Cansu Canan Özgen

Cansu Canan Özgen

Son dakika Cansu Canan Özgen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cansu Canan Özgen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cansu Canan Özgen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cansu Canan Özgen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cansu canan özgen gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 cansu canan özgen haberi bulunmuştur. Tüm cansu canan özgen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir?
Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir? Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in yayın sırasında yediği kuruyemiş soluk borusuna kaçtı. Özgen, gazeteci Can Özçelik’in heimlich manevrası müdahalesi ile kurtulduğunu belirtti. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir?
6.01.2024 Gündem
Tuba Ünsal, Şeyma Subaşı'dan özür diledi! 'İnsan hatalarıyla büyüyor'
Tuba Ünsal, Şeyma Subaşı'dan özür diledi! 'İnsan hatalarıyla büyüyor' Cansu Canan Özgen'in sunduğu 40 programına katılan Tuba Ünsal'dan Şeyma Subaşı'na özür geldi. Ünsal, iki yıl önce Şeyma Subaşı için yaptığı sert paylaşımla ilgili pişman olduğunu dile getirdi. "Tuba Ünsal, Şeyma Subaşı'nın neyini beğenmiyor?" sorusunu yanıtlayan oyuncu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.06.2022 Magazin
Selin Ciğerci o soru karşısında neye uğradığını şaşırdı! 'Para karşılığında...'
Selin Ciğerci o soru karşısında neye uğradığını şaşırdı! 'Para karşılığında...' Fenomen Selin Ciğerci 40 programında Cansu Canan Özgen'in sorularını yanıtladı. Selin Ciğerci cinsiyet değiştirmeden öncesine dair sorulan bazı sorulardan ise rahatsız oldu. "Para karşılığı seks yaptığınız için pişman mısınız?" sorusuna ne diyeceğini bilemeyen Selin Ciğerci soruyu pas geçti.
25.02.2022 Magazin
Selin Ciğerci'ye "Erkekler sizi neden tercih ediyor?" diye soruldu! Olay yanıt...
Selin Ciğerci'ye "Erkekler sizi neden tercih ediyor?" diye soruldu! Olay yanıt... Gökhan Çıra ile evlenip boşandıktan sonra ilişkiye yeni bir şans veren Selin Ciğerci son dönemde iddialı tarzı ve fit vücuduyla dikkat çekiyor. 13 kilo verdikten sonra iddialı paylaşımlar yapan Ciğerci, Cansu Canan Özgen’in programına katıldı. "Erkekler sizi neden tercih ediyor?" sorusu sorulan Ciğerci bomba bir yanıt verdi.
23.02.2022 Magazin
Hülya Avşar tiye aldı: Maşallah... Hâlâ hoşmuş
Hülya Avşar tiye aldı: Maşallah... Hâlâ hoşmuş Sanatçı Hülya Avşar, İlber Ortaylı ile bir araya gelişinde, aylar öncesindeki olaya gönderme yaptı. Cep telefonu ile kayda geçen Avşar, "Ben gideceğim, arkamdan 'ne hoşmuş' diyeceksin tamam mı? Ben duymuyormuşum gibi" dedi. Ortaylı ise "Maşallah, hâlâ hoşmuş" diyerek kahkaha attı.
9.06.2021 Magazin
Cansu Canan Özgen evlilik yolunda ilk adımı attı
Cansu Canan Özgen evlilik yolunda ilk adımı attı Sunucu Cansu Canan Özgen, bir süredir birlikte olduğu Gaziantepspor basketbol takımı yardımcı antrenörü Erden Eryüz ile nişanlandı.
10.02.2020 Magazin
Öğretmenlere, Türkçe'nin kullanımı ve diksiyon eğitimi verilecek
Öğretmenlere, Türkçe'nin kullanımı ve diksiyon eğitimi verilecek Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB), TRT Genel Müdürlüğü ve haber spikerleri işbirliğinde gerçekleştireceği 'Önce Türkçe Projesi' ile öğretmenler, Türkçe'nin kullanımı ve diksiyon eğitimine tabi tutulacak. 2 yılda 400 bin öğretmenin, bu eğitimi alması hedefleniyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Öğretmenlerimize ne yapsak, ne tür katkıda bulunsak, onların gelişmeleri ve kariyer gelişimleri için ne tür destekte bulunsak azdır" dedi. Selçuk, "Sözün ustaları burada. Her bir kelimeyi nasıl konuşacağım konusunda hiç bu kadar tedirgin olmamıştım" ifadelerini kullandı.
30.04.2019 Eğitim
Cansu Canan Özgen'den örnek davranış
Cansu Canan Özgen'den örnek davranış Sunucu ve yazar Cansu Canan Özgen, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
19.01.2019 Magazin
Mete Yarar: Artık kimse Türkiye'ye parmak sallayamaz
Mete Yarar: Artık kimse Türkiye'ye parmak sallayamaz Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen 'Umudu adı Türkiye' programına katılan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Türkiye'nin ayağa kalktığını artık kimsenin Türkiye'ye parmak sallama cesaretinde dahi bulunamayacağını söyledi.
12.04.2018 Gündem
Canlı yayında ağlatan tefsir!
Canlı yayında ağlatan tefsir! Cansu Canan Özgen, canlı yayında Duha suresinin tefsirinin yapıldığı sırada duygu dolu anlar yaşadı.
9.04.2016 Televizyon
Öteki Gündem'de stüdyoya lahmacun geldi
Öteki Gündem'de stüdyoya lahmacun geldi Öteki Gündem'in bu haftaki konukları Canan Karatay ve Ümit Aktaş'tı. Lahmacun yerken çekilen fotoğrafı ile gündem olan Karatay için stüdyoya lahmacun geldi
12.03.2016 Sinema-Dizi
Canlı yayında spikeri şoke eden şaka
Canlı yayında spikeri şoke eden şaka Habertürk'te Cansu Canan Özgen'in sunduğu Öteki Gündem'in konukları, akademisyen yazar Sefer Darıcı ve iletişim uzmanı Emrah Akçay oldu. İletişim uzmanı konuklarına "Nasıl kandırılıyoruz, bize nasıl yalan söyleniyor" diye soru soran Özgen, Emrah Akçay'ın "Bu mu soru" şeklindeki tepkisi ve ardından söyledikleriyle neye uğradığını şaşırdı.
21.02.2016 Sinema-Dizi
Habertürk spikerini korkutan kaman ritüeli
Habertürk spikerini korkutan kaman ritüeli Habertürk'te yayınlanan Öteki Gündem programına katılan Oktan Keleş, canlı yayında "kaman ritüeli" yaptı.
28.10.2015 Sinema-Dizi
Canan Karatay: Oh olsun sana
Canan Karatay: Oh olsun sana Habertürk spikeri çok makarna yediği için şiştiğini söyledi...
10.10.2015 Yaşam
Canan Karatay: Oh olsun sana!
Canan Karatay: Oh olsun sana! Habertürk spikeri çok makarna yediği için şiştiğini söyledi. "O da buğday" diyen Karatay, spikere çatarak cevap verdi.
10.10.2015 Sinema-Dizi
Şemdinli hakimlerine sürgün
Şemdinli hakimlerine sürgün 1499 hakim ve savcını yeri değiştirildi İşte tam liste...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cansu Canan Özgen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cansu canan özgen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.