Ceren Karakoç

Ceren Karakoç

Son dakika ceren karakoç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceren karakoç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceren karakoç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceren Karakoç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceren karakoç gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 ceren karakoç haberi bulunmuştur. Tüm ceren karakoç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ceren Karakoç'a O Ses Yılbaşı programında laf attılar: Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı sahnede o hareketle cevap verdi!
Ceren Karakoç'a O Ses Yılbaşı programında laf attılar: Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı sahnede o hareketle cevap verdi! O Ses Yılbaşı 2024 için geri sayım başladı. Birbirinden ünlü isimlerin sahneye çıkacağı O Ses Yılbaşı'nda Acun Ilıcalı, Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş yer alacak. Beyazıt Öztürk ise programın sunuculuğunu yapacak. Sahneye çıkan ünlülerden Ceren Karakoç ise çekimlerde şok bir olayla karşılaştı. Seden Gürel'in "Çalkala" isimli şarkısını yorumlayan Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sı Ceren Karakoç, kendisine laf atan seyirciye bu hareketle cevap verdi.
28.12.2023 Televizyon
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama...
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama... Kızılcık Şerbeti 39 bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa, Fatih'in evlenme teklifini kabul etti. Alev'in Apo'nun aşkından şüphelendiği fragmanda, Kıvılcım Ömer'i beklemeden boşanma davasını açtı.
10.11.2023 Televizyon
Ömer ölüyor, Kıvılcım'a eş adayı bulundu! Meğer Kızılcık Şerbeti'ne Onun için gelmiş!
Ömer ölüyor, Kıvılcım'a eş adayı bulundu! Meğer Kızılcık Şerbeti'ne Onun için gelmiş! Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer'in (Barış Kılıç) ölümü kesinleşti. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Karakoç'yer aldığı diziden gelen son haber seyirciyi üzecek.
10.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti Nursema'nın burnu estetik mi? Ceren Karakoç estetik yaptırdı mı?
Kızılcık Şerbeti Nursema'nın burnu estetik mi? Ceren Karakoç estetik yaptırdı mı? Kızılcık Şerbeti Nursema'nın burnu estetik mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı dizide Nursema karakterini Ceren Karakoç canlandırıyor. Son bölümlerde oldukça dikkat çeken Nursema'nın burnunun estetik olup olmadığı da merak konusu oldu. Peki Ceren Karakoç estetiksiz hali var mı?
27.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti Neslihan'ı kim oynuyor? Aysun Demir Kurtuldu kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Neslihan'ı kim oynuyor? Aysun Demir Kurtuldu kimdir, hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti Neslihan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör'ün yer aldığı diziye Neslihan karakteriyle Aysun Demir Kurtuldu da dahil oldu. Peki Aysun Demir Kurtuldu kimdir, kaç yaşında? Aysun Demir Kurtuldu hangi dizilerde oynadı?
22.09.2023 Televizyon
Ünlü oyuncu Ceren Karakoç'tan dikkat çeken itiraf!
Ünlü oyuncu Ceren Karakoç'tan dikkat çeken itiraf! Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakterine hayat veren Ceren Yalazoğlu Karakoç, Armağan Çağlayan'a konuk oldu. Başarılı oyunculuğuyla konuşulan Karakoç, Kızılcık Şerbeti itirafıyla dikkat çekti. Yalazoğlu, Nursema'nın çevresinde olmayan bir karakter olduğunu da dile getirdi.
9.06.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm 2. fragmanı: Kıvılcım ölüyor! Doğa intikamını aldı, Pembe Alev'in hıncını Fatih'ten çıkardı!
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm 2. fragmanı: Kıvılcım ölüyor! Doğa intikamını aldı, Pembe Alev'in hıncını Fatih'ten çıkardı! Kızılcık Şerbeti 29 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında nikahı kıyılan Kıvılcım ve Ömer kaza geçiriyor. Öte yandan Doğa'dan müthiş intikam geldi. Aile yemeğinde Fatih'in önüne ihanetin fotoğraflarını attı. İhaneti öğrenen Pembe, Fatih'in yakasına yapıştı.
8.06.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm fragmanı (Sezon finali): Doğa'dan intikam yemeği geliyor! Doğum sancısı başlıyor!
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm fragmanı (Sezon finali): Doğa'dan intikam yemeği geliyor! Doğum sancısı başlıyor! Kızılcık Şerbeti 29 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Pembe, Abdullah'ı yerin dibine soktu. "Kendine gelince nasıl da modern oluyorsun" diyen Pembe, Alev'e ayarı verdi. Öte yandan son akşam yemeğini hazırlayan Doğa intikam ateşini yaktı. Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümü Doğa'nın doğum sancısıyla bitiyor.
4.06.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 3. fragmanı: Doğa Fatih'e tekme atacakken Pembe Apo'yu basıyor! Hem de Nursema'nın nikahında...
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 3. fragmanı: Doğa Fatih'e tekme atacakken Pembe Apo'yu basıyor! Hem de Nursema'nın nikahında... Kızılcık Şerbeti 28 bölüm 3 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşcıoğlu, Ceren Karakoç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema ve Umut'un nihakında Alev ve Apo şevu izliyoruz. Ancak Pembe onları çok uygunsuz bir şekilde yakalıyor. Öte yandan Doğa'nın intikam planı ikinci sezona kaldı.
1.06.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 2. fragmanı: Gerçek ortaya çıktı! Umut ve Nursema evliliği başlamadan bitiyor!
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 2. fragmanı: Gerçek ortaya çıktı! Umut ve Nursema evliliği başlamadan bitiyor! Kızılcık Şerbeti 28 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nurseme gelinliğini giydi ancak Umut ile evliliği başlamadan bitiyor. Mustafa'nın yemek yarışmasına kızan Pembe ve Abdullah konakta çıldırdı. Mustafa ise, "Madem sevmeyecektiniz niye dünyaya getirdiniz beni" dedi. Alev ise Aylin'le ihanet konusunda el sıkıştı.
31.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 27. bölüm 2. fragmanı: Aylin ihaneti Doğa'ya itiraf ediyor! Umut'un babası Nursema'yı reddediyor!
Kızılcık Şerbeti 27. bölüm 2. fragmanı: Aylin ihaneti Doğa'ya itiraf ediyor! Umut'un babası Nursema'yı reddediyor! Kızılcık Şerbeti 27 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Umut'un babası Nursema'yı reddetti. "Umut'u ne kadar tanıyorsun Nursema? Bir Umut'un kız arkadaşlarına bak bir de kendine bak!" diyerek evlilik yolunda engeli koydu. Öte yandan Alev ile görüşen Aylin, Doğa'ya ihaneti itiraf ediyor.
25.05.2023 Televizyon
Nursema'yı zorla evlendirdi Doğa için bunu yapacak! Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah'tan sürpriz hamle!
Nursema'yı zorla evlendirdi Doğa için bunu yapacak! Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah'tan sürpriz hamle! Kızılcık Şerbeti 27 bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Settar Tanrıöğen'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde Fatih'in ihanetine şahit olan Abdullah'tan sürpriz bir hamle geliyor. Alev'e olan ilgisi nedeniyle Doğa'nın yanında durması beklenen Abdullah ne yapacak?
22.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 27. bölüm fragmanı: Fatih'in ihanetini Abdullah yakaladı! Nursema Umut'un annesiyle tanıştı
Kızılcık Şerbeti 27. bölüm fragmanı: Fatih'in ihanetini Abdullah yakaladı! Nursema Umut'un annesiyle tanıştı Kızılcık Şerbeti 27 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Abdullah Fatih'i yakaladı. Doğa'nın intikam için delil toplamasına gerek kalmadı. Ömer kendisine şantaj yapan Kayhan'ı tekme tokat dövdü. Nursema ise evlilik yolunda ilk adımı kayınvalidesini ziyaret ederek attı.
22.05.2023 Televizyon
Doğa Fatih'in canına okuyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde intikamın ilk adımı atıldı!
Doğa Fatih'in canına okuyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde intikamın ilk adımı atıldı! Kızılcık Şerbeti 26 bölümüyle ekrana geliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölümünde ihaneti öğrenen Doğa'nın intikamı acı oluyor. Fatih'in canına okumakta kararlı olan ve doğacak çocukların velayetini almak için harekete geçen Doğa'ya ilk destek de Nursema'dan geliyor.
19.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 26. bölüm 2. fragmanı: Nursema ihaneti Doğa'dan öğrendi, Ömer gerçeği itiraf etti!
Kızılcık Şerbeti 26. bölüm 2. fragmanı: Nursema ihaneti Doğa'dan öğrendi, Ömer gerçeği itiraf etti! Kızılcık Şerbeti 26 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Barış Kılıç'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa Nursema'ya her şeyi anlatıyor. Fatih'in ihaneti karşısına Doğa Alev'e, "Hiçbir şey bilmiyormuş gibi yapacağım, bütün delilleri toplayacağım" diyerek şova başlıyor. Öte yandan Ömer, Kayhan'ın şantajı sonrası Metehan'a, "Oğlum sen benim ölen ikizim Bekir'in oğlusun" diyerek gerçeği itiraf ediyor.
15.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 26. bölüm fragmanı: Doğa intikamını Nursema'nın düğününde alıyor!
Kızılcık Şerbeti 26. bölüm fragmanı: Doğa intikamını Nursema'nın düğününde alıyor! Kızılcık Şerbeti 26 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında ihaneti öğrenen Doğa Alev'e, "Bana dokunmasına bile dayanamıyorum. İhaneti asla kabul edemem, boşanacağım" dedi. Nursema'nın nişan töreninde Doğa'nın intikamı gerçekleşirken, Nilay'ın bebeğinin erkek olduğu belli oldu.
15.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 25. bölüm 2. fragmanı: Doğa'nın intikam planı hazır! Nursema ve Umut Evleniyor!
Kızılcık Şerbeti 25. bölüm 2. fragmanı: Doğa'nın intikam planı hazır! Nursema ve Umut Evleniyor! Kızılcık Şerbeti 25 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa ihaneti öğrendi. "Nasıl yaptın bana bunu?" diyerek gözyaşları içerisinde kalan Doğa, Fatih'e tokat attı. Öte yandan Nursema ve Umut evleniyor.
9.05.2023 Televizyon
Nursema tekrar gelin oluyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa ihaneti öğrendi, boşanma geliyor!
Nursema tekrar gelin oluyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa ihaneti öğrendi, boşanma geliyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema tekrar gelin oluyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Karakoç'un yer aldığı dizinin sezon finali öncesi düğün haberi geldi. Zorla evlendirilen ve ardından boşanan Nursema Umut ile evleniyor. Sezon final tarihi de belli olan dizide ihanete uğrayan Doğa da Fatih'ten unutulmaz intikamını alıyor.
8.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 25. bölüm fragmanı: Nursema Fatih'i öğrendi! Doğa bebeğini düşürüyor!
Kızılcık Şerbeti 25. bölüm fragmanı: Nursema Fatih'i öğrendi! Doğa bebeğini düşürüyor! Kızılcık Şerbeti 25 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Karakoç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa'yı aldatan Fatih, "Ben bunu nasıl yaptım" pişmanlığı yaşıyor. Nursema'nın Umut'a, "İstemezlerse biz de seninle yolumuza bakacağız" diyerek kaçışın işaretini verdi.
8.05.2023 Televizyon
Gitarist Rob Laakso kanser sebebiyle hayatını kaybetti
Gitarist Rob Laakso kanser sebebiyle hayatını kaybetti 'Kurt Vile and The Violators' adlı müzik grubunun gitaristi Rob Laakso, 44 yaşında kansere yenildi.
7.05.2023 Magazin
Ceren Karakoç sosyal medyada gündem oldu! Kerimcan Durmaz dayanamadı
Ceren Karakoç sosyal medyada gündem oldu! Kerimcan Durmaz dayanamadı RTÜK'ün verdiği cezadan sonra gündeme bomba gibi düşen Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakterini canlandıran başarılı oyuncu Ceren Yalazoğlu dergi için verdiği pozları paylaşınca sosyal medyada gündem oldu. Kerimcan Durmaz pozlara tepkisiz kalmadı.
7.05.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti dizisine eski Survivor yarışmacısı geliyor! Kızılcık Şerberi Serdar kimdir? Yiğit Dikmen kaç yaşında?
Kızılcık Şerbeti dizisine eski Survivor yarışmacısı geliyor! Kızılcık Şerberi Serdar kimdir? Yiğit Dikmen kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti dizisine eski Survivor yarışmacısı geliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Ceren Karakoç'un yer aldığı Kızılcık Şerbeti'ne Çimen'in partneri olacak isim Yiğit Dikmen oldu. Peki Yiğit Dikmen kimdir?
5.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 24. bölüm 2. fragmanı: Nursema Pembe'ye patladı, Fatih Doğa'ya!
Kızılcık Şerbeti 24. bölüm 2. fragmanı: Nursema Pembe'ye patladı, Fatih Doğa'ya! Kızılcık Şerbeti 24 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Karakoç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema, Pembe'ye, "Ben de yapamadığım serdimi yapacağım" dedi. Pembe'nin, "Bakarız" cevabına, "Ben senden izin almıyorum" diye patlayan Nursema, ellerini Allah'a açtı. Öte yandan Fatih Doğa'ya, "Bıktım usandım senin şu kaprislerinden" diyerek patladı.
2.05.2023 Televizyon
Ceren Karakoç aşka geldi! 'Sevgilim 40 kere maşallah'
Ceren Karakoç aşka geldi! 'Sevgilim 40 kere maşallah' 'Kızılcık Şerbeti'nde 'Nursema' karakterine hayat veren Ceren Karakoç, eşi Osman Karakoç'un doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.
30.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ceren Karakoç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceren karakoç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.