Tuvana Türkay Kimdir

Tuvana Türkay Kimdir

Tuvana Türkay (d. 3 Ekim 1990, Üsküdar), Türk oyuncudur. Anne tarafından Kırım Türkü asıllı Erzurum, Trabzon ve Rize kökenli olan oyuncu baba tarafından ise Bulgaristan göçmeni kökenlidir. 1990 yılında İstanbul'da doğan Tuvana Türkay, önce İstanbul Güneş Koleji'ni bitirdikten sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünde devam etmiştir. 2009'da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakterini, 2011-2012 yıllarında ise Yer Gök Aşk dizisinde Bade Palalı karakterini canlandırmıştır. 2014-2015 yılında Kara Para Aşk dizisinde Bahar Çınar karakterini canlandırmıştır. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirmiş ve büyük beğeni kazanmıştır. Daha sonra Mustafa Ceceli aranjörlüğünde "Tuana" şarkısını coverlamıştır. Ayrıca şarkı sözü yazmakta ve beste de yapmaktadır.

Tuvana Türkay Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuvana türkay kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 227 tuvana türkay kimdir haberi bulunmuştur. Tüm tuvana türkay kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Estetikli güzel Tuvana Türkay: Meyveyi bıraktım, vitamine başladım!
Estetikli güzel Tuvana Türkay: Meyveyi bıraktım, vitamine başladım! "Burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi ortaya çıkarın mesleği bırakıp, ülkeyi terk ederim" diyen Tuvana Türkay, Nişantaşı’nda görüntülendi. Eczaneden iki poşet dolusu vitamin alan oyuncu, estetikle ilgili yöneltilen soru üzerine gerildi.
7.04.2024 Magazin
Şeyma Subaşı ile ilgili Tuvana Türkay'ın eski aşkı  İzzet Antebi'den ilk açıklama
Şeyma Subaşı ile ilgili Tuvana Türkay'ın eski aşkı İzzet Antebi'den ilk açıklama Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı'nın Tuvana Türkay'ın eski aşkı İzzet Antebi ile yakınlaştığı iddia edilmişti. İş insanı bu iddialar sonrası isyan etti.
20.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi İzzet Antebi ile aşk mı yaşıyor? 'Gece boyu eğlendiler'
Şeyma Subaşı Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi İzzet Antebi ile aşk mı yaşıyor? 'Gece boyu eğlendiler' Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Subaşı ile Tuvana Türkay'la ilişkisini bitiren İzzet Antebi'nin bir mekanda sarmaş dolaş eğlendiği ve yakınlaştığı iddia edildi.
19.11.2023 Magazin
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor!
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! 45 yaşında hayatını kaybeden Murat Göğebakan’ın hayatı film oldu. Burak Sevinç, Tuvana Türkay, Hande Soral, Kadir Bertan, Feride Çetin ve Necmi Yapıcı'nın rol aldığı 'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı'nın yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız oturuyor. Merhum sanatçının annesi Hatice Göğebakan'ın, "Oğlum kanseri yendi ama hasta yatağında eşinin ihanetine çok üzüldü" açıklaması gündem olmuştu.
5.10.2023 Magazin
Tuvana Türkay'dan aşk itirafı!
Tuvana Türkay'dan aşk itirafı! Geçtiğimiz aylarda bir senedir aşk yaşadığı İzzet Antebi ile yollarını ayıran Tuvana Türkay, aşkın tarifini verdi.
18.08.2023 Magazin
Tuvana Türkay'dan bikinili mezdeke şov! Hayranları ağzı açık izledi
Tuvana Türkay'dan bikinili mezdeke şov! Hayranları ağzı açık izledi Oyucu Tuvana Türkay tatil paylaşımlarıyla dikkat çekti. Güzel oyuncu bikinisiyle mezdeke oynadığı anları paylaştı. Türkay'ın kıvrak dans paylaşımına beğeni yağdı. İşte detaylar...
4.08.2023 Magazin
Tuvana Türkay'ın bikinili oryantal şovu dikkat çekti! Beğeni yağdı
Tuvana Türkay'ın bikinili oryantal şovu dikkat çekti! Beğeni yağdı Geçtiğimiz aylarda bir senedir aşk yaşadığı İzzet Antebi ile yollarını ayıran Tuvana Türkay şimdilerde kız kardeşiyle birlikte Yunanistan’da tatil yapıyor. Sık sık bikinili karelerini yayınlayan Tuvana Türkay, son olarak ise bikinisiyle oryantal şov yaptığı anları yayınladı.
3.08.2023 Magazin
Tuvana Türkay'dan bikinili oryantal şov!
Tuvana Türkay'dan bikinili oryantal şov! Geçtiğimiz aylarda bir senedir aşk yaşadığı İzzet Antebi ile yollarını ayıranTuvana Türkay şimdilerde kız kardeşiyle birlikte Yunanistan’da tatil yapıyor. Sık sık bikinili karelerini yayınlayan Tuvana Türkay, son olarak ise bikinisiyle oryantal şov yaptığı anları yayınladı.
3.08.2023 Magazin
İzzet Antebi ve Aslı Turanlı tatilde!
İzzet Antebi ve Aslı Turanlı tatilde! Bir yıl birlikte olduğu Tuvana Türkay’la mayıs ayında yollarını ayıran İzzet Antebi, gönlünü Aslı Turanlı’ya kaptırdı. Çift önceki gün ilk kez görüntülendi.
24.07.2023 Magazin
Tuvana Türkay tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Tuvana Türkay tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı! İş insanı İzzet Antebi ile ilişkisi kısa süren ünlü oyuncu Tuvana Türkay'ın tatil paylaşımları olay yarattı. Türkay, son olarak beyaz bikinisi ile poz verdi. Denizden çıkıp saçlarını savurdu, o kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.
25.06.2023 Magazin
Tuvana Türkay'a ayrılık yaradı! Son paylaşımıyla adından söz ettirdi
Tuvana Türkay'a ayrılık yaradı! Son paylaşımıyla adından söz ettirdi Oyuncu Tuvana Türkay iş insanı İzzet Antebi ile bir yıllık ilişkisini geçtiğimiz günlerde noktalamıştı. İkilinin birbirine ihanet ettiği konuşulurken güzel oyuncu son dönemdeki pozlarıyla gündeme geldi.
16.05.2023 Magazin
Tuvana Türkay köpeği için serin sulara atladı!
Tuvana Türkay köpeği için serin sulara atladı! Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Tuvana Türkay'ın 3 aylık yavru köpeği talihsiz bir kaza sonucu denize düştü. Köpeğin denizde çırpındığını gören Türkay gözünü kırpmadan Boğaz'ın serin sularına atladı. Güzel oyuncu suda zor anlar yaşadı.
20.02.2023 Magazin
Murat Göğebakan'ın hayatı film oluyor
Murat Göğebakan'ın hayatı film oluyor Tuvana Türkay, ünlü sanatçı Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü konu alan “Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı” adlı filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Burak Sevinç’in ünlü şarkıcıya hayat vereceği filmde Türkay, Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez’i canlandıracak.
11.11.2022 Magazin
İzzet Antebi'nin Tuvana Türkay'sız kutlaması! 'Tek başıma çıkamaz mıyım?'
İzzet Antebi'nin Tuvana Türkay'sız kutlaması! 'Tek başıma çıkamaz mıyım?' İş insanı İzzet Antebi ile kendisinden 14 yaş küçük oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay ikilisinden Antebi, önceki akşam Rumeli Hisarı'nda kameralara yansıdı. Ablasının doğum gününü kutladıklarını söyleyen iş insanının geçtiğimiz ay ailesiyle tanıştırdığı Türkay'ın kutlamada olmaması dikkat çekerken, Antebi konuyla ilgili açıklama yaptı.
31.10.2022 Magazin
Tuvana Türkay, sevgilisi İzzet Antebi’nin ailesiyle tanıştı
Tuvana Türkay, sevgilisi İzzet Antebi’nin ailesiyle tanıştı Oyuncu Tuvana Türkay, önceki akşam sevgilisi İzzet Antebi’nin annesi ve babasıyla yemek yedi.
30.09.2022 Magazin
Tuvana Türkay ile İzzet Anteb'i aşka geldi, fena yakalandılar!
Tuvana Türkay ile İzzet Anteb'i aşka geldi, fena yakalandılar! Tuvana Türkay ile İzzet Antebi çifti, denizde romantik anlar yaşadı. Bodrum Cennet Koyu'nda aşka gelen ikili kameralara fena yakalandı. Antebi'nin eski eşi geçtiğimiz günlerde, evli oldukları dönemde eşinin Çağla Şıkel'le görüştüğünü iddia etmişti.
1.08.2022 Magazin
İzzet Antebi kimdir, ne iş yapıyor, nerelidir? İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı Instagram mesajlarını ifşa etti!
İzzet Antebi kimdir, ne iş yapıyor, nerelidir? İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı Instagram mesajlarını ifşa etti! İş insanı İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı, boşanma kararı çıkmadan önce Antebi'nin ünlü manken Çağla Şıkel ile aşk yaşadığını ileri sürdü. Sarı, Antebi ve Şıkel'ın konuşmalarını ifşa edince, İzzet Antebi hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, İzzet Antebi kimdir, ne iş yapıyor, nerelidir?
21.07.2022 Magazin
Tuvana Türkay ile İzzet Antebi Bodrum'da tatilde!
Tuvana Türkay ile İzzet Antebi Bodrum'da tatilde! Alper Potuk ile bir dönem aşk yaşayan Tuvana Türkay yeni aşka yelken açtı. Tuvana Türkay ile İzzet Antebi, bir süredir aşk yaşıyor. Gönlünü iş insanı İzzet Antebi'ye kaptıran Tuvana Türkay, sevgilisiyle aşk tatiline çıktı. İkili Bodrum'da Bodrum'da objektiflere takıldı.
18.07.2022 Magazin
Tuvana Türkay'ın tatil pozuna yorum yağdı! "Olağanüstü güzellik"
Tuvana Türkay'ın tatil pozuna yorum yağdı! "Olağanüstü güzellik" Bir süredir ekranlardan uzak olan Tuvana Türkay sosyal medyayı aktif kullanıyor. Türkay, geçtiğimiz yıl Türkiye'yi terk ettiği iddiasıyla gündeme gelen güzel oyuncu tatile çıktı. Tatilden pozlarını paylaşan Tuvana Türkay'a beğeni ve yorum yağdı.
21.06.2022 Magazin
AFARA, bir yanı duygusal, bir yanı eğlenceli bir yol hikâyesi!
AFARA, bir yanı duygusal, bir yanı eğlenceli bir yol hikâyesi! Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı “Afara”, canlı yayınlanan altıncı bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
22.05.2022 Televizyon
'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye
'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla dikkat çeken programı 'Afara', canlı yayınlanan altıncı bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
21.05.2022 Televizyon
“Afara” ya bu hafta Yılmaz Vural, Tuvana Türkay, Asuman Dabak ve Cenk Eren konuk oluyor!
“Afara” ya bu hafta Yılmaz Vural, Tuvana Türkay, Asuman Dabak ve Cenk Eren konuk oluyor!  Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ile birlikte unutulmaz şarkıların ekrana geldiği programı Afara’nın yeni bölümünün konukları; Yılmaz Vural, Tuvana Türkay, Asuman Dabak ve Cenk Eren olacak.  
19.05.2022 Televizyon
Tuvana Türkay'dan bikinili paylaşım!
Tuvana Türkay'dan bikinili paylaşım! Oyuncu Tuvana Türkay yaz sezonunu açtı. Bir süre önce Türkiye'yi terk ettiği iddiasıyla gündeme gelen Türkay bikini pozuyla takipçilerinden beğeni topladı.
12.05.2022 Magazin
Tuvana Türkay Türkiye'yi terk etti mi? İddialara yanıt verdi...
Tuvana Türkay Türkiye'yi terk etti mi? İddialara yanıt verdi... Son olarak 'Kağıt Ev' dizisinde canlandırdığı 'Azra' karakteriyle beğeni toplayan Tuvana Türkay Türkiye'yi terk ettiği iddialarıyla gündemdeydi. Yurt dışı macerasının kısa sürdüğü ve İstanbul'a kesin dönüş yaptığı iddiaları bulunan oyuncu bu iddialara açıklık getirdi.
17.04.2022 Magazin
Tuvana Türkay spora başladı! Transparan taytıyla dikkat çekti...
Tuvana Türkay spora başladı! Transparan taytıyla dikkat çekti... Sosyal medyayı aktif kullanan Tuvana Türkay spor tarzıyla dikkat çekti. Kalça çalışan Tuvana spor salonundan yaptığı paylaşımla fit vücudunu gözler önüne serdi.
15.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuvana Türkay Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuvana türkay kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.