Şekip Taşpınar'dan sevindiren haber! Sosyal medyadan duyurdu
Ünlü oyuncu Şekip Taşpınar'dan sevindiren haber! Sosyal medyadan duyurdu Alkol zehirlenmesi nedeniyle yaşam mücadelesi veren oyuncu Şekip Taşpınar'dan güzel haber geldi. Ünlü isim taburcu oldu.
5.07.2023 Magazin
Şekip Taşpınar’dan haber var! Son halini eşi paylaştı
Şekip Taşpınar’dan haber var! Son halini eşi paylaştı Dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Berna Taşpınar, eşinin son halini takipçileri ile paylaştı.
30.06.2023 Magazin
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, bir süredir aşk yaşadığı Burcu Denizer ile Atina-Pire Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen nikah töreni ile evlendi. Burcu Denizer'in sosyal medya hamlesi dikkat çekti.
22.06.2023 Magazin
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi Dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Berna Taşpınar, yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren eşi Şekip Taşpınar'ın sağlık durumunu takipçileri ile paylaştı: Bugün konuştuk bir iki güne servise alacaklar!
22.06.2023 Magazin
Sahte içkiden zehirlenen oyuncu Şekip Taşpınar'dan haber var!
Sahte içkiden zehirlenen oyuncu Şekip Taşpınar'dan haber var! Muğla'da, sahte içkiden zehirlenen ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar, (54), entübe edildi. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan, "Entübe edilen hastamızın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Çoklu organ yetmezliği ile karşı karşıyayız" dedi. Eşi Berna Taşpınar ise sosyal medya hesabından "Hadi uyan, haziranda ölmek zor. Seni çok seviyorum" paylaşımında bulundu.
14.06.2023 Magazin
Yoğun bakımdaki eşine seslendi: Hadi uyan ‘Haziranda Ölmek Zor’
Yoğun bakımdaki eşine seslendi: Hadi uyan ‘Haziranda Ölmek Zor’ Oyuncu Şekip Taşpınar, alkol zehirlenmesi nedeniyle geçtiğimiz gün yoğun bakıma kaldırılmıştı. Durumu stabil olan 54 yaşındaki oyuncunun eşi Berna Özdemir Taşpınar, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza atarak, "Hepimiz evde seni bekliyoruz" dedi.
13.06.2023 Magazin
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Cevat'ından kötü haber!
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Cevat'ından kötü haber! 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde Cevat Akarsu karakterine hayat veren Şekip Taşpınar'ın yaşam mücadelesi verdiği ortaya çıktı. İzlenme rekorları kıran ve hafızalarda silinmez bir yer edinen dizinin sevilen isminin durumu hayranlarını oldukça üzdü. Oyuncunun eşi, Instagram hesabından ünlü isimle ilgili yapılan her paylaşımı yayınlayarak tüm sevenlerinden dua istedi.
12.06.2023 Magazin
Arka Sokaklar 579.Bölüm Fragmanı! Arka Sokaklar’a üç yeni isim!
Arka Sokaklar 579.Bölüm Fragmanı! Arka Sokaklar’a üç yeni isim! Kanal D’nin, yapımını Erler Film yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı dizisi Arka Sokaklar’a üç yeni isim daha katıldı.
25.02.2021 Televizyon
Devlet Tiyatrosu'na silahlı baskın
Devlet Tiyatrosu'na silahlı baskın Devlet Tiyatroları’nın içinde İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi ve atölyelerinin de bulunduğu alana giren SS İvme Yapı Kooperatifi’nin adamları olduğu söylenen 100 kişilik grup, sabah erken saatlerde DT’nin alanda bulunan güvenlik görevlileriyle silahlı çatışmaya girdi...
19.07.2014 Yaşam
03’te ‘Devlet’e hem baskın hem katliam
03’te ‘Devlet’e hem baskın hem katliam Ankara Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Şahinbaş Atölye Sahnesi’nin bulunduğu alandaki ağaçlar, iş merkezi yapan bir inşaat firmasınca söküldü...
7.04.2014 Yaşam
'Tüm öpüşmeleri alt edeceğiz'
'Tüm öpüşmeleri alt edeceğiz' Show Tv'nin yeni günlük dizisi ‘Rüzgarlı Sokak’, bugün başlıyor.
25.11.2013 Magazin
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış Şikede kumpas davasında Bylock kullanan sanıklarla ilgili rapor okundu. Buna göre, Mehmet Baransu'nun sanıklardan Nazmi Ardıç ile aynı tarihte telefonuna ByLock yüklediği ve gözaltına alındığı 1 Mart 2015 tarihine kadar ByLock'u aktif olarak kullandığı ortaya çıktı.
11.08.2017 Fenerbahçe
Beklenen barış
Beklenen barış Yıldırım: 'F.Bahçeliler maça Türk bayraklarıyla gelsin. G.Saray'a da başarılar dilerim.' Canaydın: 'Taraftarlarımız sakin olsun. Kupa finali hepimize yakışan şekilde bitecek.'
3.05.2005 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Şekip Taşpınar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şekip taşpınar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.