Canik

Canik

Son dakika canik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan canik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını canik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Canik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan canik gelişmeleri de dahil olmak üzere 528 canik haberi bulunmuştur. Tüm canik haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
MAHZEN-26 operasyonu! 'Canık Çetesi' çökertildi
MAHZEN-26 operasyonu! 'Canık Çetesi' çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “MAHZEN-26” operasyonlarında elebaşılığını Ahmet Canık’ın yaptığı “Canık Çetesi" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini ve 21 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
7.04.2024 Gündem
Sinop yerel seçim sonuçları 2024: Sinop belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sinop'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sinop yerel seçim sonuçları 2024: Sinop belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sinop'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sinop geldi. Sinop yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sinop Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sinop'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Sinop belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Sinop yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Otomobil refüje çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
Otomobil refüje çarptı; 1 ölü, 1 yaralı Samsun’un Canik ilçesinde B.Ç.’nin (29) sollama yapmak isterken kontrolünü yitirdiği otomobil, refüje çarptı. Kazada Erhan Üren (26) hayatını kaybetti, eniştesi B.Ç. ise yaralandı.
2.01.2024 Gündem
Elektrikli battaniyeden yangın çıktı, ev küle döndü
Elektrikli battaniyeden yangın çıktı, ev küle döndü Samsun'da 2 katlı binanın en üst katındaki evde elektrik battaniye nedeniyle çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
21.12.2023 Gündem
Orojenez Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'deki Orojenez Dağ Örnekleri Nelerdir?
Orojenez Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'deki Orojenez Dağ Örnekleri Nelerdir? Dağ oluşumu yüz yılların neticesinde oluşan fay hareketlerinin bir tür sonucu olarak karşımıza çıkar. Genel olarak oldukça büyük çaplı olarak görülen bu doğa olayları pek çok canlının da yuva tespiti edilmesinde işe yarar. Aynı zamanda pek çok canlı varlık ve değerli kayalar da dağ oluşunu yani orojenez ile meydana gelir.
19.12.2023 Eğitim
Çakmağı çaktı felaketi yaşadılar! 1 ölü, 1 yaralı
Çakmağı çaktı felaketi yaşadılar! 1 ölü, 1 yaralı Samsun’un Canik ilçesinde otomobilde oturup sohbet eden 2 arkadaştan biri çakmağı çakınca patlama meydana geldi. Patlamada Mustafa Bal (23) hayatını kaybetti, Gökay Aslan (21) yaralandı.
19.10.2023 Gündem
Annesini öldüren 17 yaşındaki sanığın cezası belli oldu
Annesini öldüren 17 yaşındaki sanığın cezası belli oldu Samsun'da babasından boşanan annesi Zerrin Büyük'ü (49) öldürüp, erkek arkadaşı Bilgin İ.'yi (56) de ağır yaralanan A.A.Ö. (17), 3 farklı suçtan toplam 27 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı.
13.10.2023 Yaşam
Balıkçılar 'vira bismillah' dedi
Balıkçılar 'vira bismillah' dedi Türkiye genelinde denizlerdeki av yasağının sona ermesiyle balıkçılar ‘Vira Bismillah' diyerek denize açıldı. Samsun'da renkli görüntülere sahne olan sezon açılış töreninde Samsun Valisi Orhan Tavlı ve protokol üyeleri horon tepti.
31.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılelma çığır açacak, 6 milyar dolarlık ihracat hedefliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılelma çığır açacak, 6 milyar dolarlık ihracat hedefliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl 16'ncısı düzenlenen IDEF'23 16'ncı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı Kapanış Töreni'ne katıldı. Burada konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son 21 yılda dünyada belki de hiçbir ülkenin karşılaşmadığı engellerle karşılaştık. Gizli açık ambargolara maruz bırakıldık. Haksız ve hukuksuz kısıtlamaların muhatabı olduk. Çifte standardın, adaletsizliğin ahde vefasızlığın daniskasını yaşadık ama bunlar karşısında yılmadık, pes etmedik, yolumuzdan asla dönmedik. Kendi göbeğimizi kendimiz kesmek zorunda olduğumuzu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık Her zaman şu inançla olduk. Korkaklar, zafer anıtı dikemez"
28.07.2023 Gündem
Yerli ve milli silahlar gövde gösterisine hazır! Tüm hazırlıklar tamamlandı
Yerli ve milli silahlar gövde gösterisine hazır! Tüm hazırlıklar tamamlandı Türkiye yerli ve milli silahlarıyla gövde gösterisi yapacak. Canik, dünyanın en prestijli savunma sanayii fuarlarından IDEF'23 ile Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına yakışacak büyük bir şova imza atmaya hazırlanıyor. Orta kalibre toplar da alanında dünyanın en iddialı ürünlerin başında gelen VENOM LR ve milli uçaksavar ailesinin en yeni üyesi M3'ün yanı sıra CANiK'in bağlı olduğu Samsun Yurt Savunma'nın iştiraklerinden UNIROBOTICS'in geliştirdiği milli uzaktan komutalı stabilize silah (UKSS) kule ailesi de IDEF'23'te ilk kez sergilenecek ürünler arasında yerini alıyor.
20.07.2023 Gündem
Ölümsüzlük bitkisi olarak biliniyor, şeker ve çölyak hastalığına şifa!  'Alternatif yem bitkisi'
Ölümsüzlük bitkisi olarak biliniyor, şeker ve çölyak hastalığına şifa! 'Alternatif yem bitkisi' Türkiye'de kayıtlı olarak sadece Balıkesir'de ekilen amarant bitkisinden hayvan yemi ve çölyak hastaları için un üretilmesi hedefleniyor. Aztek ve Maya medeniyetlerinden miras amarant bitkisi, az su tüketimi ile de dikkat çekiyor.
16.06.2023 Sağlık
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 5 Haziran'da meydana gelen sel ve su baskınlarına yönelik hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "İl genelinde heyelan ve kaya düşmesi afetlerine ilişkin 38 mahallede, 47 lokasyonda yapılan incelemeler neticesinde 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yerinin nakline karar verildi" dedi. Vali Dağlı, 13 Haziran'daki sel ile ilgili de çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.
15.06.2023 Gündem
Samsun'da sağanak: Yollar göle döndü, su baskınları yaşandı
Samsun'da sağanak: Yollar göle döndü, su baskınları yaşandı Geceden bu yana devam eden kuvvetli sağanak, bir hafta aranın ardından Samsun’u yeniden vurdu. Bulvarlar, caddeler suyla doldu, şehrin birçok noktası, selden olumsuz etkilendi. Merkez ilçeleri Canik, İlkadım ve Atakum sele teslim oldu. Meteorolojinin son ölçümlerine göre Atakum’a 53,2 kilo, İlkadım’a 52 kilo, Canik’e de 44,7 kilo yağış düştü.
13.06.2023 Gündem
Samsun'da sağanak; yollar göle döndü, su baskınları yaşandı
Samsun'da sağanak; yollar göle döndü, su baskınları yaşandı Samsun'da sabaha karşı sağanak etkili oldu. Dereler taştı, yollar göle döndü, bazı ev ve iş yerlerini de su bastı.
13.06.2023 Yaşam
Emine Erdoğan: Projelerin katlanarak artmasını diliyorum
Emine Erdoğan: Projelerin katlanarak artmasını diliyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, atıl durumdaki orman okulunu restore ederek çocuk ve gençler için doğa okulu haline getiren Canik Belediyesi'ni tebrik etti.
11.06.2023 Gündem
6 Haziran Samsun’da okullar tatil mi, yarın Samsun’da okullar var mı? Samsun Valiliği açıklama yaptı mı?
6 Haziran Samsun’da okullar tatil mi, yarın Samsun’da okullar var mı? Samsun Valiliği açıklama yaptı mı? Samsun'da yoğun yağış sebebiyle Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Eğitime bu sabah itibarıyla bir gün ara verilen Ladik ilçesine ek olarak yağışların gün boyu artarak devam edeceği bilgisi alındığından Atakum, İlkadım, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde de eğitime bir gün ara verilmiş olup süreç takip edilmektedir." şeklinde bir açıklama yapmıştı. Öğrenciler ve velileri şimdi de 6 Haziran’da Samsun’da okulların tatil olup olmadığını sorguluyor. Peki, Samsun’da okullar tatil mi? 6 Haziran Salı günü Samsun’da okullar var mı, açık mı, kapalı mı, ders olacak mı?
5.06.2023 Eğitim
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Amasya'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak sele yol açtı. Sele kapılan otomobildeki 1 kişi kurtuldu, kayıp 2 kişiden birinin ise sabah saatlerinde cesedine ulaşıldı. Samsun'un Ladik ilçesinde de 1 kişi sele kapılarak hayatını kaybetti. Meteoroloji'den bölge için kritik uyarı geldi.
5.06.2023 Gündem
17 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Babası ile savunmaları ortaya çıktı
17 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Babası ile savunmaları ortaya çıktı Samsun'da 5 Ocak tarihinde korkunç bir olay meydana geldi. Annesi ile babası ayrı olan 17 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı. Çocuğunu görmek için erkek arkadaşı ile birlikte okula giden anne, çocuğu tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Erkek arkadaşı ise ağır yaralandı. Suçu işleme konusunda babasının azmettirici olduğu iddia edildi. Baba Ali Ö.'nün mahkemedeki savunması ortaya çıktı.
12.05.2023 Yaşam
Kendilerine çarpan kamyona ateş edince kendi arkadaşı olan kadını öldürdü
Kendilerine çarpan kamyona ateş edince kendi arkadaşı olan kadını öldürdü Samsun'da bir kişi kendilerine çarparak yaralayan kamyon sürücüsüne tabancayla ateş açınca bu sırada kamyon sürücüsü ile tartışan kendi arkadaşı 3 çocuk annesi kadını vurarak ölümüne yol açtı.
28.04.2023 Yaşam
Yerli savunma sanayi şirketi CANİK’ten ABD atağı
Yerli savunma sanayi şirketi CANİK’ten ABD atağı Yerli savunma sanayi şirketi CANİK, Ulusal Silah Birliği (National Rifle Association-NRA) tarafından organize edilen NRA avcılık ve atıcılık fuarına katıldı. Şirket, ABD’de düzenlenen fuarda yeni ürünlerini görücüye çıkardı. NRA Fuarı’nda beklediklerinin çok üstünde bir ilgiyle karşılaştıklarını söyleyen CANiK Genel Müdürü C. Utku Aral, “ABD pazarında devam etmekte olan pazar yavaşlaması ile rakiplerimiz satış rakamlarında önemli düşüşler yaşarken, biz satış rakamlarımız ile pazar payımızı artırmaya devam ediyoruz” dedi.
17.04.2023 Ekonomi
Samsun'da yangında 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Samsun'da yangında 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Samsun'da bir evde çıkan yangında hastanelik olan 3 yaşındaki çocuk tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
26.03.2023 Yaşam
Okula gelen annesini öldürdü, erkek arkadaşını yaraladı! 39 yıla kadar hapis istemi
Okula gelen annesini öldürdü, erkek arkadaşını yaraladı! 39 yıla kadar hapis istemi Samsun'da kendisini görmeye geldiği annesini okulda öldürüp, annesinin erkek arkadaşını da ağır yaralayan 17 yaşındaki çocuk hakkında 39 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
23.03.2023 Yaşam
Türk silahları Almanya fuarının gözdesi oldu
Türk silahları Almanya fuarının gözdesi oldu CANiK, Almanya’da sektörün önde gelen temsilcileri ve ziyaretçilere inovatif ürünlerini ve eğitim faaliyetlerini 30 kişilik profesyonel ekibi ile tanıttı. Nürnberg kentinde düzenlenen Enforce Tac ve IWA fuarları ile CANiK, Türkiye’nin ihracatına katkı sunacak yeni iş birlikleri için de ön anlaşmalar gerçekleştirdi. Global marka gücünü sürdürmeye devam eden CANiK, Almanya’daki fuarlarda başarısını bir kez daha tescilledi.
6.03.2023 Ekonomi
Nurshat Muhammedova'nın ölüm sebebi belli oldu! İpuçları böyle bulundu
Nurshat Muhammedova'nın ölüm sebebi belli oldu! İpuçları böyle bulundu Samsun'un Canik ilçesindeki bir iş yerinde cesedi bulunan Türkmenistan uyruklu Nurshat Muhammedova’nın, sevgilisi Kenan Pala tarafından tabanca ile göğsünden vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Tutuklanan Pala’nın ise cinayeti işlediği böyle ortaya çıktı.
18.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Canik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki canik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.