Gazete Vatan Logo
Magazin İyi hissediyorsan çuval giysen yakışır!

İyi hissediyorsan çuval giysen yakışır!

Özgün stili ve güzelliğiyle çok konuşulan sosyetik güzel Derin Mermerci, kapak olduğu ALEM dergisine konuştu: “Gereksiz alışveriş yapmıyorum artık. Zaten kendini iyi hissediyorsan çuval bile giysen yakışıyor”

İyi hissediyorsan çuval giysen yakışır!

Derin Mermerci, 2013 yılında evlendiği Cem Aydın ile olan ilişkisi hakkında yapılan “Birbirini kısıtlamayan bir ilişkiniz var sanki” yorumuna şu cevabı verdi: “Kısıtlamalar bizi sadece aşağıya çeker. Birbirimizi birçok konuda besliyoruz.” Kendine has stiliyle çok beğenilen sosyetik güzel, uzun süredir alışverişten uzak kaldığından da bahsederek, “Gereksiz alışveriş yapmıyorum artık. Çünkü kızlarım için yapıyorum. Zaten kendini iyi hissediyorsan çuval bile giysen yakışıyor” dedi.

Mermerci, 2015’te dünyaya getirdiği ikiz kızları Lal ve Mila’nın anneanneleri ile büyüdüğünü anlatarak şöyle konuştu: “Kızlarım annemle büyüyor. Birbirlerine aşıklar. Annem tabii arada benim istemediğim ne varsa yediriyor ya da gün aşırı hediyelerle şımartıyor. Ben pes ettim artık, tipik anneanne modeli deyip geçiyorum. İlerde anneanneleriyle geçirdikleri vaktin onlar için ne kadar önemli olduğunu anlayacaklar.”