Camiye Saldırı

Camiye Saldırı

Son dakika camiye saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan camiye saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını camiye saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Camiye Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan camiye saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 310 camiye saldırı haberi bulunmuştur. Tüm camiye saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto'
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto' Havalimanında Netanyahu tarafından kucaklanarak karşılanan ABD lideri Biden, hastanedeki saldırıya 'patlama' deyip Filistinli grupları sorumlu tuttu. Temasları sonrası basın açıklaması düzenleyen Biden, İsrail için ABD Kongresi'nden destek isteyeceğini bildirdi. Öte yandan Washington yönetimi BM'nin insani yardım için talep ettiği ateşkesi reddetti.
19.10.2023 Gündem
Afganistan’da camiye saldırı: 31 ölü, 87 yaralı
Afganistan’da camiye saldırı: 31 ölü, 87 yaralı Afganistan’ın Mezar-ı Şerif kentindeki bir camide meydana gelen patlamada 31 kişi öldü, 87 kişi ise yaralandı. Korkunç saldırının sorumluluğunu DAEŞ üstlendi.
21.04.2022 Dünya
Belçika'da ordu sokağa indi! Firari askerin hedefinde bir caminin bulunduğu  ortaya çıktı
Belçika'da ordu sokağa indi! Firari askerin hedefinde bir caminin bulunduğu ortaya çıktı Belçika'yı saran korku büyüyor. Polis birliğinden ağır silahlar çalarak firar eden aşırı sağcı asker her yerde aranmaya devam ediliyor. Aşırı sağcı asker Jürgen Conings ülkede 'terör' tehdidi olarak kabul ediliyor. Belçika'da birliğinden ağır silahlar çalarak ortadan kaybolan ve 5 gündür devam eden operasyona rağmen bulunamayan aşırı sağcı askerin, bir camiyi hedef alma planı bulunduğu bildirildi.
22.05.2021 Dünya
Afganistan'da camiye saldırı: 12 ölü
Afganistan'da camiye saldırı: 12 ölü Afganistan'da cuma namazı sırasında bir camiye düzenlenen saldırıda 12 kişi hayatını kaybetti.
14.05.2021 Dünya
Norveç'te cami saldırganı suçunu kabul etti
Norveç'te cami saldırganı suçunu kabul etti 'Terör saldırısı' suçlamasıyla hakim karşısına çıkan 21 yaşındaki Manshaus, konuşmaya karar verdi ve polisin sorularını yanıtladı.
17.08.2019 Dünya
Cami saldırısı, İsveç ile Norveç'i birbirine düşürdü
Cami saldırısı, İsveç ile Norveç'i birbirine düşürdü Norveç Başbakanı Erna Solberg, İskandinavya'da ırkçı grupların merkezinin İsveç olduğunu belirterek, Norveç'in buna karşı önlem alması gerektiğini söyledi.
13.08.2019 Dünya
Almanya'da camilere saldırı! 50 Kur'an-ı Kerim tahrip edildi
Almanya'da camilere saldırı! 50 Kur'an-ı Kerim tahrip edildi Almanya’da hafta sonu iki farklı camiye saldırı gerçekleştirildi. Bremen kentindeki Rahman Camisi'nde yaklaşık 50 Kur'an-ı Kerim tahrip edilirken, Kassel'deki Merkez Camisi'ne de taşlı saldırıda bulunuldu.
10.06.2019 Dünya
İki ülke birden sarsıldı: Camilerde patlama!
İki ülke birden sarsıldı: Camilerde patlama! Afganistan ve Pakistan'daki iki camiye saldırı düzenlendi.
24.05.2019 Dünya
Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı'ndan Atatürk mesajı!
Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı'ndan Atatürk mesajı! Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters, Yeni Zelanda'da iki camiye saldırı düzenleyen teröriste ilişkin, "Her bir öldürülen kişi için teker teker cinayetle suçlanacak, diğerleri için de cinayete teşebbüsle." dedi. Peters ayrıca, "Mustafa Kemal Atatürk'ün Yeni Zelandalı askerler için ne kadar bağışlayıcı olduğunu biliyoruz, Avusturalya askerlerine de aynı şekilde yaklaştı, Türkiye'yi bu şekilde düşünüp hatırlamak istiyoruz" diye konuştu.
22.03.2019 Dünya
İbrahim Kalın: Charlie Hebdo için yürüyenler, Müslümanlar için de yürüyecek mi?
İbrahim Kalın: Charlie Hebdo için yürüyenler, Müslümanlar için de yürüyecek mi? Yeni Zelanda'da camiye saldırı düzenleyen teröristin manifestosunu yorumlayan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, caninin üzerinden Avrupa'da yükselen ırkçı, İslamofobik ve Türk nefreti söylemi üreten çevrelere şöyle seslendi ve 'Biz buradayız. Güçleri yetiyorsa buyursunlar gelsinler" dedi.
16.03.2019 Gündem
Müslümanları katlederken bu müziği açtı!
Müslümanları katlederken bu müziği açtı! Dünya Yeni Zelanda'daki terör katliamına uyandı. Onlarca kişiyi öldüren Avustralyalı beyaz üstünlükçü teröristin camiye giderkenki görüntülerinde dinlediği marş dikkat çekti.
15.03.2019 Dünya
Yeni Zelanda'da iki camiye silahlı saldırı!
Yeni Zelanda'da iki camiye silahlı saldırı! Yeni Zelanda’nın Christchurch kentinde iki camiye silahlı saldırı düzenlendi. Cuma namazı sırasında düzenlenen saldırıda, yerel basına göre onlarca kişi hayatını kaybetti.
15.03.2019 Dünya
Esed rejiminden Hama’da camiye saldırı
Esed rejiminden Hama’da camiye saldırı Esed rejimi ve İran destekli terörist grupların, “İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi" sınırları içindeki Hama kırsalındaki bir camiye düzenlediği saldırıda 4 sivil yaralandı.
5.02.2019 Dünya
Son dakika... Camiye bombalı saldırı! Çok sayıda ölü var! Ülkede...
Son dakika... Camiye bombalı saldırı! Çok sayıda ölü var! Ülkede... Afganistan'ın doğusundaki Host vilayetinde camiye saldırı yapıldı. Onlarca ölü var.
23.11.2018 Dünya
Almanya'da camiye saldırı
Almanya'da camiye saldırı Almanya'nın başkenti Berlin'de Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Yunus Emre Camisi’ne sabah kimliği bilinmeyen kişilerce saldırı düzenlendiği bildirildi.
27.05.2018 Dünya
Güney Afrika'da camiye saldırı! Ölüler var
Güney Afrika'da camiye saldırı! Ölüler var Reuters'ın geçtiği son dakika haberine göre, Güney Afrika'nın Kwa-Zulu Natal bölgesindeki bir camiye gerçekleştirilen saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti.
10.05.2018 Dünya
Almanya'da skandal! Bir günde 3 camiye saldırı
Almanya'da skandal! Bir günde 3 camiye saldırı Almanya'nın Herne ve Amberg kentlerinde, ırkçılar ve terör örgütü yandaşlarınca 2 caminin duvarlarına ırkçı ve tehdit mesajlarıyla saldırı düzenlendi.
25.03.2018 Dünya
İtalya'da camiye kundaklama girişimi
İtalya'da camiye kundaklama girişimi İtalya'nın kuzeydoğusundaki Padova şehrinde, kimliği belirsiz kişi veya kişiler bir camiye kundaklama girişiminde bulundu.
5.03.2018 Dünya
Bremen'deki camiye 6 ayda ikinci saldırı
Bremen'deki camiye 6 ayda ikinci saldırı Almanya'nın Bremen kentinde İslam Toplumu Milli Görüşe (IGMG) bağlı Fatih Camisi 6 ay içinde ikinci kez İslamofobik saldırıya uğradı.
4.03.2018 Yaşam
Almanya’da camiye lazer ışıklı saldırı
Almanya’da camiye lazer ışıklı saldırı Almanya’nın Köln şehrinde bulunan Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Merkez Camisi’ne dün gece lazer ışıkları ile siyasi propaganda amaçlı görseller yansıtıldı.
8.02.2018 Dünya
Terör örgütü yandaşları Türk vatandaşın aracına saldırdı
Terör örgütü yandaşları Türk vatandaşın aracına saldırdı Avrupa polisinin görmezden geldiği terör örgütü PYD/PKK yandaşları Almanya’da içinde çocuk olmasına rağmen bir Türk vatandaşının aracına saldırıda bulundu
4.02.2018 Dünya
PYD/PKK yandaşları tren istasyonunu işgal etti
PYD/PKK yandaşları tren istasyonunu işgal etti Hollanda'da terör örgütü PYD/PKK yandaşları, Utrecht tren istasyonunu işgal etti.
1.02.2018 Dünya
Fransa'da PYD/PKK yandaşlarından camiye saldırı
Fransa'da PYD/PKK yandaşlarından camiye saldırı Fransa'da, terör örgütü PYD/PKK yandaşları, Bordeaux'da İslam Toplumu Milli Görüşe (IGMG) bağlı camiye dün gece saldırıda bulundu.
29.01.2018 Dünya
Fransa'dan PYD/PKK yandaşlarına engel!
Fransa'dan PYD/PKK yandaşlarına engel! Fransa'nın başkenti Paris'te terör örgütü PYD/PKK yandaşlarının yapmak istediği gösteriye Fransız polisi izin vermedi
24.01.2018 Dünya
Pakistan’da camiye silahlı saldırı
Pakistan’da camiye silahlı saldırı Pakistan’ın başkenti İslamabad’da bir Şii camiine silahlı saldırı düzenlendi. Cami girişinde düzenlenen saldırıda silahlı şahısların camide ibadet edenlere ateş açtığı ve bir istihbarat yetkilisinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı öğrenildi.
29.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Camiye Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki camiye saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.