Seray Dura

Seray Dura

Son dakika Seray Dura haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seray Dura ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seray Dura haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seray Dura

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seray dura gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 seray dura haberi bulunmuştur. Tüm seray dura haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi!
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi! Oyuncu Kaan Taşaner, şovmen Cem Özer'in eşi Pınar Dura'nın yeğeni Seray Dura ile Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olan ünlü çiftten Taşaner, tatil planları sorulunca dikkat çeken bir karşılık verdi.
10.04.2024 Magazin
Kaan Taşaner'den 'üçüncü kişi' açıklaması! Sevgilisi Seray Dura ile sokak ortasında tartışmıştı
Kaan Taşaner'den 'üçüncü kişi' açıklaması! Sevgilisi Seray Dura ile sokak ortasında tartışmıştı Kanal D'de 2010-2012 yılları arasında yayınlanan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisiyle yıldızı parlayan Kaan Taşaner (43) ile yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu kendisinden 17 yaş küçük olan Seray Dura'nın, sokakta tartışırken çekilen fotoğrafları çok konuşulmuştu. Önceki gün birlikte görüntülenen çift, kavganın nedeniyle ilgili açıklamalarda bulundu.
24.12.2022 Magazin
Kaan Taşaner ve sevgilisi Seray Dura arasındaki buzları eritti!
Kaan Taşaner ve sevgilisi Seray Dura arasındaki buzları eritti! Oyuncu Kaan Taşaner kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Seray Dura ile geçtiğimiz günlerde sokak ortasında kavga etmişti. Daha sonra ünlü oyuncu sevgilisinin gönlünü almak için Seray Dura'yı öpücüklere boğmuştu. İkili, sonraki günlerde de sahilde görüntülenmiş, ve tartışmaya devam etmişti. Taşaner ve Dura, son olarak önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Ünlü oyuncu, aralarındaki problemleri çözdüklerini belirtti.
23.08.2022 Magazin
Seray Dura ve Kaan Taşaner arasında sular durulmuyor! Yine sahil yine gerginlik...
Seray Dura ve Kaan Taşaner arasında sular durulmuyor! Yine sahil yine gerginlik... Oyuncu Kaan Taşaner geçtiğimiz günlerde kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Seray Dura ile sokak ortasında kavga etti. Daha sonra ünlü oyuncu sevgilisinin gönlünü almak için Seray Dura'yı öpücüklere boğdu. Ünlü çift arasındaki sular durulmuyor. Yaklaşık iki yıldır birlikte olan Seray Dura (26) ile Kaan Taşaner (43), önceki gün sahil hattında yeniden tartışırken görüntülendi.
7.08.2022 Magazin
Kaan Taşaner önce sevgilisine kızdı sonra öpücüklere boğdu!
Kaan Taşaner önce sevgilisine kızdı sonra öpücüklere boğdu! Oyuncu Kaan Taşaner kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Seray Dura ile sokak ortasında kavga etti. Daha sonra ünlü oyuncu sevgilisinin gönlünü almak için Seray Dura'yı öpücüklere boğdu.
5.08.2022 Magazin
Mutluluğun fotoğrafını çekti!
Mutluluğun fotoğrafını çekti! Kaan Taşaner, beş aydır beraberlik yaşadığı Seray Dura’yla fotoğrafını Instagram hesabının ‘Story’ bölümünde yayımladı
14.03.2021 Magazin
Kaan Taşaner'in yeni aşkı bakın kim çıktı!
Kaan Taşaner'in yeni aşkı bakın kim çıktı! Oyuncu Kaan Taşaner yeni aşkıyla el ele Bebek'te görüntülendi. Aralarında 17 yaş fark olan Kaan Taşaner, sevgilisiyle aralarındaki yaş farkının eleştirilmesine "Onları yazan arkadaşların takdiri. Bu ayrıntıya takılma ihtiyacı duymuşlar" dedi. İşte Kaan Taşaner'in sevgilisi...
7.02.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seray Dura ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seray dura haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.