Çamlıca Camisi

Çamlıca Camisi

Son dakika çamlıca camisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çamlıca camisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çamlıca camisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çamlıca Camisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çamlıca camisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 çamlıca camisi haberi bulunmuştur. Tüm çamlıca camisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalyoncu ailesinin acı günü
Kalyoncu ailesinin acı günü İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun eniştesi Fahri Cengiz Kalyoncu son yolculuğuna uğurlandı.
21.12.2023 Gündem
Ehliyet, pasaportta yeni dönem! Bakan duyurdu...
Ehliyet, pasaportta yeni dönem! Bakan duyurdu... Ehliyet, pasaportta bir dönem sona eriyor. Yerli ve milli pasaport ile ilgili detaylar belli oluyor. Bakan Soylu ayrıntıları paylaştı. Geçerlilik süresi değişiyor. 5 yıl olan süre 10 yıla çıkartılıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da Yerli e-pasaport, Yerli e-mavi kart ve Yerli e-sürücü belgesi tanıtım toplantısında konuşuyor. Bakan Soylu, yeni e-sürücü belgesi ve yeni e-pasaportlarda 'Turkey' yerine ilk kez 'Türkiye' ifadesi kullanılacağını da açıkladı. Konuşmasında vatandaşlık verilen Suriyeli sayısını da duyuran Soylu, "Bugüne kadar kriterleri sağlamak suretiyle vatandaşlık hakkı kazanan ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan Suriyeli sayısı 200 bin 950'di" dedi.
10.05.2022 Gündem
İstanbul Mushafı tanıtıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Haysiyetimize saldırana eyvallah edecek değiliz
İstanbul Mushafı tanıtıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Haysiyetimize saldırana eyvallah edecek değiliz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Çamlıca Camisi Konferans Salonu'ndaki İstanbul Mushafı'nı Takdim ve Tanıtım Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Yüzümüze tokat atana, ayağımıza çelme takana, haysiyetimize saldırana eyvallah edecek değiliz. Devletimizi güçlendirerek mücadelemizi sürdüreceğiz. Asıl mesafe kat etmemiz gereken yumuşak güç alanlarını medyayı, sporu, akademiyi ihmal etmeyeceğiz." dedi.
27.04.2022 Siyaset
Bakan Varank, Çamlıca'da gençlerle buluştu
Bakan Varank, Çamlıca'da gençlerle buluştu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından yaptığı çağrıya cevap veren gençlerlerle Büyük Çamlıca Camisi Külliyesi'nde bir araya gelerek iftar yaptı. İftarın ardından külliyede bulunan İslam Medeniyetleri Müzesi'ni ziyaret eden Varank, gençliğe çok güvendiklerini belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti’ni dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisinden biri yapma hayalini gerçekleştirecek olanların Teknofest kuşağı olduğunu biliyoruz" dedi.
10.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Erbakan mesajı: Davasına son nefesine kadar sahip çıkmıştır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Erbakan mesajı: Davasına son nefesine kadar sahip çıkmıştır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde düzenlenen 4. Uluslararası Necmettin Erbakan ve Milli Görüş Sempozyumu'na video mesaj gönderdi. Erdoğan, "Necmettin Erbakan davasına son nefesine kadar sahip çıktı. Fil dişi kulelerde ahkam kesmek yerine milletinin içinde vizyon sahibi bir insandı." ifadelerini kullandı.
22.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan tartışmalara son noktayı koydu: THK'nın elinde rahat kullanılabilecek uçak falan yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan tartışmalara son noktayı koydu: THK'nın elinde rahat kullanılabilecek uçak falan yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan THK tartışmalarına ilişkin olarak, "THK uçakları varmış da, neye göre söylüyorsun bunu? THK'nın elinde buralarda rahat kullanılabilecek uçak falan yok. Bunlar uyduruyorlar. Bugün itibarıyla uçak sayımız 5-6'ya çıktı. Rusya'dan Ukrayna'dan aldığımız uçaklar var. " dedi.
30.07.2021 Siyaset
Çamlıca Kulesi'ne giriş ücreti belli oldu...
Çamlıca Kulesi'ne giriş ücreti belli oldu... Gelen son dakika haberine göre; İstanbul'un en yüksek yapısı olan Çamlıca Kulesi, yerli ve yabancı ziyaretçilere kapılarını açtı.
1.06.2021 Yaşam
Yeni dönem 1 Haziran'da başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Sokağa çıkma yasağı, düğünler, okullar, kafe ve restoranlar...
Yeni dönem 1 Haziran'da başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Sokağa çıkma yasağı, düğünler, okullar, kafe ve restoranlar... Kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından 1 Haziran sonrası normalleşme adımlarını açıkladı. Yeni normalleşme kararlarına göre, Haziran boyunca sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi ve cumartesi günü için akşam 22:00 ile sabah 05:00 arasında devam edecektir. Bu sınırlama cumartesi 22 ile pazartesi 5 arasında yani pazar günün tam kapsayacak şekilde uygulanacak. Restoranlar ise sabah 07.00 ile akşam 21.00 arasında masaya servis yapılabilecek. Pazar günleri ise sadece paket servisi yapabilecek...
31.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Haziran sonunda başlıyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Haziran sonunda başlıyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çamlıca Kulesi açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, iletişim ve yayıncılık faaliyetlerinde tek verici tesisi modeline geçilen Çamlıca Kulesi sayesinde, Çamlıca'nın görüntü kirliliğine son verildiğini belirterek, "Aynı modeli şartların müsait olduğu yerlerden başlayarak ülke genelinde yaygınlaştırmayı planlıyoruz." diyen Erdoğan Kanal İstanbul için ise şu açıklamayı yaptı "İnşallah haziran ayının sonunda Kanal İstanbul'u şehrimize kazandırmak üzere temelini atıyoruz."
29.05.2021 Siyaset
Berat Albayrak Çamlıca Camii'nde görüntülendi
Berat Albayrak Çamlıca Camii'nde görüntülendi Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak bugün Çamlıca Camisi'ndeki cuma namazında görüntülendi. Albayrak'ın çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı.
7.05.2021 Gündem
Çamlıca Tepesi'ne dev Türk bayrağı! Cumhurbaşkanı Erdoğan göndere çekti
Çamlıca Tepesi'ne dev Türk bayrağı! Cumhurbaşkanı Erdoğan göndere çekti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çamlıca Tepesi'nde bayrak çekme töreninde konuştu. Erdoğan, "Bugün burada ülkemizin en uzun direğinde dalgalanacak olan bayrağımızı bu vizyonun sembolü olarak çocuklarımıza armağan ediyorum.." dedi.
23.04.2021 Siyaset
Büyük heyecan! Ayasofya Camii'nde 87 yıl sonra bir ilk...
Büyük heyecan! Ayasofya Camii'nde 87 yıl sonra bir ilk... Ramazanın müjdecisi olarak kabul edilen Berat Kandili, Türkiye'nin dört bir yanındaki camilerde düzenlenen programlarda dualarla idrak edildi. İslam inancına göre günahlardan arınma, temize çıkma, ilahi af ve rahmete nail olma anlamlarına gelen 'Berat' Gecesinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarının gözetildiği programlarda Kur'an-ı Kerim okundu, namaz kılındı. Ayasofya Camii'nde 87 yıl aradan sonra Berat Kandili heyecanı yaşandı. Akşam namazı sonrası camiye gelen vatandaşlar namaz kılıp dua etti.
27.03.2021 Gündem
İstanbul'daki camilerde Miraç Kandili dualarla idrak edildi
İstanbul'daki camilerde Miraç Kandili dualarla idrak edildi İstanbul'daki camilerde vatandaşlar Miraç Kandili dolayısıyla namaz kılıp dua etti.
10.03.2021 Yaşam
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazını Çamlıca Camii'nde kıldı.
18.12.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse bizi birbirimize düşüremeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse bizi birbirimize düşüremeyecek Çamlıca Camii'nde cuma namazını kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cemaate seslendi. Erdoğan açıklamasında, 'Hepiniz toptan, sımsıkı Allah'ın ipine sarılın. Ayrılığa düşmeyin. Bizi eğer toptan sımsıkı Allah'ın ipi Kuran'a sarılırsak bilesiniz ki hiçbir beşeri güç bizi birbirimize düşüremeyecek. Ve birbirimizi Allah için seveceğiz. Menfaat makam için değil. Ve birbirimizi Allah için sevdiğimiz sürece de bu millete Allah'ın izniyle kimse herhangi bir şey yapamayacaktır.' dedi.
25.09.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük felaket yaşadılar, rabbim yardımcıları olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük felaket yaşadılar, rabbim yardımcıları olsun Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülke olarak, millet olarak her geçen gün hamdolsun daha iyiye gidiyoruz. Ülkemiz askeri alanda olsun, ekonomik, eğitim, ulaşım, enerjide olsun görüyorsunuz müjdeleri alıyorsunuz. Ve bunların devamı aynen gelecek, geliyor diyebilirim." açıklamasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Giresun birçok ilçesiyle büyük bir felaket yaşadı. Rabbim yardımcıları olsun, nasipse pazartesi günü Giresun'da olacağım" dedi.
28.08.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz! Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi iki yıllık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Libya'da Trablus'u tehdit eden darbecileri gerilettik. Libya halkının yanında olmayı sürdüreceğiz. Son günlerdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, kimse heveslenmesin ona da prim vermeyeceğiz." dedi.
21.07.2020 Siyaset
Çamlıca Camisi'nin Ramazan mahyası havadan görüntülendi
Çamlıca Camisi'nin Ramazan mahyası havadan görüntülendi RAMAZAN ayının yaklaşması ve koranavirüs salgın hastalığı nedeniyle Çamlıca Cami'nin minareleri arasında, Evde kal Türkiyem, Namaz dinin diğeridir" mahyaları yazıldı.
22.04.2020 Yaşam
Eski Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek hayatını kaybetti
Eski Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek hayatını kaybetti Eski Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybetti. Çelikbilek son yolculuğuna uğurlandı.
19.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan tabutuna omuz vermişti! Kim olduğu belli oldu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan tabutuna omuz vermişti! Kim olduğu belli oldu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Çamlıca Camisi'nde Azize Acar isimli vatandaşın cenaze namazına katılmıştı. Annesini toprağa veren Nedim Acar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a cenaze namazına katılımından dolayı teşekkür ederek, “Allah razı olsun. Bu herkese nasip olmaz” dedi.
11.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan yapımı devam eden Çamlıca Kulesi'ni inceledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan yapımı devam eden Çamlıca Kulesi'ni inceledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca Camii'nde cuma namazını kıldı ve bir cenazeye katıldı. Erdoğan ardından yapımı devam eden Çamlıca TV kulesinde incelemelerde bulundu, yetkilerden bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım eşlik etti. Erdoğan daha sonra Beşiktaş'ta bulunan Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ne geçti.
10.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Azize Acar'ın cenaze namazına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Azize Acar'ın cenaze namazına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca Camii'nde cuma namazını kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan namazın ardından Azize Acar'ın cenaze namazına katıldı.
10.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Doğu Akdeniz mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Doğu Akdeniz mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Akdeniz'deki sondaj çalışmalarıyla ilgili, "Çalışmalarımız kararlılıkla devam edecek." dedi.
11.08.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sizleri 15 Temmuz gecesi Yeşilköy'e bekliyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sizleri 15 Temmuz gecesi Yeşilköy'e bekliyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Büyük Çamlıca Camisi'nde kıldı.
12.07.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geri adım atmamız söz konusu değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geri adım atmamız söz konusu değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan S-400 gerilimi ile ilgili, "Geri adım atmamız söz konusu değil. Gerekirse Putin ile bir görüşme yaparız." dedi.
4.06.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Çamlıca Camisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çamlıca camisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.