Rafet El Roman

Rafet El Roman

Son dakika rafet el roman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rafet el roman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rafet el roman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rafet El Roman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rafet el roman gelişmeleri de dahil olmak üzere 371 rafet el roman haberi bulunmuştur. Tüm rafet el roman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırıp bir de inkar ediyorlar!
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırıp bir de inkar ediyorlar! Şarkıcı Gökhan Türkmen estetikli şarkıcılar hakkında konuştu. şarkıcı, "Son zamanlarda ünlülerin estetik haberleri çok konuşuluyor. Senin yorumun ne?" sorusunu cevapladı.
10.03.2024 Magazin
Rafet El Roman'ın dans şovu dillere düştü! Yüzündeki değişimle dikkat çekmişti
Rafet El Roman'ın dans şovu dillere düştü! Yüzündeki değişimle dikkat çekmişti Rafet El Roman... Şiş görünen yüzüyle verdiği röportajla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı, konuşmakta ve gülmekte zorluk yaşamıştı. Rafet El Roman bu sefer de dans şovu ile gündeme geldi.
18.02.2024 Magazin
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün Sanatçılar Gökhan Özen ve Rafet El Roman’ın estetik sonrası ortaya çıkan yeni görüntüleri tartışılırken uzmanlar uyardı: “Erkek botoksu kadınlara göre farklıdır. Doğru yapılmazsa feminen görüntü ortaya çıkar.”
19.01.2024 Yaşam
Ünlü rap'çi Şehinşah kaza geçirdi!
Ünlü rap'çi Şehinşah kaza geçirdi! Şehinşah adıyla tanınan ünlü rap sanatçısı Ufuk Yıkılmaz, Ankara’ya konsere gittiği esnada Sakarya’da kaza geçirdi. Şarkıcı, geçirdikleri kazayı sosyal medya hesabından paylaştı.
2.10.2023 Magazin
Rafet El Roman'dan evliliğe yeşil ışık! ' Gerçek aşıklar aynı yaştadır'
Rafet El Roman'dan evliliğe yeşil ışık! ' Gerçek aşıklar aynı yaştadır' Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta konser verdi. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, 24 yaş küçük aşkı Yasemin Gergeç ile evliliğe yeşil ışık yakarak; yaş farkı konusu hakkında açıklama yaptı.
2.10.2023 Magazin
Rafet El Roman 'Bunu ilk defa açıklıyorum' diyerek itirafta bulundu
Rafet El Roman 'Bunu ilk defa açıklıyorum' diyerek itirafta bulundu Ünlü şarkıcı Rafet El Roman özel hayatıyla ilgili çok samimi açıklamalarda bulundu.
28.08.2023 Magazin
Rafet El Roman 55 yaşına çocuklarıyla girdi! Oğlunu gören "Babasının kopyası' yorumunu yaptı
Rafet El Roman 55 yaşına çocuklarıyla girdi! Oğlunu gören "Babasının kopyası' yorumunu yaptı Pop Müziği'nin önemli isimlerinden biri olan Rafet El Roman 55 yaşına girdi. Kızları Su ve Şevval El Roman ile oğlu Edvan'ın sürpriz kutlamasıyla yeni yaşını kutlayan Rafet El Roman o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Rafet El Roman'ın paylaşımına oğlu Edvan ile benzerliği damga vurdu
26.08.2023 Magazin
Rafet El Roman evliliğe yeşil ışık yaktı! 'Yasemin'le evlenebilirim'
Rafet El Roman evliliğe yeşil ışık yaktı! 'Yasemin'le evlenebilirim' Geçtiğimiz günlerde Rafet El Roman’ın (54) bir yıldır kendisinden 24 yaş küçük Yasemin Gergeç (30) ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Çift önceki gün, Nişantaşı'nda görüntülendi. Rafet El Roman hem kendisiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi hem de evlilik sinyali verdi.
30.07.2023 Magazin
Rafet El Roman ve kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi Yasemin Gergeç'in aşk tatili!
Rafet El Roman ve kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi Yasemin Gergeç'in aşk tatili! Geçtiğimiz günlerde Rafet El Roman’ın (54) bir yıldır kendisinden 24 yaş küçük Yasemin Gergeç (30) ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Çift önceki gün Bodrum, Turgutreis’teki bir otelin iskelesinde görüntülendi. Sevgilisi fit hali ile bakışları üzerinde toplarken, Rafet El Roman'ın ise kilo aldığı gözlendi.
28.07.2023 Magazin
Rafet El Roman 24 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi: Uzun zamandır birlikteyiz
Rafet El Roman 24 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi: Uzun zamandır birlikteyiz Ünlü şarkıcı Rafet El Roman yaşadığı aşklarla yine gündemde. Tatil için soluğu Bodrum Türkbükü'nde alan El Roman, kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi ile ilk kez görüntülendi.
26.07.2023 Magazin
Rafet El Roman'ın yeni ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalar! 'Sadece adını biliyorum'
Rafet El Roman'ın yeni ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalar! 'Sadece adını biliyorum' 1996'da Miss Turkey güzeli seçilen Tuğba Altıntop, aynı yıl Rafet El Roman'la evlenmişti. Su Elnur (23) ve Şevval Su (20) isminde iki kız çocuğu olan çift, 2003'te boşanmıştı. Eski eşinin sahne aldığı Altın Marka Ödül Töreni'ne katılan Altıntop, şarkıcının yeni ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
21.05.2023 Magazin
"8 kere imam nikahıyla evlendim" demişti! Tuğba Altıntop konuya açıklık getirdi
"8 kere imam nikahıyla evlendim" demişti! Tuğba Altıntop konuya açıklık getirdi Şarkıcı Rafet El Roman ile olan evliliği ile tanınan Tuğba Altıntop geçtiğimiz günlerde "8 kere imam nikahı 1 kere de resmi nikahla evlendim" demişti. Bu açıklamasıyla günlerce konuşulan ünlü isim, söylediği sözlere açıklık getirdi.
12.03.2023 Magazin
Tuğba Altıntop kötü haberi sosyal medyadan duyurdu!
Tuğba Altıntop kötü haberi sosyal medyadan duyurdu! Hayatını kaybedenler ve yaralananların olduğu şiddetli depremde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Tuğba Altıntop, kötü haberi sosyal medyadan duyurdu. Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop'un iki akrabası meydana gelen deprem sonucu hayatını kaybetti.
7.02.2023 Magazin
Tuğba Altıntop'tan duygusal paylaşım: Sabah 08:45'te sesini duydum
Tuğba Altıntop'tan duygusal paylaşım: Sabah 08:45'te sesini duydum Bir dönem magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren Tuğba Altıntop, eski eşi Rafet El Roman ile evliliğinden dünayaya gelen büyük kızı Su Elnur'un doğum gününü Instagram'da yaptığı paylaşımla kutladı. Doğum öncesi ve sonrası fotoğraflarını yayınlayan tescilli güzel, "Sen benim kızımsın" diyerek duygularını dile getirdi.
1.07.2022 Magazin
Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman nefesleri kesti! Sarı peruk takıp...
Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman nefesleri kesti! Sarı peruk takıp... Babasının izinden giderek şarkıcı olan Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman, sık sık verdiği iddialı pozlarıyla magazin gündemine geliyor. Su El Roman, bu kez katıldığı bir partide Marilyn Monroe kostümüyle dikkatleri üzerine çekti.
23.01.2022 Magazin
Rafet El Roman'ın kızı tanınmaz hale geldi! Cesur pozlarıyla yakıp geçiyor
Rafet El Roman'ın kızı tanınmaz hale geldi! Cesur pozlarıyla yakıp geçiyor Rafet El Roman'ın, Tuğba Altıntop ile evliliğinden olan kızı Su El Roman, estetik müdahalelerle bambaşka birine dönüştü. Babasının izinden giderek şarkıcı olan Su El Roman, cesur pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavuruyor.
6.11.2021 Magazin
Rafet El Roman’dan romantik bir konser!
Rafet El Roman’dan romantik bir konser! Romantik parçaların başarılı ismi Rafet El Roman, Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde sevenleriyle buluştu.
16.09.2021 Magazin
Rafet El Roman'ın babası son yolculuğuna uğurlandı!
Rafet El Roman'ın babası son yolculuğuna uğurlandı! Şarkıcı Rafet El Roman’ın Almanya’da hayatını kaybeden babası İsmail Yaşdut (90), Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde toprağa verildi.
16.06.2021 Magazin
Rafet El Roman: Allah benim burnumu vermiş
Rafet El Roman: Allah benim burnumu vermiş YouTube’da kızları Su ve Şevval’in sorularını cevaplayan Rafet El Roman, kızlarının sadece burun ameliyatı olduklarını estetik yaptırmadıklarını söyledi.
7.05.2021 Magazin
Tuğba Altıntop'tan kötü haber!
Tuğba Altıntop'tan kötü haber! Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop'tan kötü haber! Kariyeri tehlikede...
5.03.2021 Magazin
Tuğba Altıntop eski eşi Rafet El Roman'ı takipten çıkardı!
Tuğba Altıntop eski eşi Rafet El Roman'ı takipten çıkardı! Şarkıcı Tuğba Altıntop, Instagram’da iki çocuğunun babası, eski eşi Rafet El Roman’ı takipten çıktı.
26.01.2021 Magazin
Başı belada! 'Sevgilime sarkıyor zannettim'
Başı belada! 'Sevgilime sarkıyor zannettim' Şarkıcı Rafet El Roman, hayranına “Sesin kötü” deyince, kızın sevgilisi tarafından tehdit edildi. El Roman’ın telefon numarasını sevgilisiyle paylaşan genç kıza ‘Kişisel verileri yaymak’ suçundan dava açıldı. Sevgilinin de 4 yıla kadar hapsi isteniyor.
14.01.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rafet El Roman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rafet el roman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.