Ceren Kaplakarslan

Ceren Kaplakarslan

Son dakika Ceren Kaplakarslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ceren Kaplakarslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ceren Kaplakarslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceren Kaplakarslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceren kaplakarslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 ceren kaplakarslan haberi bulunmuştur. Tüm ceren kaplakarslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rafet El Roman 55 yaşına çocuklarıyla girdi! Oğlunu gören "Babasının kopyası' yorumunu yaptı
Rafet El Roman 55 yaşına çocuklarıyla girdi! Oğlunu gören "Babasının kopyası' yorumunu yaptı Pop Müziği'nin önemli isimlerinden biri olan Rafet El Roman 55 yaşına girdi. Kızları Su ve Şevval El Roman ile oğlu Edvan'ın sürpriz kutlamasıyla yeni yaşını kutlayan Rafet El Roman o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Rafet El Roman'ın paylaşımına oğlu Edvan ile benzerliği damga vurdu
26.08.2023 Magazin
Rafet El Roman 1 TL tazminat ödeyecek
Rafet El Roman 1 TL tazminat ödeyecek Şarkıcı Rafet El Roman’ın sosyal medyadan sarf ettiği hakaret içerikli sözler nedeniyle açtığı 1 liralık tazminat davası reddedilen Atilla Kaplakarslan’ı, İstinaf Mahkemesi haklı buldu. Buna göre El Roman, Kaplakarslan’a 1 liralık manevi tazminat ödeyecek.
9.11.2020 Magazin
Sevgilisi tarafından darp edilmişti! Şimdi ise...
Sevgilisi tarafından darp edilmişti! Şimdi ise... Geçtiğimiz yıl 6 aylık hamileyken sevgilisi Temel Tankıran’dan şiddet gören Ceren Kaplakarslan ikinci kez anne olacak.
29.09.2020 Magazin
Ceren Kaplakarslan baba evine döndü
Ceren Kaplakarslan baba evine döndü 6 aylık hamileyken sevgilisi Temel Kankıran’dan şiddet gören Ceren Kaplakarslan, zor günleri geride bıraktı.
27.03.2020 Magazin
Hamileyken şiddet görmüştü! Müjdeyi verdi
Hamileyken şiddet görmüştü! Müjdeyi verdi Geçtiğimiz ekim ayında nişanlısı tarafından darp edildiği iddia edilen Ceren Kaplakarslan, bebeğini Amerika’da dünyaya getirdi. Güzel oyuncu, müjdeyi sosyal medya hesabından verdi.
20.01.2020 Magazin
Bebeğini Amerika'da doğuracak
Bebeğini Amerika'da doğuracak Yedi aylık hamile Ceren Kaplakarslan’ın, bebeğini güvenliği için gittiği Amerika’da doğuracağı öğrenildi.
25.09.2019 Magazin
6 aylık hamile ünlü oyuncu kabusu yaşadı! 'Yerde tekmeledi...'
6 aylık hamile ünlü oyuncu kabusu yaşadı! 'Yerde tekmeledi...' Manken ve oyuncu Ceren Kaplakarslan (30) ile annesi Nuray Deveci Yeşiltepe, genç mankenin sevgilisi, iş insanı Temel K. tarafından dövüldü. Sevgilisinin tekmeleyip tabancanın kabzasıyla yüzüne vurduğu 6 aylık hamile Kaplakarslan ve annesi, hastanede tedaviye alındı. Olayın ardından teslim olan Temel K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.09.2019 Yaşam
"Arkadaşlarına kız ayarlıyor"
"Arkadaşlarına kız ayarlıyor" Rafet El Roman'ın eski kayınpederi ile ilgili paylaşımları nedeniyle 2 yıl 3 ay hapsi isteniyor.
30.05.2019 Magazin
Eski kayınpederinden Rafet El Roman’a 1 liralık dava!
Eski kayınpederinden Rafet El Roman’a 1 liralık dava! Rafet El Roman’ın eski kayınpederi Atilla Kaplakarslan, kendisine “Yalaka, yavşak ve korkak” diyen ünlü şarkıcıya tazminat davası açtı. Hakaret suçundan hakkında iddianame hazırlanan Rafet El Roman, mahkemeye çıkacak.
10.11.2018 Magazin
Eski eşlerim mutlu olsun
Eski eşlerim mutlu olsun Rafet El Roman, eski eşi Ceren Kaplakarslan’ın oyuncu Tamer Karadağlı ile aşk yaşadığı iddiası hakkında konuştu.
1.02.2018 Magazin
Birbirimize sert hayatlar yaşatıyoruz
Birbirimize sert hayatlar yaşatıyoruz Genç oyuncular, Ceren Kaplakarslan, İlkem Ulugün ve Cengiz Orhonlu’nun birlikte rol aldığı “Paket Servis”; erkek egemen dünyada kendine has bir intikam örgütleyen iki genç kadının hikayesini anlatıyor.
26.01.2018 Arşiv
Türk sinemasına Azeri yüzler
Türk sinemasına Azeri yüzler Sinema sektörüne yeni isimler kazandırmayı amaçlayan 2. Sinema Güzeli Yarışması’nın hazırlıkları başladı ve ilk elemeler Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapıldı
23.01.2018 Magazin
‘Fantezilerim geniştir’ demişti, yeni sevgilisiyle yakalandı
‘Fantezilerim geniştir’ demişti, yeni sevgilisiyle yakalandı "Cinsellik olmazsa o ilişkide durmam, fantezilerim geniştir." diyen Rafet El Roman, yeni sevgilisiyle arabada yakalandı. Genç kadın, kameraları görünce yüzünü gizledi.
13.11.2017 Magazin
Rafet El Roman: Son bir kez daha...
Rafet El Roman: Son bir kez daha... Daha önce iki kez evlenen şarkıcı Rafet El Roman, yeniden nikah masasına oturabileceğinin sinyalini verdi.
11.10.2017 Magazin
Ceren Kaplakarslan'dan itiraf: Yalnızım...
Ceren Kaplakarslan'dan itiraf: Yalnızım... Ceren Kaplakarslan muhabirlerin "Tekrar evlenmeyi düşünür müsünüz?" sorusuna şu cevabı verdi: "Evlilik kısmet işi. Şu an için öyle bir düşüncem yok. Ayrıca yalnızım. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş."
5.10.2017 Magazin
Gökhan Keser'e 'yüksek ateş' engeli
Gökhan Keser'e 'yüksek ateş' engeli Tarihimizden gerçek bir kahramanlık hikayesini konu alan, 22 Eylül’de vizyona girmeye hazırlanan 'Atçalı Kel Mehmet' filminin oyuncuları, vizyondan önce özel gösterimlerle Aydın ve İzmir seyircisiyle buluştu. Yüksek ateş sebebiyle hastaneye yatırılan başrol oyuncusu Gökhan Keser, İzmir gösterimine katılamadı.
23.09.2017 Magazin
Atçalı Kel Mehmet'in fragmanı yayınlandı
Atçalı Kel Mehmet'in fragmanı yayınlandı Tarihimizden gerçek bir kahramanlık hikayesini konu alan ve merakla beklenen “Atçalı Kel Mehmet” filminin merakla beklenen fragmanı yayınlandı.
11.08.2017 Kültür Sanat
'Atçalı Kel Mehmet'in afişi görücüye çıktı!
'Atçalı Kel Mehmet'in afişi görücüye çıktı! Güler Nalbantoğlu (Güler Film), TRT ortak yapımcılığında 18. yüzyılın kahraman efesini beyaz perdeye taşıyacak olan "Atçalı Kel Mehmet" filminin afişi görücüye çıktı. "Atçalı Kel Mehmet" 22 Eylül'de vizyona giriyor.
1.08.2017 Kültür Sanat
İşte yeni sevgilim!
İşte yeni sevgilim! Ceren Kaplakarslan, Bursa’daki ‘Sess Kulüp’ün işletmecisi İlker Aydın ile aşk yaşamaya başladı.
9.07.2017 Magazin
Klip çekiyoruz yanlış anlamayın!
Klip çekiyoruz yanlış anlamayın! Rafet El Roman, “En Güzel Şeyi Sevdim” şarkısına Bodrum Gümüşlük’teki Misket Otel’de klip çekti.
22.06.2017 Magazin
İşte Ceren Kaplakarslan'ın yeni aşkı!
İşte Ceren Kaplakarslan'ın yeni aşkı! Rafet El Roman'la evliliği olaylı biten Ceren Kaplakarslan'ın adı Tamer Karadağlı'yla anılıyor.
23.04.2017 Magazin
Aşka küsen uçurumdan atlasın!
Aşka küsen uçurumdan atlasın! Rafet El Roman, kızları Su Elnur ve Şevval, oğlu Edvan ile Etiler’de yemekteydi.
11.04.2017 Magazin
Sinemanın kral ve kraliçesi belli oldu
Sinemanın kral ve kraliçesi belli oldu Sinemaya yeni yüzler kazandırmayı hedefleyen ve yıllar sonra yeniden düzenlenen 1. Sinema Güzeli Yarışması’nda ‘Kral’ ve ‘Kraliçe’ belli oldu
23.03.2017 Magazin
Yeni proje selfie’si
Yeni proje selfie’si Ceren Kaplakarslan, önceki gün Akmerkez’deydi.
17.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ceren Kaplakarslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceren kaplakarslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.