Pınar Dura

Pınar Dura

Son dakika pınar dura haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pınar dura ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pınar dura haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pınar Dura

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pınar dura gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 pınar dura haberi bulunmuştur. Tüm pınar dura haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi!
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi! Oyuncu Kaan Taşaner, şovmen Cem Özer'in eşi Pınar Dura'nın yeğeni Seray Dura ile Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olan ünlü çiftten Taşaner, tatil planları sorulunca dikkat çeken bir karşılık verdi.
10.04.2024 Magazin
Beş kez nikah masasına oturan Cem Özer: En büyük başarım boşanmak
Beş kez nikah masasına oturan Cem Özer: En büyük başarım boşanmak Beş kez nikâh masasına oturan oyuncu Cem Özer, eşi Pınar Dura Özer'le konuk olduğu bir programda evliklerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
13.02.2024 Magazin
Cem Özer: Şafak Sezer de pişman olmuştur!
Cem Özer: Şafak Sezer de pişman olmuştur! Oyuncu Cem Özer, aynı zamanda yapımcısı olduğu 'Kadri’nin Götürdüğü Yere Git' filminin setinde rol arkadaşı Şafak Sezer ile olan kavgası hakkında katıldığı canlı yayında, "Ben de bir tane vurdum. O da asansörün oradaki kül tablasına uçtu ve kondu" itirafında bulunmuştu. Olay yaratan açıklaması hatırlatılan Özer'in, bu kez 'itiş kakış' vurgusu yapması dikkat çekti.
17.11.2022 Magazin
Cem Özer ve eşi Pınar Dura ifşa krizini aştı!
Cem Özer ve eşi Pınar Dura ifşa krizini aştı! Bir kadın takipçisiyle sosyal medyada yaptığı görüntülü görüşmeleri ifşa olan Cem Özer, olay sonrası eşi Pınar Dura ile ilk kez görüntülendi.
29.10.2020 Magazin
Cem Özer'den romantik paylaşım
Cem Özer'den romantik paylaşım Geçtiğimiz günlerde evli ve iki çocuk babası Cem Özer’in bir hayranlığıyla aralarında geçen yakınlaşma basında yer almıştı. Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında kadın takipçisi Cem Özer’in kendisine uygunsuz fotoğraflar göndererek taciz ettiğini belirtmişti. Cem Özer’den eşi Pınar Dura’yla romantik paylaşım geldi.
17.10.2020 Magazin
'Bu kadınla minik bir birlikteliği olmuş'
'Bu kadınla minik bir birlikteliği olmuş' Oyuncu Cem Özer, bir kadın takipçisiyle sosyal medya üzerinden yaptığı görüntülü görüşmeler ve mesajların ifşa olması üzerine bir açıklama daha yaptı.
7.10.2020 Magazin
Cem Özer'den olay itiraf: Kumpasa geldim, karımdan özür dilerim
Cem Özer'den olay itiraf: Kumpasa geldim, karımdan özür dilerim 2017 yılında Pınar Dura ile dünyaevine giren Cem Özer, bir kadın takipçisiyle sosyal medya özerinden yaptığı görüntülü görüşmelerin ortaya çıkması üzerine bir açıklama yaptı.
5.10.2020 Magazin
Eşine ihanet mi etti? Şoke eden fotoğraf...
Eşine ihanet mi etti? Şoke eden fotoğraf... Cem Özer, sosyal medya hesabında eşi Pınar Dura’nın fotoğrafını paylaştığı gün, Bodrum’da başka bir kadınla görüntülendi. Ünlü şovmen, el ele güneşlendiği kadının eşiyle ortak arkadaşları Emine Aydın olduğunu söyledi.
31.05.2019 Magazin
Cem Özer: Sinan Çetin hastanenin parasını bile ödemedi
Cem Özer: Sinan Çetin hastanenin parasını bile ödemedi Önceki akşam "Üçüncü Türden İlişkiler" adlı oyunu eşi Pınar Dura ile izlemeye gelen Cem Özer, Sinan Çetin'e sert çıktı
23.01.2019 Magazin
'Erbil’in ailesine söylemem lazım, kurtuluşu böyle olur'
'Erbil’in ailesine söylemem lazım, kurtuluşu böyle olur' Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına ünlü sanatçı Cem Özer ve eşi Pınar Dura konuk oldu. Geçirdiği talihsiz kaza sonrası ölümden dönen Özer, hem özel hayatını hem de hastane sürecini anlattı.
24.12.2018 Magazin
Sen yanımda ol da mercimek yiyelim!
Sen yanımda ol da mercimek yiyelim! 12 Ekim’de düşüp ayağını kıran, emboli yüzünden yoğun bakıma giren Cem Özer’den (59) iyi haber geldi.
30.10.2018 Magazin
Cem Özer'le ilgili bilinmeyenleri anlattı!
Cem Özer'le ilgili bilinmeyenleri anlattı! Cem Özer, 12 Ekim’de rol aldığı film setinde düşerek ayağını kırmış ve hastaneye kaldırılmıştı.Gördüğü oksijen tedavisi sırasında beyninde emboli oluşan Cem Özer, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından uyandırıldı.
31.10.2018 Magazin
Mehmet Ali Erbil ile Cem Özer'in son sağlık durumları nasıl?
Mehmet Ali Erbil ile Cem Özer'in son sağlık durumları nasıl? Oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil ile Cem Özer, tedavi gördükleri hastanede yoğun bakımda tutuluyor. Peki son durumları nasıl? İşte cevabı...
24.10.2018 Magazin
Cem Özer: Hem aldattım hem aldatıldım!
Cem Özer: Hem aldattım hem aldatıldım! Cem Özer, Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programında flaş bir itirafta bulundu.
22.05.2017 Magazin
Bir yastıkta kocasınlar
Bir yastıkta kocasınlar İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen İstanbul Film Festivali’nin 36’ncısı önceki akşam TİM Show Center’da düzenlenen bir açılış töreniyle başladı
5.04.2017 Magazin
Nurgül ağzının payını verdi
Nurgül ağzının payını verdi Bu yıl ilki gerçekleşecek ‘Milliyet Şehrin En İyileri’ ödül töreni öncesi jüri Nişantaşı Spago’da toplandı
25.03.2017 Magazin
5. kez evet!
5. kez evet! CEM Özer, 6 yıldır birlikte olduğu senarist Pınar Dura ile önceki akşam Feriye Palace’da hayatını birleştirdi
15.03.2017 Magazin
Cem Özer 5. kez evlendi!
Cem Özer 5. kez evlendi! Cem Özer dün akşam senarist Pınar Dura ile evlendi. Özer, 5. kez dünyaevine girdi. İşte Cem Özer, Pınar Dura nikahından kareler...
15.03.2017 Magazin
Cem Özer beşinci kez evleniyor!
Cem Özer beşinci kez evleniyor! 90’lı yıllara talk şov kimliğiyle damgasını vuran ünlü oyuncu Cem Özer, senarist sevgilisi Pınar Dura’ya evlenme teklifi yaptı.
26.10.2016 Magazin
Eski eşler pişti oldu
Eski eşler pişti oldu FOX TV dizi ve programların yönetmen, yapımcı ve oyuncuları yeni sezon tanıtımı için bir araya geldi...
5.10.2016 Magazin
Alışın artık
Alışın artık Cem Özer önceki akşam sevgilisi Pınar Dura ve kızı Cemre ile Asmalımescit’te Novo adlı gece kulübünde eğlendi...
18.09.2015 Magazin
Nurgül Yeşilçay: 'Eski koca, eski kocanın yeni karısı...'
Nurgül Yeşilçay: 'Eski koca, eski kocanın yeni karısı...' Nurgül Yeşilçay, önceki gün oğlu Osman Nejat'ın yaş günü için eski eşi Cem Özer'le bir araya geldi. Yeşilçay'ın doğum gününden paylaştığı selfie ile birlikte yaptığı yorum takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı.
25.05.2015 Magazin
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri Birinci ayette geçen ‘isra’ kelimesinden adını alan sure 111 ayetten oluşuyor. Kuran-ı Kerim’in 17’inci suresidir. İsra’nın anlamı ‘göğe yükseliş’ veya ‘gece yürüyüşü’ olarak tabir edilmektedir. Bu olay Hicret’ten önce meydana gelmiştir. Mekke döneminde indirilen son sure ‘İsra’ suresidir.
3.05.2023 Sureler
ATV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor!
ATV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor! 'Seni Kimler Aldı’ yakında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
30.03.2017 Televizyon
Yitip giden canlar yürekleri dağladı
Yitip giden canlar yürekleri dağladı Kalleş saldırıda hayatını kaybeden 37 candan geriye kırık hikayeler ve gözü yaşlı sevenleri kaldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pınar Dura ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pınar dura haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.