Cem Adrian

Cem Adrian

Son dakika Cem Adrian haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cem Adrian ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cem Adrian haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Adrian

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem adrian gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 cem adrian haberi bulunmuştur. Tüm cem adrian haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Adrian-Ajda Pekkan düeti geliyor
Cem Adrian-Ajda Pekkan düeti geliyor Müzik kariyerinin 20’nci yılını kutlayan Cem Adrian’ın tribute albümünün hazırlıkları devam ediyor. Projeye son olarak Ajda Pekkan dahil oldu.
26.01.2024 Magazin
Cem Adrian’ın eski mesleği şaşırttı! Fazıl Say açıkladı!
Cem Adrian’ın eski mesleği şaşırttı! Fazıl Say açıkladı! Ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, şarkıcı ve söz yazarı Cem Adrian ile tanışma hikayesini ilk kez anlattı. Hikaye okuyanları hem duygulandırdı hem şaşırttı.
18.12.2023 Magazin
Bülent Ersoy, stüdyoyu dezenfekte ettirdi!
Bülent Ersoy, stüdyoyu dezenfekte ettirdi! Bülent Ersoy önceki akşam Maslak'ta bir mekanda sahneye çıktı. Geçtiğimiz günlerde Cem Adrian’dan aldığı iki şarkıyı okumak için stüdyoya giren Bülent Ersoy’un tüm ekipmanları dezenfekte ettirdiği iddia edildi.
6.11.2023 Magazin
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Cem Adrian'dan müzik şöleni! 'Ben kötü gün dostunuzum'
Cem Adrian'dan müzik şöleni! 'Ben kötü gün dostunuzum' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Cem Adrian ile ikinci buluşmasını gerçekleştirdi.
24.07.2022 Televizyon
Cem Adrian'dan Kuruçeşme'de müzik şöleni
Cem Adrian'dan Kuruçeşme'de müzik şöleni Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Cem Adrian ile ikinci buluşmasını gerçekleştirdi.
23.07.2022 Magazin
Cem Adrian hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı!
Cem Adrian hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı! Ünlü sanatçı Cem Adrian, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro sahnesindeydi. Adrian, iki saatlik performansı boyunca seslendirdiği şarkılarla etkinlik alanını dolduran yüzlerce hayranına unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı.
18.07.2022 Magazin
Cem Adrian ve Didem Soydan'ın kucak kucağa fotoğrafı gündem oldu!
Cem Adrian ve Didem Soydan'ın kucak kucağa fotoğrafı gündem oldu! Cem Adrian ve Didem Soydan'ın kucak kucağa pozu olay oldu. İkili, bir davette buluşup özlem giderdi. Cem Adrian ünlü modelin kucağına oturduğu anları sosyal medyadan "Kimse aşkımızı sorgulamasın" notuyla paylaştı. İşte o fotoğraflar...
24.12.2021 Magazin
Kuruçeşme'de Cem Adrian gecesi!
Kuruçeşme'de Cem Adrian gecesi! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde önceki akşam başarılı sanatçı Cem Adrian, müzikseverler ile bir araya gelerek sevilen parçalarını seslendirdi.
19.10.2021 Magazin
Anlamlı konser
Anlamlı konser Cem Adrian, yangınlarda zarar gören canlara destek olacak.
6.08.2021 Magazin
Cem Adrian babasını son yolculuğuna uğurladı!
Cem Adrian babasını son yolculuğuna uğurladı! Müzisyen ve söz yazarı Cem Adrian'ın hayatını kaybeden 69 yaşındaki babası Celal Filiz, Edirne'nin Ekmekçi köyünde koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen törenle toprağa verildi.
24.03.2021 Magazin
Cem Adrian'dan yeni klip
Cem Adrian'dan yeni klip Cem Adrian’ın Sony Music Türkiye etiketiyle geçtiğimiz ay yayınladığı ‘Solmayan Şarkılar’ albümünün ikinci klibi ‘Duydum Ki Unutmuşsun’, müzikseverlerin beğenisine sunuldu.
19.12.2020 Magazin
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi Türk fantezi müziğinin efsane ismi Ümit Besen Nikâh Masası' ve 'Okul Yolunda' gibi efsane şarkılar hafızlara yer etti. Popülerliğini günümüzde de koruyan Ümit Besen hem fantezi hem de rock türündeki şarkılarıyla her yaştan dinleyiciye ulaşmış ender sanatçılardan biri. Peki, Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? İşte Ümit Besen hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
Çelik 2020’ye sürpriz bir projeyle merhaba diyor!
Çelik 2020’ye sürpriz bir projeyle merhaba diyor! Çelik, 2020 yılına sürpriz bir projeyle girmeye hazırlanıyor.
26.12.2019 Kültür Sanat
Vişnelik Müzik Festivali başlıyor
Vişnelik Müzik Festivali başlıyor ODTÜ Vişnelik Çim Amfi olarak bilinen ODTÜ MD Vişnelik, 11, 12, 13 Ekim’de Vişnelik Müzik Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Atlantis Yapım organizasyonuyla farklı müzik türlerinin yıldız isimleri üç gün boyunca Ankara izleyicisi ile buluşacak.
23.09.2019 Kültür Sanat
Biletleri üç hafta öncesinden tükendi!
Biletleri üç hafta öncesinden tükendi! Cem Adrian, 14 Eylül Cumartesi akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda ilk konserini verecek.
3.09.2019 Kültür Sanat
Erdemli'de Teoman rüzgarı!
Erdemli'de Teoman rüzgarı! Ünlü rockçı Teoman sevenleriyle Erdemli'de buluştu.
16.08.2019 Kültür Sanat
Festival 15 Ağustos başlıyor
Festival 15 Ağustos başlıyor Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının sahne alacağı MilyonFest Mersin / Erdemli 15-18 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek.
14.08.2019 Kültür Sanat
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili’nde düzenlenecek.
1.08.2019 Kültür Sanat
MilyonFest İstanbul başlıyor!
MilyonFest İstanbul başlıyor! Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenerek İstanbul'daki en büyük açık hava müzik festivali olma özelliği taşıyan MilyonFest İstanbul bu yıl 18-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenleniyor.
16.07.2019 Kültür Sanat
Kuşadası Gençlik Festivali'nde sürpriz
Kuşadası Gençlik Festivali'nde sürpriz Umut Kuzey öncülüğünde, Milyon Yapım Organizasyon'uyla bu yıl 4'ncü kez gerçekleşen Kuşadası Gençlik Festivali'nin ikinci gününe Halil Sezai'nin sahnesi sırasında Cem Adrian ve Melek Mosso'nun eşlik etmesiyle rengarenk bir müzik şöleni yaşandı. Birlikte "Sarı Gelin" türküsü ve Halil Sezai'nin sevilen "İsyan" şarkısını söyleyen üçlü seyirciden büyük alkış aldı.
12.07.2019 Kültür Sanat
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta başlıyor
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta başlıyor Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili’nde düzenlenecek.
2.07.2019 Kültür Sanat
MilyonFest İstanbul  18 - 21 Temmuz'da
MilyonFest İstanbul 18 - 21 Temmuz'da Geçen yıl ilki düzenlenen, İstanbul'daki en büyük açık hava müzik festivali olma özelliği taşıyan MilyonFest İstanbul bu yıl 18-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında yine Milyon Beach Kilyos'da düzenlenecek.
31.05.2019 Kültür Sanat
Şarkı sözlerini unuttu
Şarkı sözlerini unuttu Cem Adrian, Vadistanbul Jolly Joker’de sahne aldı.
30.12.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cem Adrian ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem adrian haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.