Cate Blanchett

Cate Blanchett

Son dakika Cate Blanchett haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cate Blanchett ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cate Blanchett haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cate Blanchett

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cate blanchett gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 cate blanchett haberi bulunmuştur. Tüm cate blanchett haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? En başarılı film serileri denildiğinde çoğu kişinin aklına Yüzüklerin Efendisi gelir. Oyunu, dizisi, kitabı ve filmi olan bu yapım muhteşem sahneleri ile akıllara kazınmıştır. Filmin elde ettiği başarı dünya çapında oldukça önemli bir konumda yer alıyor. Özellikle gişe hasılatı yönünden tatmin edici sonuçlar ortaya koymuştur. 2001 yılında vizyondaki yerini alan Yüzüklerin Efendisi, seri şekilde devam etmiştir. 
5.02.2024 Gündem
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
2023 yılı Oscar adayları açıklandı
2023 yılı Oscar adayları açıklandı Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, film sektörünün en önemli ödüllerinden biri kabul edilen 2023 yılı Oscar adaylarını açıkladı. Elvis Presley’in hayatını konu alan Elvis, Avatar: Suyun Yolu ve Top Gun: Maverick filmleri önemli ödüllerden biri olan En İyi Film Oscar’ı dalında adaylar arasında yer aldı.
24.01.2023 Magazin
Cate Blanchett'in belinin inceliği olay oldu!
Cate Blanchett'in belinin inceliği olay oldu! Oscar ödüllerinin habercisi olan 'Screen Actors Guild Awards'de siyah bir elbise giymeyi tercih eden üç çocuk annesi Cate Blanchett'in belinin inceliği çok konuşuldu.
1.03.2022 Magazin
Jennifer Lawrence'ın yüzünü cam parçaları yaraladı! Sete ara verildi
Jennifer Lawrence'ın yüzünü cam parçaları yaraladı! Sete ara verildi Hollywood'un gözde oyuncularından Jennifer Lawrence, yeni filminin çekimlerinde büyük bir tehlike atlattı. Patlayan cam parçalarının Lawrence'ın yüzüne isabet etmesi üzerine sete ara verildi.
6.02.2021 Dünya
TRT ortak yapımı film Venedik’te
TRT ortak yapımı film Venedik’te BU yıl 2-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek 77’nci Venedik Film Festivali’nin ana yarışması “Altın Aslan” için aday 18 film açıklandı.
5.08.2020 Televizyon
Çocuğun derisinden elde ediliyor, böyle güzellik olur mu?
Çocuğun derisinden elde ediliyor, böyle güzellik olur mu? ABD’li oyuncu Sandra Bullock’un geçtiğimiz yıllarda yüzüne enjekte ettirdiği ’çocuk derisi’ sayesinde genç kaldığı yönündeki açıklaması yeniden gündeme geldi.
26.06.2020 Dünya
77'nci Altın Küre adayları açıklandı
77'nci Altın Küre adayları açıklandı Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri'nin (Golden Globe) adayları açıklandı. Peki, 2020 Altın Küre adayları kimler? İşte 2020'de 77'inci kez verilecek olan Altın Küre'de adaylar...
9.12.2019 Dünya
Sonuna kadar savaşacağım!
Sonuna kadar savaşacağım! Oscar, Altın Küre ve BAFTA ödüllü oyuncu Cate Blanchett (49), Uluslararası Roma Film Festivali’ne katıldı.
22.10.2018 Magazin
Yürüyen zarafet!
Yürüyen zarafet! Oscar, Altın Küre ve BAFTA ödüllü başarılı oyuncu Cate Blanchett (49), Venedik Film Festivali’ndeydi.
1.09.2018 Magazin
Hollywood yıldızı Blanchett: Asla unutamıyorum
Hollywood yıldızı Blanchett: Asla unutamıyorum Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliğinin (BMMYK) İyi Niyet Elçisi Oscar Ödüllü Hollywood yıldızı Cate Blanchett, Arakanlı Müslümanların yaşadıklarına ilişkin açıklama yaptı.
29.08.2018 Dünya
Kadınlarla dolu gece!
Kadınlarla dolu gece! Rihanna, Cate Blanchett, Anne Hathaway ve Sandra Bullock’un da aralarında bulunduğu 8 kadının yer aldığı ‘Ocean’s 8’ filminin galası New York’ta gerçekleşti. Gecenin en ilgi çeken ismi ise elbise seçimiyle Riri oldu
6.06.2018 Magazin
Altın Palmiye’nin yıldızı belli oldu
Altın Palmiye’nin yıldızı belli oldu Bu yıl 71’incisi düzenlenen Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye ödülünü Japon yönetmen Hirokazu Kore-eda’nın yönettiği “Manbiki Kazoku” (Bir Aile İşi) adlı film kazandı
20.05.2018 Magazin
Cannes'da Altın Palmiye, Japon filminin oldu
Cannes'da Altın Palmiye, Japon filminin oldu Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye ödülü Japon yönetmen Hirokazu Kore-eda’nın yönettiği "Manbiki Kazoku" (Bir Aile İşi) adlı filme verildi.
19.05.2018 Dünya
Çocuklar için ‘sanat’ dediler
Çocuklar için ‘sanat’ dediler Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği, elde edilen bilet geliri ve bağışların Cerrahpaşa Çocuk Kliniği’ne bağışlanacağı özel bir gece düzenledi
12.05.2018 Magazin
Ben de tacize uğradım!
Ben de tacize uğradım! Oscar ödüllü oyuncu Cate Blanchett, daha önce yaklaşık 100 kadın tarafından taciz ve istismarla suçlanan yapımcı Harvey Weinstein’ın kurbanları arasında olduğunu söyledi.
3.05.2018 Magazin
Cate’den yeni film
Cate’den yeni film En son ‘Manifesto’ filminde binbir karakterle seyirci karşısına çıkan Oscar Ödüllü oyuncu Cate Blanchett (48) hayranlarına müjdeli haber...
18.08.2017 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? - 13 Ağustos Pazar
ATV yayın akışında bugün neler var? - 13 Ağustos Pazar ATV 13 Ağustos Pazar günü yayın akışı Kertenkele dizisiyle başlıyor. Ardından Peter ve Wendy yabancı sinema filmi ATV yayın akışında yerini alıyor. Peter ve Wendy’den sonra Süngerbob Karepantolon yayına giriyor. Yayın akışının öğle vakitlerinde Indiana Jones: Kristal Kafatası Krallığı yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Akşam kuşağında yerli dizi Kanatsız Kuşlar ve yabancı sinema filmi Sherlock Holmes: Gölge Oyunları yer alıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise tekrar bölümleriyle dizi ve filmler yer alıyor. ATV 13 Ağustos Pazar günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
İstanbul Film Festivali başlıyor!
İstanbul Film Festivali başlıyor! Bu yıl 36’ncı kez düzenlenecek İstanbul Film Festivali, 5 Nisan’da başlıyor. 203 filmin gösterileceği sinema şöleninde dünyanın önde gelen festivallerinde yer alan yapımlar izleyiciyle buluşacak...
24.03.2017 Arşiv
Thor’dan ilk görüntüler yayınlandı
Thor’dan ilk görüntüler yayınlandı Merakla beklenen ‘Thor 3: Ragnarok’ filminin setinden EW aracılığıyla yeni fotoğraflar yayınlandı.
9.03.2017 Magazin
Planları suya düştü!
Planları suya düştü! Hollywood yıldızı Cate Blanchett, yeni filmi 'Ocean's 8'in çekimlerinin tamamlanmasının ardından New York'taki evine döndü.
20.02.2017 Magazin
Kadınların dünyası
Kadınların dünyası Warner Bros. Pictures ve Village Roadshow Pictures, ‘Ocean’s 8’ filminden ilk fotoğrafı yayınladı.
31.01.2017 Magazin
13 farklı Cate
13 farklı Cate Julian Rosefeldt’in yazıp yönettiği Manifesto isimli film, tam 13 farklı karakteri canlandıran bir Cate Blanchett’i barındırıyor...
15.01.2017 Magazin
Müzik ile sinemanın uyumu
Müzik ile sinemanın uyumu Terrence Malick’in 17 Mart’ta vizyona girecek yeni filminin adı belli oldu “Song to Song”...
4.01.2017 Magazin
2017’de hangi filmleri izleyeceğiz?
2017’de hangi filmleri izleyeceğiz? Yeni bir yıla girerken vizyon heyecanı bekleyen filmler de birer birer ortaya çıkıyor. Önümüzdeki yıl vizyon şansı bulacak gişe rekortmeni filmler...
11.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cate Blanchett ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cate blanchett haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.