Cem Yılmaz Sosyal Medya

Cem Yılmaz Sosyal Medya

Son dakika Cem Yılmaz sosyal medya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cem Yılmaz sosyal medya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cem Yılmaz sosyal medya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Yılmaz Sosyal Medya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem yılmaz sosyal medya gelişmeleri de dahil olmak üzere 197 cem yılmaz sosyal medya haberi bulunmuştur. Tüm cem yılmaz sosyal medya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Yılmaz acı haberi duyurdu! Kemal Kenan Ergen hayatını kaybetti
Cem Yılmaz acı haberi duyurdu! Kemal Kenan Ergen hayatını kaybetti Kemal Kenan Ergen 55 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının ölüm haberini Cem Yılmaz sosyal medya hesabından duyurdu. Ergen'in 'Her Şey Çok Güzel Olacak', 'Kahpe Bizans', 'Hababam Sınıfı Merhaba' ve 'Ömerçip' gibi filmlerde imzası bulunuyordu.
14.05.2022 Magazin
Cem Yılmaz'dan Bill Gates paylaşımı!
Cem Yılmaz'dan Bill Gates paylaşımı! Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisine dolandırıcılık amaçlı gönderilen bir e-maili ifşa etti. Twitter hesabından paylaşım yapan Yılmaz, "Dolandırıcılığın bile kalitesi düştü. Bill Gates diye mail atılır mı?" ifadelerini kullandı.
21.02.2022 Magazin
Cem Yılmaz'dan Arif Güloğlu ile ilgili açıklama
Cem Yılmaz'dan Arif Güloğlu ile ilgili açıklama Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından kanser teşhisi konulan genç oyuncuya mesaj gönderdi.
30.03.2021 Magazin
Cem Yılmaz Erşan Kuneri dizisi için çalışmalara başladı! Erşan Kuneri kimdir?
Cem Yılmaz Erşan Kuneri dizisi için çalışmalara başladı! Erşan Kuneri kimdir? Cem Yılmaz, kişisel sosyal medya hesabı Instagram'dan Erşan Kuneri karakterinin dizisine başladığını duyurdu. 1975-1978 yılları arasında geçeceğini söylediği dizinin 2022’ye hazır olacağını belirten Yılmaz, "Önce biraz eskiz karalama ile başlar sonra etlenir, canlanır" ifadelerini kullandı. Peki, Erşan Kuneri kimdir?
18.07.2020 Gündem
Cem Yılmaz'ı izleyenler şoke oldu! Sahnede birden...
Cem Yılmaz'ı izleyenler şoke oldu! Sahnede birden... Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sahnede birden 'cidden iyi değilim' deyince herkes dondu kaldı. Fenalaşan ünlü komedyen hemen kulise gitti.
9.05.2019 Magazin
Cem Yılmaz'dan 'Arif V 216' filmine eleştiri!
Cem Yılmaz'dan 'Arif V 216' filmine eleştiri! Vizyona girdiği andan beri çok konuşulan Arif V 216 filmine son yorum filmin yaratıcısı Cem Yılmaz'dan geldi.
9.01.2018 Kültür Sanat
Cem Yılmaz müziği bıraktı
Cem Yılmaz müziği bıraktı Kısa süre önce 'Arif V 216' filminin çekimlerini tamamlayan Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından ilginç bir duyuruda bulundu.
15.09.2017 Magazin
Cem Yılmaz yeminini 14 gün sonra bozdu!
Cem Yılmaz yeminini 14 gün sonra bozdu! Cem Yılmaz'ın sosyal medya sessizliği 14 gün sürdü.
1.08.2017 Magazin
Cem Yılmaz’dan sosyal medya hesapları için radikal karar!
Cem Yılmaz’dan sosyal medya hesapları için radikal karar! Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter ve Instagram'la ilgili radikal bir karar aldı
18.07.2017 Magazin
'Arif V 216'nın çekimleri başladı!
'Arif V 216'nın çekimleri başladı! Yeni filmi Arif ve 216'nın çekimlerine başlayan Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından takipçilerini mutlu edecek bir paylaşım yaptı.
7.06.2017 Magazin
Cem Yılmaz'dan Atatürk’lü paylaşım
Cem Yılmaz'dan Atatürk’lü paylaşım Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından Mustafa Kemal Atatürk'ün sinemaya dair bir sözünü paylaştı.
26.04.2017 Magazin
Arif V 216 kadrosuna Mustafa Sandal da katıldı!
Arif V 216 kadrosuna Mustafa Sandal da katıldı! Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından 'Arif V 216' filminin kadrosuna şarkıcı Mustafa Sandal'ı kattığını açıkladı.
18.04.2017 Kültür Sanat
Cem Yılmaz'dan çok sert Şener Şen açıklaması!
Cem Yılmaz'dan çok sert Şener Şen açıklaması! Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Şener Şen adına açılan sahte Twitter hesabından kendisine yönelik eleştiri yapılınca açıklama yapmak zorunda kaldı.
6.04.2017 Magazin
Cem Yılmaz tanınmaz halde!
Cem Yılmaz tanınmaz halde! Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın İnstagram hesabından yaptığı son paylaşımlar çok şaşırttı.
30.03.2017 Magazin
Cem Yılmaz ünlü oyuncu ile anlaştı!
Cem Yılmaz ünlü oyuncu ile anlaştı! Ünlü komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabından yeni filmi ´Arif V 216´ kadrosunu tanıtmaya devam ediyor.
22.03.2017 Kültür Sanat
Cem Yılmaz'dan teröre lanet paylaşımı!
Cem Yılmaz'dan teröre lanet paylaşımı! İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen alçak saldırılar sonrası ünlü isim Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla terörü lanetledi.
13.12.2016 Magazin
Cem Yılmaz’dan ilginç paylaşım
Cem Yılmaz’dan ilginç paylaşım Ümlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kafalarda soru işaretleri uyandırdı.
6.10.2016 Magazin
Cem Yılmaz'dan o kare için açıklama!
Cem Yılmaz'dan o kare için açıklama! Attila Özdemiroğlu'nun cenazesinde gülmesiyle dikkat çeken Cem Yılmaz, sosyal medya üzerinden cevap verdi...
22.04.2016 Magazin
Öyle bir yorum yaptı ki...
Öyle bir yorum yaptı ki... Türkiyenin gelir vergisi listesinde 58...
26.06.2015 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına eski sevgilisi Umut Evirgen'den yorum!
Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına eski sevgilisi Umut Evirgen'den yorum! Serenay Sarıkaya, yer aldığı 'Alice Müzikali'nin veda partisinden karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Sarıkaya'nın paylaşımına, Cem Yılmaz ile ayrıldıktan sonra aşk yaşamaya başladığı ve geçtiğimiz yıl ilişkisini noktaladığı ünlü işletmeci Umut Evirgen ise kayıtsız kalmadı.
1.06.2023 Magazin
DHA'nın acı kaybı; Hatay Muhabiri İzzet Nazlı, eşi ve 2 çocuğu depremde yıkılan binada can verdi
DHA'nın acı kaybı; Hatay Muhabiri İzzet Nazlı, eşi ve 2 çocuğu depremde yıkılan binada can verdi Demirören Haber Ajansı Hatay Muhabiri İzzet Nazlı (33), eşi Seda Nazlı (30) ile çocukları Esila (5) ve Ahmet Eren Nazlı (10), Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki ilk depremin vurduğu Hatay'da yıkılan evlerinin enkazında yaşamlarını kaybetti.
8.02.2023 Gündem
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl?
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl? Aydemir Akbaş kanser olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akbaş "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam" dedi. Peki, Aydemir Akbaş ne kanseri, Aydemir Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
25.01.2023 Magazin
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi!
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi! Ünlü şarkıcı Cem Belevi katıldığı bir davette 'ihanet' iddialarının ardından olaylı bir şekilde yollarını ayırdığı eski sevgilisi İrem Derici'yle aralarındaki buzları erittiğini dile getirdi. Şarkıcı, "Güzel oldu karşılıklı anlaştık. Sonuçta üç günlük, dünya geçiyor gidiyoruz. Küs kalmanın, kin tutmanın hiç kimseye faydası yok" dedi.
9.01.2023 Magazin
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi Türkiye'nin 81 ili ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde saat 18:57'de 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' düzenlendi. İlk kez yapılan tatbikat sırasında telefonlara mesaj geldi, belediye ve cami hoparlörlerinden duyurular yapıldı.
12.11.2022 Gündem
Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu ve Kaan Yıldırım aynı teknede!
Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu ve Kaan Yıldırım aynı teknede! Uraz Kaygılaroğlu, son olarak Erşan Kuneri dizisinde birlikte rol aldığı Cem Yılmaz'la tatile çıktı. İkiliye oyuncu Kaan Yıldırım da eşlik etti. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve slip mayo tercih eden Kaygılaroğlu, ünlü isimlerle bir pozunu paylaşmayı ihmal etmedi.
14.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cem Yılmaz Sosyal Medya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem yılmaz sosyal medya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.