Cennet Koyu

Cennet Koyu

Son dakika cennet koyu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cennet koyu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cennet koyu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cennet Koyu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cennet koyu gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 cennet koyu haberi bulunmuştur. Tüm cennet koyu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin evlendi! Eşine övgüler yağdırdı
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin evlendi! Eşine övgüler yağdırdı Oyuncu Ahmet Kural, dört yıldır aşk yaşadığı avukat Çağla Gizem Şahin ile dün akşam Bodrum'da evlendi. Cennet Koyu'nda düzenlenen törene, ikilinin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. Çağla Gizem Şahin, damatlığı ile ilk kez düğün günü gördüğü eşine övgüler yağdırdı.
19.07.2023 Magazin
'Gossip Girl'ün Chuck Bass'ı Türkiye'de tatilde!
'Gossip Girl'ün Chuck Bass'ı Türkiye'de tatilde! 'Gossip Girl' (Dedikoducu Kız) dizisindeki Chuck Bass karakteriyle dünya çapında şöhrete kavuşan Ed Westwick, ve sevgilisi Amy Jackson tatil için Türkiye'yi tercih etti. Önceki gün Türkbükü’ndeki Cennet Koyu’na demirledikleri teknede görüntülenen çifte bir çekim ekibi eşlik etti. Ünlü çift deniz ve güneşin tadını çıkartırken o anları sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.
13.07.2023 Magazin
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!"
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!" Önceki gün 'Bak Burası Çok Önemli' adlı bir YouTube programına katılan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, oyuncu eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Ünlü isimle ayrılık sebeplerini ilk kez açıklayan Ekinci, Çelikkol'un yakın dostu Birce Akalay'a da değinerek; eşi Mihre Mutlu'dan boşandığı için oyuncuya çok kızdığını söyledi.
1.11.2022 Magazin
İzzet Antebi'nin Tuvana Türkay'sız kutlaması! 'Tek başıma çıkamaz mıyım?'
İzzet Antebi'nin Tuvana Türkay'sız kutlaması! 'Tek başıma çıkamaz mıyım?' İş insanı İzzet Antebi ile kendisinden 14 yaş küçük oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay ikilisinden Antebi, önceki akşam Rumeli Hisarı'nda kameralara yansıdı. Ablasının doğum gününü kutladıklarını söyleyen iş insanının geçtiğimiz ay ailesiyle tanıştırdığı Türkay'ın kutlamada olmaması dikkat çekerken, Antebi konuyla ilgili açıklama yaptı.
31.10.2022 Magazin
Tuvana Türkay ile İzzet Anteb'i aşka geldi, fena yakalandılar!
Tuvana Türkay ile İzzet Anteb'i aşka geldi, fena yakalandılar! Tuvana Türkay ile İzzet Antebi çifti, denizde romantik anlar yaşadı. Bodrum Cennet Koyu'nda aşka gelen ikili kameralara fena yakalandı. Antebi'nin eski eşi geçtiğimiz günlerde, evli oldukları dönemde eşinin Çağla Şıkel'le görüştüğünü iddia etmişti.
1.08.2022 Magazin
Şeyma Subaşı Cennet Koyu'nda objektiflere yansıdı!
Şeyma Subaşı Cennet Koyu'nda objektiflere yansıdı! Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığı ve Paris'te tatil yaptığı konuşulan Şeyma Subaşı, Bodrum'da görüntülendi. Arkadaşlarıyla birlikte tekne turuna çıkan Subaşı, Cennet Koyu'nda objektiflere yansıdı
17.07.2022 Magazin
Merve Oflaz ile Allan Hakko tatil sezonunu açtı! Sörf keyfi...
Merve Oflaz ile Allan Hakko tatil sezonunu açtı! Sörf keyfi... İki yıldır sevgili olan oyuncu Merve Oflaz ile iş insanı sevgilisi Allan Hakko, Bodrum'da tatil yapıyor. Çift, önceki gün Cennet Koyu'nda objektiflere takıldı
4.07.2022 Magazin
289 kaçak göçmenin yakalandığı operasyonda, 2 FETÖ şüphelisine tutuklama
289 kaçak göçmenin yakalandığı operasyonda, 2 FETÖ şüphelisine tutuklama Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında 289 kaçak göçmenin yakalandığı operasyonda, 2 organizatör ile 'FETÖ/PDY'ye üye olmak'tan yargılanmaları devam eden 4 şüpheli, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 2 FETÖ şüphelisi, tutuklandı.
11.05.2022 Gündem
Kira fiyatları uçuşa geçti! 30 bin liraya yükseldi
Kira fiyatları uçuşa geçti! 30 bin liraya yükseldi Yazlık kiralamak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Fiyatlar uçuşa geçti. Yazlık ev kiralamak isteyenler arayışta. Ancak talep edilen abartılı rakamlar dikkat çekiyor. Spekülasyonlarla Bodrum’da ortalama konut kirası 30 bin liraya, lüks sitelerde 100 bin Euro ila 250 bin Euro’ya fırladı. Milas’ta ortalama kira 16 bin 500, Marmaris’te 10 bin, Fethiye’de ise 6 bin lira olarak gözlemleniyor. Çeşme ve Alaçatı’da aylık daire kiraları 6-7 bin liradan başlarken, villalarda 150 bin liraya kadar çıkıyor. Kiraların fahiş arttığı Antalya Kemer’de ortalama kira 13 bin lirayı, Alanya’da 8 bin 500 lirayı buluyor. Kaş’ta gecelik villa kirası için 4 bin lirayı gözden çıkarmak gerekirken, Ayvalık’ta villa kiralamanın aylık bedeli 20 bin liradan başlıyor.
14.04.2022 Ekonomi
Erdinç Acar ile Gizem Çetin ilk kez görüntülendi
Erdinç Acar ile Gizem Çetin ilk kez görüntülendi Erdinç Acar, spiker sevgilisi Gizem Çetin ile ilk kez objektiflere yakalandı. Bodrum’da aşk tatiline çıkan iş insanı, sevgilisiyle birlikte göbek atıp eğlendi.
21.08.2021 Magazin
Didim'de plajlar ve havuz başları doldu
Didim'de plajlar ve havuz başları doldu Aydın'ın Didim ilçesinde, sıcaktan bunalan tatilciler, Kurban Bayramı'nın 3'üncü gününde plajları ve otellerin havuzları ile su parklarını doldurdu.
22.07.2021 Yaşam
Esra Oflaz zor günleri atlattı
Esra Oflaz zor günleri atlattı Geçtiğimiz yıl birçok sıkıntıyı üst üste yaşayan Esra Oflaz, stresini Bodrum tatilinde atıyor. Cennet Koyu’nda teknesinde görüntülenen Oflaz, arkadaşıyla anın tadını çıkardı.
19.07.2021 Magazin
Gökçe Akyıldız sezonu açtı! Bodrum keyfi...
Gökçe Akyıldız sezonu açtı! Bodrum keyfi... 2015-2018 yılları arasında yayınlanan 'Kırgın Çiçekler' dizisinde hayat verdiği 'Songül' karakteriyle tanınan oyuncu Gökçe Akyıldız, tatil sezonunu Bodrum Cennet Koyu'nda açtı.
17.06.2021 Magazin
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Değişti, fiyatlar...
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Değişti, fiyatlar... Ev sahibi olmak isteyen ya da kiralık ev arayan herkesi ilgilendiriyor. Koronavirüs salgını ile birlikte tamamen değişti. Salgın neden ile insanların yaşam şekli değişirken yeni ihtiyaçlar da ortaya çıktı. Pandeminin etkisiyle yazlık evlere talep artınca fiyatlar da yükseldi. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lirayı bulurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor. Alaçatı’da geçen yıl 200 bin liraya sezonluk kiralanan villa için bu yıl istenen rakam 300 bin TL.
21.03.2021 Ekonomi
Herkes onun için seferber oldu! JÖAK, JAK ve UMKE kurtardı
Herkes onun için seferber oldu! JÖAK, JAK ve UMKE kurtardı Muğla’nın Fethiye ilçesinde yürüyüşe çıkan ve ayağının kırılması sonucu ormanlık alanda mahsur kalan tatilciyi, JÖAK, JAK ve UKME ekipleri kurtardı.
20.08.2020 Gündem
Moral tatili
Moral tatili İş insanı Erdinç Acar’dan geçtiğimiz hafta ikinci defa boşanan Hande Acar, tatil sezonunu üç çocuğuyla Bodrum’da açtı.
21.07.2020 Magazin
Bakan Ersoy Türkiye’nin 2023 Turizm Stratejisi’ni açıkladı
Bakan Ersoy Türkiye’nin 2023 Turizm Stratejisi’ni açıkladı Türkiye’nin Turizm Stratejisi değişiyor, Gelir ile Pazar Odaklı Büyüme ve Tanıtım Modeli’ne geçiliyor...
27.09.2019 Ekonomi
Bodrum romantizmi
Bodrum romantizmi Ünlü komedyen Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, Bodrum tatillerine devam ediyor.
31.08.2019 Magazin
İkinci şans! Boşanan çift bir arada...
İkinci şans! Boşanan çift bir arada... Geçen yıl boşanan Ceyda Okay ve Coşkun Sabah tekrar barıştı
1.08.2019 Magazin
Arda Turan kampta! Aslıhan Doğan ve oğlu Hamza Arda tatilde
Arda Turan kampta! Aslıhan Doğan ve oğlu Hamza Arda tatilde Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan ile oğlu, önceki gün Bodrum’daydı. Cennet Koyu’nda görüntülenen Aslıhan Doğan, Hamza Arda’yı denize soktu. İlk başta denize girmekte zorlanan Hamza Arda, daha sonra sudan çıkmak bilmedi.
12.07.2019 Magazin
Muğla'da gazeteciler ölümden döndü
Muğla'da gazeteciler ölümden döndü Muğla'nın Bodrum ilçesinde, görev başındaki gazetecileri taşıyan tekneye, bölgede bulunan Maça Kızı Oteli'ne ait sürat teknesi çarparak batırdı. O sırada tatilcilerle ilgili haber çalışması yapmak üzere teknede bulunan 3 gazeteci ile tekne kaptanı ölümden döndü. Gazeteciler kazayı sıyrıklarla atlatırken, ayağı kesilen ve çok kan kaybettiği belirlenen kaptan ise kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
4.06.2019 Yaşam
Denizde spor
Denizde spor Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Hande Acar, Bodrum Cennet Koyu’na demirli kendi adını taşıyan teknesinde görüntülendi.
25.08.2018 Magazin
Abi yalnız
Abi yalnız Bodrum’daki evinde sevgilisi Defne Samyeli ve kızlarını misafir eden Cem Yılmaz teknesini abisi Can Yılmaz’a tahsis etti.
25.08.2018 Magazin
Tehlikeli anlar
Tehlikeli anlar Yurdal Sert, Bodrum tatiline devam ediyor.
24.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cennet Koyu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cennet koyu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.