Gazete Vatan Logo
Magazin İzzet Antebi kimdir, ne iş yapıyor, nerelidir? İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı Instagram mesajlarını ifşa etti!

İzzet Antebi kimdir, ne iş yapıyor, nerelidir? İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı Instagram mesajlarını ifşa etti!

İş insanı İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı, boşanma kararı çıkmadan önce Antebi'nin ünlü manken Çağla Şıkel ile aşk yaşadığını ileri sürdü. Sarı, Antebi ve Şıkel'ın konuşmalarını ifşa edince, İzzet Antebi hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, İzzet Antebi kimdir, ne iş yapıyor, nerelidir?

İzzet Antebi kimdir, ne iş yapıyor, nerelidir? İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı Instagram mesajlarını ifşa etti!

İzzet Antebi, 2009 yılında evlendiği Didem Sarı'dan geçtiğimiz yıl eylül ayında boşanmıştı. Oyuncu Tuvana Türkay ile aşk yaşayan ve şu an Bodrum'da tatil yapan İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı eski eşinin Cağla Şikel ile olan yazışmaları ifşa etti. 24 Eylül 2021'de boşanan çiftten Didem Sarı'nın yayınladığı konuşmaların, 28 Ekim'de gerçekleştiği ise dikkatlerden kaçmadı.

İzzet Antebi kimdir, ne iş yapıyor, nerelidir?

1 Haziran 1977 tarihinde dünyaya gelen İzzet Antebi, ünlü iş insanı Moris Antebi'nin oğludur.

Kariyerini ailesiyle birlikte yürüttüğü Üniteks isimli aile şirketinde ilerleten İzzet Antebi, şirketin yönetiminde söz sahibidir.

Giyim üzerine faaliyet gösteren firmanın İstanbul ve İzmir'de üretim tesisleri bulunmaktadır.

Uzun yıllar mutlu bir evlilik tablosu çizdiği eşi Didem Antebi ile ayrılık kararı alan İzzet Antebi, 2009 yılında başladıkları ilişkiyi noktaladı. Çiftin evliliklerinden iki çocukları bulunuyor.

İzzet Antebi şimdilerde oyuncu Tuvana Türkay ile birliktelik yaşıyor.

Haberin Devamı