Derin Mermerci

Derin Mermerci

Son dakika derin mermerci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan derin mermerci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını derin mermerci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derin Mermerci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derin mermerci gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 derin mermerci haberi bulunmuştur. Tüm derin mermerci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Derin Mermerci'den alkışlanacak hareket!
Derin Mermerci'den alkışlanacak hareket! Evinde 6'sı barınaktan 8 köpeği bulunan, 300'den fazla sokak hayvanının bakımını üstlenen Derin Mermerci yüzlerce de barınak yaptırmıştı. Yardım meleği sokak hayvanları için ayda 240 bin TL harcadığını açıkladı.
30.11.2022 Magazin
Derin Mermerci'den 'Kızlar cumhuriyeti' paylaşımı!
Derin Mermerci'den 'Kızlar cumhuriyeti' paylaşımı! Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Derin Mermerci, önceki gün ablaları Tansa Ekşioğlu ve Yosun Reza'yla bir araya geldi. Ünlü isim, ikiz kızları ve ablalarıyla çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.
25.02.2022 Magazin
Derin Mermerci İstanbul’a döndü
Derin Mermerci İstanbul’a döndü Arkadaş grubu ile Kaz Dağları’nda doğanın tadını çıkaran Derin Mermerci, bir hayli dinlenmiş olarak İstanbul’a döndü.
30.01.2021 Magazin
Merzeci’ye 2 milyonluk lahmacun şoku
Merzeci’ye 2 milyonluk lahmacun şoku İş dünyasının önemli isimlerinden Osman Merzeci hakkında, 2016 yılından beri ticari faaliyette bulunduğu Hacıbozanoğulları’na yaptırdığı yaklaşık 2 milyon liralık lahmacun dolayısıyla icra takibi başlatıldığını öğrendim.
13.07.2020 Gündem
Mermerci paylaştı: En sevdiğim...
Mermerci paylaştı: En sevdiğim... Yoğun geçen günlerini iki güzel kızıyla İstanbul’daki evinde geçiren Derin Mermerci, önceki gün “En sevdiğim” diye paylaştığı fotoğrafıyla ilgi topladı.
14.06.2020 Magazin
"Mayışmak bu olsa gerek"
"Mayışmak bu olsa gerek" Derin Mermerci, karantina döneminde günün büyük bir bölümünü ikizleri Lal ve Mina’ya ayırıyor.
26.04.2020 Magazin
Derin Mermerci ve Murat Aslan aşkı tescillendi
Derin Mermerci ve Murat Aslan aşkı tescillendi Sosyetik güzel Derin Mermerci ile iş insanı Murat Aslan'ın aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı. Mermerci, bu haberleri yalanlasa da gerçek ortaya çıktı. Günaydın'dan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre ikili, özel bir partide sabaha kadar eğlendi.
10.12.2019 Magazin
Günden güne eriyorlar!
Günden güne eriyorlar! Yasemin Özilhan, Süreyya Yalçın ve Derin Mermerci'nin sosyal medya karelerinde aşırı zayıf görünmeleri takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.
11.08.2019 Magazin
Cem Aydın'dan baldıza iltifat: Dünyanın 8. harikası
Cem Aydın'dan baldıza iltifat: Dünyanın 8. harikası Yosun Mermeci, 2003’te Olivier Reza ile evlenip Amerika’ya gelin gitmişti.
5.07.2019 Magazin
Okan Bayülgen kararını verdi! 15 milyon 500 bin lira...
Okan Bayülgen kararını verdi! 15 milyon 500 bin lira... Tarihi Doğan Apartmanı’ndaki dairesini 15 milyon 500 bin liraya satışa çıkaran Okan Bayülgen, bu kazançla Boğaz’dan ev alıp daha sonra iki katına satmayı hedefliyor.
11.01.2019 Magazin
İkizlerle Miami’ye
İkizlerle Miami’ye CEMİYET hayatının tanınmış isimleri bayram tatili için yurt dışını tercih etti.
19.08.2018 Magazin
Cem Uzan'dan eski aşkı Derin Mermeci'ye: Dövmelere ne oldu Derom!
Cem Uzan'dan eski aşkı Derin Mermeci'ye: Dövmelere ne oldu Derom! Firari iş adamı Cem Uzan, eski aşkı Derin Mermerci'nin Instagram'daki paylaşımını altına yaptığı yorum herkesi şaşırttı.
18.07.2018 Magazin
Açılış bahane parti şahane
Açılış bahane parti şahane Sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri, Ukiyo Lounge & Bar’da düzenlenen partide bir araya geldi.
21.06.2018 Magazin
Gün batımında sahil partisi
Gün batımında sahil partisi Barbaros Reserve Residences Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi, cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katılımıyla Bodrum, Barbaros Koyu’da ‘günbatımı’ konseptiyle gerçekleşti
18.06.2018 Magazin
Cem Yılmaz bunu da yaptı! 180 bin...
Cem Yılmaz bunu da yaptı! 180 bin... Cem Yılmaz, Türk Eğitim Vakfı’nın ‘Bir Dünya Çiçek Projesi’ kapsamındaki müzayedede, kendisinin ve Yalçın Bilgin’in tasarladığı çiçekleri, toplam 180 bin TL’ye sattı.
16.05.2018 Magazin
Sırıksıklam
Sırıksıklam Cemiyethayatının tanınmış çifti Derin Mermerci ile Cem Aydın önceki akşam Asmalımescit’teydi.
10.05.2018 Magazin
Derin Mermerci ile Ceylan Çapa'dan düet!
Derin Mermerci ile Ceylan Çapa'dan düet! Şebnem-Celal Çapa, İstanbul Gümüşsuyu’ndaki evlerinde yakın dostlarını ağırladı.
22.12.2017 Magazin
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan şehitler ile ilgili açıklama geldi!
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan şehitler ile ilgili açıklama geldi! Nur Yerlitaş kimdir? Sorusu gündemde araştırılmaya devam ediyor. Instagram hesabından yaptığı canlı yayında şehitler ile ilgili söylediği sözlerle tepki toplayan Nur Yerlitaş, basın açıklamasında bulundu. İşte ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın açıklaması...
29.09.2021 Gündem
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan skandal "şehit" açıklaması...
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan skandal "şehit" açıklaması... Nur Yerlitaş kimdir? Sorusu gündemden araştırılmaya başlandı. Katıldığı bir canlı yayında şehitlerle ilgili yaptığı açıklamalarla büyük tepki toplayan Nur Yerlitaş gündeme bomba gibi düştü. İşte Nur Yerlitaş ile ilgili merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Derin Mermerci hesabından paylaştı!
Derin Mermerci hesabından paylaştı! İkiz kızları Lal ve Mila'yla olan sevgisini her zaman gösteren Derin Mermerci Aydın, yeni bir dövme yaptırdı.
12.11.2017 Magazin
İyi hissediyorsan çuval giysen yakışır!
İyi hissediyorsan çuval giysen yakışır! Özgün stili ve güzelliğiyle çok konuşulan sosyetik güzel Derin Mermerci, kapak olduğu ALEM dergisine konuştu: “Gereksiz alışveriş yapmıyorum artık. Zaten kendini iyi hissediyorsan çuval bile giysen yakışıyor”
3.11.2017 Magazin
Derin Mermerci'nin Antartika planı!
Derin Mermerci'nin Antartika planı! 'Artık doğayla iç içe olmak istiyorum’ diyen Derin Mermerci, 1 yıl sonrasına tatil planı yaptı. Sosyetik güzel, kişi başı yaklaşık 14 bin dolara Antartika’ya gidecek....
12.10.2017 Magazin
'Dünyanın 14’üncü harikası!'
'Dünyanın 14’üncü harikası!' Derin Mermerci, Yosun Reza'nın fotoğrafını paylaştı, ortalık yıkıldı.
8.08.2017 Magazin
Teknoloji buluşması
Teknoloji buluşması Samsung, önceki akşam Zorlu AVM’deki Le Baron’da gerçekleşen özel bir davet ile QLED TV serisini tanıttı.
23.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Derin Mermerci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derin mermerci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.