Cesur Sahne

Cesur Sahne

Son dakika cesur sahne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cesur sahne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cesur sahne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cesur Sahne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cesur sahne gelişmeleri de dahil olmak üzere 258 cesur sahne haberi bulunmuştur. Tüm cesur sahne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülşen kazandığını gayrimenkule yatırıyor!
Gülşen kazandığını gayrimenkule yatırıyor! Giydiği cesur sahne kostümleriyle adından söz ettiren şarkıcı Gülşen, konserlerden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Şarkıcının son olarak 500 bin dolara Barselona’dan ev aldığı iddia edildi.
22.06.2023 Magazin
Zeynep Bastık kırmızı tulumuyla gözleri üzerine çekti!
Zeynep Bastık kırmızı tulumuyla gözleri üzerine çekti! Sahne performanslarıyla adından söz ettiren şarkıcı Zeynep Bastık dün akşam Volkswagen Arena'da konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren Zeynep Bastık cesur sahne kostümüyle dikkat çekti.
13.05.2023 Magazin
Ece Seçkin derin yırtmacıyla olay yarattı!
Ece Seçkin derin yırtmacıyla olay yarattı! Söylediği şarkıların yanı sıra sık sık tercih ettiği cesur sahne kostümleriyle gündeme gelen Ece Seçkin, önceki gün bir mekanda sevenleriyle buluştu. Ece Seçkin, tercih ettiği sahne kostümüyle gözleri üzerine çekti.
5.05.2023 Magazin
Hülya Avşar'dan cesur sahne kıyafeti! Bacak boyu yırtmacı ve derin göğüs dekoltesi ile büyüledi
Hülya Avşar'dan cesur sahne kıyafeti! Bacak boyu yırtmacı ve derin göğüs dekoltesi ile büyüledi İddialı çıkışları, sahne kıyafetleri ve özel yaşantısıyla gündemden düşmeyen sanatçı Hülya Avşar, 'Sen Aşk Mısın?' adlı şarkısıyla müzik piyasasına geri dönmüştü. Şimdilerde tatilcileri şarkılarıyla eğlendiren Hülya Avşar'ı izlemeye gelenler hem müziğe, hem de sahne şovuna doyuyor. Cüretkar pozların kadını Hülya Avşar yine şıklığını konuşturdu. Siyah elbisesine derin göğüs ve bacak dekoltesi damga vurdu.
27.07.2022 Magazin
Ece Seçkin'in cesur sahne kostümüne yorum yağdı! 'Hep bu Gülşen'in işleri bunlar'
Ece Seçkin'in cesur sahne kostümüne yorum yağdı! 'Hep bu Gülşen'in işleri bunlar' Ece Seçkin, sütyensiz sahne kostümüyle herkesi adeta büyüledi. Cesur kıyafet tercihiyle sahnede muhteşem bir performans sergileyen Ece Seçkin, Adnan Menderes Üniversitesi'ndeki öğrencileri adeta coşturdu. Instagram hesabından göğüs uçlarını belli eden pozuyla olay yaratan Ece Seçkin'e beğeni ve yorum yağdı.
3.06.2022 Magazin
Aleyna Tilki sahne kostümüyle dikkat çekti!
Aleyna Tilki sahne kostümüyle dikkat çekti! Yeni İngilizce şarkısı “Take It Or Leave It” ile gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, 19 Mayıs kutlamaları kapsamında önceki akşam Hatay ‘da konser verdi. Binlerce hayranını coşturan Tilki, cesur sahne kostümüyle dikkat çekti.
20.05.2022 Magazin
Defne Samyeli yine çok konuşuldu! Genç kızları kıskandırıyor!
Defne Samyeli yine çok konuşuldu! Genç kızları kıskandırıyor! Defne Samyeli yine yaptı yapacağını! Sahne tarzından sonra sokak stili ile sosyal medyayı yaktı geçti. 49 yaşındaki Defne Samyeli'nin kusursuz fiziği ve güzelliği genç kızları bile kıskandırıyor. Eski spiker, şimdilerde ise şarkıcı ve oyuncu kimliğiyle ön plana çıkan Defne Samyeli cesur seçimleri ile yine sosyal medyayı salladı. Bir süre önce sahnelere geri dönen Defne Samyeli sesinin yanı sıra dekolteli sahne kıyafetleri ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Cesur sahne kıyafetleri ile dikkat çeken Defne Samyeli bu defa sokak stili ile tam not aldı. Birbirinden farklı tarzdaki parçaları bir araya getiren Defne Samyeli'nin derin göğüs dekolteli siyah büstiyeri ile verdiği iddialı pozlarına beğeni ve yorum yağdı. İşte beğeni yağan Defne Samyeli'nin sokak tarzı...
23.03.2022 Magazin
Lerzan Mutlu yine çok cesur! İddialı kostümüyle büyüledi...
Lerzan Mutlu yine çok cesur! İddialı kostümüyle büyüledi... Son dönemde sahnede giydiği kostümlerle adından söz ettiren Lerzan Mutlu bu kez Bakü'de sevenleriyle buluştu. Uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarından sahnelere dönüş yapan 45 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu cesur sahne kostümleriyle de olay yaratıyor. Mutlu, bu kez Gülşah Saraçoğlu imzalı mavi ve kırmızı renkteki iki farklı elbisesiyle sahneye çıktı.
21.02.2022 Magazin
Ece Seçkin sahne tarzıyla beğeni topladı
Ece Seçkin sahne tarzıyla beğeni topladı Geçtiğimiz aylarda pilot sevgilisi Çağrı Terlemez ile mutluluğa ‘Evet’ yanıtını veren Ece Seçkin, son dönemde cesur sahne kostümleriyle sıklıkla gündeme geliyor. Ece Seçkin son olarak mini şortu ve uzun çizmeleriyle takipçilerinin karşısına çıktı.
21.12.2021 Magazin
Gülşen sahne kıyafetiyle yine gündemde!
Gülşen sahne kıyafetiyle yine gündemde! Önceki akşam Bursa'daki hayranlarıyla dün akşam bir araya Gülşen, cesur sahne kıyafetiyle olay oldu. Tarzıyla sık sık gündem olan 45 yaşındaki ünlü şarkıcı, beline kadar gelen dekoltesiyle adından söz ettirdi.
6.12.2021 Magazin
Gülşen sahne kıyafetiyle yine sınırları zorladı! Hayranları ikiye bölündü...
Gülşen sahne kıyafetiyle yine sınırları zorladı! Hayranları ikiye bölündü... Cesur sahne kıyafetleriyle ve tarzıyla magazin gündeminden düşmeyen Gülşen son tercihiyle ağızları açık bıraktı.
5.12.2021 Magazin
Ebru Polat, dekolteli kostümüyle sosyal medyayı salladı!
Ebru Polat, dekolteli kostümüyle sosyal medyayı salladı! 38 yaşındaki İzmirli şarkıcı Ebru Polat, cesur sahne kostümüyle sosyal medyayı salladı. Kırmızı elbisesiyle dikkatleri üzerine toplayan Polat'a yorum yağdı.
22.11.2021 Magazin
Gülşen sahne kostümüyle adından söz ettirdi
Gülşen sahne kostümüyle adından söz ettirdi İddialı sahne kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen Gülşen, önceki gün Yalova’da sahne aldı. Yeşil bir elbiseyle sahneye çıkan Gülşen,göz kamaştırdı.
8.09.2021 Magazin
Simge Sağın'ın klipteki cesur sahneleri olay oldu!
Simge Sağın'ın klipteki cesur sahneleri olay oldu! Simge, yeni şarkısı 'Sevmek Yüzünden'le dönüş yaptı. Simge Sağın şarkısı kadar klibindeki cesur sahnelerle de olay oldu.
10.04.2021 Magazin
"Böyle sevişme sahnesini hayatımız boyunca çekemeyiz"
"Böyle sevişme sahnesini hayatımız boyunca çekemeyiz" 26 Ekim Cuma günü vizyona giren, Ferzan Özpetek filmi "Napoli'nin Sırrı", sevişme sahnesi ile sinema eleştirmenlerinin olduğu kadar izleyicinin de 'pornografik mi, yoksa erotik mi?' konusunda ikiye ayrılmasına neden oldu.
1.11.2018 Magazin
Cesur sahne
24.09.2018 Yaşam
Sahnede zor anlar
Sahnede zor anlar Neredeyse her adımı olay olan Amerikalı rapçi Nicki Minaj, iddialı pozları ve cesur sahne kostümleriyle de ünlü.
3.09.2018 Magazin
Zuhal Topal'ın gözde gelin adayından cesur sahneler!
Zuhal Topal'ın gözde gelin adayından cesur sahneler! Zuhal Topal'ın gözde gelin adaylarından Ebru Gayrom, yönetmenliğini Ali Servet Dombaloğlu'nun yapacağı 'Oğlum' isimli sinema filminde başrol oynayacak.
31.10.2017 Magazin
'Çukur'daki sevişme sahnesi olay oldu!
'Çukur'daki sevişme sahnesi olay oldu! 'Çukur' izleyici karşısına çıktı. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde genç oyuncuların cesur sahnelerine yer verildi.
24.10.2017 Magazin
Khaleesi'den cesur sahne!
Khaleesi'den cesur sahne! Game of Thrones'un Khaleesi'si Emilia Clarke, 'The Voice From The Stone' filmi için çırılçıplak kamera karşısına geçti.
30.04.2017 Magazin
Nişanlıya pankart
Nişanlıya pankart 44 yaşında giren Hande Yener, sahnede doğum günü pankartı açtıran nişanlısı Ümit Cem Şenol’un jestine öpücükle karşılık verdi
17.01.2017 Magazin
Kırmızı halıya böyle geldi!
Kırmızı halıya böyle geldi! Ünlü İngiliz pop yıldızı Charli XCX, cesur sahne kostümleriyle tanınıyor.
23.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cesur Sahne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cesur sahne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.