Cem Özer

Cem Özer

Son dakika cem özer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cem özer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cem özer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Özer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem özer gelişmeleri de dahil olmak üzere 487 cem özer haberi bulunmuştur. Tüm cem özer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi!
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi! Oyuncu Kaan Taşaner, şovmen Cem Özer'in eşi Pınar Dura'nın yeğeni Seray Dura ile Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olan ünlü çiftten Taşaner, tatil planları sorulunca dikkat çeken bir karşılık verdi.
10.04.2024 Magazin
Beş kez nikah masasına oturan Cem Özer: En büyük başarım boşanmak
Beş kez nikah masasına oturan Cem Özer: En büyük başarım boşanmak Beş kez nikâh masasına oturan oyuncu Cem Özer, eşi Pınar Dura Özer'le konuk olduğu bir programda evliklerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
13.02.2024 Magazin
Küçükçekmece'de kulüp başkanına silahlı saldırı; Hazırlıklı gelinmiş bir saldırı
Küçükçekmece'de kulüp başkanına silahlı saldırı; Hazırlıklı gelinmiş bir saldırı Küçükçekmece'de, Yeşilova Esnaf Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ulaş, otopark işletmeciliği yapan kiracısının yakını Levent Kalaycı tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan Levent Kalaycı, 9 el ateş ettikten sonra kaçarken, polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Bacağına isabet eden 4 kurşun ile yaralanan kulüp başkanı Ahmet Ulaş, hastaneye kaldırıldı. Şüphelinin saldırının ardından elinde silahla kaçtığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
20.12.2023 Gündem
Nurgül Yeşilçay'dan Athena Gökhan’a sitem! 'Sakın gözünüzde büyütmeyin'
Nurgül Yeşilçay'dan Athena Gökhan’a sitem! 'Sakın gözünüzde büyütmeyin' Oyuncu Nurgül Yeşilçay, eski eşi Cem Özer'den dünyaya gelen oğlu Osman Nejat ile Athena konserine gitti. Grubun solisti Gökhan Özoğuz'la tanışmak için kulise gittiklerini belirten Yeşilçay, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştıklarını açıklarken Athena Gökhan’a sitem etti.
16.12.2023 Magazin
Cem Özer çocuk açıklaması nedeniyle Nurgül Yeşilçay'dan tepki gördü mü? Konuya açıklık getirdi
Cem Özer çocuk açıklaması nedeniyle Nurgül Yeşilçay'dan tepki gördü mü? Konuya açıklık getirdi Ünlü oyuncu Cem Özer'in “Maddi imkanı olmayanlar ürüyor da ürüyor, adam asgari ücret alıyor, yedi çocuk yapıyor, padişah mısın sen?” sözleri kısa sürede gündem olmuştu. Röportajın devamında "İki çocuğum da istemeden oldu" sözlerinden dolayı eski eşi Nurgül Yeşilçay'dan tepki gördüğü iddia edilen Özer, canlı yayında konuya açıklık getirdi.
12.01.2023 Magazin
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi'
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi' Ragıp Savaş, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Ezel Akay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 2003 yapımı 'Neredesin Firuze' filminde 'Melih' karakterine hayat veren oyuncu; Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Cem Özer, Özcan Deniz ve Ata Demirer'in de kadrosunda yer aldığı yapım hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
8.01.2023 Magazin
Cem Özer: Şafak Sezer de pişman olmuştur!
Cem Özer: Şafak Sezer de pişman olmuştur! Oyuncu Cem Özer, aynı zamanda yapımcısı olduğu 'Kadri’nin Götürdüğü Yere Git' filminin setinde rol arkadaşı Şafak Sezer ile olan kavgası hakkında katıldığı canlı yayında, "Ben de bir tane vurdum. O da asansörün oradaki kül tablasına uçtu ve kondu" itirafında bulunmuştu. Olay yaratan açıklaması hatırlatılan Özer'in, bu kez 'itiş kakış' vurgusu yapması dikkat çekti.
17.11.2022 Magazin
Nurgül Yeşilçay oğlu Nejat'ı paylaştı! 'Adam büyük abi'
Nurgül Yeşilçay oğlu Nejat'ı paylaştı! 'Adam büyük abi' Sosyal medyanın aktif ünlülerinden olan Nurgül Yeşilçay, Cem Özer'le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Osman Nejat Özer'i, sosyal medyadan paylaştı. Yeşilçay'ın paylaşımına düştüğü not dikkat çekti.
25.10.2022 Magazin
Nurgül Yeşilçay: Durduk yere eski kocayla görüşmek manasız
Nurgül Yeşilçay: Durduk yere eski kocayla görüşmek manasız Nurgül Yeşilçay, önceki gece Arnavutköy’de oğlu Osman Nejat Özer ve sevgilisi Necati Kocabay ile görüntülendi. Cem Özer’in, “Necati Bey, Nurgül’e çok iyi geliyor” açıklamasına Nurgül Yeşilçay’dan yanıt geldi. Nişanlısının Cem Özer’le tanışmak istediğini söyleyen oyuncu, “Fırsatımız olmadı, gerçi durduk yere görüşmenin de manası yok” dedi.
17.04.2022 Magazin
Spor, düzenli beslenme ve fit vücuda sahip oldu Avrupa'nın en iyi markalarını peşinden koşturdu! Azat İpek hakkında bilinmeyenleri anlattı...
Spor, düzenli beslenme ve fit vücuda sahip oldu Avrupa'nın en iyi markalarını peşinden koşturdu! Azat İpek hakkında bilinmeyenleri anlattı... Oyunculuk ve modellik kariyerine liseyi bitirdikten hemen sonra başlayan Azat İpek kusursuz bir vücut ve başarılı bir çalışma için düzenli spor ve beslenmeye özen gösterin tavsiyesinde bulundu.
15.04.2022 Diğer Sporlar
Nurgül Yeşilçay'ın gururlu günü! Sosyal medya hesabından paylaştı
Nurgül Yeşilçay'ın gururlu günü! Sosyal medya hesabından paylaştı Sosyal medyanın aktif ünlülerinden olan Nurgül Yeşilçay, Cem Özer'le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Osman Nejat Özer'i sosyal medya hesabından paylaştı. Yeşilçay, 'Oğlumu Londra'da sahnede izledim, harikaydı. Josef K. oynadılar aslanlar gibi' notuyla dikkat çekti.
2.04.2022 Magazin
Nurgül Yeşilçay kaza ile ilgili konuştu: Panikledim, fren yerine gaza bastım!
Nurgül Yeşilçay kaza ile ilgili konuştu: Panikledim, fren yerine gaza bastım! Nurgül Yeşilçay, önceki akşam Arnavutköy'de bir balıkçıdan çıkarken objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz haftalarda Kendi kullandığı araçla talihsiz bir kaza geçiren 45 yaşındaki oyuncu, tedavisinin devam ettiğini belirtirken, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
15.03.2022 Magazin
Cem Özer fiyatlara isyan etti! 'Lahmacuna, ayrana dünya paralar...'
Cem Özer fiyatlara isyan etti! 'Lahmacuna, ayrana dünya paralar...' Cem Özer, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Üç yıldır Bodrum’da beach işleten oyuncu, turizm mekanlarındaki fiyatların yüksekliği hakkında, "Mal sahipleri fırsatçılık yapıyor" dedi.
22.05.2021 Magazin
Cem Özer ve eşi Pınar Dura ifşa krizini aştı!
Cem Özer ve eşi Pınar Dura ifşa krizini aştı! Bir kadın takipçisiyle sosyal medyada yaptığı görüntülü görüşmeleri ifşa olan Cem Özer, olay sonrası eşi Pınar Dura ile ilk kez görüntülendi.
29.10.2020 Magazin
Cem Özer'den romantik paylaşım
Cem Özer'den romantik paylaşım Geçtiğimiz günlerde evli ve iki çocuk babası Cem Özer’in bir hayranlığıyla aralarında geçen yakınlaşma basında yer almıştı. Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında kadın takipçisi Cem Özer’in kendisine uygunsuz fotoğraflar göndererek taciz ettiğini belirtmişti. Cem Özer’den eşi Pınar Dura’yla romantik paylaşım geldi.
17.10.2020 Magazin
'Bu kadınla minik bir birlikteliği olmuş'
'Bu kadınla minik bir birlikteliği olmuş' Oyuncu Cem Özer, bir kadın takipçisiyle sosyal medya üzerinden yaptığı görüntülü görüşmeler ve mesajların ifşa olması üzerine bir açıklama daha yaptı.
7.10.2020 Magazin
Cem Özer'den olay itiraf: Kumpasa geldim, karımdan özür dilerim
Cem Özer'den olay itiraf: Kumpasa geldim, karımdan özür dilerim 2017 yılında Pınar Dura ile dünyaevine giren Cem Özer, bir kadın takipçisiyle sosyal medya özerinden yaptığı görüntülü görüşmelerin ortaya çıkması üzerine bir açıklama yaptı.
5.10.2020 Magazin
Nurgül Yeşilçay'a şarkılı sürpriz!
Nurgül Yeşilçay'a şarkılı sürpriz! Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 2004 yılında evlendiği Cem Özer’den 2010’da boşanmıştı. Bu evlilikten dünyaya gelen oğlu Osman Nejat artık büyüdü, 15 yaşında oldu.
11.05.2020 Magazin
Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında?
Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında? Magazin dünyasının önde gelen ismi Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında? Avşar kızı olarak bilinen Hülya Avşar hakkında özel hayatı ve kariyeri ile ilgili işte merak edilenler…
17.01.2020 Gündem
Nurgül Yeşilçay ilk aşkını sergileyecek
Nurgül Yeşilçay ilk aşkını sergileyecek Cem Özer ile evliliğinden olan oğlu Osman Nejat'ı eğitimi için İngiltere'ye yolladıktan sonra resim yapmaya başlayan Nurgül Yeşilçay, takipçilerine sergi açacağını duyurdu.
3.12.2019 Magazin
'Sanırsın karanlık odada, çiğ etle besledim...'
'Sanırsın karanlık odada, çiğ etle besledim...' Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 2004 yılında meslektaşı Cem Özer ile nikah masasına oturmuş, 2005 yılında oğlu Osman Nejat'ı dünyaya getirmişti.
2.09.2019 Magazin
Bülent Ersoy, Cem Özer'in kucağına oturdu
Bülent Ersoy, Cem Özer'in kucağına oturdu Türk müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, Yalova'da bir açılışta konser verdi. Usta sanatçıyı dinleyenler arasında gecenin sunuculuğunu üstlenen Cem Özer de vardı.
19.07.2019 Magazin
Cem Özer: Haberim yoktu, gözlerim doldu!
Cem Özer: Haberim yoktu, gözlerim doldu! Şovmen Cem Özer, sosyal medya hesabından kendisini son derece etkileyen bir gelişmeyi takipçileriyle paylaştı.
24.06.2019 Magazin
Eşine ihanet mi etti? Şoke eden fotoğraf...
Eşine ihanet mi etti? Şoke eden fotoğraf... Cem Özer, sosyal medya hesabında eşi Pınar Dura’nın fotoğrafını paylaştığı gün, Bodrum’da başka bir kadınla görüntülendi. Ünlü şovmen, el ele güneşlendiği kadının eşiyle ortak arkadaşları Emine Aydın olduğunu söyledi.
31.05.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cem Özer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem özer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.