Can Nergis

Can Nergis

Son dakika can nergis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan can nergis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını can nergis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Can Nergis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can nergis gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 can nergis haberi bulunmuştur. Tüm can nergis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu Can Nergis'in baba acısı! Sosyal medyadan duyurdu!
Ünlü oyuncu Can Nergis'in baba acısı! Sosyal medyadan duyurdu! Ünlü oyuncu Can Nergis'in babası Emin Yalçın Nergis, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Nergis, babasının bugün Adana Asri Mezarlığı'na defnedileceğini belirtti.
27.01.2022 Magazin
Oyunculuktan pilotluğa!
Oyunculuktan pilotluğa! Can Nergis, pilotluk hayalini gerçekleştirmek için harekete geçti. Pilotaj eğitimine başlayan 36 yaşındaki oyuncu, eğitmenleriyle beraber Kocaeli'den Bursa'ya, oradan da Dalaman'a uçtu.
3.06.2021 Magazin
Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda?
Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda? Ekranlara yeni bir dizi merhaba diyor. Kağıt Ev yakında seyirci karşısına çıkacak. Kağıt Ev, sürükleyici hikayesi ile herkesi ekran başına kilitleyecek. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosu da netleşti. Peki, Kağıt Ev dizisi ne zaman başlıyor? Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda? İşte Kağıt Ev dizisi oyuncu kadrosu!
21.03.2021 Gündem
"Erkeklerden de kadınlardan da ahlaksız teklifler aldım"
"Erkeklerden de kadınlardan da ahlaksız teklifler aldım" Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan oyuncu Can Nergis çarpıcı açıklamalarda bulundu.
8.01.2019 Magazin
Börü çarşamba günü final yapıyor
Börü çarşamba günü final yapıyor Çarşamba günü 6. bölüm ile final yapacak olan Börü dizisinin son fragmanındaki 15 Temmuz detayı büyük merak uyandırdı. Dizinin son bölümü ise beyaz perdede gösterime girecek.
10.04.2018 Televizyon
Hangi ünlü isim ekranlara 'Börü'yle dönüyor?
Hangi ünlü isim ekranlara 'Börü'yle dönüyor? Yakında Star TV'de başlayacak olan televizyon sineması serisi "Börü"nün kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.
17.02.2018 Televizyon
Börü'nün yayın tarihi belli oldu!
Börü'nün yayın tarihi belli oldu! Star TV'nin mini dizisi Börü'nün yayın tarihi açıklandı.
12.02.2018 Televizyon
Sevgililer aynı dizide!
Sevgililer aynı dizide! Oyuncu Özge Gürel ve oyuncu sevgilisi Serkan Çayoğlu, yakında Star TV'de ekrana gelecek olan ‘Börü’ dizisinde birlikte rol alacaklar.
13.12.2017 Televizyon
Babalık heyecanı
Babalık heyecanı Geçen yıl Sırp model Jelena Milosavjevic ile evlenen Can Nergis, kızını kucağına aldı.
4.07.2017 Magazin
Anne dizisinin oyuncusu baba oldu!
Anne dizisinin oyuncusu baba oldu! Oyuncu Can Nergis, ilk kez babalık sevinci yaşadı.
4.07.2017 Magazin
Can Nergis ile Jelena Milosavjevic evlendi!
Can Nergis ile Jelena Milosavjevic evlendi! Oyuncu Can Nergis, Sırp model sevgilisi Jelena Milosavjevic'le yurt dışında sessiz sedasız evlendi. İşte yeni evli çiftin Instagram paylaşımları...
11.04.2017 Magazin
Anne dizisi 9. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?
Anne dizisi 9. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Anne 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Anne dizisi 9. yeni bölümm fragmanında Melek'i geri alan Şule, Zeynep Öğretmen'i polise şikayet eder. Anne dizisi duygu dolu anları ile bu akşam izleyenlerin karşısına çıkıyor.
20.12.2016 Magazin
Anne dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Anne dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Anne dizisi dün akşam son bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitledi. Melek'in kaçırıldığı Anne'nin yeni bölüm fragmanı merakla beklenir oldu. Peki Anne'nin 9. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
29.09.2021 Gündem
Anne 3. bölüm fragmanında neler yaşanacak?
Anne 3. bölüm fragmanında neler yaşanacak? Star TV ekranında yayınlanan Anne 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Anne dizisinde Ali'nin sorduğu sorulara kaçamak cevap veren Melek şüpheleri üzerine çekecektir. Öte yandan Cengiz Melek'ten umudunu kesmiş ve Şule'ye cenaze işlemlerini başlatmasını ister. Anne heyecan dozu yüksek 3. yeni bölüm fragmanı ile yarın akşam ekrana gelecek.
7.11.2016 Magazin
Cansu Dere için 15 helikopter!
Cansu Dere için 15 helikopter! Cansu Dere ve Vahide Perçin’in rol aldığı ‘Anne’ adlı dizi projesi yurt dışında büyük ilgiyle karşılandı.
17.10.2016 Magazin
Cansu Dere'nin yeni dizisinin hikayesi ortaya çıktı!
Cansu Dere'nin yeni dizisinin hikayesi ortaya çıktı! 'Muhteşem Yüzyıl'dan 4 yıl sonra ekrana dönecek olan Cansu Dere'nin başrolde yer aldığı 'Anne' dizisinin senaryosu ortaya çıktı...
13.09.2016 Televizyon
Cansu Dere'nin dizi aşkı belli oldu!
Cansu Dere'nin dizi aşkı belli oldu! Cansu Dere uzun bir aradan sonra 'Anne' adlı dizi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor...
7.09.2016 Televizyon
Tatlı İntikam 21. bölüm fragmanında nefes kesen sahneler!
Tatlı İntikam 21. bölüm fragmanında nefes kesen sahneler! Tatlı İntikam yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicilerden tam not almaya devam ediyor. Güçlü hikayesi ve genç oyuncu kadrosu ile oldukça iyi bir başarı yakalayan Tatlı İntikam yeni bölümü ile yankı uyandıracak. Hayranları tarafından her bölümü merakla beklenen Tatlı İntikam'a ait detaylar bu haberimizde..
31.08.2016 Magazin
Tatlı İntikam 21. bölüm fragmanında olaylar karışıyor!
Tatlı İntikam 21. bölüm fragmanında olaylar karışıyor! Tatlı İntikam dizisi yayınlanmaya başladığı günden beri büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Sempatik dizi Tatlı İntikam son bölümünde neler yaşandı? 21. yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizi'de heyecan dorukta. İşte 21. bölüm fragmanı ve Tatlı İntikam ile ilgili detaylar...
29.08.2016 Magazin
Tatlı İntikam 15. bölüm fragmanında işler karışıyor!
Tatlı İntikam 15. bölüm fragmanında işler karışıyor! Kanal D ekranlarının romantik dizisi Tatlı İntikam 14. bölüm ile ekrana kilitlemeyi başardı. Sempatik dizinin 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pelin yurt dışına gitmekten vazgeçecek mi ? İşte Tatlı İntikam ile ilgili merak edilen detaylar ve yeni bölüm fragmanı...
28.06.2016 Magazin
Tatlı İntikam 13. bölüm fragmanında şoke eden olay!
Tatlı İntikam 13. bölüm fragmanında şoke eden olay! Kanal D ekranlarında yayınlanan Tatlı İntikam izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 13. bölüm fragmanı yayınlanan Tatlı İntikam'da beklenmedik olaylar yaşanıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Tatlı İntikam 13. bölüm fragmanı...
17.06.2016 Magazin
Tatlı İntikam 8. bölüm fragmanında şoke edecek sahne!
Tatlı İntikam 8. bölüm fragmanında şoke edecek sahne! Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Tatlı İntikam izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Soluk soluğa izlenen Tatlı İntikam 8. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Tatlı İntikam son yayınlanan 8. yeni bölüm fragmanı...
13.05.2016 Magazin
Tatlı İntikam 6.bölüm fragmanı yayında - İzle
Tatlı İntikam 6.bölüm fragmanı yayında - İzle Kanal D ekranlarında yayınlanan Tatlı İntikam yoluna dolu dizgin devam ediyor. 6.bölüm fragmanı yayınlanan Tatlı İntikam'da işler karışıyor. Tüm merak edilen soruların yanıtları ve Tatlı İntikam 6.bölüm fragmanı haberimizde...
29.04.2016 Magazin
Tatlı İntikam 2.bölüm fragmanı yayınlandı - İzle
Tatlı İntikam 2.bölüm fragmanı yayınlandı - İzle Kanal D ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Tatlı İntikam dizi alemine hızlı bir giriş yaptı. İzleyicilerden olumlu tepkiler alan Tatlı İntikam'în ilk bölümü çok beğenildi. 2.bölüm için ise geri sayım başladı. Tatlı İntikam 2.bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde...
28.03.2016 Magazin
Kanal D'nin efsane dizisi o kanala transfer oldu
Kanal D'nin efsane dizisi o kanala transfer oldu Kanal D ekranlarında 9 sezon yayınlandıktan sonra yeni sezonda ekrana veda eden Arka Sokaklar dizisinin yeni kanalı belli oldu.
31.10.2015 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Can Nergis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can nergis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.