Kaan Taşaner

Kaan Taşaner

Son dakika kaan taşaner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaan taşaner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaan taşaner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaan Taşaner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaan taşaner gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 kaan taşaner haberi bulunmuştur. Tüm kaan taşaner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi!
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi! Oyuncu Kaan Taşaner, şovmen Cem Özer'in eşi Pınar Dura'nın yeğeni Seray Dura ile Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olan ünlü çiftten Taşaner, tatil planları sorulunca dikkat çeken bir karşılık verdi.
10.04.2024 Magazin
Kaan Taşaner'den şaşırtan evlilik yanıtı!
Kaan Taşaner'den şaşırtan evlilik yanıtı! Ünlü oyuncu Kaan Taşaner, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Boyanmış saçlarıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, muhabirlerin evlilik sorusuna şaşırtan bir yanıt verdi.
4.05.2023 Magazin
Kaan Taşaner'den 'üçüncü kişi' açıklaması! Sevgilisi Seray Dura ile sokak ortasında tartışmıştı
Kaan Taşaner'den 'üçüncü kişi' açıklaması! Sevgilisi Seray Dura ile sokak ortasında tartışmıştı Kanal D'de 2010-2012 yılları arasında yayınlanan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisiyle yıldızı parlayan Kaan Taşaner (43) ile yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu kendisinden 17 yaş küçük olan Seray Dura'nın, sokakta tartışırken çekilen fotoğrafları çok konuşulmuştu. Önceki gün birlikte görüntülenen çift, kavganın nedeniyle ilgili açıklamalarda bulundu.
24.12.2022 Magazin
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde!
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrollerini paylaştığı, Peride Celal’in romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinden ilk tanıtım geldi. Yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde birlikte oynayan ünlü çift yeni dizide birlikte rol alacak. Dizinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu sosyal medyada gündem oldu. Peki, Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Gecenin Ucunda romandan mı uyarlandı? Gecenin Ucunda romanı kimin? Gecenin Ucunda romanı yazarı Peride Celal kimdir? İşte detaylar…
2.09.2022 Televizyon
Kaan Taşaner ve sevgilisi Seray Dura arasındaki buzları eritti!
Kaan Taşaner ve sevgilisi Seray Dura arasındaki buzları eritti! Oyuncu Kaan Taşaner kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Seray Dura ile geçtiğimiz günlerde sokak ortasında kavga etmişti. Daha sonra ünlü oyuncu sevgilisinin gönlünü almak için Seray Dura'yı öpücüklere boğmuştu. İkili, sonraki günlerde de sahilde görüntülenmiş, ve tartışmaya devam etmişti. Taşaner ve Dura, son olarak önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Ünlü oyuncu, aralarındaki problemleri çözdüklerini belirtti.
23.08.2022 Magazin
Seray Dura ve Kaan Taşaner arasında sular durulmuyor! Yine sahil yine gerginlik...
Seray Dura ve Kaan Taşaner arasında sular durulmuyor! Yine sahil yine gerginlik... Oyuncu Kaan Taşaner geçtiğimiz günlerde kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Seray Dura ile sokak ortasında kavga etti. Daha sonra ünlü oyuncu sevgilisinin gönlünü almak için Seray Dura'yı öpücüklere boğdu. Ünlü çift arasındaki sular durulmuyor. Yaklaşık iki yıldır birlikte olan Seray Dura (26) ile Kaan Taşaner (43), önceki gün sahil hattında yeniden tartışırken görüntülendi.
7.08.2022 Magazin
Kaan Taşaner önce sevgilisine kızdı sonra öpücüklere boğdu!
Kaan Taşaner önce sevgilisine kızdı sonra öpücüklere boğdu! Oyuncu Kaan Taşaner kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Seray Dura ile sokak ortasında kavga etti. Daha sonra ünlü oyuncu sevgilisinin gönlünü almak için Seray Dura'yı öpücüklere boğdu.
5.08.2022 Magazin
Mutluluğun fotoğrafını çekti!
Mutluluğun fotoğrafını çekti! Kaan Taşaner, beş aydır beraberlik yaşadığı Seray Dura’yla fotoğrafını Instagram hesabının ‘Story’ bölümünde yayımladı
14.03.2021 Magazin
Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç Hollywood projesinde!
Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç Hollywood projesinde! Ramo dizisinde yer alan Esra Bilgiç Hollywood'un dikkatini çekmeyi başardı. Esra Bilgiç, dünyaca ünlü yıldız Orlando Bloom'un rol alacağı yabancı bir projeye dahil oldu. Sosyal medyanın konuştuğu Esra Bilgiç karakterine ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmazken, güzel oyuncunun ününün Türkiye sınırlarını aşması takdir topladı.
21.02.2021 Magazin
Kaan Taşaner'in yeni aşkı bakın kim çıktı!
Kaan Taşaner'in yeni aşkı bakın kim çıktı! Oyuncu Kaan Taşaner yeni aşkıyla el ele Bebek'te görüntülendi. Aralarında 17 yaş fark olan Kaan Taşaner, sevgilisiyle aralarındaki yaş farkının eleştirilmesine "Onları yazan arkadaşların takdiri. Bu ayrıntıya takılma ihtiyacı duymuşlar" dedi. İşte Kaan Taşaner'in sevgilisi...
7.02.2021 Magazin
‘Esaretin Bedeli’ tiyatroya taşındı
‘Esaretin Bedeli’ tiyatroya taşındı Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu, dünyaca ünlü sinema filmi ‘Esaretin Bedeli’ni tiyatroya uyarladı.
17.12.2018 Magazin
Esaretin Bedeli tiyatroda
Esaretin Bedeli tiyatroda STEPHEN King’in ölümsüz eseri ‘Esaretin Bedeli’, Türkiye’de ilk kez Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından dev bir prodüksiyonla tiyatro sahnesine taşınıyor.
22.10.2018 Magazin
Panikten  tırnaklarını yedi
Panikten tırnaklarını yedi Sevgilisi Selin Şekerci’yle ayrıldıktan sonra çok fazla ortalarda görünmeyen Kaan Taşaner, Cihangir’deydi.
1.09.2018 Magazin
Selin Şekerci yakışıklı oyuncuya gönlünü kaptırdı
Selin Şekerci yakışıklı oyuncuya gönlünü kaptırdı 24 gün önce Kaan Taşaner'den ayrılan oyuncu Selin Şekerci, yakışıklı oyuncu Caner Cindoruk'la yeni bir aşka yelken açtı.
27.04.2018 Magazin
Ayrılık sürecini yönetmek  zorundayız
Ayrılık sürecini yönetmek zorundayız İki ünlü oyuncu Selin Şekerci ile Kaan Taşaner, 4 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz günlerde bitirdi.
5.04.2018 Magazin
Selin Şekerci kimdir?
Selin Şekerci kimdir? Selin Şekerci kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Kaan Taşaner ile 4 yıllık ilişkisi son bulan Selin Şekerci ile ilgili bilgiler merak edilmeye ve gündemde araştırılmaya başlandı. İşte Selin Şekerci'nin hayatına dair detaylar...
2.04.2018 Gündem
İsmail Ege Şaşmaz kimdir?
İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Ege Şaşmaz kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken İsmail Ege Şaşmaz'ın hayatını haberimizde derledik. İşte İsmail Ege Şaşmaz'a dair tüm bilgiler...
7.03.2018 Gündem
Erdoğan izlerken ağlamıştı! Tüyleri diken diken eden sahne...
Erdoğan izlerken ağlamıştı! Tüyleri diken diken eden sahne... Gala gecesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağlatan Mehmetçik Kut'ül - Amare dizisi, dün akşam ekrana gelen ilk bölümünde son sahnesiyle tüyleri diken diken etti.
19.01.2018 Magazin
TRT’den yeni  dizi
TRT’den yeni dizi ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ’ın yeni projesi ‘Mehmetçik Kut’ül Amare’ 18 Ocak’ta TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.
11.01.2018 Magazin
Alışveriş tarzı
Alışveriş tarzı Uzun süredir aşk yaşayan Kaan Taşaner ile Selin Şekerci Akmerkez’de objektiflere yansıdı.
6.11.2017 Magazin
Keyifsiz ikili
Keyifsiz ikili Selin Şekerci-Kaan Taşaner çifti tatillerine Bodrum Gümüşlük’te devam ediyor.
6.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kaan Taşaner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaan taşaner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.