Çaydanlık

Çaydanlık

Son dakika çaydanlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çaydanlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çaydanlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çaydanlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çaydanlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 çaydanlık haberi bulunmuştur. Tüm çaydanlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kettle, airfryer temizliğinde bu yöntem işe yarıyor! Bir kaşık ekleyince prıl pırıl parlıyor!
Kettle, airfryer temizliğinde bu yöntem işe yarıyor! Bir kaşık ekleyince prıl pırıl parlıyor! Son dönemin en çok kullanılan mutfak aletlerinden airfryer ve kettle temizliği oldukça zahmetlidir. Kısa sürede oluşan yağlı ve kireçli görüntüden kurtulmanın oldukça kolay bir yöntemi var. Evde tek bir ürünle kettle, çaydanlık ve airfryer temizliği yapılabiliyor. Üstelik zamanınızı da almıyor. Gelin airfryer temizliğine birlikte bakalım.
18.10.2023 Gündem
Falda Çaydanlık Görmek Ne Demek? Kahve Falında Çaydanlık Nasıl Yorumlanır?
Falda Çaydanlık Görmek Ne Demek? Kahve Falında Çaydanlık Nasıl Yorumlanır? Falda çaydanlık görmek sosyal yaşantıda meydana gelebilecek sürprizleri ifade eder. Özellikle bu sürprizler fal sahibini mutlu edecek durumlardır. Bir sembol olarak falda çaydanlık kişinin küs olduğu biriyle barışacağı üzerine yorumlanır. Aynı zamanda güzellik ve kısmet üzerine işaret eder. Bu kısmet iş hayatında ya da özel yaşantısında olabilir. Gelecek üzerine olumlu şekilde ele alınan ve mutlu edici haberler biçiminde değerlendirilen alanlardan biridir.
17.07.2023 Gündem
ŞOK 13-16 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Anneler Günü'ne özel kahve makinesi 259 TL tava seti 199 TL! Sürpriz liste var
ŞOK 13-16 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Anneler Günü'ne özel kahve makinesi 259 TL tava seti 199 TL! Sürpriz liste var ŞOK 13-16 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı. ŞOK Anneler Günü fırsatları indirimli ürünler listesinde yerini aldı. Ucuz alışverişin yanısıra özel günlerde kampanyalar yapan ŞOK bu hafta katalogda tava seti, fincan takımı, çaydanlık ve kızartma tencesinde indirimli fiyatlar var. Mutfak ürünlerinden deterjan, temizlik setlerinde çılgın fiyatlar yer aldı. Raflara dizilen birbirinden farklı ürünler alışverişini ucuza getirmek isteyenlerin beklediği gibi oldu. İşte 13-16 Mayıs ŞOK aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
12.05.2023 Ekonomi
Mehmet Bulanık kimdir? Hataylı iş insanı Mehmet Bulanık depremden sonra hikâyesini anlattı!
Mehmet Bulanık kimdir? Hataylı iş insanı Mehmet Bulanık depremden sonra hikâyesini anlattı! Deprem İş insanı Mehmet Bulanık’ı da etkiledi. Hatay'ın en büyük zincir marketlerinin sahibiydi. 23 marketinden 20'si ve 8 evi yıkıldı. Şimdiyse çadırda yaşıyor. Bulanık, Hatay'ı ve çalışmayı bırakmayacaklarını söylüyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Alper Öztürk, Bulanık'a mikrofon uzattı, etkileyici hikayesini kayıt altına aldı. Peki, Mehmet Bulanık kimdir?
10.03.2023 Gündem
Hatay'ın en zenginlerindendi! 20 marketi 8 evi yerle bir oldu: Oğlum 20 çeşit kahvaltıyı beğenmemişti
Hatay'ın en zenginlerindendi! 20 marketi 8 evi yerle bir oldu: Oğlum 20 çeşit kahvaltıyı beğenmemişti 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde tüm mal varlığını kaybeden iş insanı Mehmet Bulanık, CNN Türk Özel haberler şefi Fulya Öztürk'e konuştu. Bulanık, "Oğlum 20 çeşit kahvaltıyı beğenmemişti, şimdi depoda çaydanlık bulunca hazine bulmuş gibi sevindik" dedi.
10.03.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı’ndan ‘çadırda soba’ uyarısı: Güvenli alan oluşturun
Sağlık Bakanlığı’ndan ‘çadırda soba’ uyarısı: Güvenli alan oluşturun Sağlık Bakanlığı, deprem bölgesindeki çadırlara kurulan sobalarla ilgili, “Çadırın büyüklüğüne bağlı olarak en az bir metre güvenli alan oluşturulmalı. Sobaya yakın bölgede uyunmamalı. Çocuklar asla yalnız bırakılmamalı” uyarısı yaptı.
2.03.2023 Gündem
Üzerine çaydanlık devrilen bebek hayatını kaybetti
Üzerine çaydanlık devrilen bebek hayatını kaybetti Samsun'da üzerine sıcak su dolu çaydanlık devrilen 11 aylık bebek hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.
29.12.2022 Yaşam
Sahte ‘kargo’ hayatını kabusa çevirdi! Sakın imza atmayın
Sahte ‘kargo’ hayatını kabusa çevirdi! Sakın imza atmayın Ümraniye’de ikamet ettiği evini internet üzerinden satılığa çıkaran Mehmet Kaya, evini almak isteyen bir kişi tarafından dolandırıldı. Evi alacak kişinin kedisine hediye olarak çaydanlık göndermesi üzerine, çaydanlığı getiren sahte kargocunun verdiği belgeyi imzalayan Kaya, dolandırıcılık kurbanı olup evini kaybetti. Yaklaşık 10 yıldır hukuk mücadelesi veren ve açtığı davayı kazanarak kendisine çıkarılan vergi borcundan kurtulan Kaya, evine geri kavuşacağı günü bekliyor.
27.10.2022 Yaşam
4 Mayıs ŞOK kataloğu 2022! Bu hafta ŞOK kataloğunda neler var? ŞOK 4 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu!
4 Mayıs ŞOK kataloğu 2022! Bu hafta ŞOK kataloğunda neler var? ŞOK 4 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu! ŞOK 4 Mayıs 2022 kataloğu merak ediliyor, ŞOK aktüel ürünler kataloğu için yapılan aramalar arttı. Vatandaşlar “Bu hafta ŞOK kataloğunda neler var?” sorusunu soruyor. ŞOK 4 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta ürünlerinden, elektronik cihazlara kadar birçok ürün indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. Elektronik ürünlerde Range Toz Torbasız Süpürge 1199 TL fiyatıyla dikkatleri çekerken, Altus 6 KG Çamaşır Makinesi 3659 liradan satılacak. Peki, ŞOK kataloğunda bu hafta neler var? İşte 4 Mayıs ŞOK kataloğu 2022…
4.05.2022 Ekonomi
7 Nisan A101 kataloğu 2022! Perşembe A101 aktüelde neler var? A101 aktüel 7 Nisan 2022 ürünler kataloğu!
7 Nisan A101 kataloğu 2022! Perşembe A101 aktüelde neler var? A101 aktüel 7 Nisan 2022 ürünler kataloğu! A101 aktüel ürünler kataloğu için araştırmalar arttı. Perşembe A101’e gelen ürünler merak ediliyor ve “Perşembe A101’de ne var?” sorusuna yanıt aranıyor. A101 bu hafta da birbirinden çeşitli ürünleri indirimli olarak sunacak. İşte A101 kataloğu 7 Nisan…
7.04.2022 Ekonomi
Mağazada indirim izdihamı
Mağazada indirim izdihamı Merkezi İstanbul Avcılar'da bulunan bir AVM zincirinin Çorum’daki açılışında çeşitli ürünlerde indirimli ürünlerin satışa çıkarılacağını duyanlar, sabah erken saatte buraya akın ederken, izdiham oldu.
26.03.2022 Yaşam
N harfi ile eşya isimleri - N ile başlayan eşyalar...
N harfi ile eşya isimleri - N ile başlayan eşyalar... Günlük hayatta çok sık kullandığımız ve yaşamımızı kolaylaştıran pek çok eşya bulunmaktadır. Yaşam konforumuzu arttıran şeylerden birisi de eşyalar olmaktadır. Bu eşyaların bazıları çok sık kullanılsa da bazıları nadiren kullanılmaktadır. N harfi ile başlayan ve hayatımızın pek çok yerinde bulunan pek çok eşya bulunmaktadır.
21.02.2022 Gündem
Define avcıları kazdıkları tünelde suçüstü yakalandı
Define avcıları kazdıkları tünelde suçüstü yakalandı Aksaray’da define aramak için 9 metre derinliğinde 25 metre uzunluğunda tünel kazan 6 defineci, kazdıkları tünelde jandarma tarafından suçüstü yakalandı
14.01.2022 Yaşam
Gelinim Mutfakta 827.bölüm fragmanı yayınlandı!
Gelinim Mutfakta 827.bölüm fragmanı yayınlandı! Kaynanalar odasında görünmez kaza yaşanıyor!
20.12.2021 Televizyon
Terör örgütü PKK'ya darbe! Hepsi ele geçirildi
Terör örgütü PKK'ya darbe! Hepsi ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya düzenlenen operasyonda patlayıcı düzenekleri, silah, mühimmat ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.
9.11.2021 Gündem
Erzincan kırsalında 12 mağara, sığınak ve  depo imha edildi
Erzincan kırsalında 12 mağara, sığınak ve depo imha edildi Erzincan'ın Kemah ilçesi kırsalında terör örgütüne yönelik hava destekli operasyonda, teröristlerce kullanılan 12 mağara, sığınak ve depo imha edildi.
20.10.2021 Gündem
Bebeğinin çığlıklarını duyunca salona koştu! Eli ve ayakları...
Bebeğinin çığlıklarını duyunca salona koştu! Eli ve ayakları... Ağrı'da odada bırakılan çaydanlığı üzerine deviren 10 aylık İsmail Sencer’in sol eli ve ayaklarında yanıklar oluştu. İsmail bebek, sevk edildiği Erzurum’da tedaviye alındı.
13.10.2021 Gündem
Hakkari'de terör örgütü PKK'ya ait mühimmat ele geçirildi
Hakkari'de terör örgütü PKK'ya ait mühimmat ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda tespit edilen sığınaklarda mühimmat ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.
7.08.2021 Gündem
Geceleri el ve parmak ağrısı ile uyanıyorsanız dikkat!
Geceleri el ve parmak ağrısı ile uyanıyorsanız dikkat! Sinir sıkışmaları içinde en yaygın görülenlerden biri olan karpal tünel sendromunun belirtileri ve tedavi yöntemlerini anlatan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Hakan Kayalı, “Geceleri el ve parmaklarda ağrı ve uyuşma ile uyanıyorsanız, sebebi karpal tünel sendromu olabilir” dedi.
16.06.2021 Sağlık
Bu müdahaleler hayat kurtarabilir
Bu müdahaleler hayat kurtarabilir Düşmeler, yanıklar, zehirlenmeler evde yaşanabilecek tehlikelerin başında geliyor. Pandemiyle birlikte çocukların kaza yaşadıkları yerlerin yüzde 70’inin ev olduğunu söyleyen Öğr. Gör. Tanya Agopyan, basit ilk yardım müdahalelerinin hayat kurtarabileceği uyarısında bulundu.
18.01.2021 Sağlık
Omuz ağrısı ciddi hastalıkların belirtisi olabilir
Omuz ağrısı ciddi hastalıkların belirtisi olabilir Omuz ağrısı ciddi hastalıkların belirtisi olabileceğini kaydeden Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Ahmet İnanır, "Sıkışma, fibromiyalji, kireçlenme, sinir yaralanmaları, enfeksiyonlar, boyun fıtığı, diyabet, troid hastalıkları ve bazı iç organ hastalıkları omuzda ağrıya neden olabiliyor." dedi.
30.05.2020 Sağlık
Üvey annesi tarafından üzerine kaynar su dökülen kızın ifadesi ortaya çıktı
Üvey annesi tarafından üzerine kaynar su dökülen kızın ifadesi ortaya çıktı İstanbul Ümraniye’de 14 yaşındaki üvey kızının üstüne sıcak su dökerek yaktığı iddia edilen Y.T.'nin ifadesi ortaya çıktı. Olaydan sonra gözaltına alınan Y.T., I.T.'nin kafasına kaynar suyu bilerek döktüğü yönündeki iddiayı kabul etmezken I.T.'nin bulaşık makinasından bulaşıkları çıkarırken kafasının dirseğine çarpması nedeniyle çaydanlıktan üzerine dökülen sıcak sudan dolayı yandığını söyledi.
31.01.2020 Yaşam
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Alman Bild'e konuştu
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Alman Bild'e konuştu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "AB'nin Türkiye'deki mülteciler için vadettiği 6 milyar avronun henüz yarısının dahi tam ödenmediğini" bildirdi.
23.01.2020 Siyaset
Dehşete düşüren olay! 17 yıllık eşi kaynar su ile haşladı
Dehşete düşüren olay! 17 yıllık eşi kaynar su ile haşladı Karabük’te 17 yıllık eşi tarafından sürekli şiddet gören ve son olarak kaynar su ile vücudunun belli bölgeleri haşlanan Gülten A. (41) yaşadıklarına dayanamayıp annesinin evine sığınıp savcılığa suç duyurusunda bulundu.
2.01.2020 Yaşam
Bitlis'te terör örgütü PKK'ya ait 2 sığınak bulundu
Bitlis'te terör örgütü PKK'ya ait 2 sığınak bulundu Bitlis'te Kıran-8 Örenlik ve Kısıklı operasyonu kapsamında PKK'lı teröristlere ait 2 sığınak bulundu. Sığınaklarda çok sayıda kıyafet ve yaşam malzemesi ele geçirildi.
25.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çaydanlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çaydanlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.