Çalındı

Çalındı

Son dakika çalındı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çalındı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çalındı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çalındı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çalındı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.008 çalındı haberi bulunmuştur. Tüm çalındı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hızlı tren hattı'ndan demir korkulukları çaldılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Hızlı tren hattı'ndan demir korkulukları çaldılar! O anlar saniye saniye kaydedildi Osmaniye'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) hızlı tren hattı inşaatındaki demir korkuluklar balyoz ve demir kesme makası kullanılarak çalındığı anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansırken olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındığı belirtildi.
18.04.2024 Gündem
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk olan Esra Dermancıoğlu, daha önce yazdığı senaryonun çalındıktan sonra bunalıma girdiğini söyleyerek, yeni bir yöntem geliştirdiğini dile getirdi.
1.04.2024 Magazin
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı Esra Dermancıoğlu, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Magazin
Çocuğuyla parkta ilgilenirken düğünde takılan 420 gram altını çalındı! Her şey 5 dakikada oldu
Çocuğuyla parkta ilgilenirken düğünde takılan 420 gram altını çalındı! Her şey 5 dakikada oldu Adana’da bir kadın parkta çocuğuyla ilgilendiği sırada düğününde takılan 420 gram altını çalındı. Hırsızlığı yapan kişilerin kimliklerinin tespit edildiği ancak hala firar olduğunu dile getiren Nur Sima K., ”9 yaşındaki bir kız çocuğu halası tarafından yönlendirerek git şu çantayı bankın üzerinden alıp tişörtünün altına koyup getir dediğini öğrendim." diye konuştu.
28.03.2024 Adana
Orhan Gencebay Murat Kurum şarkı sözleri | Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Murat Kurum'a hediye edilen şarkı
Orhan Gencebay Murat Kurum şarkı sözleri | Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Murat Kurum'a hediye edilen şarkı Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum için şarkı yazarak hediye eden Orhan Gencebay, Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması etkinliğine katıldı. Murat Kurum sahneye Orhan Gencebay ile çıkarak şarkıya eşlik etti. Peki, Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Orhan Gencebay’ın Murat Kurum’a yazdığı şarkı…
27.03.2024 Gündem
Çalınan traktör jandarmanın 700 kilometre takibi sonucu bulundu! "5 yıllık emeğim zayi olmadı"
Çalınan traktör jandarmanın 700 kilometre takibi sonucu bulundu! "5 yıllık emeğim zayi olmadı" Adana’nın Kozan ilçesinde çiftçinin çalınan traktörü, jandarma ekiplerinin 700 kilometre takibi sonucunda bulunarak sahibine teslim edildi. Şüphelinin yakalanması için ekipler çalışma başlattı.
1.03.2024 Adana
'Kimliğin çalındı, bankada işlem yapılıyor' yalanıyla dolandırdılar
'Kimliğin çalındı, bankada işlem yapılıyor' yalanıyla dolandırdılar Kayseri'de, Mevlidiye (49) ve Hüseyin Civelek (54) çifti, umre için biriktirdikleri 188 bin lirayı, kendilerini 'Kimliğin çalındı, bankada işlem yapılıyor' yalanıyla arayan telefon dolandırıcılarına kaptırdı. Hüseyin Civelek, şüphelilerin eşiyle telefonda konferansla görüştürdüğünü de söyleyerek, "Beni arayarak, 'Kimliğin ile kredi çekmeye uğraşıyorlarmış, 2 tane şüpheli var' dediler. Bankaya gönderdiler. Dişimle tırnağımla biriktirip bu hale getirmiştim. Kısmet olmadı. Eşimle umreye gitmek için 1 yıldır uğraşıyordum" dedi.
22.02.2024 Gündem
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ankara'da
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i resmi törenle karşıladı.
19.02.2024 Gündem
Ali Sürmeli itiraf etti! Gündemi sarsan iddia: Torunum yaşındaydı, zorla kürtaj yaptırdım
Ali Sürmeli itiraf etti! Gündemi sarsan iddia: Torunum yaşındaydı, zorla kürtaj yaptırdım Kurtlar Vadisi dizisinde Zaza Dayı karakterini canlandıran oyuncu Ali Sürmeli'nin Instagram hesabının çalındı. Hesaptan yapılan paylaşımlar ise gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...
10.02.2024 Magazin
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Murat Kurum kanaat önderleriyle bir araya geldi
Murat Kurum kanaat önderleriyle bir araya geldi AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü'nde Doğu ve Güneydoğulu kanaat önderleriyle kahvaltı programına katıldı. Kurum, “İstanbul deprem bölgesi ve biz sizlerle ele ele vereceğiz; deprem dönüşümünü gerçekleştireceğiz. Beylikdüzü en iyisini hak ediyor" dedi. Programda, sanatçı Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği seçim şarkısı da ilk kez çalındı.
3.02.2024 Gündem
Arkadaşlarının günde gördüğü altınlarını, anahtarı kopyalayarak çaldı
Arkadaşlarının günde gördüğü altınlarını, anahtarı kopyalayarak çaldı Denizli’de izin alıp aynı iş yerinde çalışan arkadaşlarının evini soyan kadının sinsi planı, akıllara durgunluk verdi. Altın günü düzenleyip evlerde tespit yapan kadının, mesaideki arkadaşlarının anahtarlarını kopyalayarak, 1.2 milyonluk altını iz bırakmadan çaldığı ortaya çıktı.
27.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran lideri Reisi ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran lideri Reisi ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında Ankara'ya gelen İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi Beştepe'de törenle karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile baş başa görüştü
24.01.2024 Gündem
Şaşırtan 7 genel kültür bilgisi! Kraliçenin iç çamaşırı nasıl çalındı? Vay canına, bunu bilmiyordum diyeceksiniz
Şaşırtan 7 genel kültür bilgisi! Kraliçenin iç çamaşırı nasıl çalındı? Vay canına, bunu bilmiyordum diyeceksiniz Sizi şaşırtacak 7 genel kültür bilgisiyle karşınızdayız. Örneğin, dişi geyiklerin neden bebek ağlamasına yanıt verdiğini biliyor musunuz? Ya da kraliçenin iç çamaşırının nasıl çalındığını? İşte her ortamda ağızları açık bırakacağınız genel kültür tüyoları...
24.01.2024 Yaşam
Köyde komşularını ahırda yakaladılar! Gizlice girince böyle görüntüledi
Köyde komşularını ahırda yakaladılar! Gizlice girince böyle görüntüledi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, Şeref Karabulut'un (60) ağılına giren komşusu Ercan C.'nin koyunlara şiddet uygulayıp, değnekle işkence yaptığı belirlendi. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, Karabulut'un eşi Zeynep Karabulut da görüntüleri izlediğinde şoke olduğunu belirterek, 'Böyle bir olay ne insana, ne hayvana hiçbir canlıya yapılmaz. Bizim de can güvenliğimiz yok.' dedi. Ercan C. ise, "Hayvanlarım zehirlendi. Bundan Şeref Karabulut'u sorumlu tuttuğum için böyle bir şey yaptım" sözleri ile kendisini savundu.
3.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Piyasaları maniple etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Piyasaları maniple etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Borsa İstanbul 150. Yıl Gong Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Daha kararlı duruş sergilememiz gerekiyor. İster siyasetçi ister ekonomist. Sermaye piyasalarını manipüle etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız. Gerek SPK, gerek BİST'ten bu konuda daha fazla hassasiyet göstermesini istiyoruz" dedi.
22.12.2023 Gündem
Chanel mağazasında 250 bin dolarlık soygun!
Chanel mağazasında 250 bin dolarlık soygun! ABD’de lüks moda markası Chanel’in mağazasında gerçekleştirilen soygunda hırsızlar en az 250 bin dolar değerinde 99 çanta çaldı.
21.12.2023 Gündem
Didem Kınalı yaşadıklarını anlattı! 'Beni resmen takip etmişler, çok korkutucu'
Didem Kınalı yaşadıklarını anlattı! 'Beni resmen takip etmişler, çok korkutucu' Beyoğlu'nda oryantal Didem Kınalı köpeğini gezdirirken 70 bin TL'lik telefonu kapkaççılar tarafından çalındı. Kınalı, “Telefon elinizde yürümeyin. Bunlar çete ve her yerdeler. Maalesef insafları yok, duyguları yok. Beni takip etmişler. Kamerada izledim. Çok korkunçtu" dedi.
11.12.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Thani ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Thani ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar’ın başkenti Doha’da resmi törenle karşılanmasının ardından Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Al Thani, baş başa gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite’nin 9’uncu toplantısına katıldı.
4.12.2023 Gündem
Bulana ya da doğru konum bildirene 20 bin lira ödül!
Bulana ya da doğru konum bildirene 20 bin lira ödül! Ümraniye'de motosiklet güpegündüz saniyeler içerisinde çalındı. Motosikletini 3 ay önce krediyle aldığını söyleyen Mert Öğüt getirine ya da doğru konum bildirene 20 bin lira ödül vereceğini söyledi. Motosiklet hırsızlığı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
25.11.2023 Gündem
Atatürk vefatının 85'inci yılında Demirören Medya Center'da anıldı
Atatürk vefatının 85'inci yılında Demirören Medya Center'da anıldı Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yılında Demirören Medya Center'da yapılan programla anıldı. Programda 10 Kasım'a özel hazırlanan Hürriyet, Milliyet, Posta ve Fanatik gazetelerinin arşivindeki kapaklardan oluşan sergi ile Atatürk'ün Trablusgarp, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı dönemlerine ait kıyafetleriyle hazırlanan canlandırma sergisi yoğun ilgi gördü.
10.11.2023 Gündem
Memleket Partisi'nin il başkanlığı binasını çaldılar
Memleket Partisi'nin il başkanlığı binasını çaldılar Depremin vurduğu Hatay'da Memleket Partisi'nin il başkanlığı olarak kullanılan konteyner çalındı. İl Başkanı Halil Kılıç, "Maalesef bizim il başkanlığımızı çaldılar" dedi.
5.11.2023 Gündem
Son 3 ayda pek çok kez hırsızlık kabusu yaşadılar! Ev sahibini şok eden gerçek güvenlik kamerasına yansıdı
Son 3 ayda pek çok kez hırsızlık kabusu yaşadılar! Ev sahibini şok eden gerçek güvenlik kamerasına yansıdı Son üç ayda evlerinde yapılan hırsızlıklardan binlerce liralık eşyası çalınan ev sahibi çift gerçeği öğrenince hayatlarını şokunu yaşadı.
30.10.2023 Gündem
Vicdanları sızlatan hırsızlık: Şehidin baba ocağını soydular
Vicdanları sızlatan hırsızlık: Şehidin baba ocağını soydular Elazığ’da yalnız yaşayan Şehit Binbaşı Zafer Kılıç'ın babası Ahmet ile annesi Şehriban Kılıç çiftinin evine giren hırsız, 200 bin lira değerinde eşya çaldı. Özellikle oğlundan kalan 31 yıllık saatin çalınmasından dolayı yüreğinin acıdığını dile getiren anne Şehriban Kılıç, “Zafer’in saati bana çok acı veriyor. Siz, bu bayraktan ve şehidimin fotoğraflarından da mı utanmadınız” diyerek sitem etti.
22.10.2023 Yaşam
Bakan Güler, Iraklı mevkidaşı ile görüştü! Sınır güvenliği konuşuldu
Bakan Güler, Iraklı mevkidaşı ile görüştü! Sınır güvenliği konuşuldu MİLLİ Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak Savunma Bakanı Thabit Mohammed Al Abbas ile Ankara'da bir araya geldi.
5.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çalındı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çalındı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.