Berrak Tüzünataç

Berrak Tüzünataç

Son dakika Berrak tüzünataç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Berrak tüzünataç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Berrak tüzünataç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berrak Tüzünataç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berrak tüzünataç gelişmeleri de dahil olmak üzere 594 berrak tüzünataç haberi bulunmuştur. Tüm berrak tüzünataç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Berrak Tüzünataç: Her söylediğim yanlış anlaşılıyor
Berrak Tüzünataç: Her söylediğim yanlış anlaşılıyor Berrak Tüzünataç, önceki gün Arnavutköy'de objektiflere takıldı. Tempolu adımlarla yürüyen güzel oyuncu, spor giyim tarzıyla dikkat çekti.
28.03.2024 Magazin
Dans videosu gündem olmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi
Dans videosu gündem olmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi Geçtiğimi haftalarda sosyal medya hesabından paylaştığı kalça dansı videosuyla gündeme gelen oyuncu Berrak Tüzünataç, önceki gece Bebek'te bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Dans görüntüleri hatırlatılan Tüzünataç, “Ne dansmış ya?” diye cevap verdi.
17.02.2024 Magazin
Berrak Tüzünataç'tan aşk açıklaması: Hayır demem
Berrak Tüzünataç'tan aşk açıklaması: Hayır demem Arnavutköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülenen Berrak Tüzünataç, aşk hayatıyla ilgili konuştu. .Ünlü oyuncu, Teoman'ın , "Yeni yılda biraz daha spor yapıp hayatıma önem vereceğim" cümlesini de değerlendirdi.
8.01.2024 Magazin
Sezonu Bodrum’da açtı, Çeşme’de devam ediyor! Berrak Tüzünataç’ın denizde sohbet keyfi
Sezonu Bodrum’da açtı, Çeşme’de devam ediyor! Berrak Tüzünataç’ın denizde sohbet keyfi Ünlüler deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Sezonu haziran ayında Bodrum'da açan Berrak Tüzünataç, bu kez Çeşme'de objektiflere yansıdı.
17.08.2023 Magazin
Nejat İşler'e eski sevgilisi Berrak Tüzünataç soruldu!
Nejat İşler'e eski sevgilisi Berrak Tüzünataç soruldu! Son olarak 'Aile' dizisinde rol olan Nejat İşler, önceki gece Beyoğlu'nda görüntülendi. Ünlü oyuncu, gazetecilerin bir dönem aşk yaşadığı Berrak Tüzünataç ile ilgili sorusu üzerine ilginç bir yanıt verdi.
30.07.2023 Magazin
Berrak Tüzünataç bikinili pozlarıyla olay yarattı! 'Sen hiç pizza yemiyor musun?'
Berrak Tüzünataç bikinili pozlarıyla olay yarattı! 'Sen hiç pizza yemiyor musun?' Ekranlara dönmeye hazırlanan Berrak Tüzünataç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyor. Sezon öncesi tatile çıkan Tüzünataç, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarla adından söz ettirdi. Tüzünataç'ın paylaşımına, beğeni ve yorum yağdı.
24.07.2023 Magazin
Berrak Tüzünataç derin yırtmaçlı pozuyla göz kamaştırdı!
Berrak Tüzünataç derin yırtmaçlı pozuyla göz kamaştırdı! Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Berrak Tüzünataç sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Instagram sayfasından paylaştığı cesur fotoğraflarıyla sık sık gündem olan Berrak Tüzünataç, şimdi ise derin yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerinin karşısına çıktı.
18.06.2023 Magazin
Özge Özpirinçci ve Berrak Tüzünataç sezonu açtı!
Özge Özpirinçci ve Berrak Tüzünataç sezonu açtı! Özge Özpirinçci tatil sezonunu Bodrum’da açtı. Yanında ailesi ve sıkı dostu Berrak Tüzünataç da vardı. İkili önceki gün denize girdi. İkisinin de formda vücudu görenleri hayran bıraktı.
6.06.2023 Magazin
Berrak Tüzünataç bikinili pozlarını paylaştı!
Berrak Tüzünataç bikinili pozlarını paylaştı! Berrak Tüzünataç, yakın arkadaşları ile Marmaris’e tatile gitti.
2.06.2023 Magazin
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı!
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı! İlk bebeğini Aralık 2021'de kucağına alan Özge Özpirinçci, yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç'la buluştu. Ayna karşısında poz veren ikilinin boy farkı gündem oldu. Özpirinçi o anları tiye alan bir paylaşım yaparken, Tüzünataç'ın boy farkına rağmen topuklu giymesi dikkat çekti.
24.05.2023 Magazin
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı 'Vatanım Sensin', 'Çukur', 'Aşk 101', 'Oğlum', 'Cam Tavanlar' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Kubilay Aka, L'officiel Hommes dergisi'ne konuştu. Bilinmeyenleri anlatan oyuncu, hakkında çıkan haberlerden rahatsız olmadığını ifade etti.
23.05.2023 Gündem
Berrak Tüzünataç'tan 'taciz' sorusuna yanıt
Berrak Tüzünataç'tan 'taciz' sorusuna yanıt Berrak Tüzünataç, Danla Bilic’in YouTube’da yayınlanan programına konuk oldu; "Gerçekten hiç fiziksel tacize uğradın mı? Benimle bu gece olursan, işi kaparsın gibi teklifler aldın mı?” sorularına yanıt verdi.
23.05.2023 Magazin
Terzi dizisi konusu nedir? Terzi oyuncuları kimler? Terzi nerede çekildi?
Terzi dizisi konusu nedir? Terzi oyuncuları kimler? Terzi nerede çekildi? Terzi dizisi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül, Olgun Şimşek ve Berrak Tüzünataç'ın yer aldığı Terzi dizisi Netflix'te yayınlanıyor. Terzi Peyami'nin müstakbel eşine gelinlik dikerken hayatına giren gizemli bir kızla sırların açığa çıktığı Terzi dizisi dikkat çekiyor. Peki Terzi nerede çekild? İşte Terzi oyuncuları ve ikinci sezon tarihi...
2.05.2023 Televizyon
Berrak Tüzünataç tatil sezonunu açtı! Bikinisiyle poz verdi
Berrak Tüzünataç tatil sezonunu açtı! Bikinisiyle poz verdi Ekranlara dönmeye hazırlanan Berrak Tüzünataç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyor. Güzel oyuncu, son olarak Instagram sayfasının hikaye bölümünden paylaştığı bikinili pozlarıyla gündeme geldi. Ünlü isim, düzgün fiziğiyle takipçilerinden tam not aldı.
1.05.2023 Magazin
Kate Upton mavi bikinisiyle lüks villasında keyif yaptı!
Kate Upton mavi bikinisiyle lüks villasında keyif yaptı! 5 yıl önce Justin Verlander ile evlenen Kate Upton, eşi ve arkadaşlarıyla haftalık 450 bin dolarlık villada parti yaparken minik mavi bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi.
16.12.2022 Magazin
Berrak Tüzünataç derin yırtmaçlı elbisesiyle dikkat çekti! "Bebeleri pistten alalım"
Berrak Tüzünataç derin yırtmaçlı elbisesiyle dikkat çekti! "Bebeleri pistten alalım" Fiziğiyle ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren oyuncu Berrak Tüzünataç, son olarak derin yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerinin karşısına çıktı.
16.12.2022 Magazin
Tolga Yüce kameraları fark edince çıldırdı! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti
Tolga Yüce kameraları fark edince çıldırdı! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti 'The Hope' (Umut) adlı yapımda Mehmet Ali Erbil ile başrolü paylaşan Tolga Yüce, önceki akşam filmdeki rol arkadaşlarından Alix Kermes ile Cihangir'de bir mekanda görüntülendi. Kameraları fark edince çıldıran Tolga Yüce, bir anda "Şimdi burada benden dayak yemeyin" derken, basın mensuplarına ağza alınmayacak küfürler edip olay çıkardı.
4.11.2022 Magazin
Berrak Tüzünataç'ın göğsündeki gül detayı dikkat çekti! 'Bu hediye'
Berrak Tüzünataç'ın göğsündeki gül detayı dikkat çekti! 'Bu hediye' Oyuncu Berrak Tüzünataç arkadaşları ile doğum gününü kutladı. Röportaja gelirken göğsündeki gül detayı dikkat çekti. Tüzünataç, "Bu arkadaşımın hediyesi. Çok güzel değil mi?" dedi.
4.11.2022 Magazin
Berrak Tüzünataç: Bu soruya cevap vermeyeceğim!
Berrak Tüzünataç: Bu soruya cevap vermeyeceğim! Berrak Tüzünataç, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. 2019'da yayınlanan 'Kurşun' dizisinden sonra televizyondan uzak kalan güzel oyuncu, özel hayat sorusu üzerine gerildi.
24.10.2022 Magazin
Berrak Tüzünataç çocukluk hayalini açıkladı!
Berrak Tüzünataç çocukluk hayalini açıkladı! Berrak Tüzünataç sosyal medya sayfasından paylaştığı fotoğraflar takipçilerinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Tüzünataç, son olarak verdiği bir röportajda çocukluk hayalini açıkladı.
27.01.2022 Magazin
Berrak Tüzünataç çıplak pozuyla mesaj verdi!
Berrak Tüzünataç çıplak pozuyla mesaj verdi! Ünlü model ve oyuncu Berrak Tüzünataç, Aralık 2020'de sosyal medya hesabı Instagram'da, üstünün çıplak ve boyalı olduğu pozları paylaşmıştı. Tüzünataç'ın vücudundaki 'bla bla' yazısı dikkatlerden kaçmadı. Berrak Tüzünataç, bir yılı aşkın bir sürenin ardından, yine benzer bir paylaşım yaptı.
12.01.2022 Magazin
Berrak Tüzünataç: Bebek Burak Yamantürk'e benziyor!
Berrak Tüzünataç: Bebek Burak Yamantürk'e benziyor! Uzun zamandır ekranlardan uzak olan ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Berrak Tüzünataç, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir marketten çıkan oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Tüzünataç, kısa bir süre önce doğum yapan yakın dostu Özge Özpirinçci'nin kızı Mercan hakkında da konuştu.
22.12.2021 Magazin
Berrak Tüzünataç: Türk sinemasına at üstünde girdim, çok havalı bir girişti
Berrak Tüzünataç: Türk sinemasına at üstünde girdim, çok havalı bir girişti 2005 yapımı 'Organize İşler' filminde, Cem Yılmaz'ın canlandırdığı mafya babası Müslüm Duralmaz’ın sevgilisi Ebru'yu oynayan Berrak Tüzünataç, at üzerinde göründüğü ilk sahne hakkında konuştu.
30.11.2021 Magazin
Tapuda büyük şok! Aleyna Tilki, Hülya Avşar, Yıldız Tilbe, Sinem Kobal, Şeyma Subaşı, Engin Altan Düzyatan gibi 136 ünlü isim var...
Tapuda büyük şok! Aleyna Tilki, Hülya Avşar, Yıldız Tilbe, Sinem Kobal, Şeyma Subaşı, Engin Altan Düzyatan gibi 136 ünlü isim var... İstanbul'da Fatih İlçe Tapu Müdürlüğünde görevli iki personelin içerisinde Aleyna Tilki, Hülya Avşar, Yıldız Tilbe, Sinem Kobal, Şeyma Subaşı, Engin Altan Düzyatan, Berrak Tüzünataç gibi 136 ünlü ismin taşınmaz mülklerini sorgulayıp yetkisiz kişilerle paylaştıkları iddia edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından hazırlanan raporla ortaya çıkan skandalda, ünlülerin nüfus kayıtlarının da alındığı belirlenince iki personel hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
23.11.2021 Gündem
Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci'den gün batımı paylaşımı!
Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci'den gün batımı paylaşımı! İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci, önceki gün Berrak Tüzünataç ile birlikte objektif karşısına geçti.
22.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Berrak Tüzünataç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berrak tüzünataç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.