Çarpıcı Sonuçlar

Çarpıcı Sonuçlar

Son dakika çarpıcı sonuçlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çarpıcı sonuçlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çarpıcı sonuçlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çarpıcı Sonuçlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çarpıcı sonuçlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 610 çarpıcı sonuçlar haberi bulunmuştur. Tüm çarpıcı sonuçlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçime 12 gün kala son anket sonuçları ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark
Seçime 12 gün kala son anket sonuçları ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark 14 Mayıs için geri sayım sürerken seçim anketleri de ortaya çıkıyor. Optimar’ın son anketinde çarpıcı sonuçlar yer aldı. Anket sonuçlarına göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark bulunuyor.
2.05.2023 Gündem
Çarpıcı araştırmanın sonuçları açıklandı! İşte Türkiye'nin en sevilen sokak lezzeti
Çarpıcı araştırmanın sonuçları açıklandı! İşte Türkiye'nin en sevilen sokak lezzeti Türkiye'nin en sevilen sokak lezzetleri araştırıldı ortaya çarpıcı sonuçlar çıktı. Ülkemizin zengin mutfak kültürü dünyaya damga vururken sokak lezzetlerimiz de gastronomi dünyasında önemli bir yere sahip. Kültürümüzün bir parçası olan sokak lezzetleriyle günlük hayatımızda sürekli iç içeyiz. İşe yetişirken köşe başındaki tezgâhtan aldığımız simit, sahilde dolaşırken atıştırdığımız midye dolma ya da gece vakti eğlenceden dönerken açlığımızı yatıştırmak için yediğimiz kokoreç. Bin 100 kişi ile gerçekleştirilen sokak lezzetleri araştırmasında Türk halkının en sevdiği sokak lezzeti ortaya çıktı.
3.02.2023 Yaşam
Şampiyonlar Ligi'nde Lionel Messi imkansızı başardı, Di Maria tarihe geçti! Erling Haaland rekor üstüne rekor kırınca Guardiola'nın tepkisi viral oldu: İnsan değil
Şampiyonlar Ligi'nde Lionel Messi imkansızı başardı, Di Maria tarihe geçti! Erling Haaland rekor üstüne rekor kırınca Guardiola'nın tepkisi viral oldu: İnsan değil Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E, F, G, ve H gruplarında üçüncü hafta maçları sona erdi. Toplamda 8 karşılaşmanın oynandığı gecede birbirinden çarpıcı sonuçlar alındı.
6.10.2022 Şampiyonlar Ligi
Trafik kazalarının acı bilançosu
Trafik kazalarının acı bilançosu Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı'nının 2022 Haziran ayına dair kaza bilançosu çarpıcı sonuçlar ortaya çıkardı.
12.07.2022 Gündem
Türkiye'de en çok aslen nereli var? İşte merak edilen sorunun yanıtı: 2022 nüfus istatistik verilerine göre...
Türkiye'de en çok aslen nereli var? İşte merak edilen sorunun yanıtı: 2022 nüfus istatistik verilerine göre... İllerin açıklanan rakamlarında çok çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Türkiye'de 81 il bulunuyor ve bu 81 ile bağlı 922 ilçe var. En çok nüfusa sahip iller sıralamasında megakent İstanbul ilk sırada yer alırken, ardından ise başkent Ankara ve İzmir geliyor. Peki Türkiye'de illerin nüfusu kütüğe yani memlekete göre sıralandığında durum nasıl oluyor? İşte Türkiye'nin büyük şehri ve rakamları...
15.06.2022 Yaşam
Son anket sonuçları yayımlandı! Partiler oy oranları tek tek açıklandı! Erdoğan, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Yavaş
Son anket sonuçları yayımlandı! Partiler oy oranları tek tek açıklandı! Erdoğan, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Yavaş Son anket sonuçları yayımlandı. Parti bazında AK Parti, CHP, İYİ Parti ve diğer partilerin oy oranları belli oldu. İsimler bazında ise oy oranlı şu şekilde sıralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 32.4, CHP lideri Kılıçdaroğlu: 13.3, ABB Başkanı Mansur Yavaş: 11.5, İBB Başkanı İmamoğlu: 6.4.
17.02.2022 Siyaset
Sigara ile ilgili şaşırtan sonuç! İlk kez ortaya çıktı, nesiller boyu...
Sigara ile ilgili şaşırtan sonuç! İlk kez ortaya çıktı, nesiller boyu... Bilim insanlarının yüksek katılımla yıllarca sürdürdüğü, '90'ların Çocukları araştırması' büyükbabaları erken yaşta sigara içmeye başlayan kadınların daha fazla vücut yağına sahip olma eğiliminde olduğunu ortaya koydu.
23.01.2022 Sağlık
Omicron nasıl bulaşıyor? Omicron belirtileri ne? Omicron varyantı kaç gün sürer?
Omicron nasıl bulaşıyor? Omicron belirtileri ne? Omicron varyantı kaç gün sürer? Koronavirüsün yeni varyantı Omicron, Türkiye'nin de yer aldığı en 100 ülkede yükselişe geçti. Bilim insanları Omicron varyantı ile ilgili çalışmalarını sürdürürken, Omicron ile ilgili yeni gelişmeler de yaşanıyor. Omicron varyantı ile ilgili yapılan çalışmalar oldukça çarpıcı kanıtlar sunuyor. Peki, Omicron belirtileri ne? Omicron nasıl bulaşıyor? Omicron varyantı öldürücü mü? Omicron varyantı kaç gün sürer? İşte yapılan son çalışmalara göre omicron varyantı ile ilgili bilmeniz gerekenler...
5.01.2022 Sağlık
Generaller ordunun şansının düşük olduğunu söyledi ülkede işgal paniği başladı! Siviller Rusya'ya karşı silahlandı...
Generaller ordunun şansının düşük olduğunu söyledi ülkede işgal paniği başladı! Siviller Rusya'ya karşı silahlandı... Dünyanın her an başlamasını beklediği Rusya işgaline karşı Ukrayna'dan yeni hamle geldi. Ukraynalı generallerin dahi Rus ordusu karşısında şanslarının düşük olduğunu söylemesinin ardından, siviller ülke savunması için eline silah aldı. Olası bir işgal durumunda savaşa katılıp katılmayacağı sorulan insanlarla ilgili anketten, çarpıcı sonuçlar çıktı.
28.12.2021 Dünya
AK Parti anketinden çıkan çarpıcı sonuçlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına koyuldu
AK Parti anketinden çıkan çarpıcı sonuçlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına koyuldu AK Parti için yaptırılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da önünde olan son kamuoyu araştırmasından pandemi ve aşı konusu başta olmak üzere çarpıcı sonuçlar çıktı. Anketin sonuçlarına göre vatandaşların yüzde 81'i aşısını yaptırırken oranı yüzde 17'lerde olan aşı karşıtı bir grup da bulunuyor.
24.10.2021 Gündem
Koronavirüsle ilgili şok tespit! Hamile ölümlerinin nedeni...
Koronavirüsle ilgili şok tespit! Hamile ölümlerinin nedeni... Koronavirüsle mücadele tüm dünyada güçlü şekilde devam ederken, yeni araştırmalardan da çarpıcı sonuçlar gelmeye devam ediyor. Yaklaşık 5 milyon kişinin ölümüne neden olan salgın ortaya çıktığından beri bilim insanları, hastalığın kadın ve erkekleri farklı düzeyde etkilediğini gösteren çalışmalara imza attı. Erkek bebeklerin, kız bebeklere göre daha az antikor ürettiğini ve sitokin fırtınasına neden olan proteinlerde artış sağladığını söyleyen araştırmacılar, hamilelerin ağır hastalığa yakalanması ve ölümünde yatan nedeninin bu durum olabileceğine dikkat çekti.
22.10.2021 Dünya
Siyasi parti seçmenleri hangi sosyal medya uygulamasını tercih ediyor? AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti ve HDP...
Siyasi parti seçmenleri hangi sosyal medya uygulamasını tercih ediyor? AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti ve HDP... Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, partilerin sosyal medya kullanım tercihlerini yazdı. AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti ve HDP... 2300 kişi ile gerçekleştirilen ankette 'Siyasi olayları en çok hangi iletişim kanalı ile gerçekleştiriyorsunuz?' Sorusuna verilen cevaplar da dikkat çekti.
6.10.2021 Siyaset
Tarihi kazıda çarpıcı keşif! Hepsini yemişler...
Tarihi kazıda çarpıcı keşif! Hepsini yemişler... Van’da Urartu Kralı 2. Rusa tarafından 2 bin 700 yıl önce inşa edilen ve Urartu medeniyetinin son görkemli kalesi olarak bilinen Ayanis Kalesi'nde yürütülen kazı çalışmalarında Urartuların çöplüğünde bulunan hayvan kemikleri incelemeye alındı. Kazı başkanı yardımcısı Uzman Arkeolog Vedat Sezer, "Şu anda elde ettiğimiz sonuçlar çok çarpıcı. Urartuların çok yoğun bir şekilde koyun ve keçi hatta buradaki göçmen kuşları bile tükettiklerini gördük. Bu konudaki araştırmalarımız devam ediyor" dedi.
21.09.2021 Gündem
'Gebelikte yaptırılan aşı bebekte olumsuz bir etkiye yol açmıyor'
'Gebelikte yaptırılan aşı bebekte olumsuz bir etkiye yol açmıyor' Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Faruk Buyru, gebelik esnasında yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının bebeğe herhangi bir olumsuz etkisinin olmadığını, düşük ve erken doğum oranını artırmadığını ve bebekte herhangi bir anomaliye yol açmadığını bildirdi.
6.08.2021 Sağlık
İstanbul'da büyük tehlike! Kanser yapıyor
İstanbul'da büyük tehlike! Kanser yapıyor Akciğer kanserine neden olan asbest maruziyetine ilişkin Asbest Söküm Uzmanları Derneği öncülüğünde İstanbul’da yapılan araştırmadan çarpıcı sonuçlar çıktı. Kentin caddelerinde dolaşan araç laboratuvarda incelenince, birçok asbest lifinin otomobil yüzeyine yapıştığı görüldü.
10.05.2021 Gündem
ABD’de çarpıcı araştırma: Su yerine ilaç içiliyor
ABD’de çarpıcı araştırma: Su yerine ilaç içiliyor Amerika Birleşik Devletleri’nde su içme alışkanlığı üzerine yapılan bir araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu.
20.03.2021 Sağlık
Koronavirüs pandemisinde kullanımı artan kredi kartları için kritik uyarı!
Koronavirüs pandemisinde kullanımı artan kredi kartları için kritik uyarı! Gelen son dakika haberine göre; Özellikle koronavirüs salgınında kullanımı her geçen gün artan kredi kartıyla yapılan alışverişler konusunda uzmanlardan kritik bir uyarı geldi. Kartla alışverişi uyuşturucu bağımlılığına benzeten uzmanlar tüketicilere dikkatli olmalarını salık verdi.
13.03.2021 Gündem
Türkiye'de yabancı yatırımcılar gayrimenkulü elinde tutuyor!
Türkiye'de yabancı yatırımcılar gayrimenkulü elinde tutuyor! GİGDER Başkanı Akbal, "Ürdünlüler yüzde 89,5 ile yatırım, yüzde 84,2 ile vatandaşlık amacıyla gayrimenkul alırken, Ruslar yüzde 76,5 kısa süreli tatil, yüzde 35,3 emeklilik, yüzde 23,5 sağlık nedeniyle gayrimenkul ediniyor." dedi.
4.02.2021 Ekonomi
Son anket sonuçları yayımlandı! İlk sırada...
Son anket sonuçları yayımlandı! İlk sırada... Optimar araştırma şirketi son anket sonuçlarını yayımladı. Bu sonuçlara oy oranları AK Parti yüzde 41.2 CHP 23.7, MHP 11.1, İYİ Parti 10.9, HDP ise 8.4 şeklinde olacak. Bu durumda cumhur ittifakı 52.3, Saadet Partisi eklendiğinde ise CHP, İYİ Parti ve HDP’den oluşan millet ittifakı ise 43.9 çıkıyor.
14.12.2020 Siyaset
Son seçim anketinin sonuçları ortaya çıktı! AK Parti, CHP...
Son seçim anketinin sonuçları ortaya çıktı! AK Parti, CHP... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısı yapmasının ardından gözler seçim anketlerine çevrildi. Metropoll araştırma şirketinin yaptığı ankette çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı.
19.10.2020 Siyaset
Siberkondri nedir? Siberkondri hastalığı en çok Z kuşağını etkiliyor!
Siberkondri nedir? Siberkondri hastalığı en çok Z kuşağını etkiliyor! İnternetten hastalık arama hastalığı olarak tanımlanan ‘siberkondri’ ile ilgili yapılan araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. Araştırma sonuçlarına göre, en çok ‘Z kuşağı’ internetten hastalık araması yapıyor. İşte Siberkondri hastalığı hakkında merak edilenler…
17.09.2020 Gündem
Son seçim anketinde çarpıcı sonuç! Cumhurbaşkanı Erdoğan açık ara...
Son seçim anketinde çarpıcı sonuç! Cumhurbaşkanı Erdoğan açık ara... Ayasofya'nın statüsünün cami olarak değiştirilmesinin ardından araştırma şirketleri “Bu hafta Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa kime oy verirdiniz” sorusunu vatandaşlara yöneltti. Anketler sonrası çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı.
21.07.2020 Siyaset
Türkiye'de ilk vakanın kaynağı belli oldu! İşte corona virüsün haritası...
Türkiye'de ilk vakanın kaynağı belli oldu! İşte corona virüsün haritası... Türk bilim insanlarının corona virüsün gen haritasına yönelik çalışmasında çarpıcı sonuçlar elde edildi. İşte ilk vakanın kaynağı...
20.05.2020 Gündem
Corona virüs sürecinde çarpıcı anket sonucu! 4 kat fark...
Corona virüs sürecinde çarpıcı anket sonucu! 4 kat fark... Corona virüs sürecinde yapılan anketten çok çarpıcı sonuçlar çıktı. En beğendiğiniz siyasetçi” anketinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk sırada yer alıyor. Yüzde 36.2’yle ilk sırada yer alan Erdoğan en yakın rakibine 4 kat fark atıyor. 24 Haziran seçimlerine göre AK Parti’nin oyunu 2.8 puan arttırdığı ortaya çıkıyor. Yüzde 45.4’e yükselen AK Parti ile 9.8 olan MHP’nin oyu birleştiğinde ‘cumhur ittifakı’na destek 55.2’ye tırmanıyor.
20.05.2020 Siyaset
Halkın, Sağlık Bakanlığı’na güveni tam çıktı
Halkın, Sağlık Bakanlığı’na güveni tam çıktı Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını sonrası yapılan bir araştırmaya göre halkın büyük bölümü Sağlık Bakanlığı’nın süreci çok başarılı yürüttüğünü düşünüyor. Halk ayrıca süreçte en güvenilir bilgi kaynağı olarak Sağlık Bakanlığı’nı görüyor. Araştırma sonuçlarında en dikkat çeken ise görüşülen kişilerin yüzde 44’ünün koronavirüsünün kendilerine bulaşma ihtimalini oldukça düşük değerlendirmesi oldu. Yüzde 55'lik bir grup ise panik ortamını çok ya da orta düzeyde abartılı algılaması dikkat çekti.Sağlık Bakanının koronavirüsü ile ilgili açıklamaları en çok takip edilen ve en çok güvenilen bilgi kaynağı olarak araştırmaya yansıdı.
21.03.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Çarpıcı Sonuçlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çarpıcı sonuçlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.