Gazete Vatan Logo
Magazin Tatlı İntikam 8. bölüm fragmanında şoke edecek sahne!

Tatlı İntikam 8. bölüm fragmanında şoke edecek sahne!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Tatlı İntikam izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Soluk soluğa izlenen Tatlı İntikam 8. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Tatlı İntikam son yayınlanan 8. yeni bölüm fragmanı...

Tatlı İntikam 8. bölüm fragmanında şoke edecek sahne!

Başrollerinde Leyle Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın rol aldığı dizi Tatlı İntikam yoluna dolu dizgin devam ediyor. Soluk soluğa izlenen Tatlı İntikam'ın yapımcılığını D Yapım üstleniyor. 8. bölüm fragmanı yayınlanan Tatlı İntikam Cumartesi akşamları saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

TATLI İNTİKAM 8. BÖLÜM FRAGMANI

Pelin artık Sinan ile Ceyda arasında bir şeyler olduğundan emindir. Pelin’in küçük planı işe yaramıştır. Ceyda artık daha da güçlüdür. Bu durum Pelin’i çok üzer.

Bu arada restoranda dönen olaylar da Pelin’in kulağına gelir. Öğrendikleri karşısında şoke olan Pelin için Ceyda’nın oyununu bozma vakti gelmiştir.

Pelin ve Sinan arasında soğuk rüzgarlar esiyor! Tatlı İntikam 8. Bölüm 14 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Pelin, Meliha’nın söyledikleriyle geçmişte Sinan’a yarattığı travmanın sonuçlarının kendisinin bildiğinden çok daha ağır olduğunu öğrenmiştir. Gerçekler Pelin’in yüzüne tokat gibi çarpar

TATLI İNTİKAM 7. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

Sinan’la bu kadar yakınlaşmışken her şey bir anda alt üst olur. Pelin’in sınavı işte şimdi başlıyordur. Pelin, Sinan’dan vazgeçip hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam mı edecek, yoksa büyük bir cesaret gösterip aşkına sahip mi çıkacak?

TATLI İNTİKAM HİKAYE VE KÜNYE

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.

Haberin Devamı

Yapım : D Yapım

Yapımcı : Ayşe E. Durmaz

Drama Koordinatörü : Emel Sakarya Aksoy

Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal

Yönetmen : Barış Erçetin

Senaryo : Pınar Ordu, İlker Arslan

Görüntü Yönetmeni : Barış Işık

Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak

Jenerik Müziği : Güliz Ayla

Müzik : Alp Yenier

Oyuncular : Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan), Can Nergis (Tolga), Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)

Haberin Devamı