Gazete Vatan Logo

Anne dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Anne dizisi dün akşam son bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitledi. Melek'in kaçırıldığı Anne'nin yeni bölüm fragmanı merakla beklenir oldu. Peki Anne'nin 9. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı?

Anne dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Anne'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Melek Şule ve Cengiz tarafından kaçırıldı. Anne'nin yeni bölümünde Zeynep Melek'i kurtarabilecek mi? Anne dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde olacak.
Yapımcılığını MEDYAPIM ve MF Yapım’ın, yönetmenliğini Merve Girgin’in üstlendiği; senaryosunu Berfu Ergenekon, Elif Asılkefeli Yeter ve Banu Tekcan’ın kaleme aldığı “Anne” Salı akşamı 20.00’de Star’daydı.

ANNE 9. BÖLÜM FRAGMANI

Anne'nin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığında sayfamızda yer alacak.

ANNE DİZİSİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ANNE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Anne dizisinin son bölümünde Gönül’ün gerçek annesi olduğunu öğrenen Zeynep, annesine olan nefreti ile kendisine destek olan Gönül’e duyduğu minnetin arasında sıkışıp kalır. Sonunda Turna’yı da alarak yeni evlerine taşınır.

Şule, Melek’in söylediklerinin acısını yok saymaya çalışsa da bunu başaramaz. Cengiz’in hoyrat tavrı ve yaşadıklarının ağırlığı altında ezilen Şule, İstanbul’u terk etmeye karar verir. Ancak Cengiz’den kurtulması sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Her şeyden habersiz olan Gönül, yılların hesabını sormak için karşısına dikilen Zeynep’i görünce ne yapacağını şaşırır. Gönül, Zeynep’in canını daha çok yakmamak için sorduğu sorulara cevap vermez. Ancak Cahide’nin de olaya dahil olmasıyla alevlenen tartışmanın sonuçları, Gönül için çok ağır olur.

Melek’ten vazgeçen Şule, geçmişini hatırlatan bir telefon konuşmasıyla anneliğini yeniden hatırlayınca alt üst olur. Anne'nin yeni bölümünde neler yaşanacak?

ANNE DİZİSİ OYUNCULARI

Zeynep Güneş
Cansu Dere
Melek Akçay
Beren Gökyıldız
Gönül Aslan
Vahide Perçin
Cahide Güneş
Gülenay Kalkan
Şule Akçay
Gonca Vuslateri
Cengiz Yıldız
Berkay Ateş
Ali Arhan
Can Nergis
Gamze Güneş
Alize Gördüm
Duru Güneş
Ahsen Eroğlu