Cem Aydın

Cem Aydın

Son dakika cem aydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cem aydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cem aydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Aydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem aydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 782 cem aydın haberi bulunmuştur. Tüm cem aydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Derin Mermerci'den 'Kızlar cumhuriyeti' paylaşımı!
Derin Mermerci'den 'Kızlar cumhuriyeti' paylaşımı! Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Derin Mermerci, önceki gün ablaları Tansa Ekşioğlu ve Yosun Reza'yla bir araya geldi. Ünlü isim, ikiz kızları ve ablalarıyla çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.
25.02.2022 Magazin
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Türkiye’nin kaderini 6 milyon 300 bin genç belirleyecek
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Türkiye’nin kaderini 6 milyon 300 bin genç belirleyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "6 milyon 300 bin genç ilk kez gidecek, sandıkta oy kullanacak. Türkiye’nin kaderini ben belirlemeyeceğim, benim yaşıtlarım da belirlemeyecek. Türkiye’nin kaderini 6 milyon 300 bin genç belirleyecek. Gücünüz bu" dedi.
29.01.2022 Siyaset
Derin Mermerci ve Murat Aslan aşkı tescillendi
Derin Mermerci ve Murat Aslan aşkı tescillendi Sosyetik güzel Derin Mermerci ile iş insanı Murat Aslan'ın aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı. Mermerci, bu haberleri yalanlasa da gerçek ortaya çıktı. Günaydın'dan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre ikili, özel bir partide sabaha kadar eğlendi.
10.12.2019 Magazin
Cem Aydın'dan baldıza iltifat: Dünyanın 8. harikası
Cem Aydın'dan baldıza iltifat: Dünyanın 8. harikası Yosun Mermeci, 2003’te Olivier Reza ile evlenip Amerika’ya gelin gitmişti.
5.07.2019 Magazin
İkizlerle Miami’ye
İkizlerle Miami’ye CEMİYET hayatının tanınmış isimleri bayram tatili için yurt dışını tercih etti.
19.08.2018 Magazin
Cem Uzan'dan eski aşkı Derin Mermeci'ye: Dövmelere ne oldu Derom!
Cem Uzan'dan eski aşkı Derin Mermeci'ye: Dövmelere ne oldu Derom! Firari iş adamı Cem Uzan, eski aşkı Derin Mermerci'nin Instagram'daki paylaşımını altına yaptığı yorum herkesi şaşırttı.
18.07.2018 Magazin
Sırıksıklam
Sırıksıklam Cemiyethayatının tanınmış çifti Derin Mermerci ile Cem Aydın önceki akşam Asmalımescit’teydi.
10.05.2018 Magazin
Sarıyer’de Saffet Akkoyun yeniden başkan
Sarıyer’de Saffet Akkoyun yeniden başkan TFF 2. Lig ekiplerinden Sarıyer’de yapılan olağanüstü genel kurulda Saffet Akkoyun yeniden başkanlığa seçildi.
8.01.2018 Futbol
İyi hissediyorsan çuval giysen yakışır!
İyi hissediyorsan çuval giysen yakışır! Özgün stili ve güzelliğiyle çok konuşulan sosyetik güzel Derin Mermerci, kapak olduğu ALEM dergisine konuştu: “Gereksiz alışveriş yapmıyorum artık. Zaten kendini iyi hissediyorsan çuval bile giysen yakışıyor”
3.11.2017 Magazin
Derin Mermerci'nin Antartika planı!
Derin Mermerci'nin Antartika planı! 'Artık doğayla iç içe olmak istiyorum’ diyen Derin Mermerci, 1 yıl sonrasına tatil planı yaptı. Sosyetik güzel, kişi başı yaklaşık 14 bin dolara Antartika’ya gidecek....
12.10.2017 Magazin
'Dünyanın 14’üncü harikası!'
'Dünyanın 14’üncü harikası!' Derin Mermerci, Yosun Reza'nın fotoğrafını paylaştı, ortalık yıkıldı.
8.08.2017 Magazin
Derin tüyo
Derin tüyo Derin Mermerci, mutluluk sırrını anlattı
29.03.2017 Magazin
Yüzünü gizledi
Yüzünü gizledi Derin Mermerci ve eşi Cem Aydın önceki akşam Etiler Fenix girişi görüntülendi.
12.03.2017 Magazin
Derin Mermerci'den flaş açıklama! Hasta mı?
Derin Mermerci'den flaş açıklama! Hasta mı? 2015 yılında ikizlerini kucağına alan Derin Mermerci, son 2 yılda hızla kilo kaybetti.
7.03.2017 Magazin
Şok iddia! Eski aşkıyla hala görüşüyor...
Şok iddia! Eski aşkıyla hala görüşüyor... Cem Aydın ile evli olan sosyetik güzel Derin Mermerci, iki yıl aşk yaşayıp 2010'da ayrıldığı Tolga Egemen ile arkadaşça görüşmeye devam ediyor.
29.12.2016 Magazin
Derin Mermerci medyaya giriyor!
Derin Mermerci medyaya giriyor! Stili, yaşam tarzıyla cemiyet hayatının gözde isimlerinden Derin Mermerci, medyanın hangi alanında yer alacak.
7.12.2016 Magazin
Derin sır!
Derin sır! Derin Mermerci, eşi Cem Aydın’la önceki akşam Asmalımescit’de eğlendi...
1.10.2016 Magazin
Cici anne Derin Mermerci
Cici anne Derin Mermerci Sosyetenin ünlü isimlerinden Derin Mermerci, televizyoncu eşi Cem Aydın ve eşinin önceki evliliğinden olan iki oğluyla birlikte Bebek’teydi.
27.09.2016 Magazin
Cici anne saadeti
Cici anne saadeti Sosyetenin ünlü isimlerinden Derin Mermerci, eşi Cem Aydın’ın önceki evliliğinden olan çocukları Defne ve Ege ile Bebek’te görüntülendi...
26.09.2016 Magazin
Yalnız bırakmadılar
Yalnız bırakmadılar Most prodüksiyonun sahibi Gül Oğuz’un babasının cenaze törenine birçok ünlü isim katıldı. Sezen Aksu da arkadaşlarını yalnız bırakmadı.
26.02.2016 Magazin
Bu çocuklar bir harika!
Bu çocuklar bir harika! Dünyaca ünlü gösteri ‘Slava Snow Show’ önceki akşam Türkiye’deki ilk gösterisini Zorlu Performans Sahnesi’nde gerçekleştirdi...
25.02.2016 Magazin
‘Paralel Kulak’ Skandalı: Patronların özel hayatı dinlenmiş!
‘Paralel Kulak’ Skandalı: Patronların özel hayatı dinlenmiş! Paralel Devlet Yapılanması’nın, aralarında Caroline Koç ve Vuslat Doğan Sabancı gibi isimlerin de olduğu iş dünyası ile çok sayıda gazeteci ve siyasetçiyi dinlediği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
'Paralel yapı' patronların özel hayatını takip etmiş
'Paralel yapı' patronların özel hayatını takip etmiş Paralel Devlet Yapılanması'nın iş dünyasını ve gazetecileri dinlediği ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cem Aydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem aydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.